ben yeniyim diyemi kimse önemsemedi acaba((
kızlarrr merhabalarrr sat 10 mart nisan 15 te kan test değerim 465,89 çıkmıstı bu tahmini kaç haftaya denk geliyor ????? hamileyim ama göbekten bakılıyor hala kesemizi göremedik
canım sanırım insanlar üzmemek için yazmıyor ama maalesef yükselmesi imkansız gibi görünüyor 2 3 gibi bir değer çıksaydı olabilirdi
ALLAH en kısa zamanda bebiş nasip etsin
kızlarr eraycım yarın dr gıdıyorum bılıyopsun ne olur dua edın bana 15 gundur kesılmıstı bugun yıne kanamam basladı dualarınıza cok ıhtıyacım var ıns bebegımın pıtpıtlarınıu duyarım:2::18: cok endıselıyım busefer hıc ıcım rahat dıyıl
teşekkür ederim isteyen herkese rabbim versin...yumurtlamada 10 gün sonra olunca belki erkendir diye düşünmüştüm de onun içiçn sormuştum teşekkür ederm
Arkadaşlar merhaba... benim bugğn kan sonucum çıktı 277,4...tahlil öncesi rahimde göremedi doktorum,kalınlaşma var demişti.sizce iyi mi? bu değere göre kaç haftalıktır?
kızlar bebegimi kaybettimbugun dr gıttım kalp atıslarını duymak ıcın bılıyosunuz. malesef duyamadım bebek cok yavas gelısıyo haftaya geldedı.eve dondugumde kananmam basladı bı panık yıne dr buldum solugu dr kurtas dedı ınanmak ıstemedım hemen ozel bı muananeye gıttım ıyı bı dr oda bebek olelı 3 hafta olmus dedı hemen kurtaja aldı ve bebegım artık benımle dıyıl.uzun bı sure gıremem. eraycım ıcebrezeer kendıınıze bebegınıze ıyı bakın kızlar allah kucagınıza almayı nasıp etsın dualrınızdada benı unutmazsınız ıns hepınız allaha emanet olun
kızlar bebegimi kaybettimbugun dr gıttım kalp atıslarını duymak ıcın bılıyosunuz. malesef duyamadım bebek cok yavas gelısıyo haftaya geldedı.eve dondugumde kananmam basladı bı panık yıne dr buldum solugu dr kurtas dedı ınanmak ıstemedım hemen ozel bı muananeye gıttım ıyı bı dr oda bebek olelı 3 hafta olmus dedı hemen kurtaja aldı ve bebegım artık benımle dıyıl.uzun bı sure gıremem. eraycım ıcebrezeer kendıınıze bebegınıze ıyı bakın kızlar allah kucagınıza almayı nasıp etsın dualrınızdada benı unutmazsınız ıns hepınız allaha emanet olun
kızlar bende bugun kan verecem yarın sonucu alırsam yazarım gene adetıme 1 gun var ama belırtılerım oldugu ıcın enrken yaptıracam bebek varsa cıkar heralde degılmı 1 gun erken olması sorun olmaz ısallah belırtılerım sunlar sag kasıkta agrı ara ara gogusde sızlama ara ara bıde dunden berı mıgde bulantısı sancı .ıdrara sık cıkma rengınde degısıklık bakalım hepsı psıkolojıkmı yoksa bebekmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?