merhaba arkadaşlar ctesi betam 200 dü 4 gün sonra yani dün yaptırdım 285 çıktı
kanamamda var hafiften.dr düşük yada dış geblik dedi.2.düşüğüm olucak düşükse
dış gebelik çok korkutuyor benineolur yardım edin banaa neolursun yardımm edinn
hadi bakalım bugn senden güzel haber bekliyoruz
5 haftalık hamilesin 32 mi çıktı değirin elvan hanım?5 haftalık 750 falan çıkması lazım
ben 4 haftalığım 258 çıktı ki düşük riski var benim bi yanlışlık olmasın sizinkinde
inşallah yanlışlık yoktur tabiki..allah razı olsun inşallah hepimizin kalmayı kabul eder
benim ilk 100 çıktı 2 gün s 200 4 gün sonra 285 çıktı normal değil dedi doktor
ya düşücek yada dış gebelik dedibenim zor biraz durum
allah sağlık versin
kizlar ben nerdeyse 5. haftamdayim.. Hcg degerim 32 çikti doktor negatif degil ama normalde hamilelik yoksa 5 olmasi gerekirdi dedi bidaha kan aliriz dedi bikaç gun sonra yükselirse var dedi.. Sizce 32 nasil bi deger sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
canım benim belki geç döllenme olmuştur.bu değer o kadar da düşük bir değer değil.yüreğini ferah tut.doktorunda dediği gibi allahın izniyle inşallah değerlerin kat kat artar
hiç canını sıkma...ben 26 günde bir adet oluyordum ve adeti 1 gün geçince 35 çıktı sonra katlanarak devam etti.şöyle düşün a kişisi35 günde bir adet oluyor ve 14.gün yumurtladı o ay, b kişiside 26 günde bir adet oluyor ve o da 14.gün yumurtladı. ikiside adet günlerinin geçmesi bekleyip doktora gidiyor ve aradaki 9 günlük farktan dolayı arada uçurum gibi görünen bhcg farkı çıkıyor. kısacası sen içini rahat tut Allaha bırak herşeyi...tabi herkes 14.günde yumurtlamıyor. adetten hemen önce ya da sonra yumurtlayanda varmış.hormonlar tuhaf şeyler kızlar bize her türlü şeyi gösterebilirler :)kizlar ben nerdeyse 5. haftamdayim.. Hcg degerim 32 çikti doktor negatif degil ama normalde hamilelik yoksa 5 olmasi gerekirdi dedi bidaha kan aliriz dedi bikaç gun sonra yükselirse var dedi.. Sizce 32 nasil bi deger sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
peki sonra hamile kaldınızmı?veya araştırdınızmı düşükleri???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?