Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hamile olanları tebrik ediyorum kızlar. Allah inşallah sağlık ve sıhhatle kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah. Haziranda doğum yapacak anneler için topik açtım, paylaşımlar başladı, hepinizi bekleriz. http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...nu-ogrenip-haziran-ayinda-anne-olacaklar.html İnşallah ki ben de bu ay o topikte listeye adımı yazarım. Dua edin lütfen, hamilelerin duaları kabul olurmuş

Canım, beklenen adet tarihinde Beta Hcg değerinin yüksek olması ya da 2 günde 2'ye katlanmasından fazla bir sıçrayış söz konusu olduğunda çoğul gebelik beklenir. Bu yüzden senin değerin de yüksek diye çoğul gebelik söz konusu olabilir canım

ayy inşallah öyledir çok istiyorum bakalım,ailede hiç yok aslında ama gen başlangıcı olurum belki ,bakalım ben yurtdışındayım, burda tahlil filan zor, zarzor anlaşıyorum zaten artık 7 haftalıkken filan giderim ne olduğu ortaya çıkar Allahın izniyle,o zamana kadar yapabileceğim tek şey dua

Merhabalar
Bugünki hcg değerim 308.9 olmuş arkadaşlar normal mii???

ozgnmm senin muhtemel adet tarihin neydi?
benim SAT 5 ekim ama 31-32 günde bir adet görüyorum son 4 aydır.heralde 5 ekimde bu ayki adet günüm.
test yaptırmadım henüz ona göre yapıcam ben de bekliyorum:18:
ay hayırlısı yaa
bu arada sana hayırlı ve uğurlu olsun cnm

Benim bat 2 ekimdi sat ise 6 eylül dü cnm hiç test yapmadın mı?Ben bata 3 gün kala fortest ile öğrendim.
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah

Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni dahil oldum.
Regl günüme 3-4 gün kala sabredemeyip kan testi yaptırdım sonuç 0,5 çıktı.Regl gecikmesini umutla beklemeli miyim yoksa değer çok düşük olduğu için umutlarımı gelecek aya mı erteleyeyim? Bir hafta sonrasına ani bir değer çıkışı olabilir mi acaba?

Merhaba.. benim SAT 3 Eylül idi. İdrar tahlilinde pozitif çıkınca dün doktora gittim. 4+1 iken yani dün bhcg değerim 281,90 çıktı. Bu çok mu düşük sizce kızlar?

Merhaba.. benim SAT 3 Eylül idi. İdrar tahlilinde pozitif çıkınca dün doktora gittim. 4+1 iken yani dün bhcg değerim 281,90 çıktı. Bu çok mu düşük sizce kızlar?

hayır hiç de düşük değil önemli olan değerin düşük ya da yüksek olması değil 2günde bir 2ye katlaması gününe göre çok da iyi bir rakam bnm BAT 4gün geçince 2230 çıkmıştı

hayır hiç de düşük değil önemli olan değerin düşük ya da yüksek olması değil 2günde bir 2ye katlaması gününe göre çok da iyi bir rakam bnm BAT 4gün geçince 2230 çıkmıştı

Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım içim biraz rahatladı. inş. bir sorun yoktur Allah izin verirse cuma hastanedeki başka bir doktora gideceğim ölçümü de tekrar yaptıracağım. Rabbim senin çocuğunu da tüm sevdiklerini de sana bağışlasın inş..

Son düzenleme:

evet cnm adet gününe yakın ya da adetin gecikmesini takip eden bir kaç gün negatif çıkabilirmiş.sonra pozitif olabiliomuş
ben de bu sitedeki forumlarda okudum
o yüzden sen adet gecikmeni bekle hele. hiç belli olmaaz
ben de sabırla günümün geçmesini bekliyorum yapmıyorum test, moralim bozulmasın diye

Geç döllenme olabilir belki. Adet gününüzü bekleyin bence.

Teşekkür ederim içim kıpır kıpır oldu bir anda :) Ümit işte hayırlısıyla nasip olur sana,bana ve tüm isteyenlere inşallah :)

canım bence öbür ayı düşün çünkü yok gibi gebelik..

canım benim de sat 3 eylül dün 99 çıktı..yarın doktora gidecem tekrar test yaptırırsa büyük ihtimal 200 civarı çıkar..bence senin benimkinden daha iyi..doktor doğum atarihine ne dedi sana

ben dün kan testi yaptırdım sonucum 0.100 çıktı bat 10 ekim
test ilaç kullanacağım için yapıldı
yaklaşık 5gündür baş dönmem var ve midem de 4 gün bulanıp geçti baş dönmesi geçmiyor sanki beynime bi gaz salmışlar gibi
kasıklarımda ağrı var ama geçen ay yumurtlama dönemimde çok yoğundu ayağa kalkamamıştım bu kez o kadar yoğun değil
hala hamilelik ihtimalim var mı bilmiyorum ama çok istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…