slm kızlar benim adetime 1 hafta var bugün kan testi yaptırdım.aslında bekleyecektim ama yirmilik dişimin ağrısı sebebiyle ağrı kesici bile içemiyorum.sonucum 6.3 çıktı sizce bu değer adete 1 hafta kala nasıl bir sonuç.olma ihtimali varmı?
arkadaşımında ilk hamileliğinde 6 küsürlerde çıkmış ve düşük yapmıştı öğrendikten sonra kağıdımda negatif yazıyor ama doktor görmedi sonucumu teknisyen negatif yazmış.Eltimin adete 1 hafta kala 7,8 çıkmıştı. Ama adet gördü gününde. Siz yine de ne olur ne olmaz ilaç almayın. Artabilme ihtimali de yüksek çünkü. Ya da minoset içebiliyoruz galiba.
benim adetimden 3 gün geçti beta 1.1 çıktı negatifmidir...daha evveldende her ay yaptırıyorum 0 lı şeyler çıkıyordu hani buda düşük büyük ihtimal gebe değilim ama yükselme olurmu olabilirmi ?bana bu konuda yorum yapabilecek bilgili arkadaşlar varsa çok sevinirim.ona göre dikkat edeceğim ben asırı hareketli biriyim yani evin içinde temizlikti vs vsne bileyim belki yükselirmi 15gün sonra falan.halen adet görmedim zaten görmeme gibi problemim vardı ama geçen ay farlutal verdi doktorum oldum yani o sıralar işte hesaplıyorsunuz ya ben 2 günde bir ilişkiye girdim eşimle tutmuş olma ihtimalide varmıdır bilemedim.hafif mide bulantm var adet görememekdende olabilirmi böle çok uykum geliyor.onun dışında sık idrar a çıkma var başkada öle göğüste ağrım vs yok.her insanda bu göğüs ağrısı olrmu hamile iken.
arkadaşımında ilk hamileliğinde 6 küsürlerde çıkmış ve düşük yapmıştı öğrendikten sonra kağıdımda negatif yazıyor ama doktor görmedi sonucumu teknisyen negatif yazmış.
Çoğu doktor 10 üstünü pozitif sayıyor. İki gün sonra bir test daha yaptırın derim.
arkadaslar ben bugun acılde kan testı yaptırdım 4+4 teyım 1947 cıktı degerlerım ama kese gozukmedı ... gecen ay dıs gebelık gecırmıstım... ondan dolayı baya bı ınceledı .. agrım yoktu ama vajınal ultrasondan sonra hafıf bı agrım oldu.. sımdı gectı... 1500 ustunde kesenın gozukmesı gerekır en azından bı belırtı vermesı gerekırdı dedı .. rahım duvarım yeterınce kalınmıs kanamam yokmus normalde olabılrı dıs gebelkte olabılır dedı ... sızce cok kucuk oldugu ıcın gozukmemıs olabılrı mı .. ben pek ıhtımal vermıyorum dıs gebelık olduguma .. sız ne dusunuyorsunuz..
arkadaslar ben bugun acılde kan testı yaptırdım 4+4 teyım 1947 cıktı degerlerım ama kese gozukmedı ... gecen ay dıs gebelık gecırmıstım... ondan dolayı baya bı ınceledı .. agrım yoktu ama vajınal ultrasondan sonra hafıf bı agrım oldu.. sımdı gectı... 1500 ustunde kesenın gozukmesı gerekır en azından bı belırtı vermesı gerekırdı dedı .. rahım duvarım yeterınce kalınmıs kanamam yokmus normalde olabılrı dıs gebelkte olabılır dedı ... sızce cok kucuk oldugu ıcın gozukmemıs olabılrı mı .. ben pek ıhtımal vermıyorum dıs gebelık olduguma .. sız ne dusunuyorsunuz..
cnm ben adetime 1 hafta var 6.3 çıktı bana bile negatif dediler.zannetmiyorum hamile olduğunu.adetliyken beta hcg 1.79 çıkmıştı benim.
inş değilsindir. ağrın falan olmadığına göre olmamış olabilir. beklemek gerek bu durumlarda sanırım.
ya bişi sorcam aklıma gelmişken. acilde gebelik testi yaptırmak istiyorum dediğimizde yapıolar mı
canım kan testi kesin sonuç diyorlar benimde sat 24 ağustos 30 günde bir adet oluyorum 27 eylülde kanda baktırdım 31,86 ydı. Dün ayın 30 unda baktırdığımda 57,75 di. Doktora perşembe günü gidicem ama çok endişeliyim. İnşallah hamileyimdir. Doğru düzgün sevinemiyorum bile
Arkadaşlar herkese merhaba,
Eğer benim durumuma da cevap verirseniz çok sevinirim.
2009 yılında boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum.
Sonrasında bebek için tedavi oldum maalesef sonuç olumsuz oldu. 1 aşılama ve 2 tüp bebek denememin hepsi maalesef olumsuz sonuçlandı. En son Mayıs ayında tüp bebek denemiştim.
Şimdi sorum şu;
En son SAT tarihim 15 Ağustos. Bugün itibariyle 5+5
19 Eylülde tahlil yaptırdım (adetimin 36. günü) Beta HCG 117,76 çıktı. 21 Eylül de yaptırdığımda (adetimin 38. günü) Beta HCG 101,01 çıktı. Bugün tahlili tekrarladım ama henüz sonucu almadım, saat 17:00 de alacağım.
Doktorum kimyasal gebelik gibi görünüyor dedi.
Aranızda hiç değeri birden yükselen arkadaşlar var mı? Ben hala umudumu kaybetmedim, sizce şansın var mı?
benim cumartesi hcg değerim 2230du bgün 4211 çıktı SAT 29 ağustos değerlerm nasıl sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?