Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaslar marhaba adetımden 5gun gectı 3gun lekelenmem geldı sonra bugun kan tahlılı yaptrdım sonuc 78.27cıktı sızce bu degerler nasıl dktr hersey olabılır dedı kımyasal gebelıkte olabılırmıs 2gun sonra testı tekrarlycaz dedı esımdede morfolojı problemı vardı cunku oyuzndende kımyasalda olabılırmıs sıze gore bu degerler normalmı ayrca dusuk onleyıcı ıgne yaptı pazar gunu tekrar gıdıcem bakalım

çok yeni bir gebelik sanırım bütün doktorlar kimyasal diye biliyor ama senin geç döllenmiş olabilir her bünye aynı değil doktor düşük için iğnede yapmış için rahat olsun allahım yardımcın olsun tekrar test yapdığında haber verirsinn inşaallah herşey güzel olur öptümyanaktannnn

sagol canım cok tesekkur ederım pazar gununu sabırsızlıkla beklıyrm ınsallah degerlerım ıkıye katlanırda kesınlesr su belırsızlık ıgnenınde faydası oldu sanırım bel agrım falan kalmadı

arkadaşlar benimde gecikmemin 6. günü 915 çıkmıştı değerim çok mu düşük sizce çoğu bu dönemde 1000 leri geçtiğini yazmış merak ettim.

Kızlar nasılsnz bende gecıukmemın 14 .gunu yanı persemde gunu kan testi yaptrdım sonucum 51.00 cıktı bilenlr soylebılırmı 3 haftalıkmı oluyor yoksa degerım dusukmu ?

herkese merhaba

benimde regl tarihinden 2 gün önce lekelenme başladı ben reg oluyorum sandım ama çok azdı regl tarihim 15 martta test yaptım çift çizgi silikti dün kan tahlili yaptırdım 52.20 çıktı lekelenme olduğu için doktor 48 saat sonra tekrar kan testi istedi .belki kimyasal dış gebelikte olabilir yada normal gebelik devam eder dedi.

işallah allahım hakkımızda hayırlısnı nasip eder.hepimize anne olmayı nasip eder

arkadaşlar benimde gecikmemin 6. günü 915 çıkmıştı değerim çok mu düşük sizce çoğu bu dönemde 1000 leri geçtiğini yazmış merak ettim.

gayet guzel ılerlıyor gebelıgın. muhtemelen 5 hftalıksın
hayırlı olsun rabbım saglıklı dogum nasıp etsın

kısaca soyle gostermek ıstıyorum

Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri

çok saol canım 1 buçuk hafta oldu yani değerimi ölçtüreli yarın gidicez doktora inşallah görürüz bebeğimizi. Allah isteyen herkeze versin inşallah...

Beta hcg degerim 473,9 çıktı o an sevinçten doktorun dediğini anlamadım ben hamileyim degilmi )()

Kan değerleri düşük çıkıp, kimyasal gebelik süphesi içinde olan arkadaşlarım sakın üzülmeyin.. benim adetimi 7 gün geçmişti değerim 67 çıktı, dr um vajinal yoldan baktı kesede göremedi çok olumsuz konuştu.. 2 gün sonra 2 katına çıkmalı dedi yoksa kimyasal gebeliktir. ben birde bilmediğim için 2. kan testimi başka bir yerde yaptırdım değerim 39 çıktı.. ağla ağla ne üzülmüştüm.. dr uma telefon açtım.. düşün yapıcaksın bekle kanaman olur dedi.. bekle bekl kanama yok.. sonra tekrar aradım, geliyim mi diyorum adama yok gelme sende nekadar evhamlısın diyor bana.. olur böyle diyor.. bir test daha yapayım mı dr bey? gerek yooooook diyor.. bekledim bende.. birde bana söktürücü ismi falan verdi.. elimde ilaç içsem mi içmesem mi derken.. ben en iyisi başka birine daha gözükeyim dedim.. bu arada hep ağdet olucakmışım gibi bir ağrım var tabi.. ha oldum ha olucam diyorum hep.. sonra bir bayana gittim.. öyle güler yüzlü öyle tatlı.. değerlerimi söyleyince oda muhtemelen düşük ama gel bir bakalım dedi.. vajinal ultrasonla bir baktık ki ne görelim?????? minicik bir kesecik :)) dr bile şaşırdı sevindi.. biz eşimle nasıl sevindik mutlu olduk.. ne üzülmüştük.. genede dr hanım bana hamileleik başlangıcı bu ama bir hafta sonra gel gene bakalım sen bu arada kimseye söyleme dedi.. cumartesi gene gittik.. yolk kesesini gördük.. bebekte oluşmaya başlamış.. henüz 4+4 haftalıkdım.. bugün 4+6 yım :))) hersey güzel dedi.. ancak kalp atışlarını bekleyelim siz gene kimseye bişey demeyin dedi.. kendisine güveniyorum.. insanın içini ısıtan güleryüzlü biri.. üstelikde ilk keseyi gördüğünde sevincini bir görseydiniz.. nerdeyse benim kadar sevindi dr um :)))

hee tabi bayn dr umda benden kan testi istedi, ama aynı yerde yani en son nerde yaptırdıysan ordan istiyorum dedi.. makinafarklılığı olur dedi.. bende 39 çıkan yerde yeniden test yaptırdım ve sonu. 6980 di.. :))) yani testinizi farklı yerlerde yapmnız da sizi yanıltabiliyor.. ayrıca benim son adet tarihim 26 ocak ve ben şu an 4+6 haftalığım.. geç döllenmenin nekadar fark ettirdiğiniz siz hesaplayın.. normalde 8 haftalık falan olmam gerekirdi sanırım..

canım ne yaptın meraklanıyorum cevap yaz öptüm yanaktannnn :)

canım dun aldık sonucu degerım ıkı kat yukseldı 234olmus doktor kımyasal degıl dedı tabı keseyı haftaya gormeye gıdıcez daha ısımız bıtmedı yanı canm herkes ogrendı bu arada ama ınanamazsınız hepsı agladı ya resmen rabbım tum ısteyenlere tez zamanda versın inşallah bebeklerımızde bıze sıksıkı tutunur bze inşallah

slm kızlar banada bir umut olun lütfen 16 martta adet olmam gerekiyordu olmadım . bugün 4. günüm beta 27.9 çıktı acilin doktoruna gösterdim negatif dedi kğıttaki değerler 5.8 ile 71.2 arasında ama dedim.dr artık tam emin olmak için mi bilmiyorum ama 71.2 den yüksek olmalı diyo bişi demedim ama ne yapacağımı da şaşırdım.bi jinekoloğa görünsem mi bekleyeyim mi??:18:

saçmalamış canım doktor..5 ve üstü pozitif...yani hamilesin

maaşallaahh cnmm bende bugun dr a gttım degerım yukselmıs cok sukur bebegımı bana bagsla rabbım herkesınkını inşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…