Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ben de aynı şeyleri düşünüyorum arkadaşım... işallah öyle bir şey olmaz, sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız :44:
inşallah canım yaa..
bişey sorıyım ,,ara ara kasık yada bel ağrın oluyomu hala??bende ara ara oluyo.bugün doktoru aradım..dayanamayacakv gibi oluyosa gel dedi.sanki azaldı gibi bugün o yüzden gitmedim..
kasık ve bel ağırırsa ilk zamanklarda düşük olbiiliyormuş di
ye duydum..

sen yakınlarına müjdeyi verdinmi..
ben dayanamadım en yakınlarıma söyledim..aslında kalp atışlarını duymadan söylemek istemiyordum ..dayanamadım..

benim de hafif ağrım oluyor ama daha çok bağırsak hareketlenmesi falan gibi.. garip bir ağrı..bir de göğüslerim fena acıyorr...
bakalım valla allah korusun kötü şeylerden...
sen doktora ne zaman gittin ilk?
aileme söyledim ben de dayanamadım valla

ben dün kantahlili için doktora gittim.ondan önceki akşamda idrar tahlili yapmıştım.
aslında dün doktor keseyi görebliriz bakalım dedi ama ben eşimle gitmemiştim diye biraz tedirgin oldum,bide göremezsek diye falan üzülmiyiyim diye istemedim.oda ozaman pazartesi gel ama mtlaka dedi.sonrada eve gelince pişman oldum keşke baktırsdaydım ultrasonla diye..

bu arada kusura bakma sayfam açıktı ama ben bilgisayar başından kalkmıştım.geç yazdım o yüzden..
ben dün değil önceki akşam idrarda tahlil yaptım,dün de kan tahlili için doktora gittim.bi sonraki pazartesi canım.

Son düzenleme:
Slm dokuz ay önce düşük yaptım değerim 87 sonrakinde ise 60 kusur çıkmıştı bugün adet gecikmesi nedeniyle dr gittim 4 gün gecikti değerim 167.7 çıktı iki gün sonra tekrar gel dedi pek olumlu değil moralim çok bozuk yine kaybetmek istemiyorum bebeğimi

dua et canım..ama ilk gebelikte düşüklerin olması genelde çoğunlukta galiba,yada etrafımda ben sık rastladım..iyi haberlerini alırız inşallah..

Herkese merhaba,benim durumum çok karışık,özetlemeye çalışıcam ve fikirlerinize çok ihtiyacım var.rahimde yapisiklik yüzünden 3kez histeroskopi oldum,düzeldi çok şükür ve tüp bebekten önce Dr 2 ay doğal deneyin dedi.son adet tarihim 15 Mayıs.10 Haziran'da evde test yaptım bayağı koyü çizgi çıkınca kan testine gittim,aşağıda size degerleri yazıyorum,araştırdığım kadarıyla ya kimyasal ya da Allah korusun dış gebelik galiba ama yorumlarınız benim için çok onemli.

10 haziran (adete 2 gün kala) 6,85-erken gebelik referansında yazıyor kağıtta
11 Haziran 6,12
12 Haziran (adet gunü) 6,45-lekelenmeler ve adete benzer kanama ama yogun değil
14 Haziran 7,05-lekelenmeler bitmek üzere çok çok hafifledi.

Böyle olup normal gebelik olma ihtimali az da olsa var mı?yarın doktora gideceğim ama yerimde duramıyorum icim icimi yiyor,çok uzun oldu kusura bakmayın,şimdiden teşekkürler cevaplar için.

merhaba öncelikle umarım hamilesindir ama değilsen bile kalabiliyorsun demektir .bence iki ihtimal var ,ya kimyasal gebelik,yada geç döllenme ve yerleşme kanaması .Normalde hcg nin 48 satte 2ye katlaması lazımmış ama doktor gibi ahkam kesmek istemem. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Canım çok teşekkürler yorum için,zaten benim de en çok korktuğum nokta hcg nin 2ye katlamamasi ama düşüş te yok,kanama olduğu için bugün hcg düşmüştür ve kimyasaldir diye düşünmüştüm ama düşmemesi çok tuhaf geldi bana,yarın Dr ne diyecek bakalım,hayırlısı.4senedir bekliyoruz ve ilk sonucu alıp o kadar sevindikten sonra öyle bı icime oturdu ki anlatamam

kızlar yaaa benimkide 20.88 çıktı çok mu düşük
adete 1-2 gün var
yumurtlamadan sonra 13. günüm

Herkese tşkr ederim sizin gibi dostlar edinmek çok güzel Bu arada ilk hamileliği sıkıntızız geçipte ikincide sıkıntılar yaşayan varmı? Ben ilkinde hamile olduğumu bile anlamamıştım anca tahlille anladım ama şuan belim göğüslerim baya ağrıyor bacaklarımada sebepsiz arada kasılmalar oluyor ara arada bazen sağ bazen sol kasığımdada ağrı oluyor bunlar normalmi eğer şimdiden böyleyse beni zor bir hamilelik bekliyor sanırım...:44:

kızlar yaaa benimkide 20.88 çıktı çok mu düşük
adete 1-2 gün var
yumurtlamadan sonra 13. günüm

Canım bence düşük değil.Benim adete3 gün kala 6,57 çıkmıştı.Sonra 2 günde bir yaklaşık 8 kat arttı.Önemli olan 2 günde bir en az 2 kat bir artık olması. Hadi hayırlı olsun Allah kucağına aldığın günleri de nasip etsin.

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim ve 15 aydır korunmuyoruz.dün kan testi yaptırdım degerim 243,01 çıktı son adet tarihimde 10 mayıstı sizce degerim çok mu düşükkkk

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim ve 15 aydır korunmuyoruz.dün kan testi yaptırdım degerim 243,01 çıktı son adet tarihimde 10 mayıstı sizce degerim çok mu düşükkkk

Deger kisiden kisiye degisiyor canım. Mesela benim adetime 4 gun kala 34,4 cıkmıstı ecrinn diye bir arkadasın 200 lerde cıkmıstı adetine 3 gun varken.
Onemli olan 2 gunde bu degerin 2 ye katlanması. 2 gun sonra tekrar yaptır eger 2 ye katlanmıssa degerin bir sorun yoktur Allah'ın izniyle..

yeni üye oldum.bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.adetimi 31 günde bir oluyorum.bu ay adetimi 1 gün geçti kan testi yaptım.19,2 çıktı.2 gün sonra yani bugün ölçtürdüm tekrar.64,2 çıktı.bu durumda hamile miyim.doktor değerler biraz düşük dedi.lütfenn yorumlarınıza ihtiyacım var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…