ay zehrosssss bu haberlerinle bizi bi hal ettin. bi uzuluyoruz bi seviniyoruz hadi bakalim insaallah gorursunuz keseyi dualarimmiz senle sevincli haberlerini bekliyor olcagiz...
arkadaşlar bende size danışmak istiyorum..iyiki varsınız..
ben sat 8 mayıs.
şuan 37 günlük bi gecikmem var.akşam test yaptım,çift çizgi(ikincisi nin rengi daha açıktı)tam 4 kere test yaptım..hepsi çift.
bugün doktora gittim.kandaki değerim 1425 çıktı..sizce normalmi.ama doktor sonucu görünce yüzü asıldı gibi oldu,yada bana öyle geldi.
1 hafta sonra oltrason için çağırdı..ne olur acele cevap...çok tedirginim...
arkadaşlar bugün biraz sevindim ama kısa sürdü.ultrasonla belli oldu dış gebelik tanısı kondu.yarın inş. laparoskopi olucam.dua edin bana.diğerinde sol tüpümün bi kısmı alnmıştı şimdide sağ alınıcak sanırım.inş herşey yolunda gider.
merhaba arkadaslar, son adetin baslangici 14 ya da 15 mayis tam hatirlamiyorum. 27 ya da 28 gunde bir oluyor. 12 haziranda hcg degerim 214 cikti. test kagidinda olmasi gereken degerler yaziyor 4 hafta icin 1500 den baslatiyor. bu deger yuksek geldi bana dollenmeden sonra 4 hafta anlaminda yazdilar herhalde. gebe olmayanlarda 0-4 arasi yaziyor. adet gunum veya bir gun sonra yapilmis oluyor test 214 nasil bir sonuc sizce? cevaplarsaniz cok mutlu olurum
cok tesekkur ederim canim. seninki nasil devam etti mi peki?
evet gecen persembe keseyi gorduk Allah izin verir ise ayin 19 unda da bebegin kalp atislarina bakacagiz...Insaaallah
ben sat 8 mayıs.
şuan 37 günlük bi gecikmem var.akşam test yaptım,çift çizgi(ikincisi nin rengi daha açıktı)tam 4 kere test yaptım..hepsi çift.
bugün doktora gittim.kandaki değerim 1425 çıktı..sizce normalmi.ama doktor sonucu görünce yüzü asıldı gibi oldu,yada bana öyle geldi.
arkadaşlar hani 1 hafta önce kan testi yaptırmıştımya 10.84 çıkmıştı bugün doktora gittim kese görünmedi ama bidaha kan testi istedi doktor yaptırdım 621 çıktı 2 hafta sonra çağırdı beni sanırım herşey yolunda ne dersiniz
ben sat 8 mayıs.
merhaba arkadaslar, son adetin baslangici 14 ya da 15 mayis tam hatirlamiyorum. 27 ya da 28 gunde bir oluyor. 12 haziranda hcg degerim 214 cikti. test kagidinda olmasi gereken degerler yaziyor 4 hafta icin 1500 den baslatiyor. bu deger yuksek geldi bana dollenmeden sonra 4 hafta anlaminda yazdilar herhalde. gebe olmayanlarda 0-4 arasi yaziyor. adet gunum veya bir gun sonra yapilmis oluyor test 214 nasil bir sonuc sizce? cevaplarsaniz cok mutlu olurum
Merhaba arkadaşlar benim de son adet tarihim 7 mayıs.. dün kanda test yaptırdım HCG 5715 çıktı. yarın da doktora kontrole gideceğim. umarım mutlu haberi alırım...:18:
Merhaba benim de sat 8 mayıs.Kısmetse bu ikinci çocuğum olacak. 9 haziranda hcg 609 çıktı, bana normal değerler gibi geldi,(seninkiler de normal.rahat ol,gayet iyi bir rakam) doktor ultrasona aldı kese görünmedi tabi erken olduğu için ,en azından karın bölgende kist falan varmı diye bakmış oluruz demişti. 10 gün sonra gel ultrasonda keseye bakalım dedi.kalp atışları 7.haftada duyuluyor sanırım.Umarım güzel bie gebelik dönemi geçirirsin:
hayırlı olsun değerin güzel artmış
merhaba,okuduklarıma göre gayet güzel bi rakam.48 saatte ikiye katladığını düşünürsek baya iyi yükselmiş,tebrikler.Allah tamamnına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?