Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

öncelikle hayırlısı olsun hamilesin değerin az ama maşallah 2 günde bir 2 ye katlamış belkide geç döllenme olmuştur değer o yüzden düşüktür sen canını sıkma iyi düşün iyi olsun 2 günde bir 2 ye katladığı sürece bi sorun yok demektir

arkadaslar selam, 12 haziranda yaptirdigim test 214 cikti 15 haziranda ise 1800 bu artis normal mi, bugun doktora gitsem kese kesin gorunur mu sizce? bu kadar hizli artmasi kotu mudur?

arkadaslar selam, 12 haziranda yaptirdigim test 214 cikti 15 haziranda ise 1800 bu artis normal mi, bugun doktora gitsem kese kesin gorunur mu sizce? bu kadar hizli artmasi kotu mudur?

Artmanın kotu oldugunu duymadım canım. 2 gunde 2 ye katlaması lazım en az. 1500 u gecince kese gorunuyor diye biliyorum ben. İcin rahat edicekse git bence doktora bugun.

değerin iki ginde iki kat artması gerekiyor.ben de 1500 geçince görülüyor diye biliyorum doktorlar bana öyle dedi.hayırlı uğurlu olsun gebeliğin.

sembas çım yorumun için çok teşekkür ederim.umarım sağlıklı bir hamileliktir.yarın tekrar ölçtüreceğim.çok merak ediyorum...

merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım ve bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

adetime 6 gün varken kan testi yaptırdım değerim <2,00 çıktı ref. aralığı <4.00

bugün adetime 4 gün var ve idrar testi yaptım çok net 2. çizgi çıktı.. kan değerim yükselmiş olabilir mi?
sizce hamile miyim?

merhaba arkadaşlar bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce kaç haftalık hamileyim bilgilendirirseniz sevinirim.....
adetime 7 gün var daha.....

evett.buda sona erdi.laparoskopi yoluyla alındı kese.tüpe zarar vermemişler.3 ay sonra rahim filmi çekilicek.haftaya gene kan tahlılı vericem.zor günler ALLAH kimseye veresin.inş 3. de böyle olmaz.

arkadaşlar beta hcg 11.123 çıktı 6 hafta 6 gunluk olması gerekırken 4 hafta 4 gunluk gorunuyormus kese küçük sizce nasıl bu durum 1 hafta beklıcez buyumezse kese alınacak dedi doktor cok kotuyum

demmircan bnimde 1.20 çıktı sen baktırdın mı 2 gün sonra ben bakıracağım

selam benim adetten 10 gün önce 1.20 negatif çıktı.bir hafta sonra idrar tahlilinde pozitif çıktı. ve de en son kan tahlilim adet iki gün gecikince hcg 609.bence olabilir.bende oldu yani.istiyorsan hamilesindir umarım

evett.buda sona erdi.laparoskopi yoluyla alındı kese.tüpe zarar vermemişler.3 ay sonra rahim filmi çekilicek.haftaya gene kan tahlılı vericem.zor günler ALLAH kimseye veresin.inş 3. de böyle olmaz.

insaallah canim . uzme kendini. kendine iyi bak Allah bu gunleri sag salim atlatip saglikli gebeliklerle saglikli bebisler dunyaya getirmek nasib etsin sana insaallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…