Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ya benım ıs bıraz karısık adetım gecıktı bu ay test yaptım 20 lerde cıkmıstı dr. pozıtıf ama cok dusuk demıstı kesede gozukmemıstı dıs gebelık olabılır dedı. ıkı gun sonrasında adet oldum su an adetlıyım yanı ama dıs gebelık varmıydı dıye vesvese yatım gıttım kan testı yaptırdmm sonuc 4.30 cıktı ıste dr.um dun ultrasonda gebelık yok asılama tedavısıne baslayabılırız demıstı ama ıste seytan vesvese verıp duruo

Bana cevap yazabilecek birileri olur mu acaba arkadaşlar

Son düzenleme:
Bana cevap yazabilecek birileri olur mu acaba arkadaşlar

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

arkadasim bence senin ki kimsayal gebelikmis heralde bircok kadin bunu yasarmis ama anlamazmis adet kanamasi gibi olurmus

kaç yıldır hamılelık ıcın ugrasıyorum pozitif gormek ıcın kan testını...sımdıdıe ınsallah negatıf cıkar dıorum dıs gebelıkten korktugum ıcın..hıc aklıma gelmezdı negatıf olmasını ıstıyeceım..bu arada tesekkur ederım cevap ıcın içim bıraz rahatladı

canim doktorlar son adet tarihinden itibaren sayiyolar aralik 9 dan itibaren seninki yaklasik 5 haftalik oluyo heralde ve degerde gayet normal

deger 20 den 4 e dusmus insaallah bir sikinti olmaz bende 4,5 yil dir yolunu gozledim tam tupbebege baslayacaktim hamile oldugumu ogrendim Allahin hikmetinden sual olunmuyo sabredip gormek gerekiyo aslinda

değerin düştüyse kimyasal gebelikti her kadının başına gelebilir bazıları erken farkeder ekim ayında bende yaşadım ama Allah tekrar gönderdi üzülme önüne bak ve dua et hakkımızda hayırlısı

Yazdıkların içimi parçalıyor benim sen neler hissettin kimbilir.?Allah inşallah bu acıyı yaşatmaz bir daha.Bak mucize gibi gelmiş meleğin Rabbim önce ağlatmış şimdi de güldürüyor inşallah.

7+5 de gördüm embriyoyu ve kalp atışını.Usg kağıtlarımı aradım ama bulamadım kesenin boyutuna bakacxaktım.Bir problem olsaydı doktor söylerdi bence.

16 mm iken gözükmüş benim ki ama dediğim gibi bir problem olsa doktor söylerdi.

Son düzenleme:

Canım yaa 8 haftaya kadar kalp atışının duyulabilmesi durumu varmış bakalım çarşamba tekrar gideceğim

KIZLAR bende buğün baktırdım beta hcg değerim 165 çıktı.Doktor çok iyi pazartesi tekrar bakıcaz dedi.SAT 17 ARALIK.AŞILAMAMI 29 ARALIKTA YAPTIRDIM.YANİ BUĞÜN 15.GÜN OLUYOR YİNEDE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM:)

bir şey sormak istiyorum bir yıl iki aydır evliyim ve evlendiğim günden beri bebek istiyoruz fakat hala olmadı hormonlarım çok normal testler yapıldı son testim adetin 21. günü yapıldı kan alındı progesteron hormonum 8,31 çıktı yumurtlama olmuş dedi dr deger beklediğimizden yüksek dedi bu ay gebelik bekliyoruz dedi acaba hamile olma şansım varmı gerçekten bu ay daha adetime 5 gün var çatlamak üzereyimmm

Canım yaa 8 haftaya kadar kalp atışının duyulabilmesi durumu varmış bakalım çarşamba tekrar gideceğim

canım, benim yeğenim yeni dünyaya geldi..onunda kalp atışları 10.haftada duyulmuştu..komşum şuan 16 haftalık hamile onunda 9.haftada duyulmuş kalp atışları..o yüzden korkma yani geç duyulabiliyo..ferah tut içini :)

Evham sardı mı etkisinden kurtulmak zor oluyor canım , P.tesi günü 7 haftalık olacak ve sanırım çarşamba günü gideceğim tekrar doktora
Hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah C.C

Evham sardı mı etkisinden kurtulmak zor oluyor canım , P.tesi günü 7 haftalık olacak ve sanırım çarşamba günü gideceğim tekrar doktora
Hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah C.C

bilirim canım bilirim seni şuan en iyi ben anlarım ama ben artık yaşadıklarımdan biraz daha rahat ve geniş olmayı öğrendim çünkü evham yüzünden panik atak hastalığına yakalandım o daha da kötü..biz şimdi ne yapıcaz biliyor musun yicez,içcez yatıcaz uyucaz uyancaz kendimizi mutlu edicez ve hep iyi olanı düşünücez..şeytanın içine kuşku salmasına izin verme..aç elini semaya dua et Allaha...emin ol dualarımızı kabul edecektir rabbim..inşallah hiç aksi bişey çıkmayacak ve mutlu mesut sağlıklı bir hamilelik dönemi geçireceğiz canım

E sen hamilesin :)))) gozun aydin kardesimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…