Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım arkadaşım kötü bir tecrübem yok fakat ilk denememiz sanırım bunun verdiği şaşkınlık ve cahillik olsa gerek.İnan ne yapacağımı bilmiyorum.Zaman geçmek bilmiyor benim için.

canım benim devamlı bitmek bilmeyen sancılarım vardı. Bide doktora hamilelik şüphem olduğunu söylediğim halde hayır yok dedi ve beni alttan muayene edip vakumladı. Sonucunda sancılar iki katına çıktı. Dayanamayıp değerlerimi ölçtürdüm 97 çıktı. 2 gün sonra tekrar gittiğimde 9.76 olmuştu. Dr bugün yada yarın düşük gerçeklşir demişti.sen bol bol dinlen güzelim. Ayaklarını da yükseğe koy. Umarım rabbim korur bişey olmaz. Aklına böyle şeyler getirme:))) ok :)))

canım benim devamlı bitmek bilmeyen sancılarım vardı. Bide doktora hamilelik şüphem olduğunu söylediğim halde hayır yok dedi ve beni alttan muayene edip vakumladı. Sonucunda sancılar iki katına çıktı. Dayanamayıp değerlerimi ölçtürdüm 97 çıktı. 2 gün sonra tekrar gittiğimde 9.76 olmuştu. Dr bugün yada yarın düşük gerçeklşir demişti.sen bol bol dinlen güzelim. Ayaklarını da yükseğe koy. Umarım rabbim korur bişey olmaz. Aklına böyle şeyler getirme:))) ok :)))

cvp için tşkr ederim canım bende korkuma zaten hiç kalkmıyorum dinleniyorum bakalım eğer tekrarlarsa dr giderim inşllh bişey olmaz sağ sağlım kucağımıza almayı nasip eder allahım....

cvp için tşkr ederim canım bende korkuma zaten hiç kalkmıyorum dinleniyorum bakalım eğer tekrarlarsa dr giderim inşllh bişey olmaz sağ sağlım kucağımıza almayı nasip eder allahım....

inş canım... Zaten bir kaç gün sürerse hiç aksatma dr a git. Hiç olmazsa bi ilaç falan verir. Kendine dikkat et yorma kendini:)))

Benim yaş 27 canımm oyy ne güzell tek atış ve tutuşş hehehe:):):).. hakkımızda hayırlısı olsunn bu arada bişi sorsam adetime 1 hafta var söylemesi ayıptır ilişkiye zor giriyorum acayip sancım oluyor kasığımda bide çok akıntım oldu 2 gündür neden olabilir ya fikriniz varmı

Canım arkadaşım kötü bir tecrübem yok fakat ilk denememiz sanırım bunun verdiği şaşkınlık ve cahillik olsa gerek.İnan ne yapacağımı bilmiyorum.Zaman geçmek bilmiyor benim için.

canını hiç sıkma canım çünkü sıkacak bişey yok hamişliğin tadını çıkar bi an önce doktora git güzelce kontrollerine de başla.:):) kendien dikkat ettt

merhba bende adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 4,76 çıktı doktora gösteremedim sonucu daha bugun aldım acaba hamilemiyim çok istiyorum

ayy gerçekten mi inşallah ya 5 in altında çıkınca ümidim kırılmıştı açıkçası

canocan seni ümitlendirmek istemem ama bak hatta bi arkadaşta paylaşmış seninle aynı değerde çıkmış doktor şüpheli demiş sonra yaptırmış hamile benim arkadaşımada öle olmuştuu o yüzden dedim umarım hamilesinnn güzel haberlerini bekliyoruzz

Bizde aynı korunuyorduk ama bir aydır korunmuyoruz cnm işte bügünde iyiyim biraz baş dönmesi oldu akşam üstü ve kasık ağrım yeni başladı başka belirti yok midem bulantı gibi oluyor ama bulanmıyor heveslendiği istemiyorum bende ama işte şüphe bir de gaz sancım var bir kaç gündür mide bulNtısınından sonra başladı acaba o mu kasık ağrısı yapıyor? Yoksa o da hamilelik belirtisi mi bilemiyorum :)) ama sonuç olumlu olumsuz yazarım yine. Be pek sanmıyorum olduğunu ya hayırlısı :)

mrb sanırım hamılesınız bnmde geçen hafta persembe gunu kan testı yaptırdım degerım 37 çıktı 2 gun snra tekrar ıstedı dr 60 oldu trkrar 2 gun snra 121 oldu degerlerım ama daha öncesınde kanamam oldu bn adet oldum sanmıştım adetımde de 8 gun geçmıştı ama adetım normal adet gıbı degıldı az az gelıyodu ilk 2 gun normal kırmızı daha snra siyah ve kahverengı geldı dr sordum düşük tehlikesi dedı daha önce bn ilk gebelıgımde kımyasal gebelık gecırmıştım 1 hafta snra gel keseye bakıcaz dedı dr çok uzattım ksra bakmayın ama sizin belırtılerınız olmuşmuydu bnm sırtım agrıyo ara ara anlıcanız korkum yıne keseyı görememekten korkuyorum ilk gebelıgımde görememiş ve degrlerım düşmüştü yınede hayırlısını istıyorum rabbımden sizn degerlerınız nasıldı lütfen yardımcı olun

gebelik testi yapmışmıydın canım çizgi çıkmışmıydı?sonra mı kan testi yaptırdın

hayır daha adetime 4 gün var çok merak ettiğim için kan testi yaptım ilk önce, öncedende yaptirrmıstım negatifken 0,1000 çıkmıştı böyle çıkınca heyecanlandım birden tekrarlıcam zaten dun yaptırmıştım yarın tekrar mı yaptırsam yoksa biraz daha beklesemmi bilemedim :/

Bence beklemelisiniz bende Pazartesi test yaptırdım 0,1 çıktı ama belirtiler halen devam ediyor yinde adet günümün geçmesini bekliyorum bnmde 4 gün var daha inşallah hamişizdir :)

merhba bende adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 4,76 çıktı doktora gösteremedim sonucu daha bugun aldım acaba hamilemiyim çok istiyorum

canım bence dikkatli ol derim. benim 4 gün kala o değer çıkmıştı. inş. allah ın izniyle hamilesindir canım. yüce rabbim cümle isteyenlere nasip etsin. sen tedbiri elden bırakma derim. sonucunu gösterme istersen 2 gün sonra git tekrar test yaptır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…