• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

gezinirken farkettim bende tüp bebek yaptırdım 17 mauısda 5.gün transferi 30 mayıs test günümde dayanamayıp cuma günü 10 gun test yaptım 231 çıktı degerim dr pozıtıf dedi kendı dr kısdı :)) nie erken yaptın dıye pazartesi tekrarla dedi. bıraz bozuldum bende ben şimdi hamilemiyim yani bi,şey var dımı

Aslında değerilerin gayet güzel artış göstermiş.İnşallah bu şekilde devam eder sorunsuz bir hamilelik sonucunda bebeğini kucağına alırsın.

231 demek kesın hamılesın demek canım.deger 5 ın ustundeyse hamılesın demektır.hemde eger ıkı embrıyo transfer edıldıyse ıkız bıle olabılır canım bence:)gozun aydın.

merry tesekkur ederım canım İnşallahhhh:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

tam 2 kat olmasa da güzel yükselmiş inşaallah yarın güzel haberler alırsın

cumartesi dr.a gittim vajinal usg ile baktı dış gebelik ihtimaline karşı, gestasyonel kese göründü, olması gerektiği yerde rahim icindeymis cok sukur.. ama normalde hep gec yumurtladıgım icin gec döllenme olabileceğini varsayıyoruz o yuzden adet tarihime göre gebelik haftası hesaplanamıyor su anda. 10 gün sonra tekrar kontrole gidecegim kalp atışı duymayı umuyoruz..

ben ilk yaptırdıgım kan tahlilinde degerim 30.6 çıkmıştı doktorum ne düşük nede başka bişey dedi gebe kalmışsın deyip 20 gün sonra gel dedi kan testi falan hiç bişey yaptırmadık ama ben kimyasal diye çok düşündüm korktum yaptırmak istedim kantestini cesaret edemedim o gün gelip çatı keseyi görünce rahatladım ama ben ögrendiğim günden doktora gidecegim güne kadar yattım şuan 9+4günlük olduk allahım isteyen herkeze yaşatsın çok takmayın kafanıza degerleri olacagına varıyor

Kızlar ben 6 gun once olcturdum 34,4 cıkmıstı. Bugun gene olcturdum sizce ne kadar cıkması lazım sonucun normal bir gebelikte?

Kızlar ben 6 gun once olcturdum 34,4 cıkmıstı. Bugun gene olcturdum sizce ne kadar cıkması lazım sonucun normal bir gebelikte?

280-300 civarı çıkması lazım. En az iki günde ikiye katlanması gerekiyor. Benim daha da fazla katlanmıştı. Ama 48 saat sonra ikiye katlanıyorsa sorun yoktur. Umarım sağlıklı bir hamileliktir. Allah bağışlasın.

280-300 civarı çıkması lazım. En az iki günde ikiye katlanması gerekiyor. Benim daha da fazla katlanmıştı. Ama 48 saat sonra ikiye katlanıyorsa sorun yoktur. Umarım sağlıklı bir hamileliktir. Allah bağışlasın.

Cok sagol canım tesekkur ederim bilgi verdigin icin.

Arkadaş da cevap vermiş zaten 275 den yukarı olması iyidir. ama 265 falan da çıksa kötü değil.Saat bile önemli çünkü.

İcimden bir ses bebisim saglıklı diyor =)

Sagol Merry. Yarın ogrenicez sonucu bakalım ne cıkıcak. Burada paylasırım sizlerle.

İcimden bir ses bebisim saglıklı diyor =)

Sagol Merry. Yarın ogrenicez sonucu bakalım ne cıkıcak. Burada paylasırım sizlerle.

Kesinlikle içindeki sese güven…
İlk bebeğimin düşeceğini daha ilk günden hissetmiştim. Bu bebeğimde ise içimden bir his bebeğim sağlıklı diyor benim de.
2 gün önce değerim 136,40’tı ve 40 saat sonra 255,20 çıktı. Arkadaşın dediği gibi saatlerin bile önemi var. Doktorum artışın iyi olduğunu söyledi.
Benim adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihini SAT’a göre hesaplayamıyoruz.
Bu yüzden gebeliğim takipte ve dış gebelik ekartasyonu için detaylı transvajinal Usg yaptırdık. Kese oluşumunun başladığı bu değerde bile göründü.
Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşallah.:nazar:
İnşallah seninki de sağlıkla devam eder arkadaşım.:nazar:

kızlarrrrr 10 gün önce belirtilerim yüzündenn gittim ve hcg 0.20 diii... bugünn hamilelikk haberini aldımm reglime 3 gün varr ve degerim 263.57:53::53: 10 günde nasıl böle yükseldi anlamadımm:16::16: sizce nasıl????

kızlarrrrr 10 gün önce belirtilerim yüzündenn gittim ve hcg 0.20 diii... bugünn hamilelikk haberini aldımm reglime 3 gün varr ve degerim 263.57:53::53: 10 günde nasıl böle yükseldi anlamadımm:16::16: sizce nasıl????

değerin çok güzel canım..hayırlı olsun..sağlıkla kucağına da alırsın inşallah..

cnm hayırlısı olsun allah sağlıcakla kuçağına almaya nasip etsin..ama bişey sormak istiyorum adetine 3 gün var demişsin ya 10 gün önce 13 gün varkenmi baktırdın daha yeni yumurtlamış oluyosun ya ondan merak ettim...bende geçen hafta baktırdım negatiftide bugün adet günüm ama olmadım ..merak ettiğim için sorayım dedim:)

cnm hayırlısı olsun allah sağlıcakla kuçağına almaya nasip etsin..ama bişey sormak istiyorum adetine 3 gün var demişsin ya 10 gün önce 13 gün varkenmi baktırdın daha yeni yumurtlamış oluyosun ya ondan merak ettim...bende geçen hafta baktırdım negatiftide bugün adet günüm ama olmadım ..merak ettiğim için sorayım dedim:)

evett cnmmm bekleyemedimmm ve belirtilerime güvenerekk erkendenn gittimmm.. kocamann bi 0.20 le geri döndümmm.. o zamann idrarımda negatiff cıkmıstııı.. aamaa bebişimm tamda o zamanlarr benimlemişşş:1::1:

Back
X