cnm haklısın buarada eray 23subat sen 24subat ben 25subat ne guzelyaa bebısler pespese buarada ıcım rahat cnm bılıyorum pzt duyacagız kısmetse
cnm haklısın buarada eray 23subat sen 24subat ben 25subat ne guzelyaa bebısler pespese buarada ıcım rahat cnm bılıyorum pzt duyacagız kısmetse
0,100 sonucu bende de çıkmıştı canım, negatif dedi dr um... doğru yani... idrar testleri hatalı çıkabiliyo. kan testini tekrarla için rahatlasın benceben 17 ocak tarihinde adet gördüm en son ama bnm cok onceden düzensizligim var doktorlar sıkıntıdan ileri geldigini söylüyorlar,3 gun once idrar testi yaptım evde 2 cızgı cok net cıktı ertesi gün emin olmak adına bi tane daha aldım onda biraz daha silik cıktı.bugun kan testi yaptırdım sonuc negatif kafam karmakarısık oldu doktor ilgilenmedi bile dogru dürüst kan testi beta-hCG <0,100 cıktı altta
mlU\ml 05 07 yazıyor ben bi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim bunu yasan varmı kan degeri yükselirmi bide gebelik yeni oldugu için olabılırmı acaba???
kan testimi yenilemiştim bugün sonucunu aldım şimdi 16/04/2011 de 34,34 dü 18/04/2011 de 95,08 çıktı ve 19/04/2011 de 154.77 oldu
sat 21/03 bat 21/04 değerim normal di mi?
Merhaba arkadaşlar ilk defa bu konuya yazıyorum öncelikle kendimden bahsedeyim.
6 yıllık evliyim pko yum 2-3 ayda bir adet oluyorum. Daha önce başarısız bir aşılama geçirdim eşimin sperm sayısıda düşük.
Tüp bebek için merkez araştırırken bi süprizle karşılaştım. 3 ay öncesine kadar dediğim gibi 2-3 ayda bir regl olurken birden 28 gün oldu bi sonraki ay 24 gün oldu noluyoruz derken bu ay gelmedi belirtiler başladı oldum olucam derken tuvalate koşturmaca bişey yok. 2 gün önce idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Dün kanda baktırdım 44 çıktı.
Değer düşük mü. Katlanması için hergün mü tekrar edilmesi gerek yoksa gün aşırı mı?
Kimyasal gebelik olabilir mi? Kafam çok karışık aslında hemen bi doktor bulup gitmek istiyorum. Bi taraftan doktor araştırıyorum. Çok karışığım :44:
Sevinmek için çok erken geliyo
:97:merhaba bana yardimci olursaniz cok sevinirim.Dun evde idrar testi yaptim daha adet tarihime 3 gun var ama dayanamadim.iki cizgiden biri cok silikti.Bir tane daha denedim o tek cizgili idi.Daha da kafam karisti gidip kan tahlili yaptirdim 541 cikti deger.Haftaya gel dedi doktor gebeysen eger keseyi goruruz dedi.Kafam cok karisik hamilemiyim acaba????:97::97:
bence hamilesin ama çok yeni dikkat et kendine hayırlısı olsun
Cok mutlu oldum. Tesekkurler cevap verdigin icin.Icime huzur doldu, Allah tum istegenlere saglikli ve hayirli evlatlar versin.:80:
:97:merhaba bana yardimci olursaniz cok sevinirim.Dun evde idrar testi yaptim daha adet tarihime 3 gun var ama dayanamadim.iki cizgiden biri cok silikti.Bir tane daha denedim o tek cizgili idi.Daha da kafam karisti gidip kan tahlili yaptirdim 541 cikti deger.Haftaya gel dedi doktor gebeysen eger keseyi goruruz dedi.Kafam cok karisik hamilemiyim acaba????:97::97:
benimde adetimden 1 hafta önce idrar testim silik çift çizgi çıktı, adet günümde yapılan kan testimde 450 çıktı ama kese görünmemişti. 10 gün sonra gittik meleğimin kozasını gördükkkkk :)) darısı isteyen herkese olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?