Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canımmçok teşekkür ederimm cavep verdiğin için ben bu testi yaptırdıktan sonra 2 gün sonra 308 çıktıı çok yükselmemişmiiii onu merak ediodummmben yaa

canımmçok teşekkür ederimm cavep verdiğin için ben bu testi yaptırdıktan sonra 2 gün sonra 308 çıktıı çok yükselmemişmiiii onu merak ediodummmben yaa

bana göre normal bi yükseliş yanii zaten doktorun bi sorun olsaydı sana söylerdi kuzum...sen şimdi hiiiç bunlara takılma hamileliğinin tadını çıkar..:)

doktora gösteremedim işte sorun o zaten
hani iki kat yerine 4 kat yükseldi yaaa dedimm ikiz mi acepp :)

walla canım onu ancak doktorun bilir şimdi burda doktor gibi davranıp bişeyler söylemek seni ümitlendirmek yada üzmek yanii çok saçma olur..ben şunu söyleyebilirim..tebrik ederim hamilesin..inşallah sorunsuz çok güzel bi hamilelik dönemi geçirirsin..:) ama en yakın zamanda bi doktor seç kendine ve tetkiklerine başlasın..

canım çok teşekkür ederimmmmm bakalımm biraz daha zaman geçsin gidicemmm bi 10 güne kadar :)

cemocan ne yaptın takip edemedim bu aralar duydun mu kalp atışlarını

mrblar kızlar uzn suredır yazdıklarınızı takip ediyorum ben gecen ayın 19 da adet oldum normalde 28 gunde bır adet olurum 16 sında felan adet olmam lazımdı ama bu ay klomen kullandım klomen kullandıgım için gecıkmıs olabılır dıe dusunuyorum 3 yıllık evlıyım cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz artıık normalde 16 sında olmam gerekıo ama ben yınede 19 zunu beklıyım dedım ama halen kırmızıları gormedım kasıklarımda hafıf sızlama var belımde de sankı boyle yanma hissi var test yapmayada cesaretım yok negtıf olur dıe eger hamılelık olustuysa sızce kan testınde cıkarmı bide benım adetlerım cok duzenlıdır saatı saatıne gelır aslında şimdi gecıktıgı ıyın cok heyecenlıyım bıraz daha beklıyım dıyorum kesın sonuc almak ıcın lutfen yardımcı olun cevplarsanız sevınırım cvplarınz ıcın sımdıden cok teskkler ederımmm...

cemocan ne yaptın takip edemedim bu aralar duydun mu kalp atışlarını

neredesin arkadaşım yaaa...gittim doktora sat'a göre 7 haftalık hamileliğim vardı ama doktorum 5,5 haftalık görüntüsü var dedi bunun nedeni de geç döllenme yada geç yumurtlama olabilir dedi..bunda üzülüp kafaya takılacak bişey yok dedi..yani anlayacağın duyamadım..pazartesi tekrardan çağırdı..gitcem baakalım şimdi bu hafta 8 haftalığım ozaman bebek 6,5 haftalık olacak bakalım duyabilecek miyim..ya aslında bu doktora git gel yapmalar benim sinir sistemimi çok etkiliyo..yani ben zaten ilk çocuğumu kaybetmişim onun verdiği korkuyla doktorun bana her dediğini ister istemez kafaya takıyorum yani elimde değil..canım yaa ne zaman duyarız bu sesi walla ben baya bi gerildim yani sorma gitsin..bana bi el atın da moral verin bişeyler söyleyin de kafamı rahatlatayım walla en çok buna ihtiyacım var yemin ederim :)

Dur sakin ol haklısın gerilmekte ben olsam ben de gerilirdim.Bak burada Mariec vardı hatırlar mısın sata göre 7 ya da 8. haftada gördü bebeği.Sana kesenin şekliyle ilgili bi şey söylemediyse üzülme.Yani şekli bozuk boyutu küçük vs.En son ilişki ne zamandı sizin,bir de sen adetin kaç gün geçince öğrendin hamile olduğunu?

25 kasımda son adeti gördüm ama ilişki için bişey diyemeyeceğim hatırlamıyorum ben adetim 5 gün geçince öğrendim hamile olduğumu..şekli konusunda şöyle şeyler söyledi yani rahime oturması normal görünüm normal etrafında kanama yok büyümesi normal öyle yani ama 5,5 haftalık dedi ne bileyim ben arkadaşım walla kafam allak bullak yaaaa.mariec evet hatırlıyorum onu bak mesela benim ilk ultrasonda görülen mercimek tanesi kadar bişeydi 10gün sonra bi daha ultrason istedi o zamanda baya fındık büyüklüğünden biraz daha büyüktü yani ama kalp atışını şimdi duyamayız daha sonraki haftalarda dedi yaa ne olur bişey söyle bana arkadaşım

