Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaslar bende yarın kan tahlili yaptırcam son adet tarihim 25 ocaktı normalde 21. gün yada 23. gün adet oluyordum belirtileride var ama sonucta ne cıkması gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim

pozitif sen 5 üzeri çıkçak adetine yakın test yaptığın zaman kesin sonuç çıkıyor arkadaşım tş etmeyi unutma

kızlar şuan kimse varmı bilmiyorum ama soruma acil cevap arıyorum benim adetime 6 gün var ve bugün idrar testi yaptım belirli rahatlıkla gorülen ikinci çizgiyi gördüm 5 yıldır ilk defa gördüm silik bile çıkmazdı sizce hamilemiyim ama adet olacakmışım gibi karnım agrıyor

cnm maşalla diyeli silik çizgi pozitif anlamındadır bizim başka tpiğimiz var hepsi bi kaç gun önceden yapıp ikinci çizgi leri silikti maşalla hepside sağlıklı anne adayılar hemen yarın kan ver 5 sene çok uzun çok çok sevindim

çok çok teşekkür ederim canım benim ölüyorum heyecanda anlatamam ya duygularımı inşallah bebiş geliyordur ama bu adet sancısını anlayamadım fakat hafif bulantılarım var ve kasıkta batmalar gaz sancıları yani diyorsunki allah,ın izniyle gebeyim öylemi

kızlar yardım bugün 3.betayı ölçtürdük 591.28 1219.42 2172,43 üç değerim bunlar nasıl sizce acil yorumlarınızı bekliyorum

yarensu değerin pozitif doktorunda demiştir zaten adetin kaç gün gecikti bu sonucu aldığında ?

Bursada riskli gebelik konusunda prof.Dr.Yalçın Kimya'ya gitmeni öneririm arkadaşlarım çok memnunlar kendisinden,netten telefonunu bulabilirsin Fsm de muayenehanesi sanırım.

500 küsürlü sonuçlar normal sorun yoktur sanmam ama tabi bünyeden bünyeye değişiyor,1500 lü değerlerde ancak kese görülebiliyor,kalp atışı için de 7-8.haftada çağırıyorlar.İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım .

doktorum daha gebeliğin çok erken normal ultrasonla görülmez alttan bakmamız lazım demişti çarşamda kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım inşallah

Merhaba öncelikle sağlıkla kavuşun bebeğinize:) Değerlerin arasında hep iki gün mü var? Yaklaşık 48 saatte ikiye katlaması lazım. Bence herşey yolunda görünüyor, korkulacak bişey yok.

arkadaslae acil cevap bekliyorummmm adetımın 31. gunundeyım normalde 27 den fazla hıc adet olmadım ve hc belırtı yok adetle ılgılı en ufak agrı yok onceden mutlaka hıssederdım adet olmadan olacagımı . bı kac gun once teset yaptırdım 2.0 cıktı acaba erkenmı yaptırmısım 1 hafta gecmesınımı beklemelıyımm mmm ???????? heyecandan gecelerı uyuyamıyorumm artık karnıma kramplar gırıyoo

kızlar selam dün idrar testi yaptım 5 yıldan beri ilk defa ikinci çizgiyi gördüm nete yakın silik ve sabah tekrar yaptım başka marka testle negatif çıktı ve 1 saat sonra pyro clınıce ile yaptım gene 2.çizgi silik çok şaşkınım bi akıl verin lütfen gebemiyim degilmiyim

kan testi yaptım canım yarın ögleden sonra sonuç çıkacak ama ben çok merak ediyorum iki tanesi pyro clınıce pozitif yani silik pozitif 1 taneside bebe time marka ama negatif verdi nedir sizce ya bebiş varmı yakmu offf ya lütfen cevap verin bekliyorum lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…