• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum 18 mayıs çarşamba günü transfer gerçekleşti,31 mayısta belli olacaktı ben dayanamadım 26 sında kan tahlili yaptıdım ve sonuç 1,4 çıktı bunun yükselmesi olabilirmi dersiniz?

Canım bu tedavi süresince nasıl oluyor hiç bilemiyorum.Ama umarım yükselir ve Allah bu mutluluğu sana yaşatır.

arkadaşlar merhaba ben de dün adetime 5 gün kala hcg testi yaptırdım..sonuç 0,1 den küçük yazıyordu.geçen ay 1 hafta gecikmişti..o zaman başka bir hastanede yaptırdım 0 yazıyordu.hiç adetinden önce negatf sonra pozitif çıkan var mı? insan negatif olduğuna ininmak istemiyor:(((

Bir arkadaşımızın negatif çıkıp sonra yükselmişti ama bu tarz durumlar nadir oluyor.Yine de inşallah allah gönlüne göre verir.

Arkadaşlar merhaba,
4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Aynı zamanda geç döllenmeydi.
Adetin 35. günü beta hcg 5 çıkmıştı. İki günde bir tahlillere devam ettim, önce katladı daha sonra gerileyerek gebelik 40. günde sonlandı.
Adetlerim 31-32-33 gündür fakat kimyasaldan snra düzensizlik başladı. 3 kez adet gördüm. 36-37-33 günde.Bu ay soğan kürü uyguladım, regl olmayı beklerken adetim gecikti.
33. gün idrar testi yaptım silikti. 34. gün sabah idrarıyla yaptım yine silik.
35. gün gece saatlerinde kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 136,40 çıktı.
Adetlerimin düzeni bozulduğu için yine geç döllenme olabilir diyorum ama bir yandan da kimyasal gebelikse ve yine düşerse diye de korkuyorum...Ortalama 32 günlük adetlerime göre aslında 3 gün gecikme var ve bu değer düşük bunu biliyorum. 350 civarı olmalıydı yaklaşık....
Bu süre gecikme yaşayıp değeri katlayan ve sağlıklı gebelik sürdüren var mı aranızda?

Benim 3 gün kala 6,57di sonra 2 gün arayla yaptırdım sırayla 16.45-64.59-354 çıkmıştı.Geç döllenme olabilir önemli olan değerin sağlıklı artması.Bence 2 gün arayla testi tekrarla 2 kat ve üstü artış varsa problem yoktur.Allah gönlüne göre versin inşallah.

arkadaşlar adetim geçeli 9 gün oldu.bugün doktora gittim usg de keseyi göremedi, geç yumurtlamış olabilirsin dedi.görünmemesi betanın düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir dedi.benim adetin ilk günü 17 di beta tahminimce 300 lerdedir dedi.haftaya c.tesi çağırdı hastaneye kanda betaya tekrar bakılıp,bazı tesler yapılcak.20 gün sonra da tekrar usg ile bakcak..ne diyorsunuz bu duruma.biraz yavaş ilerleyecek gibi bu hamilelik dedi..

Bence tahminle değilde testi 2 gün arayla tekrarlasan daha iyi ve sağlıklı olur.Allah gönlüne göre versin.

kızlar ben degerlerımı yıne de sızınle paylasmak ıstıyorum nede olsa tup bebek denemesı yapıyoruz hepımız ve az cok bılgımız var degerler hakkında sızede yazmak ıstedım.transfer sonrası 8.gun degerım 7 cıktı.doktorum cok dusuk dedı ama test gunum benım aslında 9.gundu blastosıst tranferı oldugu ıcın benım lekelenmem olunca bır gun erken yaptım testı.4 gun sonra tekrarladık 75 olmustu.ıkı gun sonra 142 oldu.ıkı gun sonra 344 üc gun sonra 671 ve yıne uc gun sonra 1386 oldu bıdaha yaptırmadılar.bu sırada kanamam da oldu ama bebek dusmedı:) ama suan bebegım kese ıcınde gelısmedı dıyor doktorum sızce degerler cok kotumuymus kı?

Aslında değerilerin gayet güzel artış göstermiş.İnşallah bu şekilde devam eder sorunsuz bir hamilelik sonucunda bebeğini kucağına alırsın.

kızlar ben degerlerımı yıne de sızınle paylasmak ıstıyorum nede olsa tup bebek denemesı yapıyoruz hepımız ve az cok bılgımız var degerler hakkında sızede yazmak ıstedım.transfer sonrası 8.gun degerım 7 cıktı.doktorum cok dusuk dedı ama test gunum benım aslında 9.gundu blastosıst tranferı oldugu ıcın benım lekelenmem olunca bır gun erken yaptım testı.4 gun sonra tekrarladık 75 olmustu.ıkı gun sonra 142 oldu.ıkı gun sonra 344 üc gun sonra 671 ve yıne uc gun sonra 1386 oldu bıdaha yaptırmadılar.bu sırada kanamam da oldu ama bebek dusmedı:) ama suan bebegım kese ıcınde gelısmedı dıyor doktorum sızce degerler cok kotumuymus kı?

