yeni üye oldum.bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.adetimi 31 günde bir oluyorum.bu ay adetimi 1 gün geçti kan testi yaptım.19,2 çıktı.2 gün sonra yani bugün ölçtürdüm tekrar.64,2 çıktı.bu durumda hamile miyim.doktor değerler biraz düşük dedi.lütfenn yorumlarınıza ihtiyacım var.....
arkadaslar selam, 12 haziranda yaptirdigim test 214 cikti 15 haziranda ise 1800 bu artis normal mi, bugun doktora gitsem kese kesin gorunur mu sizce? bu kadar hizli artmasi kotu mudur?
Artmanın kotu oldugunu duymadım canım. 2 gunde 2 ye katlaması lazım en az. 1500 u gecince kese gorunuyor diye biliyorum ben. İcin rahat edicekse git bence doktora bugun.
öncelikle hayırlısı olsun hamilesin değerin az ama maşallah 2 günde bir 2 ye katlamış belkide geç döllenme olmuştur değer o yüzden düşüktür sen canını sıkma iyi düşün iyi olsun2 günde bir 2 ye katladığı sürece bi sorun yok demektir
hayatim cok cok gecmisler olsun ama eger tupunde bir hasar yok ise niye alsinlar ki. Yok eger tupu alacaklardi ise erken teshisin ne onemi var? Doktorunla detayli bir sekilde bu konuyu konustun mu? Eger sag tupunde alinirsa saglikli bir sekilde gebe kalbilir misin sordun mu? Neden igne ile tedaviden vaz gectiler acaba? her ne ise Allah yar ve yardimcin olsun...
İnşallah canım her ay umutlanıp sonra adet olmak bir yana varken kaybetmek çok zor Allah kimsenin başına vermesin...
arkadaşlar benim de 1.20 çıktı normalde negatif ama niye sıfır demiyo böyle olan var mı
0 olmak zorunda degilki canım 5 in ustunde oldugu zaman sadece gebelik varsayılıyor.
Suan senin gebelik yok malesef..
merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım ve bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
adetime 6 gün varken kan testi yaptırdım değerim <2,00 çıktı ref. aralığı <4.00
bugün adetime 4 gün var ve idrar testi yaptım çok net 2. çizgi çıktı.. kan değerim yükselmiş olabilir mi?
sizce hamile miyim?
merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım ve bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
adetime 6 gün varken kan testi yaptırdım değerim <2,00 çıktı ref. aralığı <4.00
bugün adetime 4 gün var ve idrar testi yaptım çok net 2. çizgi çıktı.. kan değerim yükselmiş olabilir mi?
sizce hamile miyim?
evett.buda sona erdi.laparoskopi yoluyla alındı kese.tüpe zarar vermemişler.3 ay sonra rahim filmi çekilicek.haftaya gene kan tahlılı vericem.zor günler ALLAH kimseye veresin.inş 3. de böyle olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?