Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ay zehrosssss bu haberlerinle bizi bi hal ettin. bi uzuluyoruz bi seviniyoruz hadi bakalim insaallah gorursunuz keseyi dualarimmiz senle sevincli haberlerini bekliyor olcagiz...

canım haklısın napım sizinle paylaşınca destek buluyorum..doktorlarda bana aynısını yapıyolar.3 gün daha beklıcez.dualarınız için çok tşk ederim.ALLAH razı olsun.inş o güzel haberi alırım .almasamda napalım hayırlısı olsun.

arkadaşlar bende size danışmak istiyorum..iyiki varsınız..
ben sat 8 mayıs.
şuan 37 günlük bi gecikmem var.akşam test yaptım,çift çizgi(ikincisi nin rengi daha açıktı)tam 4 kere test yaptım..hepsi çift.
bugün doktora gittim.kandaki değerim 1425 çıktı..sizce normalmi.ama doktor sonucu görünce yüzü asıldı gibi oldu,yada bana öyle geldi.
1 hafta sonra oltrason için çağırdı..ne olur acele cevap...çok tedirginim...

canım bhcg 1500 olunca kese gözüküyor.bana ki doktor da öyle dedi.iki güne yükselir görürsün keseni

arkadaşlar bugün biraz sevindim ama kısa sürdü.ultrasonla belli oldu dış gebelik tanısı kondu.yarın inş. laparoskopi olucam.dua edin bana.diğerinde sol tüpümün bi kısmı alnmıştı şimdide sağ alınıcak sanırım.inş herşey yolunda gider.

merhaba arkadaslar, son adetin baslangici 14 ya da 15 mayis tam hatirlamiyorum. 27 ya da 28 gunde bir oluyor. 12 haziranda hcg degerim 214 cikti. test kagidinda olmasi gereken degerler yaziyor 4 hafta icin 1500 den baslatiyor. bu deger yuksek geldi bana dollenmeden sonra 4 hafta anlaminda yazdilar herhalde. gebe olmayanlarda 0-4 arasi yaziyor. adet gunum veya bir gun sonra yapilmis oluyor test 214 nasil bir sonuc sizce? cevaplarsaniz cok mutlu olurum

hayatim cok cok gecmisler olsun ama eger tupunde bir hasar yok ise niye alsinlar ki. Yok eger tupu alacaklardi ise erken teshisin ne onemi var? Doktorunla detayli bir sekilde bu konuyu konustun mu? Eger sag tupunde alinirsa saglikli bir sekilde gebe kalbilir misin sordun mu? Neden igne ile tedaviden vaz gectiler acaba? her ne ise Allah yar ve yardimcin olsun...

tebrikler hayatim hamilesin Allah tamamina erdirsin insaallah. Ben tam adet gunumde test yaptirmistim 53,57 cikmisti tabi doktor benimkine dusuk dedi ama senin degerin gayet guzel degerin gun asiri ikiye katlar 1400lere ulasinca da keseyi gorursun zaten ..Hadi bakalim hayirlisi...

arkadaşlar hani 1 hafta önce kan testi yaptırmıştımya 10.84 çıkmıştı bugün doktora gittim kese görünmedi ama bidaha kan testi istedi doktor yaptırdım 621 çıktı 2 hafta sonra çağırdı beni sanırım herşey yolunda ne dersiniz

hayırlı olsun değerin güzel

hayırlı olsun değerin güzel artmış

Merhaba benim de sat 8 mayıs.Kısmetse bu ikinci çocuğum olacak. 9 haziranda hcg 609 çıktı, bana normal değerler gibi geldi,(seninkiler de normal.rahat ol,gayet iyi bir rakam) doktor ultrasona aldı kese görünmedi tabi erken olduğu için ,en azından karın bölgende kist falan varmı diye bakmış oluruz demişti. 10 gün sonra gel ultrasonda keseye bakalım dedi.kalp atışları 7.haftada duyuluyor sanırım.Umarım güzel bie gebelik dönemi geçirirsin:

Merhaba arkadaşlar benim de son adet tarihim 7 mayıs.. dün kanda test yaptırdım HCG 5715 çıktı. yarın da doktora kontrole gideceğim. umarım mutlu haberi alırım...:18:

merhaba benim sat 8 mayıs. Migren şikayeti ile acile gitmiştim ve iğne vurulmadan önce hcg testi yaptılar 1,20 çıktı yani negatif.tam 11 gün sonra gecikince gittim hcg 609 çıktı. 48 saatte ikiye katlaması gerekirmiş.ama benimki bu ölçüme göre çok fazla geldi bana doktora sordum normal dedi. Hcg tablolarının bazıları son adet tarihini bazıları yumurtlamayı baz alıyor sanırım ondan olabilir bu karmaşa.

Merhaba arkadaşlar benim de son adet tarihim 7 mayıs.. dün kanda test yaptırdım HCG 5715 çıktı. yarın da doktora kontrole gideceğim. umarım mutlu haberi alırım...:18:

merhaba,okuduklarıma göre gayet güzel bi rakam.48 saatte ikiye katladığını düşünürsek baya iyi yükselmiş,tebrikler.Allah tamamnına erdirsin inşallah

içimi rahatlattınız..sağolu arkadaşlar..allah hepimizi mutlu sona erdirsin..

merhaba,okuduklarıma göre gayet güzel bi rakam.48 saatte ikiye katladığını düşünürsek baya iyi yükselmiş,tebrikler.Allah tamamnına erdirsin inşallah

Çok teşekkür ederim... işallah yarın da güzel sonuçları alırım.. çok merak ediyorum.. keseyi de görsek biraz rahatlıycam....
bir de birilerine anlatmak istiyorum ama daha çok erken olduğu için ve doktora da henüz gitmediğim için kimseye açık açık söyleyemiyorum...
nazar deyecek diye de korkuyorummmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…