Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım çok sağol Allah razı olsun...Hemşire moralimi bozdu ğek de parlak bir tablo değil diyerek..o konuşmadan sonra iyice gerildim kasıklarıma sanki ağrılar girdi kafayı üşütmek üzereyim.

bazı kendını bılmez ınsanlar karşıdakının psikolıjısını duşunmeden bılmışlık yapmayı pek severler

Peki bişey soracağım, adet gecikmesinden sonra b hcg değeri daha çok artarmış diye birşey duydum kulaktan dolma bir bilgi mi? Yoksa doğru mu sizce?

artacağı en fazla 5 olur ben duymadım ama 5 çıkıp hamile olmayan çok insan varki 5 den yukarısı hamılelık rıskıdır

Çok sağol ışılay...Umarım perşembe 98*2 olur...196 oluyor bu da.. bakalım perşembeye kadar nasıl zaman geçecek...
3 senedir bu işlerle uğraşıyorum. 3 seneden sonra kanda ilk kez 52 yi görünce o kadar sevinmiştik ki...Şimdi de iki katına çıkma savaşı başladı...Allahım ne zor bir imtihan...

artacağı en fazla 5 olur ben duymadım ama 5 çıkıp hamile olmayan çok insan varki 5 den yukarısı hamılelık rıskıdır

Çok sağol ışılay...Umarım perşembe 98*2 olur...196 oluyor bu da.. bakalım perşembeye kadar nasıl zaman geçecek...
3 senedir bu işlerle uğraşıyorum. 3 seneden sonra kanda ilk kez 52 yi görünce o kadar sevinmiştik ki...Şimdi de iki katına çıkma savaşı başladı...Allahım ne zor bir imtihan...

rica ederim canım ama takıntı yapma 196 diye 150 de çıkabilir düzgün artması önemli bende takıntılıydım

benim tüptü canım

12. gün 417 -

14. - 965

16. - 1921-

18. 3450

18. gün ikiye katlamadı ve doktorlar bunları hiç kafaya tekmaman gerektiğini söyledi önemli olan anormal seyretmesin

mesela 98 ken 50 ye düşerse o zaman dış gebelik korkusu oluyor

Kızlar şimdi tahlil sonucumu aldım 7 gün geçti adetim ve beta hcg degerim 15.000 çıktı :S sizce fazla değil mi?? ikiz falan olmasın :S yada mol gebelik :S perşembe günü doktora gidicem çatlarım keseyi görene kadar :S 5-6 haftalık hamileliğe normal mi sizce???

tatlım benim 14 gün sonra 80 - 100,000 lerde ol15ması gerekıyordu 15,000 > yazıyordu

senin yedi günde direk 15,000 çıkmıştır yanlış bilgi olmasın döllenmende bana göre 1-2 gün erken olmuştur bu durumda normal bence yanlış bılgılendırme yapmayalım

Arkadaşlar kısaca tüp bebek sürecimden bahsedeyim size ananas yiyin hergün , 2şer üçer ceviz fındık badem yiyin roka, ıspanak yiyin balık yiyin hafta 2 kez alamıyorsanız diet ton balığı yiyin. Her sabah 1 bardak portakal suyu, 1 büyük bardak akşamları süt , tatlı yeşil biber ben yiyemedim düzenli ama tavuk etii , kırmızı et, kivi bunlar benim öncesi ve sonrasında hatta hala olmazsa olmazlarımdı. meyvanın herçeşidini yemeye çalışın sebze yemekleri yiyin hazır gıdalardan kaçının aklıma gelenler bunlar.

Maydonoz dereotu, kekik, sirke, bitki çayları uzak durun,

soğuk algınlığı için ıhlamur limon bal için meyva parçasıda katabilirsiniz elma gibi

asitli içecek çay kahve içmeyin çay isterseniz çok açık çaya limon ben ki hayatımda çay içmem

kahve yada kola canınız çekerse çok sadece 1 bardak birini seçin ben kahve içmediğim için sıkıntı yaşamadım ama 10 günde birde olsa kola içtim 1 bardak

hiç yatmadım ilk günden itibaren ama 2. gün halıya süt döküldü onu eğilim sildim sonra kasık ağrısı 2 gün sonra kan geldi az tutunma kanı sandım ikizlerden biri düştü belkide hep ayaklarımı uzatım oturdum bebeği duyana kadar biraz ihmalkar davrandım oraya buraya uzanmak gıbı sonrasında çok dıkkat ettım çok yanlış yaptım.

Bebeğin kalbi için elma yiyin zekası ve beyni için balık ve ceviz

Bunun dışında dualarım vardı günde 707 kere Ya varis a harfini uzatarak ama Ya vaaaris çektim banyolarımda hep boy abdesti alırım genel alışkanlığım benım çıkıncada abdestli olduğum için dua okuyorum özellikle bebekten sonra 100 kere bazen Ya Latif çekiyorum.

