Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım ovulasyondan 12 gün sonra 44 çıktı değerim adetime iki gün var doktor şüpheli gebelik dedi testi bir hafta sonra tekrarlayalım dedi böyle bir durum yaşayan var mı sizce bu değer yükselirmi kimyasal gebelik olabilir mi kafam çok karıştı :26:

Bence sen hamilesin..İlk sayfada tablo var...Oraya bakarsan değerinin normal oldugunu görceksin..

inşallah hamilesindir

:44:kızlar yaa bir şey soracam adet günümde lekelenme oldu 4 gün kadar bir şey gelmedi Doktorumu aradım bana test yap dedi yaptım 2 çizgiyi gördüm. sevindirik oldum ama ertesi gün adet oldum, dr aradım hangisine inanmam gerektini sordum kan tahlılı yaptır dedi, sonuç hcg 3 çıktı yaptırdığım yerdeki dr ilk kez böyle sayı gördüm dedi erken tahlil yapmış olabiliriz haftaya gel dedi bastan yapalim.napim böyle sonuç çıkıp hamile olan var mı ?Doktorum baska sehirde arayıp sonuçu söyledim, bana bebek olmuş ama tutunamamış düşük yapmışsın dedi sadece beta hcg 3 dedim düzensiz oldum adet 1.gün geldi 2.gün gelmedi 3.gün bir kaç damla geceleri gelmiyordu.Arkadaşlar napim cvp verin...

kızlaaar banada cevap veriinlütfeeen şubatın19 hastalandım sonra martın 15de resmen adet oldum temizlendim ve bugün kasıklarımdaki ağrı devametmekle kalmadı şiddetlendi bide tekrar kanamam başladı acile gittim bana gebelik oluşmuş dediler resmen şoktayııım ben adet oldum yaaa dedim düşük yapmış veya yapıyor olabilirsin dediler hcg 146 sevinsemmi üzülsemmi şaşırsammı bilemedim doktorda bişe diyemedi bi kaçgün sonra yine gitcem test vermeye bu arda bel ağrısı var çoook korkuyorum Allah hakkımda hayırlısını naip etsin karışığım

hayirli sabhalar benimde bir sorum var...
benim son aedtlenmem 19.02. tam 5 yada 6 gün sürdü...
sali günü hassas test aptim hafifde olsa pozitiv cikdi:)
persembe günü doktora gittim (kahve rengi lekelenmem oldu diye) bana bir siyah kücük bir nokta görüyorum dedi, birsey diyememe dedi...
kan testi yapdik cuma günü degerim 263 cikdi....düsük yapabilrsin dedi...
sizce hamileligime sevineyimmi yoksa düsük yapicam diye üzüleyimmi?? bu arada son iki aydir adetlenmem 7-8 gün gecikmeli geliyor.....
tabellaya bakilirsa hamileyim ama doktor ozama niye öyle söyledi???

benim hcg 1234 küsür çıktı doktor kadım doğum uzmanı olmadığı için kesn bişey sylemedi.bende henüz bşka bi doktora gitmedm.sizce ne kadarlık olabilir :S tahminlerime göre 5-6 hfta olması gerekiyor

adet geçikmesi rahmin gebeliğe hazırlanmasından oluyormuş , bende yeni öğrendim.Bende de oldu ben bilmiyordum Dr gittim bana birşey söylemedi ilaç verdi geçen ay söktürücü kulandım pişman oldum sonradan öğrendim annem ve kayınvalidem dedi yeni evlilerde olurmuş 3 veya 4 ay düzensiz olurmuşsun sonra hamile kalırmışsın... Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, sakın ağır birşeyler kaldırma ve dikkat et bol bol uzan ,ani hareket etmemeye çalış ....

İnşallah bebeğini kucağına alırsın, millet olarak felaket telallı yapıyoruz hemen korkutuyorlar sen sevin bence gebelik üstü adet olabilir öyle olan çok varmış sen ağır birşeyler kaldırma yine hayırlı olsun....

bnde c.tesi doktora gittim b hcg degerim 1862 falandı doktor ulturasonla baktı bişe göremedi muhtemelen suan tutunma asamasında dedi cumaya tekrar gitcem korkuorm

kızlar bana yardım edin bugün doktora gittim gözün aydın dedii hamilesin dedi ama bu degerin artması lazım dedi çok tuhafımm ben şimdi sevinemiyorumda (

son adet tarihim 23 şubat
beta hcg 155,8
progesteron 16,49

cevaplarınızı merakla bekliorumm

evet giridim ordada gördü doktorrr ama perşembeye degerine bakmamız lazım dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…