bazı doktorlar nedendir bilmem çok ilgisiz sen agzınla istiyosun hapı resmen benim böle bi sorunum var diyorum oda bana çok önemli bi sorun değil diyo ben burada bir çok arkadaşa rastladım mthfr 677 yüzünden düşük yaşayanlar bilmiyorum inşallah devamı gelir diyorum.
bazı doktorlar nedendir bilmem çok ilgisiz sen agzınla istiyosun hapı resmen benim böle bi sorunum var diyorum oda bana çok önemli bi sorun değil diyo ben burada bir çok arkadaşa rastladım mthfr 677 yüzünden düşük yaşayanlar bilmiyorum inşallah devamı gelir diyorum.
cooook tebrik ederim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah... boyle mesajlar bize de cok moral oluyor. acaba ovulasyonun kacinci gunu 21'i gordunuz? ya da regle ne kadar kalmıştı?kızlar p.tesi 0,6 olan degerim bu sabah itibariyle 21 olmuş sanırım hamileyim
canımcım değerim 20 lerde çıkmıştı demiştin değer 20 deyken ben de idrar da yaptırdım çıkmadı öyle çkemeceye attım 2 saat sonra çekmeceyi açtım çok silik bi çizgi oluştu biraz bekle değer yükseldikten sonra net çıkıyo hayırlı inşallah
cooook tebrik ederim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah... boyle mesajlar bize de cok moral oluyor. acaba ovulasyonun kacinci gunu 21'i gordunuz? ya da regle ne kadar kalmıştı?
20den sonraki ölçtügün ilk deger kaçtı ve kaç gün sonra ölçtün? benim çarşamba 21 çıkmıştı bugun 72 iyimi acaba:26:
cooook tebrik ederim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah... boyle mesajlar bize de cok moral oluyor. acaba ovulasyonun kacinci gunu 21'i gordunuz? ya da regle ne kadar kalmıştı?
merhabaa kızlar ben ilk defa yazıyorum size paylaşımlarınızı çok beğeniyorum kafam çok karışık beni de aydınlatırsanız çoooookkk mutlu olucam adetime daha 10 gün var dün dün ve önceki gün dahil 3 tane idrar testi yaptım ve üçünde de ikinci çizgi silik çıktı buna dayanarak aynı gün kan testi yaptırdım ve sonuç 2.0 yani negatif neden böyle oldu idrarda pozitif ama kan da negatif acaba bu değer adet tarihime kadar yükselir mi yani hamile olabilir miyim böyle bi durumu yaşayan var mı aranızda lütfen en kısa zamanda bana cevap verin arkadaşlar
yok canım çift çizgide çıkmadı silik çizgide çıkmadı kar gibi bembeyazhatta bu sabah yaptım yine çıkmadı inatla o ikinci çizgiyi görmeye çalıştım ama olmadıda olmadı neyse hayırlısı olsun olacakla ölecegin önüne geçilmiyor darısı olmayanların başına inşalllahhhhh
Canim Ben Turkmenistan da yasiyorum..Gecen ay beta HCG testinin ne oldugunu anlattim..sayisal deger olmasi gerektigini bu degere gore bebegin kac haftalik oldugunu gorebildigini falan..bana AIDS testi yaptilar yaaaaa :))) Neyseki negatif cikti...:))) uzuliyim mi sevineyim mi bilememistim...
Burasi Turkiyenin 40 yil onceki hali bilgi olarak...Her alanda da oyleler..Hasta olmamak icin dua ediyorum hergun...Allah dusurmesin hastanelerine..O derece yani...
Almanya dedigin yer sanayide o kadar gelismis biryerse saglikta falan iyidirler..Almanlar Bilgili insanlar..
Ya kadin bana kanda degil idrarda daha cabuk belli olur dedi....
Idrara hcg hormonu kandan gecer diyorum anlatamiyorum...bunlar idrarin daha sonra kana karistigini dusunuyor galiba :)))
selamlar, adete 4 gün kala beta hcg 5.21 çıktı 3 gün sonra tekrarını istedi dr, ve dünki sonuç 33.5 çıktı. hala çok düşük ve bat tarihim bugün. içinizde bu şekilde hcg düşük başlayıp sonra yükselen ve hamileliği sağlıklı devam eden var mı? lütfen yardım..
Bozma moralini daha erken helebir degerin 3000 binlere gelsin bu dr larda masallah felaket tellalı gibiler... Yarın değilde öbür gün cagirsa daha mantıklı olurdu... Umarım sadece supeleniyorlardir öyle bisey yoktur...
iyi akşamlar...ben 12 ekim de tekrar kan tahlili yaptırdım 69498 çıktı. ilerleme iyi galiba. ultasona girmedim haftaya girmeyi düşünüyorum.phia arkadaşım çoğul gebelik demişsin ama pek sanmıyorum kısmet artık..sfkaydın siz tekrar tahlil yaptırdınızmı ultrasona girdinizmi merak ettim.Güzelim, eğer değerin 2620 ise, bu değere göre çoğul gebelik söz konusu olabilir, hazırlıklı ol, ama yine de kendini kaptırma tabi
Senin değerin de çoğul gebelik gibi görünüyor canım
adetim 4 gün geçikti evde test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı sonra dayanamadım
bugün kan testi yaptırdım sonuç 0,19 negatif dediler hastalanmazsan 1 hafta sonra
tekrar hastaneye gelin dedi sizce gebelik varmıdir geç döllenme olmuş olabilirmi?
0,19 bi ihtimalmi yinede lütfen cevap verin arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?