Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba benimde 16 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım hatta öncesinde lekelenme başlamıştı.cumartesi testte 52.20çıktı 2 günsonra yani bugün tekrar istedi 132.07çıktı yükseldi ve lekelenmede durmuştu cumartesi.ultrasonla baktı ama bişe göremedi .3gün sonra yine istedi çünkü şuan ne olduğu belli değil dedi dış gebelikmi normalmi .şimdi bekliyorum.

içini ferah tut.allahımdan hayırlısı iste .2 gün sonra tekrar kan testi yaptır.bakalım ne çıkacak

merak etme canım banada aynı şey olmuştu.. benim kesem tam 2 hafta sonra gözüktü hatta dr um bana düşük yapacaksın bile demişti...

merak etme canım banada aynı şey olmuştu.. benim kesem tam 2 hafta sonra gözüktü hatta dr um bana düşük yapacaksın bile demişti...

ister istemez korkuyorum canım .ilk gebelikte değil bu. kürtaj oldum 4ay sonra kimyasal gebelik yaşadım bu 3.bakalım ne olacak bekliyorum.allahım sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

13 martta b-hcg değerim 99 idi. doktorumla telefonda görüştüm 22 sine gün verdi yarından 2 gün kaldı ama merktan çatlayacağım acaba haç haftalık...

Merhaba kizlar,
bir sey soracagim,
benim bat im 16 mart ti. hasta olmadim, cok az lekelenme oldu. idrar testi yaptim silik cizgi cikti.
cuma oglenden sonra kan testi yaptirdim 19.2 cikti beta hcg.
dun sabah tekrar ettirdik 36.2 cikti.
carsamba sabah tekrar gel dedi hemsire.

bi de progesteron um 4-5 gibi sayilar.
benim gibi olup da sonradan degerleri yukselenler var mi?
hemsire de simdi net olarak hamilesin filan demedi.
oyle olunca daha dogru duzgun sevinemedim bile.
ins her sey yolundadir..
bugun sabah idrar testi yaptim daha belirgin cikti.

Slm. Normalde iki gunde iki katina cikmali. Senin biraz az gibi gorunse de baslangicta bazen boyle dengesiz olup sonra yukselede biliyor. Bunun ornekleri oldukca fazla. Canini sıkma. Suan hamilesin. Carsamba artisin ikiye katlar insallah gonlunu ferah tut :)

merhaba bende aranızda yeniyim ve acemiyim :)

kan testi yaptırdım, eşim sonuçları getirdi ama ben birşey anlamadım...

hcg değerim 17000 civarında, bu kaç hafta oluyor?

sonuçlarda değer tablosu var ama bazı değerlerde nokta var örnek 32.600, bazılarında yok örnek benim değerim 17860

arkadaslar merhaba benım bgn adet gunum ve bgn bn kan testı yaptırdım degerım 1619 sizce nasıl yorumlarınızı beklıom,korkuyorum,

6 haftalik gibi gorunuyor. Doktora gidersen kalp atislarini duyabilirsin. Bebegin hayirli olsun sekerim

evet bende geldim bende yazayım..bu ay klomen tedavisiyle 3 yumurtam oluştu...yumurtlamadan sonraki 8.günde bhcg 2.00 10.günde yine 2.00.geçtiğimiz aylarda 0.100den başka bir değer çıkmamıştı.. doktor da daha erken bekliyelim diyor... bense umudumu yitirdim....

allah bebişlerinizi size bağışlasın bize de bebiş nasip eylesinnn

Umut vermek istemem ama bu sekilde 1 cikan iki gun sonra tekrar 1 cikan ve birkac gun sonra degeri katlayan biri vardi bu sitede. Bence 2 kucumsencek bir rakam degil. Bana olusum var gibi geliyor

merhaba
son regl tarihim 18 şubat
daha önce yazmıştım.değerlerim 17mart cumartesi 52.20 19 mart pazartesi 132.20 22 mart perşembe 216.78 çıktı.bugünkü değerim düşük çıktı .doktor bişe gözükmeyeceğini söyledi.pazartesi tekrar kan testi istedi.3000 olması gerekiyor kese görebilmem için dedi.

dış gebelik olabilrmi acaba.bu şekilde olması normalmi

slm,
benimde bugün adet gecikmesinin 2.günü kan testi yaptırdım değer 508 çıktı sizce bu değer nasıl acaba yorumlar mısınız kızlar...

slm arkadaslar regl 6 gün gecikti şimdi kan verdim sonuç 1 saat sonra bellı olacak çok heycanlıyım...

arkdşlar ben 1 bck ay adet görmedım test yaptm ve sonuc 0.228 cıktı doktora gosteremedım eve gıdıncede eşimle tartstk bende tahlıl kagını yırttm attm ama içimde bı şüphe kaldı bu konuda bana yardımcı olablrmısnz..

canım maalesef negatif gecen ay da ben 15 gun gecıkmelı olmsustum

kızlar ne olur bana da yardım edin.23 şubatta adet oldum dün yani 21 martta bhcg değerim 6.17 çıktı .doktoa hamile olma ihtimalin düşük dedi ama yarın tekrar ölçecez.

sizce hamile olabilirmiyim.

2 yıldır evliyiz ve çok istiyoruz bır bebegımız olsun lütfen dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…