Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhabalar,
Benim idrar testine negatif çıktı ama dün kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Beta HCG 104 çıktı. 4 haftalık hamileyim. Bugün tekrar kan verdim, artıp artmayacağına bakılacak.

Son düzenleme:
ben 40 günlük evliyim, düğünümden 10 gün önce adet olmuştum en son. adetin gecikmesi stresten falandır dedim ama dün doktora gittim. hcg 15 çıktı. bu pozitif demek ve 2 gün sonra 2 katına çıkmalı dedi. tekrar gideceğim ama bir araştırma yapınca bu değerin çok düşük olduğunu gördüm. ben henüz düşümmüyordum hamilelik ama offf bilmiyorum düşük de hiç istemem(

hcg değerim 53 e çıktı. doktor hamilesin dedi ama dün kahverengi lekelenmeler oldu. bu sabah bir şey yok henüz. nedir sizce? düşük olabilir mi(

Ben ikinci gün tekrar test yaptırdım ve ilk gün 104 olan değerim ikinci gün 214 çıktı. Herşey normaldir inşallah...

canım istemiyorssunuz da korunmadınız mı

adet tarihin ne zaman gecikme oldumu

bende de adetten 3 gun once 2-3 damla kahverengi lekelenme olmuştu belkide bebeğin yerleşiyordur

bence Allahtan gelene bahane bulmaa isteyipte bulamayan çok insan var kıymetini bil

selam kızlar perşembe günü kan tahlili yaptırdım sonuç 143.50 çıktı 1-2 haftalık hamilesin dediler dün doktorum tekrar istedi 341.5 çıktı 2 günde bi 2 kat artıyormuş hcg hormonu sizce hamileliğim ilerler mi bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum

Kızlar şimdi tahlil sonucumu aldım 7 gün geçti adetim ve beta hcg degerim 15.000 çıktı :S sizce fazla değil mi?? ikiz falan olmasın :S yada mol gebelik :S perşembe günü doktora gidicem çatlarım keseyi görene kadar :S 5-6 haftalık hamileliğe normal mi sizce???? :18::18:

mrb kızlar bhcg degerım 929 cıktı,adetım gecelı bugun 3.gun.dr.alttan ve karından keseyı goremedı,5 gun sonra tekrar muane olcam,hormon artsına ragmen kese gorunmezse dış gebelıktır dedıbuaz bı degermı,insallh hersey yolunda gıder

merhaba canım bence merak edilecek bir şey yok.beta hcg 1500 olmadan kese gözükmüyor canım,2 kere tüp bebek tedavisi geçirmiş bri olarak bundan eminim.

merhaba arkadaşlar
benim akakam lıma takılan bişi varr.ben hamile miyim değilmiyim bana yardım lütfen
adetimn üzerinden 2 gün geçti.idrar testimde ikinci çizgi silik çıktı.kan testimdede değerim 56 çıktı.bu nasıl bi rakam değerler açısından?

merhaba canım bence merak edilecek bir şey yok.beta hcg 1500 olmadan kese gözükmüyor canım,2 kere tüp bebek tedavisi geçirmiş bri olarak bundan eminim.

sagl cnm cvb verdgın iiçin.dr.da öle dedı ama hormon artsına ragmen kese gorunmesse dıs gebelıktr dedı iğneyle dusururuz dedı,hemen yıktı içimdekı sevınclerı...ama umut hep var sonucta,strese sokmıcam kendımı.hayırlısı Allah tan

arkadaşlar dün kan testi yaptırdım değerim 53,2 çıktı sizce bu normalmi son adet tarihimin ilk günü 19.07.2012

tüp bebek tedavisi gördüm.
son adet tarihim :14.07.2012
embriyo transfer tarihim : 01.08.2012

11.08.2012 b hcg değerim : 52,50
12.08.2012 b hcg değerim : 67,50
14.08.2012 b hcg değerim : 98,02

bana bişeyler söyleyin...

drum 16.08.2012 tarihinde bir test daha istedi, ona göre belli olurmuş sanırım.
İnsan aptal gibi oluyor, hemşire çok parlak bir tablo değil diyor, doktor ise gayet güzel diyor. Ama yine de 16.08 de bir tahlil daha istiyor. Ne dersiniz kızlar? Yorumlarınız?

Söyleyim canım seninle aynı yollardan geçmiş biri olarak sonuçlar gayet iyi gözüküyor hiç canını sıkma anormallik yok, 16 sına bak 2 katına yakın çıkarsa 170 -200 kadar gayet güzel

hamişsin demek tatlım 2 günde bir tekrarla 3kere testi 2 katına yakın değer çıkarsa düzenli ve sağlıklı gebeliktir sonrada doğru kadın doğumcuya :)

Söyleyim canım seninle aynı yollardan geçmiş biri olarak sonuçlar gayet iyi gözüküyor hiç canını sıkma anormallik yok, 16 sına bak 2 katına yakın çıkarsa 170 -200 kadar gayet güzel

Canım çok sağol Allah razı olsun...Hemşire moralimi bozdu ğek de parlak bir tablo değil diyerek..o konuşmadan sonra iyice gerildim kasıklarıma sanki ağrılar girdi kafayı üşütmek üzereyim.

tatlım 15,000 değildir o 15,000 > büyük böyle bir işaret varmı yani 80,000 - 100,000 lerdedir o eğer sağlık ocağında yaptırdıysan > bu işaret varmı 15,000 den buyuk anlamındadır ve merak etme benımde oyle yazıyordu tek gebelik yuksek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…