Çok güzel bi haber buİnanılmaz sevindim canım tebrik ederim. O kadar yıl bugünü bekledin diye tahmin ediyorum, çok mutlusundur. Allah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik nasip etsin sana.
canım hamilesin tebrikler....
Tadını çıkar valla ben hamileliğimi çok özledim :)Ben yedinci haftada duymuştum canım.
arkadaşlar çok saçma olacak belki ama uykularım kaçtı sabahın bu saatine kadar dayandım ama artık bu size sormak istedim..7 haftalık hamileyim ve bulantım falan yok benim sadece ara ara belim bazen de karnım ağrıyo..ya bunların olması normal mi..benim ilk hamileliğimde aşırı bulantı ve kusmam olurdu..kokulardan tiksinirdim..ama bu sefer hiç bir belirti yok yanii..bunlar normal mi arkadaşlar..hiç hamile gibi değilim sanki töbe yarabbim..walla aklıma takıldı deli olucam yanii..ablamda telefonda konuşuyorduk.bana sordu ilk haftalardaki gibi bulantıların devam mı dedi bende hayır artık bulanmıyo geçti herhalde dedim..acaba bi sorun mu var ki neden böle oldu falan deyince benim içime kurt düştü..yani bunları okurken ne saçmalık diyebilirsiniz ama kuşku insanın içine düşünce herşeyi sormak zorunda hissediyorsunuz..lütfen bu konularda bilgisi olan bana bi yardım etsin..içimin ferahlamasına ihtiyacım var..yada olmazsa bugün ultrasona falan mı gitsem baktırsam ne bileyim işte..
çok sağol canım moral oldu diş çektirecektim o yüzden yaptırdım bende 8 yıldır bekliyorum.Rabbim hayırlarla kucağına aldırsın inş.
dün doktora gittim, ultrasound'da bir şey göremedi ama hcg 140 çıkmış. değere düşük dedi adetim gecikeli geçen aya göre 5-6 gün olmuş diye söyleyince. sizce kimyasal gebelik olabilir mi? bir kere geçirdim kimyasal gebelik şimdi de korkuyorum
bugün doktora gittik keseyi gördük sğlıklıymış ama kalp atışını henüz duyamadık 5 haftalıkmış :)
Lütfen kendini yorma artık canım.Benim kuzenim de 10 haftalık hamile hiç midesi bulanmadı ama dün doktordan geldi her şey normal gidiyor çok şükür.Bir kadının iki hamileliği birbirinden farklı olabiliyor.Mesela annem ablamda çok çıkarmış ben de hiç çıkarmamış hatta o yüzden bu farklı erkek heralde hamileliğim farklı diyorlarmış
İnşallah hayırlısıyla hamile kalırsın Rabbim daha çok bekletmesin sizi inşallah.Ben doğurdum canım 2,5 ay önce.
Aminnnnn Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ilk önce senin:)maşallah canım Allah bağışlasın analı babalı uzun ömür versin Rabbim isteyen herkese versin inş.
ay canım ya şu cuma saatinde çok dua ediyorum sana warya çok saol yani içim ferahladı..bende kendimi yormamaya çalışıyorum takmamaya çalışıyorum korkmamaya çalışıyorum..bir öncekini düşünmemeye çalışıyorum bu sefer herşey yolunda gidecek diyorum ama şu insanın beyni varya çok kötü yaaa ister istemez bi yerden bi şekilde düşündürüyo sana..bide evhamlı insanlar olunca çevrende sende onlar gibi oluyorsun sanırım bir süre sonra...ama iyki varsın cnm ya içim rahatladı çok sağol..normal yanii bunlar dimi korkmaya hiç gerek yok :)
dün doktora gittim, ultrasound'da bir şey göremedi ama hcg 140 çıkmış. değere düşük dedi adetim gecikeli geçen aya göre 5-6 gün olmuş diye söyleyince. sizce kimyasal gebelik olabilir mi? bir kere geçirdim kimyasal gebelik şimdi de korkuyorum
Aminnnnn Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ilk önce senin:)
Seni çok iyi anlıyorum var ya aynı ben gibisin.Ben de hamileyken neden midem bulanmıyor , neden çıkarmıyorum arkadaşlarım beni sakinleştirmeye çalışırdı ben hiç dinlemezdim.Hatta netten araştırırdım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bebeğim karnımda ölse nasıl anlarım diye.Düşün artık bendeki kafayı.Kk'dan arkadaşlarım yakalarlardı bazen bebeğimi kaybettim konularında fırçalarlardı beni inan seni çok iyi anlıyorum.Ama noldu kendimi üzmemle kaldım tadını çıkaramadım 12. haftaya kadar hamileliğimin.Ne zaman rahatladım o zaman güzellikler başladı.Sen de tadını çıkar ne güzel hamilesin.İçini ferah tut Allah'a sığın O ne derse o olacak unutma biz her şeyi yapıp tevekkül edeceğiz başka da şansımız yok.
kızlar beta hcg 4.30 cıkınca pozıtıfmı oluo
28 günde bir adet oluyorum ve her zaman düzenlidir...be her ay 3 gün önce gelir....Aralık ayında 9 unda adet oldum..bu ay yani ocak ayında 6 sında adet olmalıydım..ama gecikti..kantesti yaptırdım ve bhcg 574,25..çıktı 2 gün önce öğrendim hamileliğimi ve bu değeri. aşağı yukarı 3 haftalık olduğunu söylediler...sizce normal mi?..bana çok fazla gibi geldi..ikiz gebeliklerde bu oranın yüksek çıkması durumu söz konusu oluyor mu arkadaşlar bilginiz var mı yoksa normal bir oran mı bu?
28 günde bir adet oluyorum ve her zaman düzenlidir...be her ay 3 gün önce gelir....Aralık ayında 9 unda adet oldum..bu ay yani ocak ayında 6 sında adet olmalıydım..ama gecikti..kantesti yaptırdım ve bhcg 574,25..çıktı 2 gün önce öğrendim hamileliğimi ve bu değeri. aşağı yukarı 3 haftalık olduğunu söylediler...sizce normal mi?..bana çok fazla gibi geldi..ikiz gebeliklerde bu oranın yüksek çıkması durumu söz konusu oluyor mu arkadaşlar bilginiz var mı yoksa normal bir oran mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?