Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm kızlar benim adetime 1 hafta var bugün kan testi yaptırdım.aslında bekleyecektim ama yirmilik dişimin ağrısı sebebiyle ağrı kesici bile içemiyorum.sonucum 6.3 çıktı sizce bu değer adete 1 hafta kala nasıl bir sonuç.olma ihtimali varmı?

Eltimin adete 1 hafta kala 7,8 çıkmıştı. Ama adet gördü gününde. Siz yine de ne olur ne olmaz ilaç almayın. Artabilme ihtimali de yüksek çünkü. Ya da minoset içebiliyoruz galiba.

Son düzenleme:
Eltimin adete 1 hafta kala 7,8 çıkmıştı. Ama adet gördü gününde. Siz yine de ne olur ne olmaz ilaç almayın. Artabilme ihtimali de yüksek çünkü. Ya da minoset içebiliyoruz galiba.
arkadaşımında ilk hamileliğinde 6 küsürlerde çıkmış ve düşük yapmıştı öğrendikten sonra kağıdımda negatif yazıyor ama doktor görmedi sonucumu teknisyen negatif yazmış.

cnm ben adetime 1 hafta var 6.3 çıktı bana bile negatif dediler.zannetmiyorum hamile olduğunu.adetliyken beta hcg 1.79 çıkmıştı benim.

arkadaşımında ilk hamileliğinde 6 küsürlerde çıkmış ve düşük yapmıştı öğrendikten sonra kağıdımda negatif yazıyor ama doktor görmedi sonucumu teknisyen negatif yazmış.

Çoğu doktor 10 üstünü pozitif sayıyor. İki gün sonra bir test daha yaptırın derim.

Son düzenleme:
arkadaslar ben bugun acılde kan testı yaptırdım 4+4 teyım 1947 cıktı degerlerım ama kese gozukmedı ... gecen ay dıs gebelık gecırmıstım... ondan dolayı baya bı ınceledı .. agrım yoktu ama vajınal ultrasondan sonra hafıf bı agrım oldu.. sımdı gectı... 1500 ustunde kesenın gozukmesı gerekır en azından bı belırtı vermesı gerekırdı dedı .. rahım duvarım yeterınce kalınmıs kanamam yokmus normalde olabılrı dıs gebelkte olabılır dedı ... sızce cok kucuk oldugu ıcın gozukmemıs olabılrı mı .. ben pek ıhtımal vermıyorum dıs gebelık olduguma .. sız ne dusunuyorsunuz..

merhaba canım bende bugün kan testi yaptırdım. 1416 çıktı sonucum fakat ultrasonda kese gözükmedi doktor 10 gün sonra gel bakalım dedi. pekte rahatlatıcı bişey söylemedi. bende Allah korusun dış gebelikten çok korkuyorum. bakalım ne diyecek 10 gün sonra.. inşallah seninde öle bir durumun yoktur.

inş değilsindir. ağrın falan olmadığına göre olmamış olabilir. beklemek gerek bu durumlarda sanırım.

ya bişi sorcam aklıma gelmişken. acilde gebelik testi yaptırmak istiyorum dediğimizde yapıolar mı

kızlar mrb.. ben çok düzenli adet gören biri olarak şaşkınlık içindeyim.. üzüntüde yaşadım streste ama hiç gecikmem olmadı bugune kadar 2 gun once adet olmam gerekıyordu olmadım adet olcaqım gun beta hcg yaptırdım 0.44 cıktı şok oldum şaka gıbıydı ılk defa gecıkme yasadıgım ıcın hamıleyım dedım kendıme ..ama sonuc negatıf.. 3.gune gırdım hala bı reqll belırtım yok.. kıst,yada baska bı problemmde yok.. kan testınde yanılma payı olabılırmı ? yanı negatıf olmasına ragmen ınanasım gelmıyor.. sızce tekrar yaptırsammı ? doktoramı gıtsem napsam ? kan testı hep kesın sonucmudur ??

canım kan testi kesin sonuç diyorlar benimde sat 24 ağustos 30 günde bir adet oluyorum 27 eylülde kanda baktırdım 31,86 ydı. Dün ayın 30 unda baktırdığımda 57,75 di. Doktora perşembe günü gidicem ama çok endişeliyim. İnşallah hamileyimdir. Doğru düzgün sevinemiyorum bile

hamilesin cnm tebrikler :)

Benim adetten 3 gün önce değerim 28.82 çıktı 2 gün sonra yani bugün yaptırdığım testte 116,8 çıktı.Kaç haftalıktır?Sizce artış normal midir?

merhaba
benimde SAT tarihim 15 Ağustostu. Kan tahlili tarihlerim de seninle benzerlik gösteriyor.
20 eylül: 19,02 bu sonuçla beraber aynı gün doktora gittim, zaten daha önceden alınmış doktor randevum vardı. dokto rahim duvarı kalınlaşmış dedi ama kimyasal yada dış gebeliktir bu kadar gecikmeye değer çok düşük dedi. olmaz ama eğer 2 katına çıkarsa normaldir dedi. 22 eylül de yaptırdım 65 e yükseldi. doktor bunu duyunca normal gözüküyor 10 gün sonra kontrole gel dedi. diğer kan testi değerlerim 24.09: 189 / 28.09 : 1293 çıktı. kontrolüm çarşamba günü 3 ekimde. ilk başta gözümü korkuttuğu için temkinli yaklaşıyorum keseyi görürüm umarım 3 ünde. sen neler yaptın kese kalp atışı bunları görebildinmi?seninle benzer tarihlerimiz o nedenle merak ettm

benim cumartesi hcg değerim 2230du bgün 4211 çıktı SAT 29 ağustos değerlerm nasıl sizce ?

Son düzenleme:
slm kızlar bnm SAT 29 ağustos şu an yaklaşık 5 haftalık ctesi günkü hcg değerim 2230 bugünkü ise 4211 sizce nasıl değerlerim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…