canım benim de sat 3 eylül dün 99 çıktı..yarın doktora gidecem tekrar test yaptırırsa büyük ihtimal 200 civarı çıkar..bence senin benimkinden daha iyi..doktor doğum atarihine ne dedi sana
canm ne doğum tarihi doktor bana hamilesin bile demedi değerin çok düşük dedi. sinirim bozuldu. bakıyorum burda bu testi yaptıranlarla karşılaştırınca düşük değil ama ben de anlamdım. cuma tekrar gideceğim ama bu sefer başka doktora görüneceğim. gebelik çin gitmişim kadın bana SAT bile sormuyo ben de bi daha gitmem ona haksız mıyım... Sen yarın doktoruna gidince sonucunu yazarsa sevinirim inş. bir problem çıkmaz.
canm ne doğum tarihi doktor bana hamilesin bile demedi değerin çok düşük dedi. sinirim bozuldu. bakıyorum burda bu testi yaptıranlarla karşılaştırınca düşük değil ama ben de anlamdım. cuma tekrar gideceğim ama bu sefer başka doktora görüneceğim. gebelik çin gitmişim kadın bana SAT bile sormuyo ben de bi daha gitmem ona haksız mıyım... Sen yarın doktoruna gidince sonucunu yazarsa sevinirim inş. bir problem çıkmaz.
Merhaba.. benim SAT 3 Eylül idi. İdrar tahlilinde pozitif çıkınca dün doktora gittim. 4+1 iken yani dün bhcg değerim 281,90 çıktı. Bu çok mu düşük sizce kızlar?
slm kızlar son adet tarihim 23 eylüldü.33 günde bir adet oluyorum.dün kan testi yaptırdım,sonuç 271 çıktı.değer düşük mü sizce
canım son adet tarihinde daha 1.5 hafta geçmiş..değer bence fazlasıyla yüksek bile
slm kızlar son adet tarihim 23 eylüldü.33 günde bir adet oluyorum.dün kan testi yaptırdım,sonuç 271 çıktı.değer düşük mü sizce
Son adet tarihiniz 23 Eylül mü ağustos mu?? 23 eylülse adet olduğunuz henüz 11 gün olmuş, yumurtlama zamanınız gelmek üzere daha :) Nasıl gebelik oldu şaşırdım :)
çok teşekkürler içim rahatladı henüz doktora gitmedim.ama işte bu kimyasal gebelik boş gebelik falan duyunca korktum biraz
kızlar bende cok sasırdım benımde 15 gun gectı daha adetımden eger oleyse gıdım hemen kan testi yapım o zaman
afedersiniz kızlar,yanlış yazmışım,özür dilerim.23 ağustos tabi son adet tarihim,tekrar afedersiniz
kızlar hcg değerim iki günde 99.1 den 244.2 e yükselmiş..iki katından fazla..normal dımı
canım benim de sat 3 eylül dün 99 çıktı..yarın doktora gidecem tekrar test yaptırırsa büyük ihtimal 200 civarı çıkar..bence senin benimkinden daha iyi..doktor doğum atarihine ne dedi sana
kızlar hcg değerim iki günde 99.1 den 244.2 e yükselmiş..iki katından fazla..normal dımı
bnmde 52.55 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?