pozitif denebilir çok çok yeni bir gebelik inşallah tutunur bebeğin sana 5 üstü pozitif demek çünkü adet tarihinn ne zaman
28 şubatta adet olmam gerekiyodu 3 gün geçti hala adet olmadım az önce idrarla test yaptım negatif çıktı
28 şubatta adet olmam gerekiyodu 3 gün geçti hala adet olmadım az önce idrarla test yaptım negatif çıktı
benimde adetim 2 gün geçtikten sonra idrar testi negatif çıkmıştı. adetim geciktikten 6 gün sonra yaptım testi silik ikinci çizgi çıktı ve hamileyim. bence sende bekle bikaç gün daha. geç döllenme olmuş olabilir benimkisi gibi.
kızlar benim değerim 1390.10 çıktı bu ne demek ?
kızlar benim adet günümden 3gün önce leke gelmeye başladı ama cok az.hıc böyle bişey yasamadığımdan adet gunume 1gun kala test yaptım pozitif cikti.lekelenme 5gundur suruyo.saglik ocaginda kandada hcg 72 cikti ama doktor belli olmaz haftaya gel olabilirde olmayabilirde dedi ne olur bi yardim edin ilk bebegimide dogumdan sonra kaybettim.bi bebege gercekten ihtiyacim var.sizce varmıdir?
suan bebeğin var canım hamilesin ama lekelenmelerin oldugu için doktor tam bişey dememiş sana kaybedebilirsin diye ama bnm anlamadıgım doktorun sana ilaç vermedimi??
ben saglik ocagina gittim test icin .ne vermesi gerekiyodu ki?folik asit diyosan onu zaten kullaniyorum.
kızlar bende kanda baktırdım 3 martta 67,5 çıkmıştı, dr değerimin düşük olduğunu söyledi.. sonra 5 martta başka bir yerde yaptım testi bu seferde değerim 39 çıktı(( dr uma telefon açtım bana düşük yapacağımı söyledi.. ancak bugün ayın 8 i halen kanamam olmadı.. acaba farklı yerlerde test yaptırdığım için sonuçlar bu şekilde çıkmış olabilir mi?
adete 1 gün kala hcg 29 ... kötü mü arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?