Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benim adet günümde 33.37 çıktı 5 gün sonra 77 çıktı. 4 gün sonra 533 2 gün sonrada 1328 çıktı... beta yükseldi fakat daha ultrason için gitmedim... perşembe gitmeyi düşünüyorum ... doktor bayramdan sonra gel dedi ama ben o kadar dayanamam sanırım... iyi yada kötü sonucu öğrenmem gerek... şu an kesin hamileyim diyemiyorum kimseye :18:

1 sene uğraştım bebegimi 5 gün önce kaybettim düşük yaptım çok üzgünüm

Gecmis olsun canim bende 2 ay once dusuk yaptim gercekten cok uzucu bir olay ama lutfen umidini kaybetme.. Hayirlisiyla rabbim en kisa zamanda saglikli bebeklerimizi verir bizlere insallah

teşekkür ederim ikinci bebegi kaybettim rahim bozukluğu vardı ameliyatla düzelttik sorun yok dediler neden böyle oldu bilemedim(

merhaba canım bende aynı durumu yasadım beta hcg de hamileydim kesede yoktu bir hafta sonra gel dedi kanamam başladı gittim tekrar bebek yok dediler düşük yapmışşın dediler ama sen hamilesin ve sana tavsiyem doktor kesede çocugu görmesse bile sakın kürtajı falan kabul etme.

Sen çok yaşa emi..durduğun kabahat ..herkeslere haber ver kuzu hamilesin..:)

1 sene uğraştım bebegimi 5 gün önce kaybettim düşük yaptım çok üzgünüm

çok geçmiş olsun RABBİM bi daha yaşatmasın kimseye ben de 1 sene önce bebeğimi kaybettim karnımda öldü 2,5 aylıkken 3 senelik evliyim ve ben de 2 senedir çocuk istiyorum ilk bebeğimdi o yüzden seni çok ii anlıyorum

sanırım bana kimse cevap vermicekkk

Merhaba,daha önce cevap verdim ama sanırım gözünden kaçmış.Regline baya varmış gecikmeyi beklemeni öneririm,biliyorum sabretmek zor ama bu forumlarda aynı şekilde negatif sonuçla regl gecikmesini bekleyip hamile olduğunu öğrenenler var.Ümitsiz olmamak lazım.İnşallah nasip olur tüm isteyenlere..

sonunda dayanamayıp gittim bugün... karından bile kese gözüktü... çok yeni dedi... geç döllenme olmuş bende... ve kalp atışlarını duymak için bayramdan sonrayı beklemem gerekiyormuş... umarım herkesin ve benim hamilelik sürecim yolunda gider... allahım olmayan ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.... ayrıca sakın doktorlara moralinizi bozmayın bana çok küçük ihtimal tutunmaya çalışıyo olabileceğini söylemişlerdi... herşeyin hayırlısı... sevgiler....

Herkese merhaba benmde değerim gecikmeden 3 gün sonra 415.7 çıktı normal mi peki arkadaşlar....

teşekkür ederim evet çok haklısın beklemek çokkk zor ALLAH isteyen herkese nasip etsn inşallah hayırlısıylaa

Maşallah Allah dertsiz tasasız kucağına versin,darısı başımıza inşallah..

adetimi bugün olacaktım ama olmadım. bende kan testi yaptım. sonuç 11,21 çıktı. çok mu kötü kızlar yardım edin kafam karışık. kaç haftalık oluyor bu değer.

adetimi bugün olacaktım ama olmadım. bende kan testi yaptım. sonuç 11,21 çıktı. çok mu kötü kızlar yardım edin kafam karışık. kaç haftalık oluyor bu değer.

öncelikle hayırlı olsun bebeğin bence çok kötü değil sonuç ben de geçen sene adetim 5 gün geçtiğinde beta hcg 17 .11 çıkmıştı sonradan yükseldi ama maalesef bebeğim karnımda öldü senn adetin 1 gün geçmiş kötü değil kafan karışmasın ALLAH kucağına almayı da nasip etsn canm

canım çok ara bi değer çıkmış iki gün sonra tahlili yenilersen yükseliş varsa problem yok demektir.

amin canım allah dileyen herkese evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…