Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

evet ilk testi adetim geçtikten 5 gün sonra yaptım ve değerim 447,74 mü ne öle bişeydi işte..ama bak bugün çok düşündüm ben ben panik atak tedavisi görüyordum ilaçlar kullanıyordum anti depresanlar ve beta bloker kullanıyordum..şundan eminim yumurtlama zamanımın son günlerinde ilişki olmuştu onuda şundan dolayı söyleyebilirim..şimdi 25 kasımda adet gördüm o günü 1.gün kabul edersek ben 17.yada 18.gün ilişki oldu sanırım..ve ben 6 ocakta ultrasona girdim embriyonun ebatı 5.6mm idi yani doktorum öyle ölçtü ve bana dediki 5 hafta 6 günlüğe tekabül ediyo..sonra benim doktorun tayini çıktı gitti bende ocak 16 da başka bi doktora gittim tabi onun makineleri falan son sistem 4 boyutlu falandı yani iyice inceledi bebeğiniz 5,5-6 haftalık görünümünde herşey normal güz<el bi şekilde rahime oturmuş kanama yok büyüme normal dedi..ben şuna takıldım arkadaşım yani ben 6 ocakta doktor 5 hafta 6 günlük dedi ben 10 gün sonra gittiğimde 7 hafta 3 günlük olması gerekiyodu anlatabildim mi? işte tam bu noktada doktoruma da aynı soruyu yönelttiğimde bana geç döllenme yada geç yumurtlamadan dolayı günü gününü tutmaz zaten tam gününü tutan gebelik ben pek nadir gördüm dedi..yani şimdi bak okadar şey yazdım ama işin içinden çıkamıyorum yaa bi sürü soru var kafamda yanii hayırlısıyla bi duysam şu mercimeğimin kalp sesini derin bi ohhhhh çekicem inanki...

cnm ilkte bendede pembemsi lekeler gelmişti adetim 6 gn geçti idrarda pozitif çıktı şimdi 6 haftalık bebişim var :)

Benim hiç böyle olmamıştı adet dönemlerimde. Şaşkınım ama yumurtalama dönemimde ilişkim olmadığı için ihtimal vermiyorum canım. Bu yerleşme kanaması denen şey adet tarihinden kaçgün önce oluyo acaba canım? Benim adetime 4 gün var dün yaşadım. bugünde akıntım var :S Allah bağışlasın canım bebişini. Süt kokuyodur şimdi...

Canım adetime 4 gün var ve dün yaşadım bu lekelenmeyi. Şu anda akıntım var sadece. Ben kimyasal gebelik geçirdim 4ay önce. Böyle bişey olmamıştı belirti olarak.

İnşallah bu sefer gittiğinde duyarsın canım ...benim de pek bilgim yok bu konularda bildiğim kadarıyla yazdım sana canm benim.
Canım adetime 4 gün var ve dün yaşadım bu lekelenmeyi. Şu anda akıntım var sadece. Ben kimyasal gebelik geçirdim 4ay önce. Böyle bişey olmamıştı belirti olarak.

Ben de yaşadım kimyasal gebelik onda böyle bi şey olmadı çünkü rahme yerleşemedi.Bakalım dört gün sonra her şey belli olur.İnşallah istediğin gibi olur.

arkadaşlar reglime 1 gün kala betahcgm 25.8di 2 gün sonra86.4 çıktı 2e katladı ama bu deger düşük degilmi dr um kimseyle hamile olduğun paylaşma dedi daha çok düşükmüşbu deger azmı sizce

mrb kızlar.bende yumurtlamanın 13.günü yani dün tahlil yaptırdım 50 çıktı değere.doktorumu aradım normal dedi.erken yaptırdık testi dedi.pazartesi yada salı tekrarla sağlıklıysa katlanması gerekir dedi.sizce nasıl değer?benimde 6 ay önce kimyasal gebeliğim varda.

Benimde öyle canım 20 çıktı yarın iki katına çıkması lazım mis bende ilkini dusurdum aynı senin gibi

Aslında ben son düşükten sonra düzensizlik oluyorum 3falan gecti erken mı yaptım bilmiyorum testi çok korkuyorum

Gecen ay 40 gunü doldurup oldum o zaman hala 4 gunüm vardıyor düşünüyorum keske acele etmeseydim pişmanım kan testi yaptığıma idrarda çıkmıştı zaten

Kısmet ins devam eder Allah herkesin gönlüne göre versin vizede tattırsın annelikduygusunu ins

Sen ins hamilesin iki katına çıkmış ins benimki de çıkar kaç gün geçmişti senin

benim ilk sonucum 50 canım dün yaptırdım daha.salı falan tekrar yaptırıcam.benim 1 gün falan vardı sanırım ama benim yumurtlama iğnesi ile büyüdü yumurtalarım 15.gün çatlatma iğnesi oldum ,28.gün tahlil yaptırdım(dün yani) ve geçen pazar pazartesi yerleşme kanaması oldu bende(yani çatlatma iğnesinin 9.günü.)

arkadaşlar reglime 1 gün kala betahcgm 25.8di 2 gün sonra86.4 çıktı 2e katladı ama bu deger düşük degilmi dr um kimseyle hamile olduğun paylaşma dedi daha çok düşükmüşbu deger azmı sizce

slm arkadasim benim adete bir gun kala yani 11.01.2012 degerim 15 idi adet gunum de 12.01.2012 degerim 45 idi dort gun sonra yani 16.01.2012 de 522 olmustu doktorlar once olumsuz konusuyolar havaya girmeyelim diye degerin iki gune bir duzenli artarsa sorun olmaz ins

Son düzenleme:
arkadaşlar bhcg 80.47 sizce hamilemiyim

Tatlım benim 1 gün geçmişti adetimden ve bhcg değerim 49 çıktı. Doktor normal bi değer hamilesin dedi. Sende hamilesin tebrik ederim. Ama şu kesesi gözükene kadar etrafa söyleme derim. Ben kimyasal gebelik geçirdim. Herkesede söylemiştim hamile olduğumu...

ipekim bence hamilesin canım tebrikler.
arkadaşlar benm size sorum olacak.tam 9 gün geçti reglm ama geçen hafta 3günlük gecikmede hemen kan testi yaptrdm negatif dedi dr sonuca.regl olmazsan yine gel bi daha ölçelim dedi.ama gtmek istemedm,oldu olacak dedim adetim.ama olmadı.havalar çok soğuk burda konyada.acaba ondan mı gecikme oluyor arkadaşlar, lütefn cevap versin bilenler.ümitlenmekten korkuyorum o yüzden olacaksa olsun diyorum.ama olmadkça da bir umut filizleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…