arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım ovulasyondan 12 gün sonra 44 çıktı değerim adetime iki gün var doktor şüpheli gebelik dedi testi bir hafta sonra tekrarlayalım dedi böyle bir durum yaşayan var mı sizce bu değer yükselirmi kimyasal gebelik olabilir mi kafam çok karıştı :26:
arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım ovulasyondan 12 gün sonra 44 çıktı değerim adetime iki gün var doktor şüpheli gebelik dedi testi bir hafta sonra tekrarlayalım dedi böyle bir durum yaşayan var mı sizce bu değer yükselirmi kimyasal gebelik olabilir mi kafam çok karıştı :26:
hayirli sabhalar benimde bir sorum var...
benim son aedtlenmem 19.02. tam 5 yada 6 gün sürdü...
sali günü hassas test aptim hafifde olsa pozitiv cikdi:)
persembe günü doktora gittim (kahve rengi lekelenmem oldu diye) bana bir siyah kücük bir nokta görüyorum dedi, birsey diyememe dedi...
kan testi yapdik cuma günü degerim 263 cikdi....düsük yapabilrsin dedi...
sizce hamileligime sevineyimmi yoksa düsük yapicam diye üzüleyimmi?? bu arada son iki aydir adetlenmem 7-8 gün gecikmeli geliyor.....
tabellaya bakilirsa hamileyim ama doktor ozama niye öyle söyledi???
kızlaaar banada cevap veriinlütfeeen şubatın19 hastalandım sonra martın 15de resmen adet oldum temizlendim ve bugün kasıklarımdaki ağrı devametmekle kalmadı şiddetlendi bide tekrar kanamam başladı acile gittim bana gebelik oluşmuş dediler resmen şoktayııım ben adet oldum yaaa dedim düşük yapmış veya yapıyor olabilirsin dediler hcg 146 sevinsemmi üzülsemmi şaşırsammı bilemedim doktorda bişe diyemedi bi kaçgün sonra yine gitcem test vermeye bu arda bel ağrısı var çoook korkuyorum Allah hakkımda hayırlısını naip etsin karışığım
benim hcg 1234 küsür çıktı doktor kadım doğum uzmanı olmadığı için kesn bişey sylemedi.bende henüz bşka bi doktora gitmedm.sizce ne kadarlık olabilir :S tahminlerime göre 5-6 hfta olması gerekiyorhayırlısıyla Allah kavuştursun yavrunu sana :)
kızlar bana yardım edin bugün doktora gittim gözün aydın dedii hamilesin dedi ama bu degerin artması lazım dedi çok tuhafımm ben şimdi sevinemiyorumda(
son adet tarihim 23 şubat
beta hcg 155,8
progesteron 16,49
cevaplarınızı merakla bekliorumm
kızlar bana yardım edin bugün doktora gittim gözün aydın dedii hamilesin dedi ama bu degerin artması lazım dedi çok tuhafımm ben şimdi sevinemiyorumda(
son adet tarihim 23 şubat
beta hcg 155,8
progesteron 16,49
cevaplarınızı merakla bekliorumm
ama niye kimse cevap vermiyooo çokmu kötüüüüüüüüüüüüüü((((((((((88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?