Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

yarın test yaptırcam yine çok stresliyim inşallah yükselirr değerler

hep böyle olur zaten güzel haberlerini alıcaz inşallah bende aynıydım
06.10 da 18 çıktı
09.10 da 77
11.10 da 142
13.10 da 262
değerler az az yükseliyordu ve bugün tekrar tahlil yaptırdım 1182 şükürler olusun çok mutluyum yarın da doktora gideceğim.

Merhabalar herkese...

Ben bu beta hcg araliklarini anlayamiyorum tam olarak, mesela 700 hem 2-3 haftalik hem de 3-4 haftalikta geciyor. Nasil okuyacagiz test sonuclariini????

Ben 32 gunde bir adet olurum normalde ve SAT 16 eylul du... Fakat saniyorum 8inden ya da 10 undan itibaren idrar testi yaptim evde ve ilk onde cok silik ikinci cizgiden baslamak uzere hergun koyulasarak ilerledi. Birkac gun ara verdim ve en son dun aksam yaptigim kopkoyuydu. Bugun sabah da teyit edip kan tahliline gittim. Beta degerim 1232 cikti. Yani pozitif :)

Yani 32 gunden dusunursek yarin adet olmam gerektigi alde kanda da idrarda baya erken ckti... Yalniz iste bu degeri yorumlamakta sikintim var, yardim bekliyorum....

çok sevindim canım darısı başıma inşallah... canım seninde ara ara karın ve kasık ağrın oluyormuu?

slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var...ben tüp bebek yaptırdım.. transferin 12. günü 7.97 çıktı.14.gün 21.16oldu.16 .gün 74,96 oldu. 18.gün 134.13 oldu. dr artışlar iyi dedi ama dünden beri şiddetli kanamam var dr durdurmaya çalışacaz dedi.sizce hala şansım var mı bırakmalımıyım bilgisi olan var mı

merhaba arkadaşlar k.k yı sürekli takip ediyodum ama henüz yeni üye oldum burda en azından içimin biraz daha rahatlayacağını düşündüğüm için sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istedim yaklaşık 1 senelik evliyim şimdiye kadar düşünmüyoduk korunuyoduk ama bu ay bebişimiz olsun istedik ve denedik şuanda yumurtlamamdan 9 gün geçti ve adetime 6 gün var ilk günlerde kasıklarımda yanarak ağrı hisettim bu 2-3 gün sürdü bu aralarda belimde şiddetli bi ağrı var ara ara kasıklarıma da vuruyo,çok gazım var ve yoruluyorum çok uyuma isteği var,akıntımda sarımsı yoğun,ama göğüslerimde bi acıma yok,çalışıyorum çalıştığım yerde ne kadar çok bebk isteğimi bildikleri için bana psikolojik diyolar çok sıkılıyorum.sağlık ocağındaki doktorum bi kan testi yaptır 1 hafta bile olsa sonuçta bi yükselme olabilir bakalım dedi bugün yaptırdım 0.23 çıktı yani negatif biliyorum erken davrandım adetimi bekliycem yani 23 ekim nolur sizlerde bana yardımcı olun benim gibi beli çok ağıran oldumu belirti olarak..

kızlar kan testinde değer 28 çıktı bugün aile hekimine gittim tekrar yaptırayım yükselmiş mi diye cins adam souç menfi(olumsuz) dedi ve üstelik isteğe göre test yapılmaz öle dedi ay bi sinir oldum bi sinir oldum anlatamam. hamile miyim acaba yaaa? gerçi yine yaptırdım başka bi hastanede ama onun da sonucu yarına çıkarmış offf çok merak ediyorum

slm kızlar bende sitenizde yeniyim devamlı takip ediyorum bende geçenlerde hastaneye gittim karın ağrısıyla beta hcg ye baktırdım 0.6 çıktı.doktor 2 gün sonra yine baktır dedi ne demek istedi anlamadım acaba yeni diyemi kan değerim bu kadar düşük çıktı yardımcı olursanız sevinrim şididen tşklr...

canım bende hiç bir hamilelik belirtisi yok ama sadece ve sadece kasık ağrım oda çok zorlayacak derece değil senin çok varmı ?

dün biraz vardı ağrım. ama bugün çok yok ara ara kasılma oluyor onuda bugün doktora sordum normal dedi. kan tahlili sonucum 55,70 çıktı çok mutluyum bayramdan sonraki gün bebeği görmeye gidicem inşallah. sen nasılsın canım nasıl hissediyosun kendini. ben çok mutluyum sürekli bebeği düşünüyorum...

merhaba arkadaşlar. beklenen doğum tarihi 10 haziran olanlardan kan testi yaptıranlar yazabilirmi. benim 5+4 de 69400 çıktı tabloya baktığımda 7 hafta civarı görünüyor ilginç geldi..şimdi farkettim..

[slm kızlar bende sitenizde yeniyim devamlı takip ediyorum bende geçenlerde hastaneye gittim karın ağrısıyla beta hcg ye baktırdım 0.6 çıktı.doktor 2 gün sonra yine baktır dedi ne demek istedi anlamadım acaba yeni diyemi kan değerim bu kadar düşük çıktı yardımcı olursanız sevinrim şididen tşklr]

kızlar selam bende bugun kan testı verdım adetıme 6 gun var ama kasıkta garı gaz artsı vardı dayanamadım bakalım ne cıkıcak...:18:

canım değerin gayet iyi gidiyor bende kısmetse bayramdan sonra kalp atışını duymaya gideceğim dün gittik keseyi gördük değerim 1181 di bu değerler le göremeyiz keseyi ama yinede bi bakalım dedi ama şükürler olsunki göründü çok zor işler bunlar aslında zor değilde insan durmadan problem yapıyor ilk değerim artıcakmı diye problem yapıyordum daha sonra keseyi görücekmiyim diye şimdi de kalp atışı olucakmı diye problem yapıyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...

amin canım inşallah sorunsuz olarak bebeğini kucağına alırsın allah bebek isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinnn. bence kalp atışını duyacaksın ben buna canı gönülden inanıyorum. annelik böyle bişey galiba sürekli bi endişe var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…