arkadaslar marhaba adetımden 5gun gectı 3gun lekelenmem geldı sonra bugun kan tahlılı yaptrdım sonuc 78.27cıktı sızce bu degerler nasıl dktr hersey olabılır dedı kımyasal gebelıkte olabılırmıs 2gun sonra testı tekrarlycaz dedı esımdede morfolojı problemı vardı cunku oyuzndende kımyasalda olabılırmıs sıze gore bu degerler normalmı ayrca dusuk onleyıcı ıgne yaptı pazar gunu tekrar gıdıcem bakalım
çok yeni bir gebelik sanırım bütün doktorlar kimyasal diye biliyor ama senin geç döllenmiş olabilir her bünye aynı değil doktor düşük için iğnede yapmış için rahat olsun allahım yardımcın olsun tekrar test yapdığında haber verirsinn inşaallah herşey güzel olur öptümyanaktannnn
arkadaşlar benimde gecikmemin 6. günü 915 çıkmıştı değerim çok mu düşük sizce çoğu bu dönemde 1000 leri geçtiğini yazmış merak ettim.
sagol canım cok tesekkur ederım pazar gununu sabırsızlıkla beklıyrm ınsallah degerlerım ıkıye katlanırda kesınlesr su belırsızlık ıgnenınde faydası oldu sanırım bel agrım falan kalmadı
canım ne yaptın meraklanıyorum cevap yaz öptüm yanaktannnn :)
slm kızlar banada bir umut olun lütfen 16 martta adet olmam gerekiyordu olmadım . bugün 4. günüm beta 27.9 çıktı acilin doktoruna gösterdim negatif dedi kğıttaki değerler 5.8 ile 71.2 arasında ama dedim.dr artık tam emin olmak için mi bilmiyorum ama 71.2 den yüksek olmalı diyo bişi demedim ama ne yapacağımı da şaşırdım.bi jinekoloğa görünsem mi bekleyeyim mi??:18:
saçmalamış canım doktor..5 ve üstü pozitif...yani hamilesin
canım dun aldık sonucu degerım ıkı kat yukseldı 234olmus doktor kımyasal degıl dedı tabı keseyı haftaya gormeye gıdıcez daha ısımız bıtmedı yanı canm herkes ogrendı bu arada ama ınanamazsınız hepsı agladı ya resmen rabbım tum ısteyenlere tez zamanda versın inşallah bebeklerımızde bıze sıksıkı tutunur bze inşallah
maaşallaahh cnmm bende bugun dr a gttım degerım yukselmıs cok sukur bebegımı bana bagsla rabbım herkesınkını inşş...[/QUO senın adına cok sevındım cnm benım allah cumlemızınkını saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınşalllahh fazla dusunme hersey olucagına varır kendımızı oyalamaya calısalım dımı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?