gezinirken farkettim bende tüp bebek yaptırdım 17 mauısda 5.gün transferi 30 mayıs test günümde dayanamayıp cuma günü 10 gun test yaptım 231 çıktı degerim dr pozıtıf dedi kendı dr kısdı :)) nie erken yaptın dıye pazartesi tekrarla dedi. bıraz bozuldum bende ben şimdi hamilemiyim yani bi,şey var dımı

gezinirken farkettim bende tüp bebek yaptırdım 17 mauısda 5.gün transferi 30 mayıs test günümde dayanamayıp cuma günü 10 gun test yaptım 231 çıktı degerim dr pozıtıf dedi kendı dr kısdı :)) nie erken yaptın dıye pazartesi tekrarla dedi. bıraz bozuldum bende ben şimdi hamilemiyim yani bi,şey var dımı

Bence vardır melikecim.Allah kıvandırsın inşallah.Hayırlı olsun.:nazar: Ama sen testi tekrarla yine de :)

Son düzenleme:
Hadi bakalım inşallah.Yarın bizde yengemin sonucunu öğrenicez.Gerçi dün dayanamayıp evde yaptık 2. çizgi çıktı.İnşalla ikinizde de bir problem olmaz.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yarın benimde bebişim varmı yokmu kesinleşecek...mavlam hayırlısını versin hepimize...geçen pazartesi beta hcg 418 çıktı..

tam kan testi yaptırdım ve yazılı olanlardan bişey anlamadım.acilde yaptırdiğim için açıklayan bi dr. bile olmadı:(
Test Adı Sonuç Birimi Referans Değerleri

Beta-hcg 0.00 L mİU/mL 3/4 HAFTA 9-130

Bu şekilde yazıyor ama ne olduğunu anlayamadım:(

tam kan testi yaptırdım ve yazılı olanlardan bişey anlamadım.acilde yaptırdiğim için açıklayan bi dr. bile olmadı:(

canım maesef değerin negatif..sonuç bölümünde 0 yazıyor hamile sayılabilmen için oranın en az 5 olması lazım...

benim adetim geçeli 10 gün oldu ultrasyonda görünmedi.Doktor geç yumurtlamış olabilirsin dedi.Haftaya c.tesi kanda tekrar bakılcak betaya inş. değerlerde sağlıklı bi şekilde yükselme olur ya ne zor bi işmiş bu.Arkadaşımın adeti 6 gün geçmiş 3000lerde çıkmış betası.kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyo benim en düşük değerden başladı hadi hayırlısı..

Canım bu tedavi süresince nasıl oluyor hiç bilemiyorum.Ama umarım yükselir ve Allah bu mutluluğu sana yaşatır.

Bir arkadaşımızın negatif çıkıp sonra yükselmişti ama bu tarz durumlar nadir oluyor.Yine de inşallah allah gönlüne göre verir.

Benim 3 gün kala 6,57di sonra 2 gün arayla yaptırdım sırayla 16.45-64.59-354 çıkmıştı.Geç döllenme olabilir önemli olan değerin sağlıklı artması.Bence 2 gün arayla testi tekrarla 2 kat ve üstü artış varsa problem yoktur.Allah gönlüne göre versin inşallah.

Bence tahminle değilde testi 2 gün arayla tekrarlasan daha iyi ve sağlıklı olur.Allah gönlüne göre versin.

amin mery Allah hepimizin gönlüne göre versin inş. c.tesi tekrar bakılcak işte beta hcg ye sürekli kan tahlili yaptırmamak için betanın yükselmesini bekliyoruz inş. zaten sağlıklı bi gebelikse c.tesi doktorumun tahmin ettiği değerlere ulaşır inş.

merhaba, sat 1 mayıs.27 mayısta adet olmam gerekiyordu. dayanamayıp 20 mayısta kan testi yaptırdım. sonuç negatifti.ümitsizliğe kapıldım. 25 mayısta yani adetime 2 gün kala tekrar yaptırdım.sonuç pozitif 55.08.
İnşallah seninde öyle olur.

ozrecim çok sevindim senin adına inşallah doğum haberlerini de alırız buradan...rabbim sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin...

inşallah..sağolasın...biliyorum ümit yok..bi daha ki sefere inşallah..

Aslında değerilerin gayet güzel artış göstermiş.İnşallah bu şekilde devam eder sorunsuz bir hamilelik sonucunda bebeğini kucağına alırsın.

231 demek kesın hamılesın demek canım.deger 5 ın ustundeyse hamılesın demektır.hemde eger ıkı embrıyo transfer edıldıyse ıkız bıle olabılır canım bence:)gozun aydın.

merry tesekkur ederım canım İnşallahhhh:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

231 demek kesın hamılesın demek canım.deger 5 ın ustundeyse hamılesın demektır.hemde eger ıkı embrıyo transfer edıldıyse ıkız bıle olabılır canım bence:)gozun aydın.

merry tesekkur ederım canım İnşallahhhh:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Back
X