kızlar dün reglime 8 gün varken dayanamayıp kanda baktırmıştım şimdi sonucu aldım sonuç 1,2 sizce yükselirmi bu değer 8 günde daha önceki aylarda yaptırdığımda hep sıfır çıkardı
guzelım ıns gebesındır ama degerın negatıf bıde ınankı cok cok erken daha 8 gun varmıs adetıne herzaman soyluyorum hamılelıgın ılk ve enbuyuk belırtısı adet gecıkmesı ozaman acabamı dıyebılırız ama daha gunler varken hamıle olabılırmıyım denmez benım fıkrım bu moralını bozmak ıstemem ama adetın gecıkmeden bence sakın teste yaptırma umutlanmada hayal kırıklıgına ugramanı ıstemem bu bı gercek arkadasım allah gonlune gore versın ıns gebesındır aramıza katılırsın
cnm haklısın da işte insan bir önce öğreniym istiyo.cevap için çok teşkkürler. bekliycez bi 8 gün daha hayırlısı
benimde bir sorum var kızlar ya en son mart'ın 13'ünde regl oldum ve nisan'ın 8'inde yumurtlama testi yaptığımda pozitif oldu yani 9'unda ilşiki oldu ve üstünden de 13 gün geçti regl gecikmesi de 9gün gecikti bugün kan verdim pazartesi çıkıcakmış evde test yaptım çıkmadı fikriniz nedir
slm arkadaslar ben bu sabah hamile oldugumu ogrendim 63.4 cok dusuk geldi gozume asilamadan 15 gun sonra yaptirdim normalmi birde 63.4 diemi okunuyor 634 diemi anlamadim :s
arkadaşlar bende adet düzensizliği var, bugün kan testi yaptırdım beta HCG değerim 15 çıktı. doktor erken bi gebelik olabilir dedi. pazartesi tekrarlayalım dedi. sizce hamilemiyim
Canım senin son adet tarihin ne? B-hcg 5 ve üzeri gebelik anlamına geliyor.. belki çok yenidir.
az önce adetim başladı, doktorumu aradım, büyük ihtimalle düşük yaşıyoruz yarın yıne de hcg ye bakacagız dedı... moral falan kalmadı((
benim son adet 1 mart ama zaten benim mart ayında ilişki olmadı eşim il dışındaydı. bundan önce 4 defa hamile kaldım (yaşayan bebeğim yok) hiçbirinde böyle olmadı. gerçekten kendimi çok acemi hissediyorum
Ay canım yaa üzüldüm ama Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah değerin yükselir ve hamilesindir. tekrar kan verdiğinde paylaşırsan sevinirim.. Hakkında hayırlısı olsun
sağol canım benim..sende gördünmü bebişini?kaç mm imiş?kalp atışını duydun mu?o nasıl duygudur eraycım ya,ultrasonda görünce aklım gitti valla..bu arada inşallah seninde herşeyin yolundadır..valla aynı gün doğuracağız bu gidişledoktorum bana 11.haftada tekrar gel dedi..yani 3 hafta sonra..sen ne zaman gideceksin kontrole tekrar?
doktorum tahlil sonuçlarıma baktı gayet iyi dedi..bir sorun yok..evet dediğin gibi kanama olurmuş..zaten kan değil..kahverengi birşey..ağrım sancım yok şükür..valla benim tek sıkıntım aşırı derecede uyumam..ne yapayım sanki her dakika uykusuzum..sendede oluyor mu uyku?mesajımı görünce sende haberdar et beni canım..öptüm kocaman
tansellllll senin haberinide bekliyorum bak onagöre nekadar var daha ki acaba yaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?