merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum 18 mayıs çarşamba günü transfer gerçekleşti,31 mayısta belli olacaktı ben dayanamadım 26 sında kan tahlili yaptıdım ve sonuç 1,4 çıktı bunun yükselmesi olabilirmi dersiniz?
Canım bu tedavi süresince nasıl oluyor hiç bilemiyorum.Ama umarım yükselir ve Allah bu mutluluğu sana yaşatır.
arkadaşlar merhaba ben de dün adetime 5 gün kala hcg testi yaptırdım..sonuç 0,1 den küçük yazıyordu.geçen ay 1 hafta gecikmişti..o zaman başka bir hastanede yaptırdım 0 yazıyordu.hiç adetinden önce negatf sonra pozitif çıkan var mı? insan negatif olduğuna ininmak istemiyor((
Bir arkadaşımızın negatif çıkıp sonra yükselmişti ama bu tarz durumlar nadir oluyor.Yine de inşallah allah gönlüne göre verir.
Arkadaşlar merhaba,
4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Aynı zamanda geç döllenmeydi.
Adetin 35. günü beta hcg 5 çıkmıştı. İki günde bir tahlillere devam ettim, önce katladı daha sonra gerileyerek gebelik 40. günde sonlandı.
Adetlerim 31-32-33 gündür fakat kimyasaldan snra düzensizlik başladı. 3 kez adet gördüm. 36-37-33 günde.Bu ay soğan kürü uyguladım, regl olmayı beklerken adetim gecikti.
33. gün idrar testi yaptım silikti. 34. gün sabah idrarıyla yaptım yine silik.
35. gün gece saatlerinde kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 136,40 çıktı.
Adetlerimin düzeni bozulduğu için yine geç döllenme olabilir diyorum ama bir yandan da kimyasal gebelikse ve yine düşerse diye de korkuyorum...Ortalama 32 günlük adetlerime göre aslında 3 gün gecikme var ve bu değer düşük bunu biliyorum. 350 civarı olmalıydı yaklaşık....
Bu süre gecikme yaşayıp değeri katlayan ve sağlıklı gebelik sürdüren var mı aranızda?
Benim 3 gün kala 6,57di sonra 2 gün arayla yaptırdım sırayla 16.45-64.59-354 çıkmıştı.Geç döllenme olabilir önemli olan değerin sağlıklı artması.Bence 2 gün arayla testi tekrarla 2 kat ve üstü artış varsa problem yoktur.Allah gönlüne göre versin inşallah.
arkadaşlar adetim geçeli 9 gün oldu.bugün doktora gittim usg de keseyi göremedi, geç yumurtlamış olabilirsin dedi.görünmemesi betanın düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir dedi.benim adetin ilk günü 17 di beta tahminimce 300 lerdedir dedi.haftaya c.tesi çağırdı hastaneye kanda betaya tekrar bakılıp,bazı tesler yapılcak.20 gün sonra da tekrar usg ile bakcak..ne diyorsunuz bu duruma.biraz yavaş ilerleyecek gibi bu hamilelik dedi..
Bence tahminle değilde testi 2 gün arayla tekrarlasan daha iyi ve sağlıklı olur.Allah gönlüne göre versin.