Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba arkadaşlar ctesi betam 200 dü 4 gün sonra yani dün yaptırdım 285 çıktı
kanamamda var hafiften.dr düşük yada dış geblik dedi.2.düşüğüm olucak düşükse
dış gebelik çok korkutuyor beni neolur yardım edin banaa neolursun yardımm edinn

Moralini bozma canım, inşallah kötü birşey yoktur, bebeğin iyi tutunması için doktorlar ilaçlar öneriyorlar, öyle olsa bile iyi bir doktor araştırıp gerekli önlemleri alırsın birdahaki sefer için.

ben normalde adet düzensizliği yaşıorum yani adet gecikmemden anlayamıcam sanırım hamile olup olmadığımı benim gibi olanlar varmı acaba ben iki ü. ayda bir farlutal içip adet görüyorum.sorum şu ben 20.07.2012 de test yaptırmıştım 0.17 çıktı...bugün 09.08.2012 adetim normalde 3 ünde oluyor ilaç kullanmıştım 3 ünde olmuştum gene normal seyrinde ilaç içseydim 3 ünde olmam gerekiyordu ve bu sıralar çok akıntım var.bazen sabahları hafif mide bulantım oluyor ama çok hafif şekilde.ve kendimi çok yorgun hissediyorum...

bugün yaptırdığım testtede 1.91 yazıyor. acaba bu artış normalmi yani böle artarmı 15 gün içinde falan bu değer?
şimdi doktorum adet söktürücü verdi gebe değilsin kullan dedi.2 günde bir ilişkiye giriyorum ve bu değerde böyle yükselince 0.17 den 1.91 e acabamı dedirtti bana...

bana bu konuda fikrini söyleyebilecek olan varsa sevinirim adet söktürücü ilaçlarımı alsam o sırada gebelik oluşumuna etkisi olurmu acaba?

kizlar ben nerdeyse 5. haftamdayim.. Hcg degerim 32 çikti doktor negatif degil ama normalde hamilelik yoksa 5 olmasi gerekirdi dedi bidaha kan aliriz dedi bikaç gun sonra yükselirse var dedi.. Sizce 32 nasil bi deger sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

5 haftalık hamilesin 32 mi çıktı değirin elvan hanım?5 haftalık 750 falan çıkması lazım
ben 4 haftalığım 258 çıktı ki düşük riski var benim bi yanlışlık olmasın sizinkinde

5 haftalık hamilesin 32 mi çıktı değirin elvan hanım?5 haftalık 750 falan çıkması lazım
ben 4 haftalığım 258 çıktı ki düşük riski var benim bi yanlışlık olmasın sizinkinde

Topikteki ilk sayfaya baktinizmi :) yumurtlamadan sonraki gün sayisina.. benim 13. günüm yumurtlamadan sonra ve en dusuk 17 yaziyo..
Buna doktor ihtimal veriyor.. Hamilelik baslangici olabilir diyor
Yanlislik varmi yokmu birdahaki kan tahlilinde görcem Allahin izniyle..
Ins düsmezde sende yasarsin bu mutlulugu

inşallah yanlışlık yoktur tabiki..allah razı olsun inşallah hepimizin kalmayı kabul eder
benim ilk 100 çıktı 2 gün s 200 4 gün sonra 285 çıktı normal değil dedi doktor
ya düşücek yada dış gebelik dedi benim zor biraz durum
allah sağlık versin

Ins saglikli bi hamilelik nasip eder Allahim.. dikkat et..

arkadaşlar daha önce bu bthcg değeriyle kafayı yemiş biri olaraak nolur bu değerler bu kadar takılmayın çünkü yaptığım araştırmalarda doktorlarlada konuştum doğum yapanlarlada bu değer çok değişken yani herkesin değeri farklı olabilir kiminin adetten 3 gün sonra değeri 3000 küsürlerde,kiminin aynı 3 gün geçince 17 çıkmış ve ikiside sağlıklı gebelik geçirip bbeklerini kucaklarına aldılar ben 2 düşük yaptım ilkinde değerim sağlıklı yükselmedi fakat sonra yükseldi ,2.sinde herşey normaldi bhcg de ama gene düştü yani sadece betaya bakıp değerlendirme yapmak yanlış nasıl strese girdiğinizi çok iyi anlıyorum ama lütfen huzurlu olmaya çalışın,hakkınızda hayırlısı neyse rabbim onu versin

canım benim belki geç döllenme olmuştur.bu değer o kadar da düşük bir değer değil.yüreğini ferah tut.doktorunda dediği gibi allahın izniyle inşallah değerlerin kat kat artar

hiç canını sıkma...ben 26 günde bir adet oluyordum ve adeti 1 gün geçince 35 çıktı sonra katlanarak devam etti.şöyle düşün a kişisi35 günde bir adet oluyor ve 14.gün yumurtladı o ay, b kişiside 26 günde bir adet oluyor ve o da 14.gün yumurtladı. ikiside adet günlerinin geçmesi bekleyip doktora gidiyor ve aradaki 9 günlük farktan dolayı arada uçurum gibi görünen bhcg farkı çıkıyor. kısacası sen içini rahat tut Allaha bırak herşeyi...tabi herkes 14.günde yumurtlamıyor. adetten hemen önce ya da sonra yumurtlayanda varmış.hormonlar tuhaf şeyler kızlar bize her türlü şeyi gösterebilirler :)

Mrb kızlar 5 haftalık gebeyim beta hcg 334 çıktı az mı sizce...
bide progesteronda düşük çktı 13 civarı
düşük olabilirmişş....

peki sonra hamile kaldınızmı?veya araştırdınızmı düşükleri???

cnm geç gördüm kusra bakma ben şubatta ve en son mayısta düşük yaptım,şimdi korunmadayız ve araştırma yapılıyor 2 hafta sonra fln çıkacak tahlilierimiz ona göre bakıcaz artık hayırlısı diyorum

kızlar ben aranıza yeni katıldım,sat 18 temmuz,2 ağustosta da aşılamam yapıldı,pcosluyum,8 gün oldu,bel ağrısı,göğüs hassasiyeti,yumurtalıklarda batmalar filan hepsi mevcut,kullandığım iğnelerden de olabilirmiş ya da inşallaaaahhhhhh hamişim,test yapmak istiyorum ama dr ısrarla 16sında yapacağız diyor,daha 6 gün var,dayanmak çok zor hakikaten,benim gibi aşılama yaptırıp da erken test yaptıran var mı, böyle ikizlerim olacak inşallah:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…