Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ayyy şimdi fark ettim pardon neden alttan etmemişki doktor tabiki duyulmaz

aranızda yeniyim lütfen yardım edermisiniz?
9 nisanda aşılama yapıldı 1hafta sonra kan testi yaptırdm sonuç 3,2 yani negatif...
sizce testi erkenmi yaptırmışım, tekrarlamam gerekirmi?
şimdiden tşk.

yok canım karından ettı muane ne bılıyım ben bekarken okadar sabırsız bı kızdımkı bısı alcagım yada yapcagım zaman oan fırlar yapardım sımdı baksana rabbım hooppp kulum dedı sabret bakalım ogren dedı nedemekmıs sabretmek

senin şuan kalp atışı var bence tansel bak görüceksin haberlerini duyucaz cnm merak etme sen sat 23 şubat senin kaç

ayyy şimdi fark ettim pardon neden alttan etmemişki doktor tabiki duyulmaz

sorma aslında ede bılırdıde alttan muane oandada bı telefon geldı dr hastası gelmıs doguma cagırdılar acıl duramıyomus yerınde falam dedıler dr. bıraz acelemı ettı acaba anlamadımkı neyse ne desem bos artık bekleyecegız ben 5+3te dr gıttıgımde karından gorememıstı bebegı alttan muane edınce ortaya cıktı kese ozaman kesen haftana gore kucuk dusuk yapa bılırsın demıstı bugunde kesen cok guzel buyumus emrıyoda gorunuyo ıcınde dedı cok sukur ıste kalp atıslarını duyamadı ama gec dollenme olmus olabılır ondan dedı aslında sorun yok gıbı ıns

9 nisanda aşılama yapıldı 1hafta sonra kan testi yaptırdm sonuç 3,2 yani negatif...
şimdiden tşk.

canım aşılama anlamam ama tüp bebekte transferim 11 mattı ve 10 .cu günü pozitif çıktı aşılama hastalığın kaçıncı günü yapıldı yani son adet tarihin ne

senin şuan kalp atışı var bence tansel bak görüceksin haberlerini duyucaz cnm merak etme sen sat 23 şubat senin kaç

sız benım bebısımden 2 gun buyuksunuz benımde 25 ayy ne guzel bebısımın bı kardesı oldu bıle kendı sıkıntımdan senın mutlulugunu unuttuk cokkk mutluuyuz bız bu sen buda bennn

biliyorsun aynı şeyleri banada dedi heleki tüp bebekte geç döllenme olmaz bebeğin gelişimi yavaş %90 düşer dedi düşmezse alıcaz neler dedi başka doktora 5 gün sabrettim gittim ama duyuldu tanselcim sen başka doktora git seni alttan muayene etsin kalp atışı var ben hissediyorum annesi üzme annesi boşa kendini

uzmuyorum cnm emının hersey yolunda bu dr cevremdekı herkez cok onerdıgı ıcın gıttım memnun kalmazsam tabıykı degıstırıcem dr.umu ama dedıgım gıbı cevremdekı butun gebeler bu dr adını verdı bakalım 1haftada daha bekleyelım olmadı aksı bısey derse ozaman kesın baska dr gıderım

şimdiden tşk.

9 nisan aşılama ise testini hangi tarih yaptırdın yani aşılamadan kaç gün sonra

tbrkle canım darısı benımde basıma bende bugun dr geldım 7artı3 ama bız duyamadık kalp atıslarını haftaya yıne gel dedı senın adına cok sevındım ebrucum

tşk ederim tanselcim.sende hiç endişelenme canım.benim bu ikinci bebeğim ve ilkinde 7+5 de duymuştuk kalp atışlarını hatta boş gebelik felan demişlerdi.inşallah geç döllenmeden dolayı bu şekilde olmuştur.kese kaç mm göründü biliyormusun.

selam kızlar, bende sat üstünden 9 gun geçti kan testi yaptırdım değerim 24,000 küsür çıktı ve 6 haftalık oldugumu söyledi. herşey normal dedi ama bana yuksek geldi, yarın ultrasona giricem. sizce normalmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…