arkadaslar bende yarın kan tahlili yaptırcam son adet tarihim 25 ocaktı normalde 21. gün yada 23. gün adet oluyordum belirtileride var ama sonucta ne cıkması gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim[/Q
merhaba canım. bence bıraz bekle 30u tamamladıktan sonnra 1hafta sonra yaptır. ben yaptırdım erkn denıldı. negatıf cıktı. bırden degerler 2 katına cıkıyormus hala adet olmadım hıc boyle olmazdı hadı hayırlısı
tamam canım cok tskler
arkadaslar bende yarın kan tahlili yaptırcam son adet tarihim 25 ocaktı normalde 21. gün yada 23. gün adet oluyordum belirtileride var ama sonucta ne cıkması gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim
kızlar şuan kimse varmı bilmiyorum ama soruma acil cevap arıyorum benim adetime 6 gün var ve bugün idrar testi yaptım belirli rahatlıkla gorülen ikinci çizgiyi gördüm 5 yıldır ilk defa gördüm silik bile çıkmazdı sizce hamilemiyim ama adet olacakmışım gibi karnım agrıyor
canım ben ilk düşüğümden sonra genetik test yaptırdım ve sadece kanda pıhtılaşma çıktı okadar..şimdi yapılacak olanlar kromozom sayımı mı neymiş şimdi eşimde bende onu yaptırıcaz sanırım
..ben istanbulda değilim bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesindeyim..bu arada hacettepede bi doktor buldum sorunlu gebeliklerde türkiyede 1 numara ama malesef randevu almıyo adam..çok yalvardım sekreterine ama doktor bey hasta almıyo artık dediyani ankaraya gitmeyi bile göze aldım..şu testleri bi yaptırayım bi sonuçlar çıksında ondan sonra hemen çok iyi bi riskli gebelik uzmanı bulmam gerek..offffffffff ne zormuş bu olaylar canım yaaaa...hiç ümidim kalmadı aslında biliyor musun..sanki asla anne olamayacakmışım sanki boşuna çırpınıyomuşum gibi...
yarensu değerin pozitif doktorunda demiştir zaten adetin kaç gün gecikti bu sonucu aldığında ?
500 küsürlü sonuçlar normal sorun yoktur sanmam ama tabi bünyeden bünyeye değişiyor,1500 lü değerlerde ancak kese görülebiliyor,kalp atışı için de 7-8.haftada çağırıyorlar.İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım .
doktorum daha gebeliğin çok erken normal ultrasonla görülmez alttan bakmamız lazım demişti çarşamda kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım inşallah
Merhaba öncelikle sağlıkla kavuşun bebeğinize:) Değerlerin arasında hep iki gün mü var? Yaklaşık 48 saatte ikiye katlaması lazım. Bence herşey yolunda görünüyor, korkulacak bişey yok.
kızlar lütfen cevap verin yaaaa:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?