Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar bişey sorucam size ayın 21inde beta hcg sonucum 182.84 çıktı, dr bugün için testi takralamam gerektiğini söyledi bugün çıkan sonuç 529,39 çıkmış şimdi netten baktım ama sonucunu dr.a gösteremedim ameliyatları varmış öğleden sonra size nasıl sonuçlar gebelik normalmi gidiyor

İki günde bir iki kat gibi bir artış olmassı gerekiyor. Buna göre senin değerin normal gibi görünüyor. Tabi en doğrusunu doktorlar bilir canım. Hayırlı olsun. Sat kaçtı?

İki günde bir iki kat gibi bir artış olmassı gerekiyor. Buna göre senin değerin normal gibi görünüyor. Tabi en doğrusunu doktorlar bilir canım. Hayırlı olsun. Sat kaçtı?

benim sat 17 ocakk tı, adet olmayınca idrar testi yaptım evde ama negatif çıktı sonra dra gittim işte ama dr. ilk b hcgden sonra 800 gibi hesaplamıştı ne bileyim hayırlısını versin Allah

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba yorumlarınıza ihtiyacım var..
6aylık bebeğimi kaybettım kasımda.
sat 8ocak adetım geçikince 13subatta idrar testı yaptım ve diğeri pek net olmamakla bırlıkte çift çizgi çıktı.bebeğimin acısı bı nebze hafıfledığını düşünerek hamıle olduğuma sevındım..
14subatta beta hcg değerım 30
20 subatta 131
22 subatta 218.6
24 subatta 262.8
ve bugün yanı 26 subatta ise 385.17 çıktı.
doktorum son güne kadar artışların az olduğunu dış gebelık riski tasıdığımı söyledı fakat son gün artısın ıyı olduğunu söyledı.sizce nasıl?

CAnım dualarım seninle
14 şubatta ameliyatta bile sen geldin aklıma
saana dular ettim
bence hamilesin...
ben buna inanıyorummmmm

selam
benim dondurulmuş embriyo transferimin 12. günü bugün, beta hcg : 38,7
durum nedir sizce?

kızlar 10 gün önce hcg değerim 93 çıkmıştı bugün tekrar ölçtürdüm internetten sonucuma baktım >1000 yazıyo değer kısmında. ne demek bu 1000 den büyük demek sanırım ama neden değer yazmıyo sadece de böyle yazıyo.

sonucun 1000 olabilir eğer sonucun 1000 ise hemen dr görünmen gerekir çünki artışların normal değil dış gebelik olabilir.. benimde daha önce başımdan geçti.

arkadaşlar mrb,öncelikle herkese Allahım bebek sahibi olmayı nasip etsin bana da inşallah. biz 5 ay boyunca denedik olmadı.6. ayımda da olmazsa drum tüp bebek yapacaktı. çünkü daha önce yumurtalık tedavisi görmüştm. ama bu ay hamile olabileceğimi hiç düşünmemişken ve kendimi tüp bebeğe hazırlamışken adetm gecikti ve betahcg değerim 1300 çıktı. düşünmeyince ve stres yapmayınca oluyormuş demekki diye düşündm. bugün de ultrasonda keseciğimiz göründü. 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyabilecekmişiz. benim size sormak istediğim benim doktorum prof.dr.gürkan zorluydu.ancak şimdi konyada olduğumuz için ona gidemiyorum. bana önerebileceğiniz iyi bir dr. var mı? ayla hanıma göründüm ama hiç araştrmadan sadece ultrason için gitmiştim hakkında epk bir bilgim yok. bilenler varsa lütfen yardımcı olsunlar.

öncelikle başın sağolsun bende 1 sene önce 5 aylık bebeğimi kaybetmiştim rabbim bir daha böyle bir acıyla hiçbirimizi sınamasın.Kesinlikle negatif düşünme inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alacaksın değerlerinde hiç azalma olmamış hep artış var normalde her 2 günde bir,bir önceki değerin 2 katına çıkması beklenir.Yüreğini ferah tut ve dua et inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız.

arkadaşlar merhaba,benim sat 5 şubat normalde 30 günde bir adet oluyorum bu ay çok sıkı çalıştık ve ayın 23 ünde jinekolojik muayenede doktorum yumurtladığımı söyledi bende bugün dayanamayıp beta hcg yaptırdım ve sonuç negatif acaba çok mu erken yaptırdım daha adetime 7 gün var ama göğüslerim şiş ve çok acıyor beyaz akıntım da var ilk hamileliğimde de bunlar olmuştu moralim çok bozuldu negatifi görünce ((( acaba sonradan yükselirmi çok da sabırsızım adeti bekleyecek yüreğimde yok(

sonucun 1000 olabilir eğer sonucun 1000 ise hemen dr görünmen gerekir çünki artışların normal değil dış gebelik olabilir.. benimde daha önce başımdan geçti.

haklısın cnm direk 1000 yazsa anlıcam ama >1000 ne demek? belkide laboratuarda bi hata olmuştur. yarın ultrasona girdiğimde anlaşılır zaten herşey. senin dış gebelik olduğunda belirtilerin ağrıların kanaman varmıydı? sata göre benim 7 haftalık olması gerekiyor şuan ve kanamam, lekelenmem, ağrım hiçbşey yok mide bulantım bile yok. eğer dış gebelik olduğunu söylerse doktor yarın çok şaşırırım çünkü herşey muhteşem ilerliyor şuan.

bence çok erken canım. 1 hafta daha bekle emi insan sabırsız oluyor ama en sağlıklı sonucu ozaman alırsın yoksa değerim nasıl hamile miyim filan diye kuşkular kemirir beynini.

bence çok erken canım. 1 hafta daha bekle emi insan sabırsız oluyor ama en sağlıklı sonucu ozaman alırsın yoksa değerim nasıl hamile miyim filan diye kuşkular kemirir beynini.

teşekkür ederim cnm beklicem dediğin gibi başka çare yok insan çok isteyince sabrıda olmuyor umarım hakkımda hayırlısı olur:))

arkadaslar en son adet gunune kac gunkalaya kadar ilişki olursa bebek ihtimali oluyor benim adetime daha 13 gun var ne yapayım sizce

arkadaslar en son adet gunune kac gunkalaya kadar ilişki olursa bebek ihtimali oluyor benim adetime daha 13 gun var ne yapayım sizce

14gün kala yumurtlama gerçekleşiyor yumurtlamadım önce iliskiye girmek şansı arttırıyor spermler içerde 3 gün canlı kalıyor yumurtan ise 24 saat en fazla.bu durumda yumurtlama oncesi iliskide şans daha fazla ama reglisine 1 gün kala iliskiye girip hamile kalan da var :) karar senin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…