Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bende sabahtan beri doktor arastiriyorum kotu birsey diyecek diye gitmek bile istemiyorum ama merak etmedende duramiyorum kendimi o kadar kotu hissediyorumki... ayrica esim herkesi aramis hamile diye beni tebrik icin arayanlara daha kesin degil diyorum birde bunun stresi var eger gebelik olmazsa herkese dert anlaticAm... eve yakin bir hastane var 100.yil ordan randevu aldim yarin sabah gidecegim artik gerci kan alinirsa birgun daha sonucu beklerim degilmi yoksa ozel oldugu icin hemen cikarmi?

arkadaşlar benim pazartesi değerim 35 tii... bugün 61 çıktıı... nasl acaba ii mi gidiyor... telfnla öğrendim doktra soramadım hoş doktor da 10 15 gün bekle diyor...

Kızlar bende hamileyim adetime 4 gün önce beta hcg 153 çıktı adet gunu tekrar hcg yaptırdım 522 çıktı sizce nasıl bu degerler

arkadaşlar ilgilenirseniz çok sevinirim;
tam birleşme olmadan 24 haziranda bi ilişki oldu.iç çamaşırım da vardı.ve temmuz 17 de beklenen günde adet oldum normal şekilde.yine de ne olur ne olmaz diye ilişkiden 42 gün sonra kan testi yaptırdım.0.5 çıktı.şimdi ikinci adetimi olmam gerekiyor.dünden beri olmadım.normalde de hep gecikmeli olurum ama yine de korku aldı işte.sizce 42 gün sonra yapılan beta hcg testi yanılabilir mi? şu an 60 gün oldu.ikinci reglimi bekliyorum dün olması gerekiyodu.tekrar doktora gitmeye gerek var mı sizce?

tatlım hamile olmadığın çok açık ve net için rahat etsın dıye ıdrardada test yap adet duzensızlığın normaldede varsa mevsımseldir ama saat gıbıyse ve 2 ay geçtiyse başka bir problemın vardır o zaman doktora gıdersın

GEÇEN AY ADET OLDUM CANIM.BU AY İKİ GÜN GEÇTİ SADECE. son bir yıldır hep böyle aksıyor.başlasın da gidicem hormon tahlili yaptırmaya.içimi rahatlattın canım çok sağol yaa...idrar testi yapmak istemedim yanlış çıkar kafam karışır diye.

ama işte değer düşüyor diyorsun ressamcım bizde yükselmesi umut verici değil mi? bence öyle olması lazım....beni gıcık eden tek şey hemşirenin yorumu oldu...diğer herşey ışılay arkadaşımın dedijkeri, bilimsel veriler...vs olumlu görünüyor..ama dediğim gibi...

daha önce hiç test yaptırmadın mı cnm? tüp bebek mi? transferin kaçıncı günü?

arkadaşlar benim pazartesi değerim 35 tii... bugün 61 çıktıı... nasl acaba ii mi gidiyor... telfnla öğrendim doktra soramadım hoş doktor da 10 15 gün bekle diyor...

beklemesine bekleriz de bu beklemenin sonu ne....adet görmediğimiz her an bir ümit sanırım bunu anladım ben..
adet görmemeye devam edip değerler de yükseliyorsa sevinmeliyiz sanırım.

işte demek senin de geç tutunma olmuş ayy içimi bir ümit kapladı şu an :)

hayır tatlım benim geç tutunma değil tüp bebek ve 12. Gün 417 çok yüksek bir rakam ben ikiz sanıyordum doktorum süper bir adam prof. Herşeyi garantili ve zamanında yapıyor belki erken gitsem gözükürdü ama o benim o zaman gitmemi istedi.

Kizlar oncelikle Allah herkesin gonlune gore hayirlisini nasip etsin..Ben gecen ay yazmaya baslamistim ama isten gucten hergun giremiyorum siteye..Internette altin gibi oldugu icin burda..
Benim adetime daha 4 gun var..yani 19 yada 20 Agustosta olmam lazim..Sasmaz gunlerim..27 gunde bir olurum..Gecen ay hamileyim sandim..tum belirtilerini yasadim olmadi..hemde 10 gun onceden yasamaya basladim..Ama 24 temmuzda regl oldum hemde oyle boyle bir agriyla degil..canimdan can gitti ..ne oldugunu anlamadim..
Neyse bu ay denemelere davam dedik esimle..bu ay hic belirti falan hissetmedim..kafaya takmadim ondan heralde..aklima geldi,idrar testi yaptim dun evde..ama bildiklerimizden degil..kurdan gibi bir cubuk..onla yaptim..negatif cikti..
Ben evliligimin ilk aylarinda ilk bebisimi aldirmak zorunda kaldim..birazda korkuyorum simdi ..ya olmazsa diye...O zamanda bu idrar testlerinden yapiyordum surekli negatif cikiyordu ..adetimi 4 gun gectikten sonra bile negatifti...Turkiye ye gelince kanda ayrintili baktirmistim 4 haftalikti..
Bu ay Adet olcakmisim gibi belirtim de yok..oyle aman aman bi belirti yani..normalde olmasi lazimdi simdiye kadar....Meraktan catliycam..Acaba kan testi yaptirsam belli olur mu? cagu arkadasin 5 gun once belli olmus..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…