Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba cananim,
Ben seninki gibi bi durum yaşamadım ama benim bildiğim olduğun iğneler bhcg ni yükseltebiliyor. Yani iğnen etkisi olabilir. Ama iğneden dolayı değilse 15 i pozitif diye biliyorumki adetine 5 gün var o değer yükselir. Allah yardımcın olsun...

canim ilaclari falan aldikta daha kullanamadim ki baslamayamadim tedaviye bhcg 15 cikinca

canim ilaclari falan aldikta daha kullanamadim ki baslamayamadim tedaviye bhcg 15 cikinca

Canım o zaman sevinmelisin bence. Pozitif bir değerki senin daha adet olmana var. Benim adet günüm bir gün geçtikten sonra yaptırmıştım 49 çıkmıştı, doktor değerin normal hamilesin dedi. Bugünde yaptır bi bakalım artma varmı. Birde ben olsam doktora danışırım bu değeri. Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın...

doktora sorduk suan hamilelik gozukuyo dedi.kan tahlili bugun tekrar yaptircaz ins sonucu doktora gostercez icim kipir kipir zaman gecmiyo gibi geliyo hayirlisi bakalim

doktora sorduk suan hamilelik gozukuyo dedi.kan tahlili bugun tekrar yaptircaz ins sonucu doktora gostercez icim kipir kipir zaman gecmiyo gibi geliyo hayirlisi bakalim

Canım benim inan çok mutlu oldum. Allah tamamını erdirsin inşallah. Hiç bi problem yaşamadan sağlıkla sıhatle kucağına almayı Allah nasip etsin.

Dur dur ağlama yazık miniğie :):Allah hayırlısını versin sağlıkla kucağına al inşallah.

canım bebeğim olması en büyük isteğim ama şuan antidepresan kullanıyorum bebeğe zarar verir yada erken dönemde düşük yaptırır diye çok korktum.yoksa bir kaç ay içinde dr umla konuşup ilaçları kesmeye başlıcam ve o zaman hamile kalmak istiyorum. ama söylediklerin içimi rahatlattı teşekkürler

arkadaslar iyi aksamlar.bügün kan testi yaptırdım değer 45.33 cıktı ama adetimi 1 hafta geçti sizce bu değer nasıl .doktor 3 gün sonra tekrar gel artıp atmadığına bakalım dedi

Canım benim inan çok mutlu oldum. Allah tamamını erdirsin inşallah. Hiç bi problem yaşamadan sağlıkla sıhatle kucağına almayı Allah nasip etsin.

sat 15 aralikti dunku bhcg 15 ti bugun tekrar baktirdik 45.4 olmus doktor tebrikler hamilesiniz dedi ayyy sevincimi tarif edemem ayin 16 sinda tekrar tahlil yapcaz ama biz herkesi aradik hamileyim diye mujdeledik cunku onlarda bizim kadar bekliyolardi cok mutluyum rabbim dileyen herkese nasip etsin

Çok güzel bi haber bu İnanılmaz sevindim canım tebrik ederim. O kadar yıl bugünü bekledin diye tahmin ediyorum, çok mutlusundur. Allah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik nasip etsin sana.

kızlar bi sorum olacak benim sat 23.12 bu gün kanda baktırdım 0.1 çıktı acaba kanda çıkmama gibi bi durum olurmu bat 8 gün kala kan testinde çıkmayıp sonra hamile olan var mı

canım hamilesin tebrikler....

kızlar bi sorum olacak benim sat 23.12 bu gün kanda baktırdım 0.1 çıktı acaba kanda çıkmama gibi bi durum olurmu bat 8 gün kala kan testinde çıkmayıp sonra hamile olan var mı

tabi ki var. bak beniim gecikmenin 3.gününde 46 cikmisti bata 8 gün kala yaptirsaydim kan testini cikmazdi. çok erken davranmissin. zor biliyorum ama biraz sabir

tabi ki var. bak beniim gecikmenin 3.gününde 46 cikmisti bata 8 gün kala yaptirsaydim kan testini cikmazdi. çok erken davranmissin. zor biliyorum ama biraz sabir

çok sağol canım moral oldu diş çektirecektim o yüzden yaptırdım bende 8 yıldır bekliyorum.Rabbim hayırlarla kucağına aldırsın inş.

28 günde bir adet oluyorum ve her zaman düzenlidir...be her ay 3 gün önce gelir....Aralık ayında 9 unda adet oldum..bu ay yani ocak ayında 6 sında adet olmalıydım..ama gecikti..kantesti yaptırdım ve bhcg 574,25..çıktı 2 gün önce öğrendim hamileliğimi ve bu değeri. aşağı yukarı 3 haftalık olduğunu söylediler...sizce normal mi?..bana çok fazla gibi geldi..ikiz gebeliklerde bu oranın yüksek çıkması durumu söz konusu oluyor mu arkadaşlar bilginiz var mı yoksa normal bir oran mı bu?

arkadaşlar çok saçma olacak belki ama uykularım kaçtı sabahın bu saatine kadar dayandım ama artık bu size sormak istedim..7 haftalık hamileyim ve bulantım falan yok benim sadece ara ara belim bazen de karnım ağrıyo..ya bunların olması normal mi..benim ilk hamileliğimde aşırı bulantı ve kusmam olurdu..kokulardan tiksinirdim..ama bu sefer hiç bir belirti yok yanii..bunlar normal mi arkadaşlar..hiç hamile gibi değilim sanki töbe yarabbim..walla aklıma takıldı deli olucam yanii..ablamda telefonda konuşuyorduk.bana sordu ilk haftalardaki gibi bulantıların devam mı dedi bende hayır artık bulanmıyo geçti herhalde dedim..acaba bi sorun mu var ki neden böle oldu falan deyince benim içime kurt düştü..yani bunları okurken ne saçmalık diyebilirsiniz ama kuşku insanın içine düşünce herşeyi sormak zorunda hissediyorsunuz..lütfen bu konularda bilgisi olan bana bi yardım etsin..içimin ferahlamasına ihtiyacım var..yada olmazsa bugün ultrasona falan mı gitsem baktırsam ne bileyim işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…