canım işte benimle aynı sorun...bana da 52 çıkmıştı başkalarına göre çok düşük geldi sonuç diye üzüldüm ilk başta. Sonra sevindim geç tutunmadır diye düşünerek... Sonra 3 gün sonra tekrardan yaptırdıgımda 98 çıktı...ben kendimce sevinirken arttı diye, hemşire moralimi bozdu daha fazla olması gerekiyodu diyerek...Oysa doktor gayet güzel dedi...Şimdi merakla perşembe gününkü sonucu bekliyorum..Şu an işyerimdeyim ve kafamı hiç birşeye veremiyorum...Bu gidişata bakılırsa bünyemi de düşünürsek bana göre en fazla 150 falan çıkar...Ama beklenen ney onu da bilmiyorum öyle bir şaşkınım ki...Kese görünmesi isin 3000 mi olması gerekiyormuş ne...e bu gidişle o 3000 benim anca 1 ayı bulacak. Bu da normal mi bilmiyorum.
Kimyasal fobisi geldi....
arkadaşlar ilgilenirseniz çok sevinirim;
tam birleşme olmadan 24 haziranda bi ilişki oldu.iç çamaşırım da vardı.ve temmuz 17 de beklenen günde adet oldum normal şekilde.yine de ne olur ne olmaz diye ilişkiden 42 gün sonra kan testi yaptırdım.0.5 çıktı.şimdi ikinci adetimi olmam gerekiyor.dünden beri olmadım.normalde de hep gecikmeli olurum ama yine de korku aldı işte.sizce 42 gün sonra yapılan beta hcg testi yanılabilir mi? şu an 60 gün oldu.ikinci reglimi bekliyorum dün olması gerekiyodu.tekrar doktora gitmeye gerek var mı sizce?
canım kimyasal gebeliği ben şu şekilde öğrendim adet günümde tahlil yaptırdım ve 12 çıktı gittim doktora hemen doktor 2 gün sonra tekrarla dedi ikiye katlaması gerek dedi zaten 2 gün sonra yapmaya bile gerek kalmadan düşük başladı bu normal bir şekilde 2-3 gün gecikmeli adet görmek gibi bazılarında kürtaja gerek kalmıyo direk adet kanaması ile atıyosun bazı bayanlar günüm geçti iki gün derler halbuki kimyasal da geçiriyo olabilirlrmiş. bunun adına sessiz düşük diyorlar ve ayrıca sağlıksız yumurta ve spermin birleşimin den kaynaklanıyor diyorlar.
Kızlar bende hamileyim adetime 4 gün önce beta hcg 153 çıktı adet gunu tekrar hcg yaptırdım 522 çıktı sizce nasıl bu degerler
işte demek senin de geç tutunma olmuş ayy içimi bir ümit kapladı şu an :)ben keseyi ilk görmeye gittiğimde 100,000 lerin üstündeydim , alttan muayene ile görüldü.
bende sabahtan beri doktor arastiriyorum kotu birsey diyecek diye gitmek bile istemiyorum ama merak etmedende duramiyorum kendimi o kadar kotu hissediyorumki... ayrica esim herkesi aramis hamile diye beni tebrik icin arayanlara daha kesin degil diyorum birde bunun stresi var eger gebelik olmazsa herkese dert anlaticAm... eve yakin bir hastane var 100.yil ordan randevu aldim yarin sabah gidecegim artik gerci kan alinirsa birgun daha sonucu beklerim degilmi yoksa ozel oldugu icin hemen cikarmi?
arkadaşlar benim pazartesi değerim 35 tii... bugün 61 çıktıı... nasl acaba ii mi gidiyor... telfnla öğrendim doktra soramadım hoş doktor da 10 15 gün bekle diyor...
normal benimki denememizdeki 7.ay...buradan okuduguma gore daha dusuk degerler bile yykselmis insallah yukselirdaha önce hiç test yaptırmadın mı cnm? tüp bebek mi? transferin kaçıncı günü?
işte demek senin de geç tutunma olmuş ayy içimi bir ümit kapladı şu an :)
geçen ay adet oldum canım.bu ay iki gün geçti sadece. Son bir yıldır hep böyle aksıyor.başlasın da gidicem hormon tahlili yaptırmaya.içimi rahatlattın canım çok sağol yaa...idrar testi yapmak istemedim yanlış çıkar kafam karışır diye.
hamile falan değilsin korkma :)
gözünaydın canım bence çok iyi değerler
çok sagol canım ama benim korkularım var cuma tekrar hcg vercem inşallah yükselmiştir daha önce bir kayibim var benim inşallah buna Birşey olmaz çok endiseliyim
inşallah canım korkma iyi düşün iyi olsun...inşallah bu sefer olacak........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?