Bak Mariec de 8. haftada duymuş baktım ben.Doktor her şey normal diyorsa normaldir.Geç döllenme diye bir şey var sonuçta.Adet geçtikten 5 gün sonra mı yaptın ilk testi kan baktırdığında ilk kaç çıkmıştı.Bunları niye soruyorum geç döllenmede gebelik daha geç öğreniliyor ya o bakımdan.Benim kız da zamanında yumurtlamıştım ama rahmime yumurtlamadan sonra 10.gün yerleşmişti.Yerleşme kanaması yaşadım ordan biliyorum.O yüzden benim hcg değerim ilk öğrendiğimde çok düşüktü.Zaten kızım da usgnin verdiği tarihten 5 gün sonra doğdu aslında tam zamanında doğmuş diyorum geç yerleştiği için.:)

Bak işte diyorsun sen de büyümüş kese haftaya gel bir şey oyk demiş doktor da.Valla kötü bi şey olsa doktorlar pat pat söylüypr hiç gözünün yaşına bakmıyorlar.Hatta ilk bana dış gebelik bile demişti en başta kötüsünü söylüyorlar.O yüzden kötü bi şey yok bence içini ferah tut.Rabbim üzmesin inşallah bu sefer seni.

SOULFLY canım şu yerleşme kanaman nasıl oldu anlatırmısın. Birde geç döllenme oluşmuş ya sende. Ben sana durumumu anlatıyım bi yorum yap kafayı yicem ya. Benim yumurtalama dönemimde ilişkim olmadı bundan eminim. Ama sonrasınnda oldu korunmadık eşimle. Ben geçen ay 28 inde adet oldum. Bu ay 24 ünde olmam gerekiyo. Ama dün peçeteme açık pembe 5-6 damla kan geldi. Ben hasta olucam sandım ama devamı gelmedi. Bugün hiçbişey yok. Sadece dünden beri ara ara karın ağrım var o kadar. HAmile olabilirmiyim sence. Bana imkansız gibi geliyo ama ilk defa başıma bunlar gelincede acabamı diyorum???

ben de bunu çok merak ediyorum doğrusu.keşke sana cevap vermek için yazsaudm benm de adetim 7 gün geçti.dün de çok az bir kahverengi lekelenmem olmuş ben adet olacağım diye düşündüm ama dünden beri hiçbişey olmadı. ben de anlamadım kan testim geçen hafta salı çok düşük çkmştı o yüzden de ümidimi kesmiştim, doktor tekrar gel bi daha yaptralım demesine rağmen gitmedm çünkü üzülüyorum.ne olacaksa olsun artık dedim ve gtmedim.ama içim içimi yiyor acaba regl mi oluyorum yoksa hamile miyim. ha şu belirtiler dersen de hem hepsi var hem de hiç biri yok. yani zaman zaman sanki bütün belirtileri taşıyorum gibi geliyor. bazen de hiç bir belirti yokmuş ve psikolojikmiş gibi... kafam karışık Allahım herkese hayırlısını versin diyorum.

Benim adete beş gün kala damla damla pembe lekelenmem oldu biraz çamaşırımda biraz da peçetede vardı.Benim geç döllenme değil canım ben zamanında yumurtladım ateş ölçme yöntemiyle belirledim yumurtladığımı o günden sonra da ilişki olmadı.Yumurta döllendikten 3-10 gün sonra rahme yerleşirmiş benimki 9.gün rahme yerleşti diye geç yerleşti rahmime dedim canım.

Ama şöyle bir durum daha yaşadım hamile kalmadan önceki ay yumurtlamadan üç gün sonra lekelenmem oldu yine o zaman da yerleşme diye düşünmüştüm ama değilmiş ama o yumurtlamaya çok yakındı zaten

merhaba prpr senin kan değerin kaç çıkmıştı? evde idrar tahlili yaptınmı peki sen?

merhaba bdeniz, benim kan testi sonucumu telefonda öğrendim, 2nin altında demişti doktor. daha önce de -2 ay önce - yine gecikme olmuştu,normalde benim de düzenlidir aslında.o zaman 4.gün gelmişti adetim.o zaman da 1,2 çıkmıştı sonucum yine öyle çıktı sanırım. idrar testi yapmadım kan testinden sonra.

anladım. benim durumum biraz karışıkta ondan sordum acaba sende benim gibimisin diyecektim? rabbim hakkımıda hayırlısı neyse onu versin inş.

ALLAH herkezin hamileliğini güzel geçirsn bende gördüm bebeğimi nokta şeklinde :) küçücük daha.banada 2 hafta sonra gel dedi bende çok bulantı var iştahm kapandı bel ağrım var ne yapıcağımı bilmiyorum göğüslerde hasasiyet şişlik var bndede

Kizlar kan sonucumu aldim 171 cikti.nete gore 5 hafta 3 gunluk ama bu deger az degilmi kac haftalik olabilir.

cnm ilkte bendede pembemsi lekeler gelmişti adetim 6 gn geçti idrarda pozitif çıktı şimdi 6 haftalık bebişim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…