Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm kızlar bnm SAT 29 ağustos şu an yaklaşık 5 haftalık ctesi günkü hcg değerim 2230 bugünkü ise 4211 sizce nasıl değerlerim ?

Maşallah değerleriniz çok güzel yükselmiş. Allah sağlıklı bir şekilde inşallah kucağınıza almayı nasip etsin.

Kızlar bana da bir cevap lütfen sat 6 eylül
29 eylül bhcg 28,82
1 ekim bhcg 116,8
değerler normal mi sizce?

Güzelim, değerlerin çok güzel gidiyor. Normalde beklenen adetin sanırım 2-3 Ekim civarı. Bu durumda burada yazdığın değerler BAT öncesinde oluşan değerler ve çok güzel sağlıklı değerler olarak görünüyor. Tebrik ederim Bundan sonraki Beta Hcg değerlerini de yaz canım http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...nu-ogrenip-haziran-ayinda-anne-olacaklar.html 2 gündeki sıçrayışa bakalım, bakarsın çoğul gebelik olur çünkü sıçrayışların yüksek gibi görünüyor

Evet cnm bat 2 3 ekim arasıydı yarın tekrar hcg'ye baktırıcam sabah mutlaka yazıcam burayada .
Umarım herşey yolunda gider..:)

SABAHTAN BERİ DEVLET HASTANEsinde süründükten sonra sonucumu alabildim...ama kadın doğum doktoru bulamadım gösterecek..çocuk doktoruna sordum var görünüyo dedi..
DEGRLERİM SÖYLE
BETA-HCG SONUÇ:99.18 REFERANS ARALIĞI MİN 0 MAK 0 ,PREMENAPOZ-gebe OLMAYANLAR<1 POSTMENAPOZ<7

BİR YORUMLAYIN NOLUR REFERANS ARALIĞI KAFAMI KARIŞTIRDI

referans aralığına takılma canım kişiden kişiye değişiyo benim doktorum hiç bakma bile oraya dedi değerin gayet iyi 5in üstünde çıktığında ve 2gün sonra değer ikiye katladığında %90 hamilesn demek

bnde adetimden 5 gün sonra 2230 ondan 2 gün sonra 4211 çıktı ynda referans aralıkları vardı ay ay ama sınırları yok yani 3-4 ayda 1000le bitip 4-5 ayda 1001 le başlamıyo aynı değer bi kaç aralıkta da görünüyo..
0-1 hafta 5-50
1-2 hafta 50-500
2-3 hafta 100-5000
3-4 hafta 500-10000
4-5 hafta 1000-50000
5-6 hafta 10000-100000
6-8 hafta 15000-200000
8-12hafta 10000-100000 bu şekilde benim 5 haftallık şu an 4211

Kızlar banada yorum yapın lütfen. Sat 2 Eylül. 29 yada 30 eylül adet tarihimdi. 1 Ekimde hcg 162 çıktı. Normal mi bilemedim.

Kızlar banada yorum yapın lütfen. Sat 2 Eylül. 29 yada 30 eylül adet tarihimdi. 1 Ekimde hcg 162 çıktı. Normal mi bilemedim.

bide cnm senin sonuçrta referans aralığı min-mak diye bişey varmı bide premenapoz,postmenapoz diye yazıyomu

cnm seninkide benim gibi sat 3 eylüldü..28 günde bir normalde 1 gün gecmiş o zaman 99.18 çıktı

bide cnm senin sonuçrta referans aralığı min-mak diye bişey varmı bide premenapoz,postmenapoz diye yazıyomu

Bilmiyorum ki canım ya. Ben sonucu telefonla öğrendim.

gayet normal zaten 2 günde bir 2ye katlıyo

Teşekkürler canım içimi rahatlattınız.

arkadaşlar bir şey sorucam son adet tarihim 5 ekim, bugün kan testi yaptırdım 894.4 çıktı,laborant hamilesiniz dedi, sizce değer nasıl doktorla görüşemedim çıkmıştı

arkadaşlar bir şey sorucam son adet tarihim 5 ekim, bugün kan testi yaptırdım 894.4 çıktı,laborant hamilesiniz dedi, sizce değer nasıl doktorla görüşemedim çıkmıştı

canım değerin çok yüksek çıkmışş.acaba ikizmi...sat 5 eylül demek istedin galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…