Evet canım. Çok yeni gebesin. İki gün sonra tekrar yaptır. İki kat artması lazım. Hayırlı olsun.
Kızlar bişey sorucam size ayın 21inde beta hcg sonucum 182.84 çıktı, dr bugün için testi takralamam gerektiğini söyledi bugün çıkan sonuç 529,39 çıkmış şimdi netten baktım ama sonucunu dr.a gösteremedim ameliyatları varmış öğleden sonra size nasıl sonuçlar gebelik normalmi gidiyor
İki günde bir iki kat gibi bir artış olmassı gerekiyor. Buna göre senin değerin normal gibi görünüyor. Tabi en doğrusunu doktorlar bilir canım. Hayırlı olsun. Sat kaçtı?
arkadaşlar merhaba yorumlarınıza ihtiyacım var..
6aylık bebeğimi kaybettım kasımda.
sat 8ocak adetım geçikince 13subatta idrar testı yaptım ve diğeri pek net olmamakla bırlıkte çift çizgi çıktı.bebeğimin acısı bı nebze hafıfledığını düşünerek hamıle olduğuma sevındım..
14subatta beta hcg değerım 30
20 subatta 131
22 subatta 218.6
24 subatta 262.8
ve bugün yanı 26 subatta ise 385.17 çıktı.
doktorum son güne kadar artışların az olduğunu dış gebelık riski tasıdığımı söyledı fakat son gün artısın ıyı olduğunu söyledı.sizce nasıl?
CAnım dualarım seninle
14 şubatta ameliyatta bile sen geldin aklıma
saana dular ettim
bence hamilesin...
ben buna inanıyorummmmm
kızlar 10 gün önce hcg değerim 93 çıkmıştı bugün tekrar ölçtürdüm internetten sonucuma baktım >1000 yazıyo değer kısmında. ne demek bu 1000 den büyük demek sanırım ama neden değer yazmıyo sadece de böyle yazıyo.
arkadaşlar merhaba yorumlarınıza ihtiyacım var..
6aylık bebeğimi kaybettım kasımda.
sat 8ocak adetım geçikince 13subatta idrar testı yaptım ve diğeri pek net olmamakla bırlıkte çift çizgi çıktı.bebeğimin acısı bı nebze hafıfledığını düşünerek hamıle olduğuma sevındım..
14subatta beta hcg değerım 30
20 subatta 131
22 subatta 218.6
24 subatta 262.8
ve bugün yanı 26 subatta ise 385.17 çıktı.
doktorum son güne kadar artışların az olduğunu dış gebelık riski tasıdığımı söyledı fakat son gün artısın ıyı olduğunu söyledı.sizce nasıl?
sonucun 1000 olabilir eğer sonucun 1000 ise hemen dr görünmen gerekir çünki artışların normal değil dış gebelik olabilir.. benimde daha önce başımdan geçti.
arkadaşlar merhaba,benim sat 5 şubat normalde 30 günde bir adet oluyorum bu ay çok sıkı çalıştık ve ayın 23 ünde jinekolojik muayenede doktorum yumurtladığımı söyledi bende bugün dayanamayıp beta hcg yaptırdım ve sonuç negatif acaba çok mu erken yaptırdım daha adetime 7 gün var ama göğüslerim şiş ve çok acıyor beyaz akıntım da var ilk hamileliğimde de bunlar olmuştu moralim çok bozuldu negatifi görünce((( acaba sonradan yükselirmi çok da sabırsızım adeti bekleyecek yüreğimde yok (
bence çok erken canım. 1 hafta daha bekle emi insan sabırsız oluyor ama en sağlıklı sonucu ozaman alırsın yoksa değerim nasıl hamile miyim filan diye kuşkular kemirir beynini.
Benim 9.28 cikti degerim pozitifmidir
arkadaslar en son adet gunune kac gunkalaya kadar ilişki olursa bebek ihtimali oluyor benim adetime daha 13 gun var ne yapayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?