sagl cnm cvb verdgın iiçin.dr.da öle dedı ama hormon artsına ragmen kese gorunmesse dıs gebelıktr dedıiğneyle dusururuz dedı,hemen yıktı içimdekı sevınclerı...ama umut hep var sonucta,strese sokmıcam kendımı.hayırlısı Allah tan[/QUCANIM ÇOK ERKEN BENIM KESE İÇİN ADETTEN 3 HAFTA SONRA ÇAĞIRDILAR O DOKTORDA YANI PES
Canım çok sağol Allah razı olsun...Hemşire moralimi bozdu ğek de parlak bir tablo değil diyerek..o konuşmadan sonra iyice gerildim kasıklarıma sanki ağrılar girdi kafayı üşütmek üzereyim.
Peki bişey soracağım, adet gecikmesinden sonra b hcg değeri daha çok artarmış diye birşey duydum kulaktan dolma bir bilgi mi? Yoksa doğru mu sizce?
artacağı en fazla 5 olur ben duymadım ama 5 çıkıp hamile olmayan çok insan varki 5 den yukarısı hamılelık rıskıdır
artacağı en fazla 5 olur ben duymadım ama 5 çıkıp hamile olmayan çok insan varki 5 den yukarısı hamılelık rıskıdır
Çok sağol ışılay...Umarım perşembe 98*2 olur...196 oluyor bu da.. bakalım perşembeye kadar nasıl zaman geçecek...
3 senedir bu işlerle uğraşıyorum. 3 seneden sonra kanda ilk kez 52 yi görünce o kadar sevinmiştik ki...Şimdi de iki katına çıkma savaşı başladı...Allahım ne zor bir imtihan...
rica ederim canım ama takıntı yapma 196 diye 150 de çıkabilir düzgün artması önemli bende takıntılıydım
tatlım 15,000 değildir o 15,000 > büyük böyle bir işaret varmı yani 80,000 - 100,000 lerdedir o eğer sağlık ocağında yaptırdıysan > bu işaret varmı 15,000 den buyuk anlamındadır ve merak etme benımde oyle yazıyordu tek gebelik yuksek değil
kizlar benim degerim 21,23 cikti adet olmam gereken ilk gun... sizce gebelik varmi? dokktor olmadigi icin soramadim dusuk oldugu icinde sevinemedim bile...
kizlar benim degerim 21,23 cikti adet olmam gereken ilk gun... sizce gebelik varmi? dokktor olmadigi icin soramadim dusuk oldugu icinde sevinemedim bile...
canım işte benimle aynı sorun...bana da 52 çıkmıştı başkalarına göre çok düşük geldi sonuç diye üzüldüm ilk başta. Sonra sevindim geç tutunmadır diye düşünerek... Sonra 3 gün sonra tekrardan yaptırdıgımda 98 çıktı...ben kendimce sevinirken arttı diye, hemşire moralimi bozdu daha fazla olması gerekiyodu diyerek...Oysa doktor gayet güzel dedi...Şimdi merakla perşembe gününkü sonucu bekliyorum..Şu an işyerimdeyim ve kafamı hiç birşeye veremiyorum...Bu gidişata bakılırsa bünyemi de düşünürsek bana göre en fazla 150 falan çıkar...Ama beklenen ney onu da bilmiyorum öyle bir şaşkınım ki...Kese görünmesi isin 3000 mi olması gerekiyormuş ne...e bu gidişle o 3000 benim anca 1 ayı bulacak. Bu da normal mi bilmiyorum.
Kimyasal fobisi geldi....
benimde aynı seninle aynı şekilde gidiyoruz galliba arkadaşım 13.08.2012 de yaptırdım 53,8 15.08.2012 de yaptırdım 83,00 olmuş daha fazla artması gerekiyo dediler. beklemedeyim.
ve daha kötüsü ben daha önce 2 kimyasal geçirdim çok korkuyorum:18:
sagl cnm cvb verdgın iiçin.dr.da öle dedı ama hormon artsına ragmen kese gorunmesse dıs gebelıktr dedıiğneyle dusururuz dedı,hemen yıktı içimdekı sevınclerı...ama umut hep var sonucta,strese sokmıcam kendımı.hayırlısı Allah tan[/QUCANIM ÇOK ERKEN BENIM KESE İÇİN ADETTEN 3 HAFTA SONRA ÇAĞIRDILAR O DOKTORDA YANI PES
valla canm öle dedı cuma gunu bı gelsın keseyı gorsede gormesede o dr.daha gıtmıcem.bakayım ne dıyecek sonucu merak edıyrum.degerı 4000 lerde olup kesesı gorunmeyen arkadsım var.1-2 hafta sonra görmüşler.ınsanları strese sokmaktan zevkmı alıyolr ne
peki kimyasalda değerler düşüyor mu? nasıl oldu kimyasal gebelik?
ve kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor adet günün geçip sonradan mı adet görüyorsun?
valla canm öle dedı cuma gunu bı gelsın keseyı gorsede gormesede o dr.daha gıtmıcem.bakayım ne dıyecek sonucu merak edıyrum.degerı 4000 lerde olup kesesı gorunmeyen arkadsım var.1-2 hafta sonra görmüşler.ınsanları strese sokmaktan zevkmı alıyolr ne
arkadaşlar birde şu var ben 3 aydır 3 kere alttan muayene ile kontrol edılıyorum artık 4. ayda üstten devam edılecek üstten bakılınca kesenin görülmesi zor ilk ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?