zecebe arkadaşımm beni yanlış anlama sakın ama çok olumsuz düşünüyorsun herşeyiii yorumlarını okudumm rahat ol canım değerlerin hamileliği gösteriyor bir keseyi 4 biri 8 haftada görür herkes farklıdır sonuçta sıkma o tatlı canınıı kötü tecrüben varmı bilmiyorum ama olsa dahii böle düşünmee bebişin hayırlı olsunnn:)))))
slm size bişey sormak istiyorum düşük olduğunu nasıl anladınız önce ağrımı yoksa kanamamı oldu. Dün gece benm karnımda çok şiddetli bi ağrı oldu yerimden bile kalkamadım acabamı diyorum vallahi sabah beri uzanıyorum korkumdan kalkmıyorum bişey olmasın diye
slm size bişey sormak istiyorum düşük olduğunu nasıl anladınız önce ağrımı yoksa kanamamı oldu. Dün gece benm karnımda çok şiddetli bi ağrı oldu yerimden bile kalkamadım acabamı diyorum vallahi sabah beri uzanıyorum korkumdan kalkmıyorum bişey olmasın diye
canım benim devamlı bitmek bilmeyen sancılarım vardı. Bide doktora hamilelik şüphem olduğunu söylediğim halde hayır yok dedi ve beni alttan muayene edip vakumladı. Sonucunda sancılar iki katına çıktı. Dayanamayıp değerlerimi ölçtürdüm 97 çıktı. 2 gün sonra tekrar gittiğimde 9.76 olmuştu. Dr bugün yada yarın düşük gerçeklşir demişti.sen bol bol dinlen güzelim. Ayaklarını da yükseğe koy. Umarım rabbim korur bişey olmaz. Aklına böyle şeyler getirme:))) ok :)))
cvp için tşkr ederim canım bende korkuma zaten hiç kalkmıyorum dinleniyorum bakalım eğer tekrarlarsa dr giderim inşllh bişey olmaz sağ sağlım kucağımıza almayı nasip eder allahım....
inş. Cnm. Benim ilk deneme oldu sonra 5 haftalıktı düşük yaptım canım. 1 ay aradan sonra bu ikinci denemeydi yine hamişim. Yaş 24 canım. Bebişte 5+1 daha.... :))) darısı başına güzelim. Senin yaş kaç?
Canım arkadaşım kötü bir tecrübem yok fakat ilk denememiz sanırım bunun verdiği şaşkınlık ve cahillik olsa gerek.İnan ne yapacağımı bilmiyorum.Zaman geçmek bilmiyor benim için.
arkadaşlar merhaba. bende bugün tam 5 haftalık oldum. ben adetimden 4 gün önce hcg yaptırdım 4.34 çıktı dr.şüpheli dedi. 2 gün sonra tekrar gittim değerim 20.21 olmuş. dr. 1 hafta sonra tekrar gel dedi ve dün yaptırdığım test 748.79 çıktı. sizce sonucum normal mi? bu benim 2. gebeliğim 1.sini malesef 5 haftalıkken kaybetmiştim. 1 ay aradan sonra buna hamile kaldım ama korkuyorum
merhba bende adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 4,76 çıktı doktora gösteremedim sonucu daha bugun aldım acaba hamilemiyim çok istiyorum
arkadaşım büyük ihtimal hamilesin bikaç gün sonra tekrarla hayırlı olsunnn:)
ayy gerçekten mi inşallah ya 5 in altında çıkınca ümidim kırılmıştı açıkçası
canocan seni ümitlendirmek istemem ama bak hatta bi arkadaşta paylaşmış seninle aynı değerde çıkmış doktor şüpheli demiş sonra yaptırmış hamile benim arkadaşımada öle olmuştuu o yüzden dedim umarım hamilesinnn güzel haberlerini bekliyoruzz[/QUO
Arkadaşım bence de biraz erken.48 saat sonra tekrar baktır kanına.Benim ilk kan değerim 79.2 çıktı.Henüz net olmadığı için sadece endişeliyim.Tek yapabildiğim şey Allahım ne olur değerimi arttır diye dua etmek.
ayy gerçekten mi inşallah ya 5 in altında çıkınca ümidim kırılmıştı açıkçası
inş. canım,dün çok kötüydüm aşırı baş dönmesi bulantı,günümde 3 gün geçmişti,test yaptırdım ama 0.06 çıkmış,çok şaşırdım hamile değilsem,bu kasık,karın,baş ağrısı,aşırı baş dönmesi,en önemlisi bu bulantı niye,dış gebelik mi acaba,yoksa kötü bi hastalığım mı var,ruh halim sürekli değişiyo,durduğum yerde ağlıyom,bazen de kuşlar gibi mutlu hissediyom kendimi,bi ilaç kullanmıyom,çocuk emziriyom,hiçbişey anlamadım bu işten,zaten biz geri çekilmeyle korunuyoduk aklımda hamilelik hiç yoktu miğde bulantısı olunca o kadar erkenden,hcg de ta 26 sında 0.25 çıkınca kesin var dedim,hatta olmayan çocuk için ne kavgalar yaptık eşimle,durumu kabullendi,ben de alışmıştım bu fikre,zor da olsa katlanacam diye,ama sonuç fos,bu bulantı öldürecek beni,biraz daha bekleyecem,son noktaya gelince acile gidecem artık,tüm kan hormon değerlerime baktıracam neyim var diye
mrb sanırım hamılesınız bnmde geçen hafta persembe gunu kan testı yaptırdım degerım 37 çıktı 2 gun snra tekrar ıstedı dr 60 oldu trkrar 2 gun snra 121 oldu degerlerım ama daha öncesınde kanamam oldu bn adet oldum sanmıştım adetımde de 8 gun geçmıştı ama adetım normal adet gıbı degıldı az az gelıyodu ilk 2 gun normal kırmızı daha snra siyah ve kahverengı geldı dr sordum düşük tehlikesi dedı daha önce bn ilk gebelıgımde kımyasal gebelık gecırmıştım 1 hafta snra gel keseye bakıcaz dedı dr çok uzattım ksra bakmayın ama sizin belırtılerınız olmuşmuydu bnm sırtım agrıyo ara ara anlıcanız korkum yıne keseyı görememekten korkuyorum ilk gebelıgımde görememiş ve degrlerım düşmüştü yınede hayırlısını istıyorum rabbımden sizn degerlerınız nasıldı lütfen yardımcı olunHepinize çok teşekkür ederim. Yüce rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah. Bide size bişey söylemek istiyorum. Dr a gittiğinizde eğer gerçekten kendinizden eminseniz sonuçlarınız negatifte çıksa hiç canınızı sıkmayın. Testinizi tekrar yaptırın. çünkü bende öyle oldu...
gebelik testi yapmışmıydın canım çizgi çıkmışmıydı?sonra mı kan testi yaptırdın
merhba bende adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 4,76 çıktı doktora gösteremedim sonucu daha bugun aldım acaba hamilemiyim çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?