Canım en iyisi gecikmeden 10-12 sonra gitmek zira erken gittiğinde kan tahlilinde HCG değerini yüksek bulur fakat henüz gecikmeden bir kaç gün sonra olduğundan keseyi göremezsin doktor 1 hafta sonra gel der 1 hafta sonra gidersin keseyi görür kalp atışı henüz oluşmamıştır duyamazsın doktor yine 1 hafta sonra gel der =)
en makulu (bana göre ) gecikmeden 2 hafta sonra gidip mutlu haberi almak bu süre zarfında vucüt zaten gerekli uyarıyı verdiği için (regl gecikmesi) yediğine içtiğine dikkat edeceksin sigaradan ve ilaçtan uzak duracaksın ve kafana takmayacaksın :)
Allah gönlüne göre versin İnşallah.
inşallah allah nasip eyler gebeliği canıminş cnm 5. gün bugünde olmadım ama belim çok ağrıyor inş hamileyimdir 5 6 gün daha bekliycem ozaman idrar testi alıp inş hamile olduğumu öğrenirim :) sgarada içiyorum ama bırakıcam hemen ilaç kullanmak zorundayım hormon hapı onun bi zararı varmı acaba ? hipotroidim var
arkadaşlar slm,
3,5 senedir evliyim ve bebiş istiyorduk. 9 ay önce dermeit kist ten ameliyat oldum. 11. ayda ilk aşılama oldum ama tutmadı. Sonra 1 ay ara verdim. Bu ay Reglim 7 gün gecikmişti. Evde kan testi yaptım çift çizgi çıktı. Yanlışlık olabilir diyerek beta hcg ye baktırdım. 2603,8 çıkmış. Çok yüksek bir rakam değil mi? Doktoruma da ulaşamadım. Baktığımda aşağıdaki değerlere göre 5,6 haftalık görünüyor. Olabilir mi dersiniz. Belim ve başım ağrıyor son zamanlarda. Normal midir?
inş cnm 5. gün bugünde olmadım ama belim çok ağrıyor inş hamileyimdir 5 6 gün daha bekliycem ozaman idrar testi alıp inş hamile olduğumu öğrenirim :) sgarada içiyorum ama bırakıcam hemen ilaç kullanmak zorundayım hormon hapı onun bi zararı varmı acaba ? hipotroidim var
arkadaşlar slm,
3,5 senedir evliyim ve bebiş istiyorduk. 9 ay önce dermeit kist ten ameliyat oldum. 11. ayda ilk aşılama oldum ama tutmadı. Sonra 1 ay ara verdim. Bu ay Reglim 7 gün gecikmişti. Evde kan testi yaptım çift çizgi çıktı. Yanlışlık olabilir diyerek beta hcg ye baktırdım. 2603,8 çıkmış. Çok yüksek bir rakam değil mi? Doktoruma da ulaşamadım. Baktığımda aşağıdaki değerlere göre 5,6 haftalık görünüyor. Olabilir mi dersiniz. Belim ve başım ağrıyor son zamanlarda. Normal midir?
arkadaşlar adetim 6 gün geçmişti ben hamile kalmayı çok istiyorum 8 aydır deniyoruz dayanamadım idrar testi aldım çok belirgin iki tane çizgiçıktı ağlamaktan gözlerim şişti ALLAH tan umut kesilmez çok sevnçliyim
Allah tamamına erdirsin.Hayırlı,uğuğrlu olsun
arkadaşlar adetim 6 gün geçmişti ben hamile kalmayı çok istiyorum 8 aydır deniyoruz dayanamadım idrar testi aldım çok belirgin iki tane çizgiçıktı ağlamaktan gözlerim şişti ALLAH tan umut kesilmez çok sevnçliyim
çok tşk ederm cnm çok sevnçliyim ya ne yapıcağımı şaşırdım hala inanamıyorum :)
arkadaşlar merhaba dünden beri bu konudaki yazılarınızı okuyorum aranıza yeni katıldım. çok karışık bir durumun içindeyim yardımınızı bekliyorum 7 aylık evliyim ve hamilelik yada hamile olma hakkında yeterli bilgim yok . sorunum şu riskli bir ilişkiden sonraki 9. gün bhcg testi yaptırdım. sonuç betahcg <2,0 çıktı ama labarotuardaki kişi 1 hafta sonra pozitif çıkmıcak demek değil dedi.şuan negatif ama belirtiler varmı kendini kontrol et sonuç değişebilir dedi. antidepresan kullandığım için varsa hamileliğe zarar verir diye korkuyorum kesin nasıl sonuç alabilirim yada bu konuda ilaçları kesmelimiyim
birde şüphelendiğim ilişki adet bitiminden sonraki ikinci gün oldu 2 ocakta risksiz gün die biliorum .adet başlangıcım 26 aralıktı kullandığım ilaçlar cymbalta 60 mg ve zeldox 20 mg
şuan ilaçları alırken vicdan azabı çekiyorum bilgisi olup bilgilendiren bir arkadaş olursa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?