slm kızlar bnm SAT 29 ağustos şu an yaklaşık 5 haftalık ctesi günkü hcg değerim 2230 bugünkü ise 4211 sizce nasıl değerlerim ?
Maşallah değerleriniz çok güzel yükselmiş. Allah sağlıklı bir şekilde inşallah kucağınıza almayı nasip etsin.
Kızlar bana da bir cevap lütfen sat 6 eylül
29 eylül bhcg 28,82
1 ekim bhcg 116,8
değerler normal mi sizce?
Güzelim, değerlerin çok güzel gidiyor. Normalde beklenen adetin sanırım 2-3 Ekim civarı. Bu durumda burada yazdığın değerler BAT öncesinde oluşan değerler ve çok güzel sağlıklı değerler olarak görünüyor. Tebrik ederimBundan sonraki Beta Hcg değerlerini de yaz canım http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...nu-ogrenip-haziran-ayinda-anne-olacaklar.html 2 gündeki sıçrayışa bakalım, bakarsın çoğul gebelik olur çünkü sıçrayışların yüksek gibi görünüyor
SABAHTAN BERİ DEVLET HASTANEsinde süründükten sonra sonucumu alabildim...ama kadın doğum doktoru bulamadım gösterecek..çocuk doktoruna sordum var görünüyo dedi..
DEGRLERİM SÖYLE
BETA-HCG SONUÇ:99.18 REFERANS ARALIĞI MİN 0 MAK 0 ,PREMENAPOZ-gebe OLMAYANLAR<1 POSTMENAPOZ<7
BİR YORUMLAYIN NOLUR REFERANS ARALIĞI KAFAMI KARIŞTIRDI
Kızlar banada yorum yapın lütfen. Sat 2 Eylül. 29 yada 30 eylül adet tarihimdi. 1 Ekimde hcg 162 çıktı. Normal mi bilemedim.
Kızlar banada yorum yapın lütfen. Sat 2 Eylül. 29 yada 30 eylül adet tarihimdi. 1 Ekimde hcg 162 çıktı. Normal mi bilemedim.
cnm seninkide benim gibi sat 3 eylüldü..28 günde bir normalde 1 gün gecmiş o zaman 99.18 çıktı
bide cnm senin sonuçrta referans aralığı min-mak diye bişey varmı bide premenapoz,postmenapoz diye yazıyomu
gayet normal zaten 2 günde bir 2ye katlıyo
arkadaşlar bir şey sorucam son adet tarihim 5 ekim, bugün kan testi yaptırdım 894.4 çıktı,laborant hamilesiniz dedi,sizce değer nasıl doktorla görüşemedim çıkmıştı
canım değerin çok yüksek çıkmışş.acaba ikizmi...sat 5 eylül demek istedin galiba.:54
ikiz olması bu değerden anlaşılabilir mi ?
canım değerin çok yüksek çıkmışş.acaba ikizmi...sat 5 eylül demek istedin galiba.
canım değerin çok yüksek çıkmışş.acaba ikizmi...sat 5 eylül demek istedin galiba.:54
ikiz olması bu değerden anlaşılabilir mi?
sizin de mi yüksek çıktı değerleriniz?
ikiz olması bu değerden anlaşılabilir mi?
sizin de mi yüksek çıktı değerleriniz?
yok canım benim sat 3eylül...hcg değeri 99.18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?