bir kaç gündür kafama takılan bir konu var
burda hamil olan bayanlar hamile olmayı bekleyenler(ben gibi)
merak ettiğim konu radyasyon!!!
ne zaman pc başına otursam hep bir tedirginlik var üstümde
pc den yayılan radyasyon gebe kalmama engel olursa!!!
arkadaşlar belki bazılarınıza komik gelebilir ama
bu düşünce canımı sıkıyor sadece paylaşmak istedim
hani ben gibi düşünen var mı?
bilmek isterim
komik değil çok normal bunu düşünmeniz
2 önemli şey var diye biliyorum birincisi kablosuz internet kullanıyor musunuz
ikincisi laptop kucağınızda mı
hayırlı olsun ama gebelik son adetin başladığı ilk günden itibaren hesaplanır en az 4 haftalık hamile olmanız lazım
Vayyy çoğul gebelik seni bekliyor muhtemelenSon adet tarihine göre kaç haftalık hamilesin?
kusura bakmayın diğer topikte görmemiştim...
çok teşekkür ederim bu saatten oturdum yarın işe gidicem bunu araştırıyorum ...
madem öyle yatayımda uykumu alayım :):)
rahat uyumama nedne olacaksınız teşekkür ederim.. :)
kızlar siiznle bişi paylaşıcam adetıme 5gun evde idrar testı yaptım hepsı pozıtıf sonuç verıyor ayrı ayır markalar aldım bıde hepsı pozıtıf salı gunu kan verdım 0 100 çıktı :26: yanı negatif kafam allak bullak sizce neyapayım cumrt gunu adet olucam ve beynım durmş duurmda
evet haklıymışsınız. çok araştırdım bu konuyu. şu anada 4+3 olarak hesaplanıyor. çok tşk ederim:)
merhaba . bende dün sonuçlarımı aldım. 10 mart 2011 son adet tarihim.sonuçlarım 702 bu değere göre hamiş olduğumu söyledi sonuçlarımı veren laboratuvarcı.doktora ne zaman gitsem bilmiyorum.bu değerlere göre 2-3 hafta arası olduğunu söyledi.ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİB ETSİN BU DUYGUYU.DUYDUĞUMDA GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM.sonucum nasıl iyimi bilmiyorum.ilk hamileliğim.hala inanamıyorum içimde bir garip duygu şaka sanki.
HErkese merhaba, bu klübe yeni üye oldum geçen haftadan beri yazıları takip ediyorum.
Henüz bebek planımız olmadığı için takvim yöntemine göre dikkat ediyorduk ama geçen hafta sürpriz haberi aldık.. adetim 2 hafta gecikmişti kan testi yaptırmıştım ama bu konuyla ilgili hiç bilgimiz olmadıgından hcg nedir kaç çıkar vs. kağıdın üzerinde yazan NEGATİF yazısına aldandık :) meğer sonuç 4 bin küsürmüş :) doktora gittim 2 hafta geckince yumurtalıklarımda bir sorun var herhalde die testide gösterdim cokta anlamısım gibi hamile degilim negatif yazıyor dedim :) doktor demezmi 6 haftalık olmuş hamilesin gel tanışalım görelim die !! ultrasonda bakarken bacaklarım titriyordu resmen!! plansız sürpriz gelince ne düşüneceğimi bilemedim bi an allak bullak oldum inanın buda ayrı bir psikoloji!! eşim ilk günden beri cocuk çok istiyor ama ben biraz daha ertelemek istiyordum ama kısmet bu kadarmış. bugün 7. haftayı deviriyoruz artık yememe içmeme uykuma cok dikkat ediyorum.. allah isteyen herkese sağlıklı güzel bebişler nasip etsin :)
HErkese merhaba, bu klübe yeni üye oldum geçen haftadan beri yazıları takip ediyorum.
Henüz bebek planımız olmadığı için takvim yöntemine göre dikkat ediyorduk ama geçen hafta sürpriz haberi aldık.. adetim 2 hafta gecikmişti kan testi yaptırmıştım ama bu konuyla ilgili hiç bilgimiz olmadıgından hcg nedir kaç çıkar vs. kağıdın üzerinde yazan NEGATİF yazısına aldandık :) meğer sonuç 4 bin küsürmüş :) doktora gittim 2 hafta geckince yumurtalıklarımda bir sorun var herhalde die testide gösterdim cokta anlamısım gibi hamile degilim negatif yazıyor dedim :) doktor demezmi 6 haftalık olmuş hamilesin gel tanışalım görelim die !! ultrasonda bakarken bacaklarım titriyordu resmen!! plansız sürpriz gelince ne düşüneceğimi bilemedim bi an allak bullak oldum inanın buda ayrı bir psikoloji!! eşim ilk günden beri cocuk çok istiyor ama ben biraz daha ertelemek istiyordum ama kısmet bu kadarmış. bugün 7. haftayı deviriyoruz artık yememe içmeme uykuma cok dikkat ediyorum.. allah isteyen herkese sağlıklı güzel bebişler nasip etsin :)
guzelım hayırlı olsun aramıza hos geldın zaten hep beklenmedık zamanlarda suprız gelıyo bende yarın 7haftayı devırıyorum yanı aynı gıdıyoruz ıns beraber ıyı haberlerle atlatırız bu gunlerı pztsı dr gıdıcem kalp atıslarını duymak ıcın ıns senınde bugun yarın duyulur artık kalp atıslarıbırı sen bırı ben
benimde öyle olmuştu sürpriz bi şekilde insan ne olugunu anlayamıyoo bileee bnmde 6 hafta bitiyoo allahın izniyle 20 sinde kalp atışlarını duyucamm cok farklı ve heyecanlı bişeymişş anne olak dünyanın en özel duygusu sanırımm.allahım isteyen herkese nassip etsin.tekrar tebriklerr hayırlısıyla doğurmayı allah nasipp etsinn hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?