Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım benim de sat 3 eylül dün 99 çıktı..yarın doktora gidecem tekrar test yaptırırsa büyük ihtimal 200 civarı çıkar..bence senin benimkinden daha iyi..doktor doğum atarihine ne dedi sana

canm ne doğum tarihi doktor bana hamilesin bile demedi değerin çok düşük dedi. sinirim bozuldu. bakıyorum burda bu testi yaptıranlarla karşılaştırınca düşük değil ama ben de anlamdım. cuma tekrar gideceğim ama bu sefer başka doktora görüneceğim. gebelik çin gitmişim kadın bana SAT bile sormuyo ben de bi daha gitmem ona haksız mıyım... Sen yarın doktoruna gidince sonucunu yazarsa sevinirim inş. bir problem çıkmaz.

Son düzenleme:

canım ya ne düşüğü daha ne olsunn..bence gayet iyi sen başka bir kadın doktoruna git

canım bunun standart bi aonucu yok ki kişiden kişiye değişiyo senn değerin de hiç düşük değil doktora çok gitmeyi tavsiye etmiyorum 2.testi yaptırıp 2ye katladığından emin olduğunda bi süre bekle bence doktorun her cümlesi insanın kafasında büyüyo huzursuz ediyo hesaplarına göre 6 haftalık olduktan sonra net sonuçlar elde edersn ultrasonda keseyi de görürsn kalp atışını da duyarsn sen içini ferah tut yeter unutma en önemli şey psikolojin sağlığını ve bebişi en çok etkileyen şey o.. ona iyi bak :)

Merhaba.. benim SAT 3 Eylül idi. İdrar tahlilinde pozitif çıkınca dün doktora gittim. 4+1 iken yani dün bhcg değerim 281,90 çıktı. Bu çok mu düşük sizce kızlar?

Canım, değerin normal aralığa yakın görünüyor. BAT yaklaşık olarak 30 Eylül düşünüldüğünde olması gereken değere yakın yani. Ama senin perşembe günü tahlili yaptırdığın aynı yerde kan testini tekrarlaman gerekiyor. Sıçrayış en az 2 katı ise korkulacak birşey kalmaz merak etme. Ama mutlaka yaptır perşembe günü, aksatma Çünkü gebeliğin sağlıklı olup olmadığı bu 2 güne 2 kat Beta Hcg kuralı ile belli oluyor

Son düzenleme:
slm kızlar son adet tarihim 23 eylüldü.33 günde bir adet oluyorum.dün kan testi yaptırdım,sonuç 271 çıktı.değer düşük mü sizce

canım son adet tarihinde daha 1.5 hafta geçmiş..değer bence fazlasıyla yüksek bile

Son düzenleme:
slm kızlar son adet tarihim 23 eylüldü.33 günde bir adet oluyorum.dün kan testi yaptırdım,sonuç 271 çıktı.değer düşük mü sizce

Son adet tarihiniz 23 Eylül mü ağustos mu?? 23 eylülse adet olduğunuz henüz 11 gün olmuş, yumurtlama zamanınız gelmek üzere daha :) Nasıl gebelik oldu şaşırdım :)

Son düzenleme:
Son adet tarihiniz 23 Eylül mü ağustos mu?? 23 eylülse adet olduğunuz henüz 11 gün olmuş, yumurtlama zamanınız gelmek üzere daha :) Nasıl gebelik oldu şaşırdım :)

kızlar bende cok sasırdım benımde 15 gun gectı daha adetımden eger oleyse gıdım hemen kan testi yapım o zaman

çok teşekkürler içim rahatladı henüz doktora gitmedim.ama işte bu kimyasal gebelik boş gebelik falan duyunca korktum biraz

canım sen tarihten emınmısın
yanı eger dedıın gıbı ıse daha adet donemınden 11 gun gecmıs
kan tahlılı bu kadar erken sonuç verıomu

kızlar hcg değerim iki günde 99.1 den 244.2 e yükselmiş..iki katından fazla..normal dımı

evde gebelik testi yaptım ikinci cizgi cok silik kan hcg degerim 1,06 cıktı hemşire olabilirde olmayabilirde dedi sizce bayanlarrrrrrrrrr

canım benim de sat 3 eylül dün 99 çıktı..yarın doktora gidecem tekrar test yaptırırsa büyük ihtimal 200 civarı çıkar..bence senin benimkinden daha iyi..doktor doğum atarihine ne dedi sana

benimde sat 6 eylül. beta 54 iyi mi ki

kızlar hcg değerim iki günde 99.1 den 244.2 e yükselmiş..iki katından fazla..normal dımı

Sonucun çok güzel görünüyor inş. harika bir hamilelik geçirirsin.
Benim de SAT 3 eylüldü 2 ekimde hcg 281,90 çıkmıştı. Bugün tekrar yaptırdım öğlenden sonra sonucu alacağım dua edin yükselmiş olsun inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…