Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Yumurtlamadan önce dicektim yanlış olmuş:)

arkadaşlar benim 4,5 gündür kasıklarımda ağrı var bugün yarın adet olmam gerekiyor normalde adetten önce göğüslerim ağrırdı bu ay olmadı.yarın gebelik testi yaptırsam doğru sonuç çıkar mı sizce?

28 şubatta adet olmam gerekiyodu 3 gün geçti hala adet olmadım az önce idrarla test yaptım negatif çıktı

üzülme hayırlısı olsun kimyasal gebelikte yaşıyor olabilirsin ama henüz ümitsizliğede kapılma zaten idrar testinde suan bişey görmen çok zor kan tahlili bile bu kadar düşükken idrarda göremezsin belki geç döllenme olmuştur bir çok ihtimal var yani anlıycagın

28 şubatta adet olmam gerekiyodu 3 gün geçti hala adet olmadım az önce idrarla test yaptım negatif çıktı

benimde adetim 2 gün geçtikten sonra idrar testi negatif çıkmıştı. adetim geciktikten 6 gün sonra yaptım testi silik ikinci çizgi çıktı ve hamileyim. bence sende bekle bikaç gün daha. geç döllenme olmuş olabilir benimkisi gibi.

Malesef kirmizi karti gordum :)

kızlar benim değerim 1390.10 çıktı bu ne demek ?

tatlım ilk sayfada değerler ve haftaları yazıyo ordan öğrenebilirsin.bu arada gebeliğini öğrenmeden önce belirtilerini yazar mısın. adettim 5 gün gecikti dün idrar testi negatifti. ama bu ay gecikmem olduktan sonra bel ve göğüs ağrılarım başladı, arada kasıklarda yokluyor anlamadım:44::44::44: üstelik isteyeli bir yılı bulacak :44::44::44::44::44:

kızlar benim adet günümden 3gün önce leke gelmeye başladı ama cok az.hıc böyle bişey yasamadığımdan adet gunume 1gun kala test yaptım pozitif cikti.lekelenme 5gundur suruyo.saglik ocaginda kandada hcg 72 cikti ama doktor belli olmaz haftaya gel olabilirde olmayabilirde dedi ne olur bi yardim edin ilk bebegimide dogumdan sonra kaybettim.bi bebege gercekten ihtiyacim var.sizce varmıdir?

suan bebeğin var canım hamilesin ama lekelenmelerin oldugu için doktor tam bişey dememiş sana kaybedebilirsin diye ama bnm anlamadıgım doktorun sana ilaç vermedimi??

suan bebeğin var canım hamilesin ama lekelenmelerin oldugu için doktor tam bişey dememiş sana kaybedebilirsin diye ama bnm anlamadıgım doktorun sana ilaç vermedimi??

ben saglik ocagina gittim test icin .ne vermesi gerekiyodu ki?folik asit diyosan onu zaten kullaniyorum.

Kızlar merhaba Ocak ayından beri bebek istiyorduk ve sat 9 şubattı bat ise 6 mart ..2gün geçti ve ben regl olmadım:) yumurtlamadan 9 gün sonra test yaptım negatif 10.gün siliikk çizgi çok silik ama. 11.gün daha belirgin bir çizgi.11.gün hastaneye gittim kan testi yaptırdım değer 12 çıktı..çook düşük bir değer belli olmaz dedi doktorum ve 2 gün sonra ikiye katlaması gerekiyor dedi 2 gün geçti ve tekrar yaptırdım değer 31 di.3 gün geçti dün tekrar yaptırdım ve değer 139 çıktı:))) 17 sinde görünürmüş kalp atışları ..bakalım haftaya cmt gidicem..ben başından beri hamile olduğumu biliyordum..1 haftalıkken kanda yakaladım düşünün doktor bile şok oldu Göğüslerime sızlama oldu hiç olmazdı bende mesela..sonra rüyamda he hamile olduğumun haberini aldım:)ve son reglden sonra akıntı olmaması gerekiyor azda olsa sürekli saydam akıntım hep oldu ve hala devam ediyor..bendeki farklar bunlardı..

kızlar benim adetim 2 gün geçmişti kanda gebelik değerim 121 çıktı normal mi bu değer lütfen bilgisi olan bana yazabilirmi
2 gün sonra tekrar gidicem doktor 2 katına çıkması lazım dedide.

kızlar bende kanda baktırdım 3 martta 67,5 çıkmıştı, dr değerimin düşük olduğunu söyledi.. sonra 5 martta başka bir yerde yaptım testi bu seferde değerim 39 çıktı (( dr uma telefon açtım bana düşük yapacağımı söyledi.. ancak bugün ayın 8 i halen kanamam olmadı.. acaba farklı yerlerde test yaptırdığım için sonuçlar bu şekilde çıkmış olabilir mi?

olabilir canımm ilk yaptırdığın yerde tekrar et inşallahh bebeğin seninledir

merhaba kızlar benimde ayın 6 da test yaptırdımm hcg 130 çıktı bugün tekrar ettirdimm 317 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…