teşekkürler canım sağolTebrikler , hamilesiniz gidişat normal ise 2 gün sonra değer 2 ye katlamalı.
Bak Mariec de 8. haftada duymuş baktım ben.Doktor her şey normal diyorsa normaldir.Geç döllenme diye bir şey var sonuçta.Adet geçtikten 5 gün sonra mı yaptın ilk testi kan baktırdığında ilk kaç çıkmıştı.Bunları niye soruyorum geç döllenmede gebelik daha geç öğreniliyor ya o bakımdan.Benim kız da zamanında yumurtlamıştım ama rahmime yumurtlamadan sonra 10.gün yerleşmişti.Yerleşme kanaması yaşadım ordan biliyorum.O yüzden benim hcg değerim ilk öğrendiğimde çok düşüktü.Zaten kızım da usgnin verdiği tarihten 5 gün sonra doğdu aslında tam zamanında doğmuş diyorum geç yerleştiği için.:)
Bak işte diyorsun sen de büyümüş kese haftaya gel bir şey oyk demiş doktor da.Valla kötü bi şey olsa doktorlar pat pat söylüypr hiç gözünün yaşına bakmıyorlar.Hatta ilk bana dış gebelik bile demişti en başta kötüsünü söylüyorlar.O yüzden kötü bi şey yok bence içini ferah tut.Rabbim üzmesin inşallah bu sefer seni.
cnm ilkte bendede pembemsi lekeler gelmişti adetim 6 gn geçti idrarda pozitif çıktı şimdi 6 haftalık bebişim var :)
Benim adete beş gün kala damla damla pembe lekelenmem oldu biraz çamaşırımda biraz da peçetede vardı.Benim geç döllenme değil canım ben zamanında yumurtladım ateş ölçme yöntemiyle belirledim yumurtladığımı o günden sonra da ilişki olmadı.Yumurta döllendikten 3-10 gün sonra rahme yerleşirmiş benimki 9.gün rahme yerleşti diye geç yerleşti rahmime dedim canım.
Ama şöyle bir durum daha yaşadım hamile kalmadan önceki ay yumurtlamadan üç gün sonra lekelenmem oldu yine o zaman da yerleşme diye düşünmüştüm ama değilmiş ama o yumurtlamaya çok yakındı zaten
İnşallah bu sefer gittiğinde duyarsın canım ...benim de pek bilgim yok bu konularda bildiğim kadarıyla yazdım sana canm benim.evet ilk testi adetim geçtikten 5 gün sonra yaptım ve değerim 447,74 mü ne öle bişeydi işte..ama bak bugün çok düşündüm ben ben panik atak tedavisi görüyordum ilaçlar kullanıyordum anti depresanlar ve beta bloker kullanıyordum..şundan eminim yumurtlama zamanımın son günlerinde ilişki olmuştu onuda şundan dolayı söyleyebilirim..şimdi 25 kasımda adet gördüm o günü 1.gün kabul edersek ben 17.yada 18.gün ilişki oldu sanırım..ve ben 6 ocakta ultrasona girdim embriyonun ebatı 5.6mm idi yani doktorum öyle ölçtü ve bana dediki 5 hafta 6 günlüğe tekabül ediyo..sonra benim doktorun tayini çıktı gitti bende ocak 16 da başka bi doktora gittim tabi onun makineleri falan son sistem 4 boyutlu falandı yani iyice inceledi bebeğiniz 5,5-6 haftalık görünümünde herşey normal güz<el bi şekilde rahime oturmuş kanama yok büyüme normal dedi..ben şuna takıldım arkadaşım yani ben 6 ocakta doktor 5 hafta 6 günlük dedi ben 10 gün sonra gittiğimde 7 hafta 3 günlük olması gerekiyodu anlatabildim mi? işte tam bu noktada doktoruma da aynı soruyu yönelttiğimde bana geç döllenme yada geç yumurtlamadan dolayı günü gününü tutmaz zaten tam gününü tutan gebelik ben pek nadir gördüm dedi..yani şimdi bak okadar şey yazdım ama işin içinden çıkamıyorum yaa bi sürü soru var kafamda yanii hayırlısıyla bi duysam şu mercimeğimin kalp sesini derin bi ohhhhh çekicem inanki...
Canım adetime 4 gün var ve dün yaşadım bu lekelenmeyi. Şu anda akıntım var sadece. Ben kimyasal gebelik geçirdim 4ay önce. Böyle bişey olmamıştı belirti olarak.
Kizlar kan sonucumu aldim 171 cikti.nete gore 5 hafta 3 gunluk ama bu deger az degilmi kac haftalik olabilir.
Benimde öyle canım 20 çıktı yarın iki katına çıkması lazım mis bende ilkini dusurdum aynı senin gibi
inşallah yükseli caım ikimizinde.senin adetin geçti mi?kaç gün geçt.?
Aslında ben son düşükten sonra düzensizlik oluyorum 3falan gecti erken mı yaptım bilmiyorum testi çok korkuyorum
Sen ins hamilesin iki katına çıkmış ins benimki de çıkar kaç gün geçmişti senin
arkadaşlar reglime 1 gün kala betahcgm 25.8di 2 gün sonra86.4 çıktı 2e katladı ama bu deger düşük degilmi dr um kimseyle hamile olduğun paylaşma dedi daha çok düşükmüşbu deger azmı sizce
arkadaşlar bhcg 80.47 sizce hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?