Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inş cnm 5. gün bugünde olmadım ama belim çok ağrıyor inş hamileyimdir 5 6 gün daha bekliycem ozaman idrar testi alıp inş hamile olduğumu öğrenirim :) sgarada içiyorum ama bırakıcam hemen ilaç kullanmak zorundayım hormon hapı onun bi zararı varmı acaba ? hipotroidim var

slm adaşım bende hipotirod hastasıyım 2 yıldır ilaç kullanıyorum hamile oluncada devam edicekmişim ona göre dozunu ayalıcakmış doktorum gerçi ölene kadar içiceksin dedi sen??

inşallah allah nasip eyler gebeliği canım
Sigarayı 2 ye bölüp parçala ve at :)
hamilelikte her türlü ilacın bebeğe zararlı olduğunu düşünüyorum ama bunu doktoruna bir sorman gerekecek bir de genel olarak Parol adlı ağrı kesici kullanılabiliyor hamilelikte

arkadaşlar slm,
3,5 senedir evliyim ve bebiş istiyorduk. 9 ay önce dermeit kist ten ameliyat oldum. 11. ayda ilk aşılama oldum ama tutmadı. Sonra 1 ay ara verdim. Bu ay Reglim 7 gün gecikmişti. Evde kan testi yaptım çift çizgi çıktı. Yanlışlık olabilir diyerek beta hcg ye baktırdım. 2603,8 çıkmış. Çok yüksek bir rakam değil mi? Doktoruma da ulaşamadım. Baktığımda aşağıdaki değerlere göre 5,6 haftalık görünüyor. Olabilir mi dersiniz. Belim ve başım ağrıyor son zamanlarda. Normal midir?

meraba kızlarrrr...bende hipotroid hastasıyım yani daha yeni öğrendi ilaç kullanıyorum yaklaşık 20 gün oldu ilaca başlayalı ve adetim 12 gün gecikti hapın yan etkisi olabilrmiii kan tesi yaptırmım negatif sonuçççç...hap adet gecikmesi yaparmı bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirmmmmm:44:

cok yuksek bir rakam degil canım. Ve hamissin Alah'ın izniyle :) Bel ve bas agrıları cok normal 1 haftaya kadar kusmalar da baslar :)

Bence hipotrioidin varsa bir an evvel öğren hamilelik var mı yok mu?Bu arada varsa kesin çıkar.Hadi hayırlısı

7 gün gecikmede çok yüksek bir rakam değil ve hamilesiniz.Olabilir mi demişsiniz olmuş bile Hayırlı olsun.

arkadaşlar adetim 6 gün geçmişti ben hamile kalmayı çok istiyorum 8 aydır deniyoruz dayanamadım idrar testi aldım çok belirgin iki tane çizgiçıktı ağlamaktan gözlerim şişti ALLAH tan umut kesilmez çok sevnçliyim

Allah tamamına erdirsin.Hayırlı,uğuğrlu olsun

Çok sevindim Allah tamamına erdirsn:)

Cevap veren güzel dileklerde bulunan herkese çok tşk ederim. Yarın doktora gidiyorum bir de ultrasonda bakılsın, doktorun ağzından duymak istiyorum:) İnşallah güzel haberlerler alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Kızlar aklıma takılan bişi var, işin içinden çıkamadım. Son adet günüm 10 aralık 2011. Ve 11 ocak 2012'de kan tahlilinde beta hcg 1474 çıktı, yani bu 3 haftalık olduğunu mu gösteriyo :44:

arkadaşlar merhaba dünden beri bu konudaki yazılarınızı okuyorum aranıza yeni katıldım. çok karışık bir durumun içindeyim yardımınızı bekliyorum 7 aylık evliyim ve hamilelik yada hamile olma hakkında yeterli bilgim yok . sorunum şu riskli bir ilişkiden sonraki 9. gün bhcg testi yaptırdım. sonuç betahcg <2,0 çıktı ama labarotuardaki kişi 1 hafta sonra pozitif çıkmıcak demek değil dedi.şuan negatif ama belirtiler varmı kendini kontrol et sonuç değişebilir dedi. antidepresan kullandığım için varsa hamileliğe zarar verir diye korkuyorum kesin nasıl sonuç alabilirim yada bu konuda ilaçları kesmelimiyim
birde şüphelendiğim ilişki adet bitiminden sonraki ikinci gün oldu 2 ocakta risksiz gün die biliorum .adet başlangıcım 26 aralıktı kullandığım ilaçlar cymbalta 60 mg ve zeldox 20 mg
şuan ilaçları alırken vicdan azabı çekiyorum bilgisi olup bilgilendiren bir arkadaş olursa çok sevinirim

canım adet tarihim 26 aralık. 2 ocakta ilşkiye girmişsin.
hamile kalabilmen için adetin 1. gününden saymaya başlayacaksın 14 veya 15. gün hamile kalabilirsin.
buda 10 veya 11 ocağa tekabul ediyor..
sen 2 ocakta ilişkiye girmişsin hamile kalma şansın çok az.
yani imkansız gibi bişey...
birde testi çok erken yaptırmışsın.
testi adet gününde yada adetin yaklaşmasına 2 gün kala yaptırsaydın kesin sonuç alırdın
şuanki test sonucun geçersiz
çünkü betahcg döllenmeden en az 1 hafta 10 gün sonra salgılanmaya başlıya tatlım.
o yüzden 1 hafta daha beklemelisin.
BEBEK İSTEMİYOMUYDUN CANIM?

kizlar yardima ihtiyacim var 4.5 yildir bebek yolu gozluyorum iki asilamam oldu tabi tutmadi bizde tupbebege baslayalim dedik.doktor uzun protokol dedi adetime bes gun kala ilac igne hepsini aldik.ve tum kan tahlilleri istedi bhcg de baktirin dedi her ihtimale karsi.ve adete 5 gun kala benim bhcg 15 cikti sevineyim mi uzuleyim mi anlamadim sizce normal mi deger artar mi bugun tekrar vercem kan tahlili ins artmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…