canım çok ara bi değer çıkmış iki gün sonra tahlili yenilersen yükseliş varsa problem yok demektir.
yarın test yaptırcam yine çok stresliyim inşallah yükselirr değerler
hep böyle olur zaten güzel haberlerini alıcaz inşallah bende aynıydım
06.10 da 18 çıktı
09.10 da 77
11.10 da 142
13.10 da 262
değerler az az yükseliyordu ve bugün tekrar tahlil yaptırdım 1182 şükürler olusun çok mutluyum yarın da doktora gideceğim.
hep böyle olur zaten güzel haberlerini alıcaz inşallah bende aynıydım
06.10 da 18 çıktı
09.10 da 77
11.10 da 142
13.10 da 262
değerler az az yükseliyordu ve bugün tekrar tahlil yaptırdım 1182 şükürler olusun çok mutluyum yarın da doktora gideceğim.
insallllahhh canimmm haber vermeyi unutma bizedee! Benim arkadasim kan testini adet gününden 6 gün önce yapmisti negatif cikmisti. ama adet olmadi! idrar testi yapti adet gününde pozitif cikti.
RABBIM insallah her isteyene anne olmayi nasip eder! :CüvCüv:
:Saruboceq:
anammm masallahh kiz seninki 3üz olmasin :))) ??
çok sevindim canım darısı başıma inşallah... canım seninde ara ara karın ve kasık ağrın oluyormuu?
canım bende hiç bir hamilelik belirtisi yok ama sadece ve sadece kasık ağrım oda çok zorlayacak derece değil senin çok varmı ?
slm kızlar bugün öğrendim 2 yada 3 haftalık hamileyim:)beta hcg sonucum 535 normalmidir?
dün biraz vardı ağrım. ama bugün çok yok ara ara kasılma oluyor onuda bugün doktora sordum normal dedi. kan tahlili sonucum 55,70 çıktı çok mutluyum bayramdan sonraki gün bebeği görmeye gidicem inşallah. sen nasılsın canım nasıl hissediyosun kendini. ben çok mutluyum sürekli bebeği düşünüyorum...
canım değerin gayet iyi gidiyor bende kısmetse bayramdan sonra kalp atışını duymaya gideceğim dün gittik keseyi gördük değerim 1181 di bu değerler le göremeyiz keseyi ama yinede bi bakalım dedi ama şükürler olsunki göründü çok zor işler bunlar aslında zor değilde insan durmadan problem yapıyor ilk değerim artıcakmı diye problem yapıyordum daha sonra keseyi görücekmiyim diye şimdi de kalp atışı olucakmı diye problem yapıyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?