böyle şeyleri okuduğum zaman çok mutlu oluyorum. duygulanıyorum. kimbilir ne güzel bir duygudur allahım
tarifi yoktur bunun. rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. her ultrason muayenemde gözlerim dolar gördüğümde...
Slm kızlar ben sat'a 6gün kala beta hcg yaptırdım değerler 3.34 çıktı ve şu an malesef adetliyim bundan bir ay önce bi düşük yaşadım çok istiyordum tekrar olmasını . Birşeyi daha belirtmek istiyorum ocakta hamile olduğumda ben adet görmüştüm ve gene de hamilelik çıktı yorum yaparsanız sevinirim.. Tsk kızlar
canım benimde 19 unda adet olmam gerekiyordu 20 sinde beta hcg ye baktırdım 185 çıktı banada bu değer düşük herşey olabilir ama hamilesin dediben de ıkı gundur burda yazılan herseyı en ınce ayrıntısına kadar okuyorum, bana olanları anlamaya calısıyorum. yenı evlıyım ve ılk denememızla hamılelık oldu. aslında oldu mu olmadı mı anlayamadım. sat 18 mart. adet tarıhımı beklemeden 5 gun once meraktan bı hevesle kan testı yaptırmıstım,sonuc 10 cıkmıstı... havalara uctuk,hersey ıyı gıderken, adetımı 5 gun gecınce yanı dun doktora gıttık. normalde kese gorunmesı gerekırken hıcbırsey gorunmedı ve tekrar test yapıldı. bu sefer 26 cıktı ve doktorum umıtsız gozlerle bana bakıp cok dusuk bı deger, saglıksız gebelık,dış gebelık veya gec dollenme olabılır dedı. hala kendıme gelemıorum. ilk deneyımım ve hıc beklemedıgım bırseydı. yarın tekrar test yapılacak ama saatler gecmıor. herkes daha cok basındasındır bozma moralını falan dıyor ama burdan okuyunca adetın 2 gun gecmesıne ragmen hcg degerı 1000lerde cıkanlar var. normalde duzenlı olan adetlerım son 3 aydır erken ya da gec olmustu. benım gıbı bırsey yasayan var mı?? bu deger gec dollenme olduysa yıne de dusuk degıl mı?? yorum ve desteklerınızı beklıyorum. :97:
kızlar az önce kontrolden geldimmm..kan ve idrar tahlilleri henüz çıkmadı ama ultrasonda bebişimi gördümmm..tam 8 haftalık 15 mm imiş..kalp atışınıda duydum...Rabbim herkese bu güzel duyguyu tattırsın..şunları yazarken bile gözlerim doluyor ya..
bu arada kızlar sabah kanamam oldu..rengi koyukahve,kan rengi gibi kırmızı değil....doktor bir problem olmadığını söyledi..aranızda benim gibi kanama sorunu yaşayan var mı?varsa doktor ne dedi?
icebrezeer sende haftaya gıdıcen demek dr yıne sıralandık bakalım bugun eray gıdıcekmıs ama daha bısı yazmadı ben pzt gıdıcem sende carsamba ayy bakalım hayırlı haberler en gerı ben gelıyorum gercı sız kontrole gıdıyosunuz ben kalp atısları ıcın tembel benım velet
:18: kızlar son sat 1 nisan... yumurtlama günüm 13 nisan... kan tahlilin ayın kaçında yaptırsam????
icebrezeer sende haftaya gıdıcen demek dr yıne sıralandık bakalım bugun eray gıdıcekmıs ama daha bısı yazmadı ben pzt gıdıcem sende carsamba ayy bakalım hayırlı haberler en gerı ben gelıyorum gercı sız kontrole gıdıyosunuz ben kalp atısları ıcın tembel benım velet
gittimde fırsat olup yazamadım cnm .her şey güzelmiş bebğin gelişimi güzel devam böyle ayın 18 inde 2li test olucak ozamana daha belli olucak çünkü vucut yapısında anormal bişey varmı kemikleri yani tamam mı cnm sende hbr veririsin unutma
gözün aydın canım seni merak etmiştim hatta kızlara sordum nihayet yazdın çok sevindimyaaaaaaaaa aynı gidiyoruz biliyorsun o kanamalar normal cnm doktor lar söylüyor kanamanın diğerbir sebebi bebek tutunuyorda ondan ve adet tarihine yakın bünye sanki adet görüyor modunda devam edermiş bazı hamilelikler adet geçirerek gebeliği sürdürürmüş bu normal yani güzel şeyler düşün allah bizimle olsun
Merhaba arkadaşlar ilk defa bu konuya yazıyorum öncelikle kendimden bahsedeyim.
6 yıllık evliyim pko yum 2-3 ayda bir adet oluyorum. Daha önce başarısız bir aşılama geçirdim eşimin sperm sayısıda düşük.
Tüp bebek için merkez araştırırken bi süprizle karşılaştım. 3 ay öncesine kadar dediğim gibi 2-3 ayda bir regl olurken birden 28 gün oldu bi sonraki ay 24 gün oldu noluyoruz derken bu ay gelmedi belirtiler başladı oldum olucam derken tuvalate koşturmaca bişey yok. 2 gün önce idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Dün kanda baktırdım 44 çıktı.
Değer düşük mü. Katlanması için hergün mü tekrar edilmesi gerek yoksa gün aşırı mı?
Kimyasal gebelik olabilir mi? Kafam çok karışık aslında hemen bi doktor bulup gitmek istiyorum. Bi taraftan doktor araştırıyorum. Çok karışığım :44:
Sevinmek için çok erken geliyo
gittimde fırsat olup yazamadım cnm .her şey güzelmiş bebğin gelişimi güzel devam böyle ayın 18 inde 2li test olucak ozamana daha belli olucak çünkü vucut yapısında anormal bişey varmı kemikleri yani tamam mı cnm sende hbr veririsin unutma
kızlar bısı sorcam fıkrınızı almam lazım hamılelıkte epılasyondan kacının dıe msj geldı uye oldugum hamılelık sıtesınden hıcte boyle bısı dıymamıstım fıkrı olan paylasa bılırmı butun gebısler bılınclenelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?