inşallah canım darısı başıma,seni de tebrik ederimMerhabalar,
Benim idrar testine negatif çıktı ama dün kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Beta HCG 104 çıktı. 4 haftalık hamileyim. Bugün tekrar kan verdim, artıp artmayacağına bakılacak.
Ben ikinci gün tekrar test yaptırdım ve ilk gün 104 olan değerim ikinci gün 214 çıktı. Herşey normaldir inşallah...
ben 40 günlük evliyim, düğünümden 10 gün önce adet olmuştum en son. adetin gecikmesi stresten falandır dedim ama dün doktora gittim. hcg 15 çıktı. bu pozitif demek ve 2 gün sonra 2 katına çıkmalı dedi. tekrar gideceğim ama bir araştırma yapınca bu değerin çok düşük olduğunu gördüm. ben henüz düşümmüyordum hamilelik ama offf bilmiyorum düşük de hiç istemem(
hcg değerim 53 e çıktı. doktor hamilesin dedi ama dün kahverengi lekelenmeler oldu. bu sabah bir şey yok henüz. nedir sizce? düşük olabilir mi(
selam kızlar perşembe günü kan tahlili yaptırdım sonuç 143.50 çıktı 1-2 haftalık hamilesin dediler dün doktorum tekrar istedi 341.5 çıktı 2 günde bi 2 kat artıyormuş hcg hormonu sizce hamileliğim ilerler mi bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum[
değerlerin gayet normal gözüküyor canımmm
mrb kızlar bhcg degerım 929 cıktı,adetım gecelı bugun 3.gun.dr.alttan ve karından keseyı goremedı,5 gun sonra tekrar muane olcam,hormon artsına ragmen kese gorunmezse dış gebelıktır dedıbuaz bı degermı,insallh hersey yolunda gıder
merhaba canım bence merak edilecek bir şey yok.beta hcg 1500 olmadan kese gözükmüyor canım,2 kere tüp bebek tedavisi geçirmiş bri olarak bundan eminim.
tüp bebek tedavisi gördüm.
son adet tarihim :14.07.2012
embriyo transfer tarihim : 01.08.2012
11.08.2012 b hcg değerim : 52,50
12.08.2012 b hcg değerim : 67,50
14.08.2012 b hcg değerim : 98,02
bana bişeyler söyleyin...
drum 16.08.2012 tarihinde bir test daha istedi, ona göre belli olurmuş sanırım.
İnsan aptal gibi oluyor, hemşire çok parlak bir tablo değil diyor, doktor ise gayet güzel diyor. Ama yine de 16.08 de bir tahlil daha istiyor. Ne dersiniz kızlar? Yorumlarınız?
merhaba arkadaşlar
benim akakam lıma takılan bişi varr.ben hamile miyim değilmiyim bana yardım lütfen
adetimn üzerinden 2 gün geçti.idrar testimde ikinci çizgi silik çıktı.kan testimdede değerim 56 çıktı.bu nasıl bi rakam değerler açısından?
Söyleyim canım seninle aynı yollardan geçmiş biri olarak sonuçlar gayet iyi gözüküyor hiç canını sıkma anormallik yok, 16 sına bak 2 katına yakın çıkarsa 170 -200 kadar gayet güzel
arkadaşlar dün kan testi yaptırdım değerim 53,2 çıktı sizce bu normalmi son adet tarihimin ilk günü 19.07.2012
Kızlar şimdi tahlil sonucumu aldım 7 gün geçti adetim ve beta hcg degerim 15.000 çıktı :S sizce fazla değil mi?? ikiz falan olmasın :S yada mol gebelik :S perşembe günü doktora gidicem çatlarım keseyi görene kadar :S 5-6 haftalık hamileliğe normal mi sizce???? :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?