Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inşallah bebişin seninledir adetin geçtimi bilmiyorum ama silik çıksa kesin hamilesiniz deniyor fakat ben katılmıyorum buma çünkğ geçen aylarda bende yaptım ve hemen ertesi gün tahlil istedim çokta emindim ve üzüldüm sonra aynı testten bidaha vardı yaptım ve tek çizgiydi yani kan tahlilini bekle ya da bi marka daha yap benim gibi sabırsızsan umarım hamişsindir:)

kızlar lütfen cevap verin yaaaa:18::18:

cnm bende bugun yaptım ve ıkıncı cızgı cok hafıfı sılık cktı bundan 5 gun once yapmstm negatıfdı. bekar bır rakıme yaptrdm ondada tek cızgı cıktı bılmıyorum hamısmıyızzz?? acaba ama bn 2 gun once kan testı yaptırdım 2.00 cıktı acaba bırden artış olabılırmıkııı? krsin sonuc olursaaa haber vrecegım kızlar sızeeee

ben bu sabah tekrar idrar testi yaptım 5 dakika içinde 2.çizgi silik çıktı ama bebe time diye başka marka bi test yaptım negatif yani dün akşamda bu yana ikisi aynı marka test pozitif 1 degişik marka oda negatif sizce nedir yaaa:18:

bende üç test yapmıştım ikisi aynı marka ve çok net bi şekilde çıktı sonra başka bi markadan iki tane daha aldım ve ilki çok silik ikincisinde ise hiç bişey çıkmadı umutsuzluğa kapılma vardır inşallah kan testi yaptır o kesin sonucu verir canım

bu sabah verdim kanı canım yarın sonuç çıkacak ve adetime 3 gün var akıntım çok fazla midem yanıyor bulantım var kasıklarım ara ara acıyor bel agrısı var çok, adet sancisi çekiyorum ve gögüslerimi uçları degilde kahverenkli bölümleri acıyor dokunamıyorum yeşil yeşil damarlarım belli nedir bunlar sizce ya

inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın canım

Bursada riskli gebelik konusunda prof.Dr.Yalçın Kimya'ya gitmeni öneririm arkadaşlarım çok memnunlar kendisinden,netten telefonunu bulabilirsin Fsm de muayenehanesi sanırım.

teşekkürler canım...bakalım ismail bey ile yola başladık pembe mavi tüp bebek merkezinde..zaman ne gösterir bilemem ama olmazsa onunla da yola devam ederim şimdi şu testleri bi yaptırayım bende inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..

bu sabah verdim kanı canım yarın sonuç çıkacak ve adetime 3 gün var akıntım çok fazla midem yanıyor bulantım var kasıklarım ara ara acıyor bel agrısı var çok, adet sancisi çekiyorum ve gögüslerimi uçları degilde kahverenkli bölümleri acıyor dokunamıyorum yeşil yeşil damarlarım belli nedir bunlar sizce ya

canım aldınmı sonucunu geliyomu bebiş inşallah

kızlarr degerim yükselmiş 16 şubatta 1.79....... 18 şubatta 13.96..... 21şubatta 94.73

canım bugün sonucu aldım 1.20 çıktı regl 4 gün var idrar testinde silik 2.çizgi çıkmıştı hemde 2 defa neden böyle oldu anlamadım ama daha önceden negatif çıknca çok kötü olurdum bu defa içimde bi rahatlık var ve gariptir sanki hamileyim ve kızlar bu 10 gündür belim karnım bacaklarım ara ara agrıyor sanki adet olucakmışım gibi neler oluyor böyle ya anlamadım ki benim durumumda olan varmı lütfen yorumlarınızı yazın lütfen ayrıca adet öncesi kan testi 1.20 çıkan sonra yükselen varmı cevap bekliyorum sizlerden

arkadaslar yardim lutfennnnn
simdi benim sat 14 ocak ve 20 subatta hcg degerim ise 16.8 bugun de kendim idrar testi yaptim var ile yok arasi bir cizgi cikti. mide bulantim ve gogus agrim hassasiyetim var. ne diyorsunuz gebelik varmidir?

canım değerin düşük gibi görünse de aldırma, geç döllenme falan olabilir. gebelik var görünene göre. ama 48 saatte bir yapılan testlerle 2 e katlaması lazım. takip etmen gerekli yani. 1500 lere gelip de kese gözlenmeden bişey söylemiyor dr.lar.

Merhaba hanımlar. Son adet tarihim 23 ocak. Bugün olmam gerekiyordu fakat hala bişey yok. Ben ayın 20'sinde bhcg yaptırmıştım. Sonuç 1.20. Yani negatif. Oysa belirtilerim çok. Adet belirtisi diyeceğim, benim adetlerim sıkıntısız ve belirtisiz gelir gider:)Bugün de aşırı bulantım var ve ateşim de 37 ereceden aşağı düşmüyor. Sizce tahlili çok mu erken yaptırdım. Hala umutlanmalı mıyım. Bir arkadaşın 1.79 dan yükselmesi beni de umutlandırdı doğrusu. Rabbim bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin canlar.

kızlarr degerim yükselmiş 16 şubatta 1.79....... 18 şubatta 13.96..... 21şubatta 94.73 yarın doktora gıdecem acaba 1000 rakamlara ulasmısmıdır kese görünürmü

merhaba arkadaşlar bnde bebek istiyorum yalnz problemli bnm birz yani öyleydi şuan hormon değerlerim normalmiş öyle dedi doktor bizde başladık çalışmalara yalnz beklemek çok zor bişeymiş buhafta yumurtlama zamanmı şimdi bekliyorum bakalım marta kadar nasıl sabredicem zamn geçmiyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…