teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.benim geçeli 17 gün oluyor bende 2. gün kan testi yaptım çıkmadı idrardada çıkmıyo zaten bakalım ikimizin hakkında hayırlısı canım
teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.
semih12 sen en son ne zaman yaptrdn idrar testini? ben yaptrmadm kan testi neg çknca
Bence biran önce yaptır tetstelerini günün baya geçmiş hamilelelik olmasa bile başka bir rahatsızlıkta olabilir .Doktor muayenesi öneriyorum sana korkunun ecele faydası yok hem kafanda rahat eder.
haklısın aslında, ama çalışıyorum izin almak da zor geliyor ama doktora gitsem iyi olacak sanırım.kadın doğum doktoruna mı gitmeliyim bilmiyorum.gerçekten sıkıntılı bir durum. özellikle de hayal kırıklığı olduğu zaman.
Bende çalışıyorum ama hiçbirşey senin sağlığından daha önemli değil canım bir yolunu bul bence 9 gün benim geçmişdi artık içim dışıma çıkacaktı ağrılardan hasta oldum rahatladım.Bende artık işimi şansa bırakmak istemiyorum 1.5 yıllık evliyim bu hafta aşılama tedavisine başlıyorum.cumartesi günü randevu aldım rahim röntgeni çektiricem allah hepimizin yardımcısı olsun.Umarım bebeğine kavuşursun
çok teşekkür ederim canım.bir de idrar testi yapym sonucu sana da söylerim.en son da doktora giderim artık.umarım senin de başarılı olur tedavin.benm de problemli oldğu için yumurtalıklarım,doktorum 6.aydan sonra olmazsa tüp bebek yapacağz demişti.allahım herkese bebek sahbi olmayı nasip etsn.
arkadaşlar cevap verebilecek kimse yok mu bana.lütfen bi fikri olanlar paylaşsın.bugün 9. gün oldu gecikeli adetim.ama ilk4. günde kan testim negatf çkmştı. soğuklardan mı gecikiyor acaba adetim?size de oldu mu böyle sebepsiz gecikme?
Hımm peki sende sancılnama falan varmı hasta olacak gibi hissediyormusun.Sana neden aşılama önermedi benim sorun aşimden kaynaklanıyo bende rahim röntgeninden inanılmaz derecede korkuyorum senden haber bekliyorum
Geç döllenme oluşmuş olabilir tekrar bir kan testi yaptırmanızda fayda var negatif ise yine doktor'a görünmeniz gerekiyor.
Konya da ikamet ediyormuşsunuz test için Sistem Laboratuvarını doktor içinde kızılay hastanesi Jule hanımı önerebilirim size.
Geç döllenme oluşmuş olabilir tekrar bir kan testi yaptırmanızda fayda var negatif ise yine doktor'a görünmeniz gerekiyor.
Konya da ikamet ediyormuşsunuz test için Sistem Laboratuvarını doktor içinde kızılay hastanesi Jule hanımı önerebilirim size.
Hımm peki sende sancılnama falan varmı hasta olacak gibi hissediyormusun.Sana neden aşılama önermedi benim sorun aşimden kaynaklanıyo bende rahim röntgeninden inanılmaz derecede korkuyorum senden haber bekliyorum
canım bende şu anda hiçbir belirti yok açıkçası.adet olmadan önce feci baş ağrım olur ve de karnımın alt bölgesinde yoğun hareketlilik olur sanki içerde inşaat varmış gibi:)) ama şuanda hiçbir belirti yok.rahim röntgeninden neden korkuyorsun? aşılama önermemesinin nedeni yumurtalıklarımla ilgili bi sorun oldğundandır belki de.korkma herşey olacağına varır.iyi hisset ki yolunda gitsin her şey.
okuduğum kadarıyla baya acı veren bir işlemmiş ondan biraz korkuyorum.Testinin negatif çıktıysa ve 9 gün olmuş seninkisi olsa çıkardı bence başka bir sorun var canım geç kalmadan doktor kontrolüne git allah korusun kist falan olur dikkat et.Geç döllenme bukadarda uzun sürmemesi lazım azından kanda hcg sevyesi düşük çıkar ama ümit vericide olmalıki bekleyesin
haklısın evet bugün son kez bir de kan testi yaptrayım tekrardan sonra da doktora sonucumla gideyim diyorum.benim doktorum antalyada aslında.çok iyi bir doktorum var ama şu anda konyadaym o yüzden burada kime gitmelym bilmiyorum.kendi doktorumu arayp durumu ona anlataym diyorum bir de.eğer merak eden olursa antalyada en iyi doktor C.Gürkan ZORLU. konyada da onun gibi birisini bilsem ya da bulsam hemen giderim. forumdan bir arkadaş da jule hanımı önermiş.onu da bi araştrym diyorum senin dr.un kim?
Ben gaziantepte yaşıyorum doktorum Engin Palas çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?