28 günde bir adet oluyorum ve her zaman düzenlidir...be her ay 3 gün önce gelir....Aralık ayında 9 unda adet oldum..bu ay yani ocak ayında 6 sında adet olmalıydım..ama gecikti..kantesti yaptırdım ve bhcg 574,25..çıktı 2 gün önce öğrendim hamileliğimi ve bu değeri. aşağı yukarı 3 haftalık olduğunu söylediler...sizce normal mi?..bana çok fazla gibi geldi..ikiz gebeliklerde bu oranın yüksek çıkması durumu söz konusu oluyor mu arkadaşlar bilginiz var mı yoksa normal bir oran mı bu?
arkadasim bence senin ki kimsayal gebelikmis heralde bircok kadin bunu yasarmis ama anlamazmis adet kanamasi gibi olurmuslutfen bırıde bana cevap versın kafam cok karısık
Bana cevap yazabilecek birileri olur mu acaba arkadaşlar
arkadasim bence senin ki kimsayal gebelikmis heralde bircok kadin bunu yasarmis ama anlamazmis adet kanamasi gibi olurmus
Bana cevap yazabilecek birileri olur mu acaba arkadaşlar
kaç yıldır hamılelık ıcın ugrasıyorum pozitif gormek ıcın kan testını...sımdıdıe ınsallah negatıf cıkar dıorum dıs gebelıkten korktugum ıcın..hıc aklıma gelmezdı negatıf olmasını ıstıyeceım..bu arada tesekkur ederım cevap ıcın içim bıraz rahatladı
bu arada bende cennetteki meleklerimize mektuplar kısmında çok uzun süre takıldım..orda içimi döktüm meleğime bir sürü mektup yazdım..bana da arkadaşlarım ailem çok kızıyordu yeter artık kendine işkence etme diyorlardı ama rabbim oğlumun senesinde yolladı kardeşini :) yani arkadaşım aslında bu durumlarım normal diyorsun dimi..hiç düşünmeden yoluma devam etmeliyim ve düşüneceksem bile hep iyi ve olumlu düşünmeliyim..sana çooook teşekkür ederim wallahi seninle böyle konuşmak beni cesaretlendirdi..:))
biliyor musun şu anlattıkların sanki beni anlattın yaa inanamıyorum canım :) benim elimde değil sen hiç bebeğinin cenazisini kollarına aldın mı..soğuk minicik bedenine dokundun mu?? istemeden oluyo bunlar hep Allaha du ediyorum bu sefer diyorum Allahım bu sefer onu benim kucağıma sağ salim ver..resmen paranoyak oldum..aynı şu dediklerin bende de var seviniyorum hamile kaldığım için çünkü benim hamile kalmam çok güçtü..bende hem polikistik over var hemde kanımda pıhtılaşma var yani kesinlikle tedavi görmem gerekiyordu..bu bebeğim süpriz oldu bana..seviniyorum ve onu kaybetmekten korkuyorum..Allahım, O'na sığındım..bu sefer hakkımızda hayırlısını versin inşallah..herkese isteyen herkese 2şer 3er tane versin rabbim..kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah...
iliklerime kadar stres ve evham içerisindeyim bu psikoloji atamıyorum üzerimden
beta Hcg 55400 küsür 28 kasım son adet tarihi hesab'a göre 6+4 oluyorum sanırım dün doktora gittim kalp atışını duyma içgüdüsyle fakat 21.3 mmlik keseyi gördüm ama embriyoyu göremedik
doktor 1 hafta sonra yine gel sıkıntı yok dedi ama işte kafam allak bullak
7+5 de gördüm embriyoyu ve kalp atışını.Usg kağıtlarımı aradım ama bulamadım kesenin boyutuna bakacxaktım.Bir problem olsaydı doktor söylerdi bence.
16 mm iken gözükmüş benim ki ama dediğim gibi bir problem olsa doktor söylerdi.
Daha çok erken.Ahh ahhh bi daha hamile kalasım geldi.Ne güzel heyecanlar.Gerçi doğduktan sonra daha bi güzel diyerek seni daha fazla sabırsızlandırayım :)
Canım yaa 8 haftaya kadar kalp atışının duyulabilmesi durumu varmış bakalım çarşamba tekrar gideceğim
canım, benim yeğenim yeni dünyaya geldi..onunda kalp atışları 10.haftada duyulmuştu..komşum şuan 16 haftalık hamile onunda 9.haftada duyulmuş kalp atışları..o yüzden korkma yani geç duyulabiliyo..ferah tut içini :)
Evham sardı mı etkisinden kurtulmak zor oluyor canım , P.tesi günü 7 haftalık olacak ve sanırım çarşamba günü gideceğim tekrar doktora
Hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah C.C
canım Allah bebeğini korusun sana bağışlasın inşallah bişey soracağım bende sabırsız davrandım adet günüme 4 gün kala önce idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sabahta 4 gün kala yine kan testi yaptırdım değer 245.16 çıktı şu anda adetime 3 gün kaldı sen deneyimlisin sanırım henüz doktorumla görüşme fırsatı yakalayamadım sen ne düşünüyorsun bu konuda bilgi verirsen sevinirim teşekkürler bu değer pozitifmi oluyor sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?