Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bugün tekrar test yaptım test 77 den 148 çıkmış 9 yaptırmıştım birde bugün tam 2 katı olması gerekmiyormu ?

Sana tavsiyem sürekli takibini yapicak iyi bir dr bulman.. zaten sorunsuz bir gebeligi her dr kontrol ediyor...
Benimde çok problemli gebeligim sürekli güvendiğim gittiğim bir dr' um var... Bütün sorularıma detaylı cevap verir... Buben 20. Haftama kadar yattım sürekli kanamalarimdan şükür okadar problemli gebeligimde son haftalarima geldim çok şükür...

Umarım seninde tamamına erer sağlıcakla kucaklarsin bebegini..

Merhaba kızlar..geçen pazartesi (8 ekim) migren atağım için hastaneye gitmiştim..serum takmadan önce " gebe olabilirim " dedim ..kan testi sonucu 4.36 çıktı.." gebe değilsiniz " dediler ee tabi çok ağladım..gerçi ikinci denememdi fakat yaşım epey büyük sizlerden..panik doğal tepki..ama bugün tekrar kan testi yaptırdım başka bi yere 93.6 çıktı..yani hamileyimm..darısı tüm isteyenlerin başına..Allah sadece isteyenlere versin inşallah..

20den sonraki ölçtügün ilk deger kaçtı ve kaç gün sonra ölçtün? benim çarşamba 21 çıkmıştı bugun 72 iyimi acaba:26:

20den sonraki ölçtügün ilk deger kaçtı ve kaç gün sonra ölçtün? benim çarşamba 21 çıkmıştı bugun 72 iyimi acaba:26:

canım benimde böyle ilerliyor işte 3 gün sonra ölçüldü ilk 06.10 da 18 çıktı 09.10 da 77 11.10. da 148 anladığım kadarıyla sende benim gibi değerlere takıldın.

merhabaa kızlar ben ilk defa yazıyorum size paylaşımlarınızı çok beğeniyorum kafam çok karışık beni de aydınlatırsanız çoooookkk mutlu olucam adetime daha 10 gün var dün dün ve önceki gün dahil 3 tane idrar testi yaptım ve üçünde de ikinci çizgi silik çıktı buna dayanarak aynı gün kan testi yaptırdım ve sonuç 2.0 yani negatif neden böyle oldu idrarda pozitif ama kan da negatif acaba bu değer adet tarihime kadar yükselir mi yani hamile olabilir miyim böyle bi durumu yaşayan var mı aranızda lütfen en kısa zamanda bana cevap verin arkadaşlar

cooook tebrik ederim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah... boyle mesajlar bize de cok moral oluyor. acaba ovulasyonun kacinci gunu 21'i gordunuz? ya da regle ne kadar kalmıştı?

Ben de böyle mesajlar okuyunca kalbim kanatlanıyor :) Nasıl bir bekleyiştir,nasıl bir heyacandır Rabbim tattır bize de..

Merhaba,adetine baya varmış biraz daha beklemeni öneririm biliyorum sabretmek zor ama bu forumlarda aynı şekilde negatif sonuçla adet gecikmesini bekleyip hamile olduğunu öğrenenler var ümitsiz olmamak lazım.İnşallah Nasip olur tüm isteyenlere..

Yürekten amin.. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah..

Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün bacım :)

selamlar, adete 4 gün kala beta hcg 5.21 çıktı 3 gün sonra tekrarını istedi dr, ve dünki sonuç 33.5 çıktı. hala çok düşük ve bat tarihim bugün. içinizde bu şekilde hcg düşük başlayıp sonra yükselen ve hamileliği sağlıklı devam eden var mı? lütfen yardım..

evet sağlıklı bir gebelikse yükselir..değer düşüklüğüne takılma..bende sürekli baktırdım kafam karıştı...dr şimdi bir sürü tıbbi terim bahseder..niyetini ferah tut..inşallah hamilesin

Bozma moralini daha erken helebir degerin 3000 binlere gelsin bu dr larda masallah felaket tellalı gibiler... Yarın değilde öbür gün cagirsa daha mantıklı olurdu... Umarım sadece supeleniyorlardir öyle bisey yoktur...

1 haftadır mafoldum yaaa cnm. özele gittm işte 3 kere falan dış gebelik dedi değerlerm hergün 2 kat hatta 3 kat yükseliyo. bna diyo hala göremedm yükselse bile değern iğneyle düşürücz artk falan dedi ertesi gün içn bnde gitmedm hemn cuma günü devlet hastanesine gittm onlarda keseyi gördüler rahm içnde 2 gün sonra gel dediler bugn gittim yine baktılar içnde dediler ve suan kan değerm 7650 çıktı sadece kese var rahm içnde bebeği daha göremediler snce normalmidr hersey cnm yaaa kafamı çok karştırdılar korkuyorm...

Merhaba sıkıntı ve hayal kırıklıgı ile dolanırken sizleri buldum.
son regl tarihimin üzerinden 8gün geçmişti bhcg değerim 103çıktı 3senedir bu haberi bekliyordum her ay dünyalar benim oldu. iki gün sonra gel tekrar yapılacak dedi buarada hafif lekelenmem vardı progeston verdi bende evde sürekli uzandım fakat iki gün sonra gittiğimde dünyam başıma yıkıldı:'''(((hcg değeri 65 e düşmüş doktorum sağlıksızmız ama hamile kalabiliyorsun üzülme dedi nasıl üzülmem:''''((( kanama ile atılacak dedi perşembede tekrar bakılacakmış bhcg me sıfırlanması gerekiyor yoksa dış gebeliğe döner dedi fakat benim lekelenme haricinde kanamam yok hala nekadar sürede regli ye döner biliyormusunuz??Bu üzüntüme birde dış gebelik eklenmesin nolur ya:'(

iyi akşamlar...ben 12 ekim de tekrar kan tahlili yaptırdım 69498 çıktı. ilerleme iyi galiba. ultasona girmedim haftaya girmeyi düşünüyorum.phia arkadaşım çoğul gebelik demişsin ama pek sanmıyorum kısmet artık..sfkaydın siz tekrar tahlil yaptırdınızmı ultrasona girdinizmi merak ettim.

adetim 4 gün geçikti evde test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı sonra dayanamadım
bugün kan testi yaptırdım sonuç 0,19 negatif dediler hastalanmazsan 1 hafta sonra
tekrar hastaneye gelin dedi sizce gebelik varmıdir geç döllenme olmuş olabilirmi?
0,19 bi ihtimalmi yinede lütfen cevap verin arkadaşlar..

benimde adetim tam 1 hafta geçmişti gebelik yok dediler.daha sonra anladıkki kimyasal gebelikmiş.adetle sona ermişti.ama inşallah geç döllenme olmustur sende

merhabaa kızlar ben ilk defa yazıyorum size paylaşımlarınızı çok beğeniyorum kafam çok karışık beni de aydınlatırsanız çoooookkk mutlu olucam adetime daha 10 gün var dün dün ve önceki gün dahil 3 tane idrar testi yaptım ve üçünde de ikinci çizgi silik çıktı buna dayanarak aynı gün kan testi yaptırdım ve sonuç 2.0 yani negatif neden böyle oldu idrarda pozitif ama kan da negatif acaba bu değer adet tarihime kadar yükselir mi yani hamile olabilir miyim böyle bi durumu yaşayan var mı aranızda lütfen en kısa zamanda bana cevap verin arkadaşlar....kızlar böyle bi durumla karşılaşanınız var mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…