Adak adamıştım bayram sonrası inşallah gerçekleşcek

41 gün meryem suresi okunurmuş ben birkaç kez okudum kayınvalidem sağolsun okudu bırakmadan okuyabilirseniz ben bunun çok faydası olduğuna inanıyorum. Banyo yaptığım zamanlar namaz kılmaya çalışıyorum, mutlaka 2 yada 4 rekat şükür namazı kılıyorum ilaveten.

Namazı oturarak kılıyorum.

Hamile kalırsam sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere, Allah için, üç Yasin okumayı adıyorum dedim, bunu yapın bu gerçekleşiyor, çok tecrübe edilmiş.

Bebeğin sabırlı olması için VEL ASR duasını okuyorum elimi karnıma koyup

Kayınvalidemde ya varis çekiyor.

Allahım banada katından tertemiz bir soy armağam et, şüphesiz sen herşeyi işitensin. Beni tek başıma bırakma sen varislerin en hayırlısısın. Bu duayı hep okurum.

Arkadaşlar herşey Allah'tan biz diliyoruz hayırlısıyla rabbim nasip ediyor.

Umarım size biraz yardımcı olmuşumdur. Bunlar benim tecrübelerim, şimdi hamd olsun 3 aylık olduk

kizlar benim degerim 21,23 cikti adet olmam gereken ilk gun... sizce gebelik varmi? dokktor olmadigi icin soramadim dusuk oldugu icinde sevinemedim bile...

kizlar benim degerim 21,23 cikti adet olmam gereken ilk gun... sizce gebelik varmi? dokktor olmadigi icin soramadim dusuk oldugu icinde sevinemedim bile...

arkadaşım geç döllenmedir 5 üstünde gebelik çıkıyor önemli olan 2 gün sonra 2 ye katlaması gerekiyor lütfen olumsuz düşünme

canım işte benimle aynı sorun...bana da 52 çıkmıştı başkalarına göre çok düşük geldi sonuç diye üzüldüm ilk başta. Sonra sevindim geç tutunmadır diye düşünerek... Sonra 3 gün sonra tekrardan yaptırdıgımda 98 çıktı...ben kendimce sevinirken arttı diye, hemşire moralimi bozdu daha fazla olması gerekiyodu diyerek...Oysa doktor gayet güzel dedi...Şimdi merakla perşembe gününkü sonucu bekliyorum..Şu an işyerimdeyim ve kafamı hiç birşeye veremiyorum...Bu gidişata bakılırsa bünyemi de düşünürsek bana göre en fazla 150 falan çıkar...Ama beklenen ney onu da bilmiyorum öyle bir şaşkınım ki...Kese görünmesi isin 3000 mi olması gerekiyormuş ne...e bu gidişle o 3000 benim anca 1 ayı bulacak. Bu da normal mi bilmiyorum.
Kimyasal fobisi geldi....

benimde aynı seninle aynı şekilde gidiyoruz galliba arkadaşım 13.08.2012 de yaptırdım 53,8 15.08.2012 de yaptırdım 83,00 olmuş daha fazla artması gerekiyo dediler. beklemedeyim.
ve daha kötüsü ben daha önce 2 kimyasal geçirdim çok korkuyorum:18:

peki kimyasalda değerler düşüyor mu? nasıl oldu kimyasal gebelik?
ve kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor adet günün geçip sonradan mı adet görüyorsun?

arkadaşlar tam birleşme olmadan 24 haziranda bi ilişki oldu.iç çamaşırım da vardı.ve temmuz 17 de beklenen günde adet oldum normal şekilde.yine de ne olur ne olmaz diye ilişkiden 42 gün sonra kan testi yaptırdım.0.5 çıktı.şimdi ikinci adetimi olmam gerekiyor.dünden beri olmadım.normalde de hep gecikmeli olurum ama yine de korku aldı işte.sizce 42 gün sonra yapılan beta hcg testi yanılabilir mi?

peki kimyasalda değerler düşüyor mu? nasıl oldu kimyasal gebelik?
ve kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor adet günün geçip sonradan mı adet görüyorsun?

canım kimyasal gebeliği ben şu şekilde öğrendim adet günümde tahlil yaptırdım ve 12 çıktı gittim doktora hemen doktor 2 gün sonra tekrarla dedi ikiye katlaması gerek dedi zaten 2 gün sonra yapmaya bile gerek kalmadan düşük başladı bu normal bir şekilde 2-3 gün gecikmeli adet görmek gibi bazılarında kürtaja gerek kalmıyo direk adet kanaması ile atıyosun bazı bayanlar günüm geçti iki gün derler halbuki kimyasal da geçiriyo olabilirlrmiş. bunun adına sessiz düşük diyorlar ve ayrıca sağlıksız yumurta ve spermin birleşimin den kaynaklanıyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…