Çok teşekkürler canım hoşbulduk :) seninde hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Amin amin iyi haberlerle kolayca atlatmak nasip etsin Allah hepimize.. ben geçen salı doktora gitmiştim 5 nisanda o zaman ses dinletmedi ama kalp atışlarını gördük :) bu ay sonu tekrar gidicez kontrole o zaman duyarız herhalde ben sadece görülebiliyor sanıyordum kalp atışlarını demek dinlenebiliyorda.. çok cici hamile ikonlar :) daha o kadar çıkmadı karnımız ama çıktıkça hamile oldugumu daha iyi anlayacağım ben çünkü bulantım olmuyor..
ben de aranıza yeni katılanlardanım benimde son adet gunumun ilk günü 1 mart geçen hafta test yaptırdım 9027 çıktı sonuca ve hesabıma göre 7 haftalık ama 3 gün önce doktorum 4 hafta 4 dün demişti ultrasona göre bugun 5 hafta 2 gün çıktı ultrasonda ama kalp atışları görünmüyor bir sorun varmı diye korkuyorum.4 haftalıkken hcg-beta değerleri 9027 yuksek değilmi ondan sorunmu var die düşündüm açıkcası.Rabbim herkesi hayırlısıyla sağlıklı olarak bebeğini kucağına almayı nasip etsin
selam kızlarrr adetim geçeli 6 gün olmuştu 2 test yaptım ikisindede pozitif çıktı sonuç bugün kan testi yaptırdım değerim 465 cıktı doktor ultrasonla baktı ama minigi daha göremedik cok küçük dedi 3 haftalık falanmıs sanırım sol taraftada kist warmıs önemsenecek derece degilmiş 2 hafta sonra görürsün dedi 2 hafta sonra görebilcem demiInş bir sorun cıkmazzz ya boş gebelik olursaa
selam kızlarrr adetim geçeli 6 gün olmuştu 2 test yaptım ikisindede pozitif çıktı sonuç bugün kan testi yaptırdım değerim 465 cıktı doktor ultrasonla baktı ama minigi daha göremedik cok küçük dedi 3 haftalık falanmıs sanırım sol taraftada kist warmıs önemsenecek derece degilmiş 2 hafta sonra görürsün dedi 2 hafta sonra görebilcem demiinş bir sorun cıkmazzz ya boş gebelik olursaa
burcu canımm gözün aydınn bende 37 günümde kanad 780,10 çıktı doktor bana biraz değerin düşük dedi geç döllenme olabilir dedi sonra 2 gün sonra gel dedi ben gitmek istemedim sonra 2 hafta sonra gel dedi hem kalp atışlarınaıda duyarız dedi 15 gün sonra gittim şükürler olsun kalp atışlarınıda duydum o zaman yarın gene randevum var inşallah herşey yolundadır benim de sağ tarafımda basit bir kist var yumurtam çatlamamış kist olmuşş
merhaba Rabbim böyle hep güzel haberler almayı nasip etsin burcuerdem benmde 5hafta 2 günlük kese grndü sadece yakında bebişlerimizin inşllh kalp atışınıda duyabiliriz.
kalp atıslarını duymana cok sevındı dr um benım duymayınca pzt randevu verdı oyuzden pztsı benım ıcın cok onemlı bı gun cok dua edın bana ıns duyarız ıcım ıcıme sıgmıyo sımdıde buarada benımde bulantılarım yok mıdem acayıp okadar her ınsan bır olmuıyo ıste.ılk bebek olunca ınsan ıste sacma sapan bısı oluyo
ilk bebelerinizmi benim 13 yaşında oğluşum var
o zaman bu ikincide yeni heyecan yeni mutluluk yeni tecrübeler olacak birde herşey o kadar çabuk değişiyorki 13 yıl öncesine görede mutlaka çok şeyler değişmiştir.
kızlar merhaba benim son adet tarihim 18 mart bugün adetim 3 gün gecikti diye doktora gidip test yaptırdım. beta hcg 350,08 çıktı doktorum salı günü gel tekrar bakalım dedi. sizce iyi bi değer mi ?????
benimde son adet tarihim 10 mart p.tesi beta hcg yaptırdım 728 çıktı çarşamba tekrarladık 1909 çıktı haftaiçide keseye bakacaz inş bi terslik olmaz bence sizin değerlerinizde normal salı gittiğinizde artarsa çok daha ii rabbim hayırlısını versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?