Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Çok güzel bi haber bu İnanılmaz sevindim canım tebrik ederim. O kadar yıl bugünü bekledin diye tahmin ediyorum, çok mutlusundur. Allah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik nasip etsin sana.

cok sagol canim yaaa bizdede bayram havasi var valla annem,kardesim duyunca agladilar sevinclerinden canlarim yaaa.

dün doktora gittim, ultrasound'da bir şey göremedi ama hcg 140 çıkmış. değere düşük dedi adetim gecikeli geçen aya göre 5-6 gün olmuş diye söyleyince. sizce kimyasal gebelik olabilir mi? bir kere geçirdim kimyasal gebelik şimdi de korkuyorum

Lütfen kendini yorma artık canım.Benim kuzenim de 10 haftalık hamile hiç midesi bulanmadı ama dün doktordan geldi her şey normal gidiyor çok şükür.Bir kadının iki hamileliği birbirinden farklı olabiliyor.Mesela annem ablamda çok çıkarmış ben de hiç çıkarmamış hatta o yüzden bu farklı erkek heralde hamileliğim farklı diyorlarmış

Son düzenleme:
çok sağol canım moral oldu diş çektirecektim o yüzden yaptırdım bende 8 yıldır bekliyorum.Rabbim hayırlarla kucağına aldırsın inş.

İnşallah hayırlısıyla hamile kalırsın Rabbim daha çok bekletmesin sizi inşallah.Ben doğurdum canım 2,5 ay önce.

Son düzenleme:

Korkma hemen bu doktorlara sinir oluyorum yaa bana da dış gebelik olabilir demişti 3 kere beta hcg baktırmıştık.Benim de gecikmenin 3. gününde 46 çıkmıştı.Dış gebelik büyük ihtimal ya da kimyasal dedi fazla umutlanma diye de ekledi.Ama şimdi kızım kollarımda.Sen de içini ferah tut.İki gün sonra tekrar baktır 2 kat artış olur inşallah.

Son düzenleme:
bugün doktora gittik keseyi gördük sğlıklıymış ama kalp atışını henüz duyamadık 5 haftalıkmış :)

Daha çok erken.Ahh ahhh bi daha hamile kalasım geldi.Ne güzel heyecanlar.Gerçi doğduktan sonra daha bi güzel diyerek seni daha fazla sabırsızlandırayım :)

ay canım ya şu cuma saatinde çok dua ediyorum sana warya çok saol yani içim ferahladı..bende kendimi yormamaya çalışıyorum takmamaya çalışıyorum korkmamaya çalışıyorum..bir öncekini düşünmemeye çalışıyorum bu sefer herşey yolunda gidecek diyorum ama şu insanın beyni varya çok kötü yaaa ister istemez bi yerden bi şekilde düşündürüyo sana..bide evhamlı insanlar olunca çevrende sende onlar gibi oluyorsun sanırım bir süre sonra...ama iyki varsın cnm ya içim rahatladı çok sağol..normal yanii bunlar dimi korkmaya hiç gerek yok :)

maşallah canım Allah bağışlasın analı babalı uzun ömür versin Rabbim isteyen herkese versin inş.
Aminnnnn Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ilk önce senin:)

Seni çok iyi anlıyorum var ya aynı ben gibisin.Ben de hamileyken neden midem bulanmıyor , neden çıkarmıyorum arkadaşlarım beni sakinleştirmeye çalışırdı ben hiç dinlemezdim.Hatta netten araştırırdım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bebeğim karnımda ölse nasıl anlarım diye.Düşün artık bendeki kafayı.Kk'dan arkadaşlarım yakalarlardı bazen bebeğimi kaybettim konularında fırçalarlardı beni inan seni çok iyi anlıyorum.Ama noldu kendimi üzmemle kaldım tadını çıkaramadım 12. haftaya kadar hamileliğimin.Ne zaman rahatladım o zaman güzellikler başladı.Sen de tadını çıkar ne güzel hamilesin.İçini ferah tut Allah'a sığın O ne derse o olacak unutma biz her şeyi yapıp tevekkül edeceğiz başka da şansımız yok.

canım kan testini hemen tekrar yaptır.
eğer degerin 140 ın altına düşmüşse kimyasal
140 ın üzerine çıkmışsa yani katlanarak çıkmışsa herşey normaldir...

biliyor musun şu anlattıkların sanki beni anlattın yaa inanamıyorum canım :) benim elimde değil sen hiç bebeğinin cenazisini kollarına aldın mı..soğuk minicik bedenine dokundun mu?? istemeden oluyo bunlar hep Allaha du ediyorum bu sefer diyorum Allahım bu sefer onu benim kucağıma sağ salim ver..resmen paranoyak oldum..aynı şu dediklerin bende de var seviniyorum hamile kaldığım için çünkü benim hamile kalmam çok güçtü..bende hem polikistik over var hemde kanımda pıhtılaşma var yani kesinlikle tedavi görmem gerekiyordu..bu bebeğim süpriz oldu bana..seviniyorum ve onu kaybetmekten korkuyorum..Allahım, O'na sığındım..bu sefer hakkımızda hayırlısını versin inşallah..herkese isteyen herkese 2şer 3er tane versin rabbim..kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah...

bu arada bende cennetteki meleklerimize mektuplar kısmında çok uzun süre takıldım..orda içimi döktüm meleğime bir sürü mektup yazdım..bana da arkadaşlarım ailem çok kızıyordu yeter artık kendine işkence etme diyorlardı ama rabbim oğlumun senesinde yolladı kardeşini :) yani arkadaşım aslında bu durumlarım normal diyorsun dimi..hiç düşünmeden yoluma devam etmeliyim ve düşüneceksem bile hep iyi ve olumlu düşünmeliyim..sana çooook teşekkür ederim wallahi seninle böyle konuşmak beni cesaretlendirdi..:))

iliklerime kadar stres ve evham içerisindeyim bu psikoloji atamıyorum üzerimden

beta Hcg 55400 küsür 28 kasım son adet tarihi hesab'a göre 6+4 oluyorum sanırım dün doktora gittim kalp atışını duyma içgüdüsyle fakat 21.3 mmlik keseyi gördüm ama embriyoyu göremedik
doktor 1 hafta sonra yine gel sıkıntı yok dedi ama işte kafam allak bullak

kızlar beta hcg 4.30 cıkınca pozıtıfmı oluo

adetin geçeli kaç gün oldu canım biraz daha bekle belkş geç döllenmedir. benm adetten önce 4.1di sonra 5.2,41.1 ve en sonunda 422.8 şimdide 5hafta 5 günlük hamileyim. adet geçtikten on gün sonra yaptır bence garanti oluyo inş hayırlı haberler alırsın

arkadaşlar yorum yapan olmicak mı?

ya benım ıs bıraz karısık adetım gecıktı bu ay test yaptım 20 lerde cıkmıstı dr. pozıtıf ama cok dusuk demıstı kesede gozukmemıstı dıs gebelık olabılır dedı. ıkı gun sonrasında adet oldum su an adetlıyım yanı ama dıs gebelık varmıydı dıye vesvese yatım gıttım kan testı yaptırdmm sonuc 4.30 cıktı ıste dr.um dun ultrasonda gebelık yok asılama tedavısıne baslayabılırız demıstı ama ıste seytan vesvese verıp duruo

arkadaşlar yorum yapan olmicak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…