Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Slm kızlar ben sat'a 6gün kala beta hcg yaptırdım değerler 3.34 çıktı ve şu an malesef adetliyim bundan bir ay önce bi düşük yaşadım çok istiyordum tekrar olmasını . Birşeyi daha belirtmek istiyorum ocakta hamile olduğumda ben adet görmüştüm ve gene de hamilelik çıktı yorum yaparsanız sevinirim.. Tsk kızlar

Son düzenleme:

?????????????????????????? üstüne görmüşsündür

Merhaba Herkese,

Bende aranıza yeni katıldım. Formu uzun zamandır takip ediyordum. 4 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz olmayınca dr a gidip gereken kontrolleri yaptırdık. Eşimde sorun çıkınca doktor tüp bebek olur dedi.Bunun üzerine 2 şubat 2011 de tüp bebek tedavisi gördüm o ay progesteron hormonum yüksek çıktığı için 6 adet embriyom donduruldu ve mart ayında donurulmuş embriyo transferim yapıldı. Test günüme 3 gün kala yaptırdığım beta hcg değerim malesef 0 dı. Tüp bebek yapan doktorum, embriyoyu rahim ilk andan itibaren dışarıya atmış dedi. Bu ay oluruna bırakmıştık. En son adet tarihim 24 Mart. Dün beta hcg yaptırdım değerim 11.79 çıktı. Tüp bebek yapan doktorumu aradım birkaç dr daha aradım bu değere göre hamilesin dediler testi tekrarlatın dediler. Kafam çok karıştı, bu değer bana da düşük geldi ve kmyasal gebelik ten korkuyorum. Tam bana tutundu derken kırmızılar ı görmek istemiyorum.

ben de ıkı gundur burda yazılan herseyı en ınce ayrıntısına kadar okuyorum, bana olanları anlamaya calısıyorum. yenı evlıyım ve ılk denememızla hamılelık oldu. aslında oldu mu olmadı mı anlayamadım. sat 18 mart. adet tarıhımı beklemeden 5 gun once meraktan bı hevesle kan testı yaptırmıstım,sonuc 10 cıkmıstı... havalara uctuk,hersey ıyı gıderken, adetımı 5 gun gecınce yanı dun doktora gıttık. normalde kese gorunmesı gerekırken hıcbırsey gorunmedı ve tekrar test yapıldı. bu sefer 26 cıktı ve doktorum umıtsız gozlerle bana bakıp cok dusuk bı deger, saglıksız gebelık,dış gebelık veya gec dollenme olabılır dedı. hala kendıme gelemıorum. ilk deneyımım ve hıc beklemedıgım bırseydı. yarın tekrar test yapılacak ama saatler gecmıor. herkes daha cok basındasındır bozma moralını falan dıyor ama burdan okuyunca adetın 2 gun gecmesıne ragmen hcg degerı 1000lerde cıkanlar var. normalde duzenlı olan adetlerım son 3 aydır erken ya da gec olmustu. benım gıbı bırsey yasayan var mı?? bu deger gec dollenme olduysa yıne de dusuk degıl mı?? yorum ve desteklerınızı beklıyorum. :97:

canım benimde 19 unda adet olmam gerekiyordu 20 sinde beta hcg ye baktırdım 185 çıktı banada bu değer düşük herşey olabilir ama hamilesin dedi

az önce adetim başladı, doktorumu aradım, büyük ihtimalle düşük yaşıyoruz yarın yıne de hcg ye bakacagız dedı... moral falan kalmadı ((

gözün aydın canım seni merak etmiştim hatta kızlara sordum nihayet yazdın çok sevindimyaaaaaaaaa aynı gidiyoruz biliyorsun o kanamalar normal cnm doktor lar söylüyor kanamanın diğerbir sebebi bebek tutunuyorda ondan ve adet tarihine yakın bünye sanki adet görüyor modunda devam edermiş bazı hamilelikler adet geçirerek gebeliği sürdürürmüş bu normal yani güzel şeyler düşün allah bizimle olsun

gittimde fırsat olup yazamadım cnm .her şey güzelmiş bebğin gelişimi güzel devam böyle ayın 18 inde 2li test olucak ozamana daha belli olucak çünkü vucut yapısında anormal bişey varmı kemikleri yani tamam mı cnm sende hbr veririsin unutma

ewt sıralandık hadi hayırlısı :) güzel haberlerini bekliyorum tansell

gözünaydın eray 2li testi bende senden 1 hafta sonra yaptırıcam.. ilk gittigimde onun tarihini vermişti doktor..

merhaba arkadaşlar... bende aranıza yeni katıldım... fakat uzun süreden beri sitedeyim. birçok konuda gerçekten çok yardımı oldu. adetim 18 gün gecikmişti. idrar testleri de negatif çıkıyodu. ama buradan öğrendm ki bu olabiliyomuş. ümidimi yitirmedim. daha snra dr a gittik eşimle birlikte. rahim duvarı kalınlaşmış, ilk haftalarda hamilelikte göremediğimiz oluyo dedi. yine burdn öğrendgme göre bu kalınlaşma ya adete hazırlanırken ya da hamileliğe hazırlanırken vücut oluyomuş. dr da öle deyince ümidim arttı. kan testi yaptırdım. o arada tabiki hep sitedeyim. benmle aynı durumda olanların yorumlarını okuyup duruyorum.... fakat kan testi negatif çıktı. hamile değilim maalesef. farlutal verdi onu kullanıyom snrasında adet olmayı beklicem. 2.gününde gel dedi dr.... belki çok fazla yazdım ama. günlerdir buraya yazmak istiyordum ondan..
inş. en kısa zamande isteyen herkes hamile kalır..

sağol canım benim..sende gördünmü bebişini?kaç mm imiş?kalp atışını duydun mu?o nasıl duygudur eraycım ya,ultrasonda görünce aklım gitti valla..bu arada inşallah seninde herşeyin yolundadır..valla aynı gün doğuracağız bu gidişle doktorum bana 11.haftada tekrar gel dedi..yani 3 hafta sonra..sen ne zaman gideceksin kontrole tekrar?
doktorum tahlil sonuçlarıma baktı gayet iyi dedi..bir sorun yok..evet dediğin gibi kanama olurmuş..zaten kan değil..kahverengi birşey..ağrım sancım yok şükür..valla benim tek sıkıntım aşırı derecede uyumam..ne yapayım sanki her dakika uykusuzum..sendede oluyor mu uyku?mesajımı görünce sende haberdar et beni canım..öptüm kocaman

Kan testimi bugün tekrarladım 70 çıktı muhtemelen geç döllenme olmuş oluyor sanırım. Zaten pko dan dolayı 2-3 ayı bulurdu regllerim. Son regl tarihim 9 mart

cnm ıyı haberlerıne cok sevındım sımdı dr sırası bende sanırım ıns bende senın gıbı ıyı haberler alırım demek ıkılı test zamanı geldı ozaman herseyım yolundaysa dr bendende ıster hadı hayırlısı bakalım

kızlar bısı sorcam fıkrınızı almam lazım hamılelıkte epılasyondan kacının dıe msj geldı uye oldugum hamılelık sıtesınden hıcte boyle bısı dıymamıstım fıkrı olan paylasa bılırmı butun gebısler bılınclenelım

evet kızlar bilgisi olan cevaplarsa sevinirim ben bu ay hamilelik beklemiyordum lazere gidiyordum,gelecek ay yani mayısta bebiş yapmayı düşünüyorduk meğer hamileyken lazere girmişim genital hemde gerçi sadece kontroldu 2 3 dakika sürdü sonuncu idi ama yinede içim rahat değil.Bir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…