- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
merhaba
son regl tarihim 18 şubat
daha önce yazmıştım.değerlerim 17mart cumartesi 52.20 19 mart pazartesi 132.20 22 mart perşembe 216.78 çıktı.bugünkü değerim düşük çıktı .doktor bişe gözükmeyeceğini söyledi.pazartesi tekrar kan testi istedi.3000 olması gerekiyor kese görebilmem için dedi.
cnm kötü deil tabiki sewin tabi bak ulturasonda bile görnmüş benm degerim 1862 bnmki görnmedi ulturasonda beni cumaya tekrar cagrdı bırk ben üzüleyim
selam arkadaşlar hamileleğimin 5+4 haftasındaım bugün gebelik kesesini gördük ve beta hcg değerim 8048 ancak kalp atşını duyamadık çok tedirgin oldum sizce değerlerimnasıl ve kalp atışını nezaman duyarım((
canım ya 1862 ile vajinal ultrasonla keseyi görmesi gerekiyor dr karından mı baktı
aslındaa allah a emanet doktor carsamba cagırdı beni degere bakalım 200 ü geçmesi lazım dedi ama progestoron çok iyi dedi
korkma hamilesin sadece sabırlı olmak laızm dedi bide folik asitle progestan verdi her ihtaamale karşı aman rabbim isterse verir inan benim çok zordu bi senedir ugrasıyorz bizz çok şükürr
mrb cnm hayırlı olsun ıns hamılesındır bence artıs olup olmadıgını kontrol ettır degerın normal gorunuyor senın progestoronun normalmıs benımkı coookkk dusuk ve kımse bısey demıyor sadece bekleyelım dıyor
sana ilacla progestron takwiyesi yabmıolar mı ? :S
anlamadığım o zaten yapmıyorlar sadece bekle dıyorlar 2 gun sonra yıne kan verecekmısımçok streslı bı durum :S
cnm ben taaa gebelik tedawisinden beri progestan kullanıyorum . günde 3 tane aman ihmal etme senn ne kadarlık bebegin
galıba dr düsük yapmamı beklıyor ama benımkı ınatla tutunuyor :) 318.1 cıktı bugunku sonucum ne kadarlı oldugunu bılmıyorumsenın ne kadar oldu?
benmde gecen c.tesi gittigimde görnmedi bu cuma bi daa gitcem bende stresle bekliorum bak dikkat et kendine mümknse buaralar bol istirahat et we sana tawsiyem günde 2 litreden fazla su iç düşük olmasını engellior.ben sürekli su içiorm tabiki progestanda kullanıorm biras tuwalte sık cıkıorsun ama olsun :) benm anlamadıgım doktor nasıl progestan wermes sana ya :S nasıl bekletir cidden bence doktorunu deiştir.inş biişi olmas bibişinee.son adetin ne zamandı senn
yaklasık 12 gun gectı ben gıttıgım doktor ızıne cıkmıs baska doktora gosterdım galıba oda basından savdu progestoron tahlılını yenı ıstemıstı doktorum yanı suan benım dururmum allah a kaldı senın hcg ve progestoronun degerı kac?
bnce baska bi doktora görn sen benmde adetm 10gün gecikio gecen c.tesi doktor sadece hcg testi yabtırdı oda 1862 cıktı.progesteronumu suan bilmiorum onuda cuma günü ölcicek sanırım.ben 2aydır tedawi görüyorum ozamandan beri progestan kullanıorum ilk ay olmadı bibiş 2.ay olmlu sonc aldık.bende poliskistk ower war o yüzden doktor taa en basından progestan yazdı.polistik ower rahtszlgında dşük olasılıgı yüksekde o yüzden Allah ım inşaallah yardım ederde bebegimizi sagsalm kucagımıza alırız sana dedigim gibi doktoru deiş bence bi salak doktor yüsünden bibişinin basına bişe gelmesin Allah korusun[/QU
senın maşallahdeğerın cok guzel benımkı baya dusuk belkıde bolesı hayırlı benım ıcın ben sımdıden pes ettım galıba hayırlısı olsun ıkımız ıcınde
bnce baska bi doktora görn sen benmde adetm 10gün gecikio gecen c.tesi doktor sadece hcg testi yabtırdı oda 1862 cıktı.progesteronumu suan bilmiorum onuda cuma günü ölcicek sanırım.ben 2aydır tedawi görüyorum ozamandan beri progestan kullanıorum ilk ay olmadı bibiş 2.ay olmlu sonc aldık.bende poliskistk ower war o yüzden doktor taa en basından progestan yazdı.polistik ower rahtszlgında dşük olasılıgı yüksekde o yüzden Allah ım inşaallah yardım ederde bebegimizi sagsalm kucagımıza alırız sana dedigim gibi doktoru deiş bence bi salak doktor yüsünden bibişinin basına bişe gelmesin Allah korusun[/QU
senın maşallahdeğerın cok guzel benımkı baya dusuk belkıde bolesı hayırlı benım ıcın ben sımdıden pes ettım galıba hayırlısı olsun ıkımız ıcınde
cnm öle pes etme hemen bibişinden bu kadr cabuk mu wazgeciosun biraz dirhayetli ol Rabbim hersei n en iisini bil bence sen hemen simdi baska bi doktor buluosun randewnu alıosun we yarın doktora gidiosun cünkü senn doktorda bi acaiplik war degerler düşük we sana progesteron takwiyesi yabılmıo :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?