Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

internetten araştırdım :
Lazer(Laser) ışık enerjisi kullanan bir tekniktir. Ortaya çıkan elektromanyetik ışıma röntgende kullanılan X-ışınlarından farklıdır ve doku içinde ilerleme özelliği yoktur. Işın sadece işlemin yapıldığı alana örneğin sadece yüze etki eder ve etki alanı sadece birkaç milimetre ile sınırlıdır. Bu nedenle anne karnı içindeki bebeğe ulaşması ya da zarar verebilmesi mümkün değildir.
diyor İnşallah öyledir.:))

kızlar dün reglime 8 gün varken dayanamayıp kanda baktırmıştım şimdi sonucu aldım sonuç 1,2 sizce yükselirmi bu değer 8 günde daha önceki aylarda yaptırdığımda hep sıfır çıkardı

kızlar dün reglime 8 gün varken dayanamayıp kanda baktırmıştım şimdi sonucu aldım sonuç 1,2 sizce yükselirmi bu değer 8 günde daha önceki aylarda yaptırdığımda hep sıfır çıkardı

guzelım ıns gebesındır ama degerın negatıf bıde ınankı cok cok erken daha 8 gun varmıs adetıne herzaman soyluyorum hamılelıgın ılk ve enbuyuk belırtısı adet gecıkmesı ozaman acabamı dıyebılırız ama daha gunler varken hamıle olabılırmıyım denmez benım fıkrım bu moralını bozmak ıstemem ama adetın gecıkmeden bence sakın teste yaptırma umutlanmada hayal kırıklıgına ugramanı ıstemem bu bı gercek arkadasım allah gonlune gore versın ıns gebesındır aramıza katılırsın

cnm haklısın da işte insan bir önce öğreniym istiyo.cevap için çok teşkkürler. bekliycez bi 8 gün daha hayırlısı

cnm haklısın da işte insan bir önce öğreniym istiyo.cevap için çok teşkkürler. bekliycez bi 8 gün daha hayırlısı

anlıyorum guzelım senı bende yasadım hep aynı seylerı hatta soyle seyle bılırım normalde hep uyanınca adet olurdum bebek calısmalrına basladıgımız 3. ayında sabah olmadım adet ve ınan adet olcagımı bıle bıle butun belırtılerı vardı aksam vaktı kocama yalvar yakar arabaya atıp nobetcı eczane arattım umut dunyası ıste test yaptım 1saat gecmeden adet oldum cok zor beklemek bekleyen herkezede allah sabır versın:18:

benimde bir sorum var kızlar ya en son mart'ın 13'ünde regl oldum ve nisan'ın 8'inde yumurtlama testi yaptığımda pozitif oldu yani 9'unda ilşiki oldu ve üstünden de 13 gün geçti regl gecikmesi de 9gün gecikti bugün kan verdim pazartesi çıkıcakmış evde test yaptım çıkmadı fikriniz nedir

cnm burdan öğrendiğim kadarıyla idrarda negatife güvenme kan sonucu en garantisi günün geçtiyse kesin sonucu alırsın kanda

Son düzenleme:
arkadaşlar bende adet düzensizliği var, bugün kan testi yaptırdım beta HCG değerim 15 çıktı. doktor erken bi gebelik olabilir dedi. pazartesi tekrarlayalım dedi. sizce hamilemiyim

slm arkadaslar ben bu sabah hamile oldugumu ogrendim 63.4 cok dusuk geldi gozume asilamadan 15 gun sonra yaptirdim normalmi birde 63.4 diemi okunuyor 634 diemi anlamadim :s

slm arkadaslar ben bu sabah hamile oldugumu ogrendim 63.4 cok dusuk geldi gozume asilamadan 15 gun sonra yaptirdim normalmi birde 63.4 diemi okunuyor 634 diemi anlamadim :s

Öncelikle hayırlı olsun canım...
İki durumda da gebelik var aslında ama 63.4 biraz düşük bi değer gibi...
SAT nedir canım?

arkadaşlar bende adet düzensizliği var, bugün kan testi yaptırdım beta HCG değerim 15 çıktı. doktor erken bi gebelik olabilir dedi. pazartesi tekrarlayalım dedi. sizce hamilemiyim

Canım senin son adet tarihin ne? B-hcg 5 ve üzeri gebelik anlamına geliyor.. belki çok yenidir.

Canım senin son adet tarihin ne? B-hcg 5 ve üzeri gebelik anlamına geliyor.. belki çok yenidir.

benim son adet 1 mart ama zaten benim mart ayında ilişki olmadı eşim il dışındaydı. bundan önce 4 defa hamile kaldım (yaşayan bebeğim yok) hiçbirinde böyle olmadı. gerçekten kendimi çok acemi hissediyorum

az önce adetim başladı, doktorumu aradım, büyük ihtimalle düşük yaşıyoruz yarın yıne de hcg ye bakacagız dedı... moral falan kalmadı ((

MALESEF, benim de korktuğum başıma geldi. Perşembe günü 11.79 çıkan b-hcg değerim bugün tekrar yaptırdığımda 2.24 e düşmüş. Dün kahverengi lekelenmelerim başlamıştı yoğun karın ağrılarım mevcut birde. Doktor, kimyasal gebelik dedi.Bugün ise, kanama yok gibi:S Bu ay dondurulmuş embriyo transferie karar vermiştik kendi doktoruma durumu anlattım bu ay dinlen bir sonraki ay a kısmetse artık inşallah ikiz yada üçüz yada tekiz neyse hayırlısıyla bebişlerime kavuşmak istiyorum.

arkadaşalrrr az önce hastaneden sonuç aldım da canım çok sıkkın adetime daha beş gün var ama sağ yumurtalığım çok ağrıyor dr da gittim dün yumurtalıklarım da birşey yokmuş bu gğn dayanamadım b hcg verdim ama sonuç 0.06 cıkmış yani negatifmiş sizce yükselir mi((

Son düzenleme:

Ay canım yaa üzüldüm ama Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah değerin yükselir ve hamilesindir. tekrar kan verdiğinde paylaşırsan sevinirim.. Hakkında hayırlısı olsun

gördüm cnm ama mm söylemedi doktorum kalp atışını 6+5 haftalıktı duymuştum aynen ellerimi yüzüme sürdüm ve yarabbim şükür demiştim çok güzel bir duyguya cnm banada doktor 9 mayıs kontrol ve 18 mayıs ikili tarama dedi.benim tahlilde temiz fakat idrar yolları enfeksion önemli bişi değilmiş,hemde nasıl bir uykusuzluk anlatamam ben birde etrafa çok saldırıyorum sitresli geçiyor nedense çok sakin yapım vardı ama napalım şükür bunada birde çok geziyorumya allah bizleri korur haberleri kesme sakın öptüm bebişine iyi bak

tansellllll senin haberinide bekliyorum bak onagöre nekadar var daha ki acaba yaz bana

canıııımmm ıcım hop hop pzt gıdıcem oglen vaktı ıste ıns hayırlı haberlerle donerım cok dua et olurmu sızın gıbı bende bu mutlulugu yasayayım bebısımın kalp sesını duyayım ve artık bı ohhh dıyım hamıle kaldıgımı ogrendıgımden berı hep bı olumsuzlukla dondum doktorumdan tadını bıle cıkaramadım.dusuk rıskı var dendı dıs gebelık olabılırsın dendı kese gorunmedı bekle dendı kalp atısı duyulmadı bekle dendı :2::2::2: yıne beklıyoruz ıste sabırla tabıkı bugunumede sukur bebegım dusmedı ve hala benımle cnm pzt haber verıcemö dr gelır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…