selamlar, adete 4 gün kala beta hcg 5.21 çıktı 3 gün sonra tekrarını istedi dr, ve dünki sonuç 33.5 çıktı. hala çok düşük ve bat tarihim bugün. içinizde bu şekilde hcg düşük başlayıp sonra yükselen ve hamileliği sağlıklı devam eden var mı? lütfen yardım..
1 sene uğraştım bebegimi 5 gün önce kaybettim düşük yaptım çok üzgünüm
benim adet günümde 33.37 çıktı 5 gün sonra 77 çıktı. 4 gün sonra 533 2 gün sonrada 1328 çıktı... beta yükseldi fakat daha ultrason için gitmedim... perşembe gitmeyi düşünüyorum ... doktor bayramdan sonra gel dedi ama ben o kadar dayanamam sanırım... iyi yada kötü sonucu öğrenmem gerek... şu an kesin hamileyim diyemiyorum kimseye:18:
Sen çok yaşa emi..durduğun kabahat ..herkeslere haber ver kuzu hamilesin..:)benim adet günümde 33.37 çıktı 5 gün sonra 77 çıktı. 4 gün sonra 533 2 gün sonrada 1328 çıktı... beta yükseldi fakat daha ultrason için gitmedim... perşembe gitmeyi düşünüyorum ... doktor bayramdan sonra gel dedi ama ben o kadar dayanamam sanırım... iyi yada kötü sonucu öğrenmem gerek... şu an kesin hamileyim diyemiyorum kimseye:18:
1 sene uğraştım bebegimi 5 gün önce kaybettim düşük yaptım çok üzgünüm
sanırım bana kimse cevap vermicekkk
Merhaba,daha önce cevap verdim ama sanırım gözünden kaçmış.Regline baya varmış gecikmeyi beklemeni öneririm,biliyorum sabretmek zor ama bu forumlarda aynı şekilde negatif sonuçla regl gecikmesini bekleyip hamile olduğunu öğrenenler var.Ümitsiz olmamak lazım.İnşallah nasip olur tüm isteyenlere..
sonunda dayanamayıp gittim bugün... karından bile kese gözüktü... çok yeni dedi... geç döllenme olmuş bende... ve kalp atışlarını duymak için bayramdan sonrayı beklemem gerekiyormuş... umarım herkesin ve benim hamilelik sürecim yolunda gider... allahım olmayan ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.... ayrıca sakın doktorlara moralinizi bozmayın bana çok küçük ihtimal tutunmaya çalışıyo olabileceğini söylemişlerdi... herşeyin hayırlısı... sevgiler....
adetimi bugün olacaktım ama olmadım. bende kan testi yaptım. sonuç 11,21 çıktı. çok mu kötü kızlar yardım edin kafam karışık. kaç haftalık oluyor bu değer.
adetimi bugün olacaktım ama olmadım. bende kan testi yaptım. sonuç 11,21 çıktı. çok mu kötü kızlar yardım edin kafam karışık. kaç haftalık oluyor bu değer.
öncelikle hayırlı olsun bebeğin bence çok kötü değil sonuç ben de geçen sene adetim 5 gün geçtiğinde beta hcg 17 .11 çıkmıştı sonradan yükseldi ama maalesef bebeğim karnımda öldü senn adetin 1 gün geçmiş kötü değil kafan karışmasın ALLAH kucağına almayı da nasip etsn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?