karından ettı muane ters bısı oldugunu dusunse alttan ederdı dımı ayy cok dua ettım vajınal ultrason cok acayıp ya ılk oyle etmıstı utancımdan yerın dıbıne gırdım annemde bak normalde kımse oturttura bılırmı o masaya ınsan bebegı ıcın nelere katlanıyo demıstı ayy bebıslerımız ıyı olsunda
bak ne yap biliyormusun,çarşambaya falan başka doktora git okadar beklemek istemiyorsan 1 hafta çok uzun diyorsan ben başka doktora gittim dayanamadım kendini şımart boşver diğer doktor sana kızmazya neden gittin diye bu arada alttanmı muayene ettirdin bu gün söylesene
yok canım karından ettı muane ne bılıyım ben bekarken okadar sabırsız bı kızdımkı bısı alcagım yada yapcagım zaman oan fırlar yapardım sımdı baksana rabbım hooppp kulum dedı sabret bakalım ogren dedı nedemekmıs sabretmek
ayyy şimdi fark ettim pardon neden alttan etmemişki doktor tabiki duyulmaz
aranızda yeniyim lütfen yardım edermisiniz?
9 nisanda aşılama yapıldı 1hafta sonra kan testi yaptırdm sonuç 3,2 yani negatif...
sizce testi erkenmi yaptırmışım, tekrarlamam gerekirmi?
şimdiden tşk.
senin şuan kalp atışı var bence tansel bak görüceksin haberlerini duyucaz cnm merak etme sen sat 23 şubat senin kaç
sorma aslında ede bılırdıde alttan muane oandada bı telefon geldı dr hastası gelmıs doguma cagırdılar acıl duramıyomus yerınde falam dedıler dr. bıraz acelemı ettı acaba anlamadımkı neyse ne desem bos artık bekleyecegız ben 5+3te dr gıttıgımde karından gorememıstı bebegı alttan muane edınce ortaya cıktı kese ozaman kesen haftana gore kucuk dusuk yapa bılırsın demıstı bugunde kesen cok guzel buyumus emrıyoda gorunuyo ıcınde dedı cok sukur ıste kalp atıslarını duyamadı ama gec dollenme olmus olabılır ondan dedı aslında sorun yok gıbı ıns
biliyorsun aynı şeyleri banada dedi heleki tüp bebekte geç döllenme olmaz bebeğin gelişimi yavaş %90 düşer dedi düşmezse alıcaz neler dedi başka doktora 5 gün sabrettim gittim ama duyuldu tanselcim sen başka doktora git seni alttan muayene etsin kalp atışı var ben hissediyorum annesi üzme annesi boşa kendini
aranızda yeniyim lütfen yardım edermisiniz?
9 nisanda aşılama yapıldı 1hafta sonra kan testi yaptırdm sonuç 3,2 yani negatif...
sizce testi erkenmi yaptırmışım, tekrarlamam gerekirmi?
şimdiden tşk.
tbrkle canım darısı benımde basıma bende bugun dr geldım 7artı3 ama bız duyamadık kalp atıslarını haftaya yıne gel dedı senın adına cok sevındım ebrucum
9 nisan aşılama ise testini hangi tarih yaptırdın yani aşılamadan kaç gün sonra
9 nisan aşılama ise testini hangi tarih yaptırdın yani aşılamadan kaç gün sonra
doktorların söylediği kan testinin aşılamadan 12-14 gün sonra yapılması.tekrar yaptır bence.allah hayırlısını nasip etsin.
aşılama 9 nisan, kan tahlilinide 16 nisanda yaptırdm 3,2çıktı
yükselme olasılıgı varmı sizce
selam kızlar, bende sat üstünden 9 gun geçti kan testi yaptırdım değerim 24,000 küsür çıktı ve 6 haftalık oldugumu söyledi. Herşey normal dedi ama bana yuksek geldi, yarın ultrasona giricem. Sizce normalmi ?
2,400 olmasın.sat 9 gün geçmiş zaten daha 6 haftalıkta değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?