kizlar yardima ihtiyacim var 4.5 yildir bebek yolu gozluyorum iki asilamam oldu tabi tutmadi bizde tupbebege baslayalim dedik.doktor uzun protokol dedi adetime bes gun kala ilac igne hepsini aldik.ve tum kan tahlilleri istedi bhcg de baktirin dedi her ihtimale karsi.ve adete 5 gun kala benim bhcg 15 cikti sevineyim mi uzuleyim mi anlamadim sizce normal mi deger artar mi bugun tekrar vercem kan tahlili ins artmistir
merhaba cananim,
Ben seninki gibi bi durum yaşamadım ama benim bildiğim olduğun iğneler bhcg ni yükseltebiliyor. Yani iğnen etkisi olabilir. Ama iğneden dolayı değilse 15 i pozitif diye biliyorumki adetine 5 gün var o değer yükselir. Allah yardımcın olsun...
canim ilaclari falan aldikta daha kullanamadim ki baslamayamadim tedaviye bhcg 15 cikinca
Canım o zaman sevinmelisin bence. Pozitif bir değerki senin daha adet olmana var. Benim adet günüm bir gün geçtikten sonra yaptırmıştım 49 çıkmıştı, doktor değerin normal hamilesin dedi. Bugünde yaptır bi bakalım artma varmı. Birde ben olsam doktora danışırım bu değeri. Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın...
doktora sorduk suan hamilelik gozukuyo dedi.kan tahlili bugun tekrar yaptircaz ins sonucu doktora gostercez icim kipir kipir zaman gecmiyo gibi geliyo hayirlisi bakalim
arkadaşlar adetim 6 gün geçmişti ben hamile kalmayı çok istiyorum 8 aydır deniyoruz dayanamadım idrar testi aldım çok belirgin iki tane çizgiçıktı ağlamaktan gözlerim şişti ALLAH tan umut kesilmez çok sevnçliyim
Kızlar aklıma takılan bişi var, işin içinden çıkamadım. Son adet günüm 10 aralık 2011. Ve 11 ocak 2012'de kan tahlilinde beta hcg 1474 çıktı, yani bu 3 haftalık olduğunu mu gösteriyo :44:
canım adet tarihim 26 aralık. 2 ocakta ilşkiye girmişsin.
hamile kalabilmen için adetin 1. gününden saymaya başlayacaksın 14 veya 15. gün hamile kalabilirsin.
buda 10 veya 11 ocağa tekabul ediyor..
sen 2 ocakta ilişkiye girmişsin hamile kalma şansın çok az.
yani imkansız gibi bişey...
birde testi çok erken yaptırmışsın.
testi adet gününde yada adetin yaklaşmasına 2 gün kala yaptırsaydın kesin sonuç alırdın
şuanki test sonucun geçersiz
çünkü betahcg döllenmeden en az 1 hafta 10 gün sonra salgılanmaya başlıya tatlım.
o yüzden 1 hafta daha beklemelisin.
BEBEK İSTEMİYOMUYDUN CANIM?
Dur dur ağlama yazık miniğie :):Allah hayırlısını versin sağlıkla kucağına al inşallah.
inş cnm ALLAH'm isteyen herkeze nasip etsin :) hamilelik çok değişik bir duygu :) bide birşey sorucam kalp atışını ne zman duyarım bir bilgin varmı cnm
arkadaslar iyi aksamlar.bügün kan testi yaptırdım değer 45.33 cıktı ama adetimi 1 hafta geçti sizce bu değer nasıl .doktor 3 gün sonra tekrar gel artıp atmadığına bakalım dedi
Canım benim inan çok mutlu oldum. Allah tamamını erdirsin inşallah. Hiç bi problem yaşamadan sağlıkla sıhatle kucağına almayı Allah nasip etsin.
sat 15 aralikti dunku bhcg 15 ti bugun tekrar baktirdik 45.4 olmus doktor tebrikler hamilesiniz dedi ayyy sevincimi tarif edemem ayin 16 sinda tekrar tahlil yapcaz ama biz herkesi aradik hamileyim diye mujdeledik cunku onlarda bizim kadar bekliyolardi cok mutluyum rabbim dileyen herkese nasip etsin
sat 15 aralikti dunku bhcg 15 ti bugun tekrar baktirdik 45.4 olmus doktor tebrikler hamilesiniz dedi ayyy sevincimi tarif edemem ayin 16 sinda tekrar tahlil yapcaz ama biz herkesi aradik hamileyim diye mujdeledik cunku onlarda bizim kadar bekliyolardi cok mutluyum rabbim dileyen herkese nasip etsin
kızlar bi sorum olacak benim sat 23.12 bu gün kanda baktırdım 0.1 çıktı acaba kanda çıkmama gibi bi durum olurmu bat 8 gün kala kan testinde çıkmayıp sonra hamile olan var mı
tabi ki var. bak beniim gecikmenin 3.gününde 46 cikmisti bata 8 gün kala yaptirsaydim kan testini cikmazdi. çok erken davranmissin. zor biliyorum ama biraz sabir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?