Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım benim sen yine de bi ihtimal üst gördüğünü düşün. benim ilk gebeliğimde üst gördüm ben henüz adetime 7 gün vardı. sonra doktora gidip söyledim hamile olmadığım konusunda ısrar etti. sonra dayanamayıp bir aç gün sonra tekrar test yaptığımda çıkmıştı ama iş işten geçmişti. dr vajina kanalımı vakumladığı için bebişim tutunamadan düşmüştü( her neyse çok şükür tekrar bebişim yolda. senin kanaman geçti mi canım? yoksa devam ediyor mu hala? bu arada cnm sırt ağrısı çok üstüne düşülecek bir mevzu değil şuan da gayet normal. bence düşüğün en büyük belirtisi bitmek bilmeyen kasık sancıları sık sık ve çok ağrılı.sen yinede üzme kendini olur mu tatlım. rabbime emanet et yavrunu. inşallah bişeycikler olmaz.

:) :)))) aynen öyle:))) canım benim zorlanıyorsan bir kaç gün ara ver ilişkiye adetine 3 gün falan varken git bi kan testi yaptır. her ihtimali değerlendir canım benim. çok kaptırma kendini ama gözardı da etme. bide canım alt karında şişlik var mı sende? umarım hamilesindir tatlım yaaaa inş....

kızlar günaydın..... kimse yok mu yaaaa..... bakın pazartesinden sonra 1 hafta yokum. işten izin aldım evde full yatacam ohhh keyif keyif.... inanılmaz uyku aşeriyorum:))) dün akşam yemeği yaktım eşim biraz daha geç gelse evi de yakıyordum :)) allah muhafaza:))))

teşekkür ederim inşallah hamileyimdir, pazartesi yeni bi test daha yaptırım doktora öyle göstereyim o zaman , belim ağrıyor kasıklarımda batma var ve sürekli bişeyler yemek istiyorum üstüne de yorgun hissediyorum bu belirtiler daha önce olmamıştı :18:

inş. Canım benim. Hem çok telaş yapma olur mu:)))) hadi bakalım pazartesi hayırlı haberlerini bekliyorum inş.... Buraya kocaman "hamileyim" diye yazarsın bizde hayırlarız:))))

Son düzenleme:

yok hayatım kendimi kaptırmıyorum hatta hiç bişeyi hamileliğe yormuyorum çünkü adet belirtileriyle aynıı .. ama ilşkide zorlanma ilk kez oldu kasıklarım çatladı resmen daha fazla zorlamadım da bişi olmadı sonra:))) alt karında şişlik var hayatım hatta patlayacak gibiyim:) sancı da oluyo ama adet döneminde de aynı oluyorum en güzeli beklemek hayırlısı p.tesi beta hcg baktırayım en güzeli Rabbim inşallah bu güzel duyguyu nasip eder etmemişse de çalışmalara devamm hihih:)

aa niye yoksun evde net yokmuuuuu olmaz ki ama yaffff daha yeni konuşmaya başladık gidiyon hemenn:)

oyyy canım benim. Inş. Nasip etmiştir de bir daha yorulmazsın:))))

aa niye yoksun evde net yokmuuuuu olmaz ki ama yaffff daha yeni konuşmaya başladık gidiyon hemenn:)

canım bir hafta işten izin aldım. Keşke evde net olsa. şimdiden sizi nasıl takip edeceğim merağı sardı beni de:))) ama bu dinlenmeyi yapmam şart. Hafif hafif sancılarım var. Allah muhafaza bunu da kaybetmekten korkuyorum.

Anne olmadan önce

Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.
Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim...
Bir şey düşünmeden sızabilmenin, hatta kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.
Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım.
Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini...

Anne olmadan önce...

Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.

Anne olmadan önce...

Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim.
Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...

Anne olmadan önce...

Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini...
Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini..
Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu...
Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...
Düşünemezdim.

Anne olmadan önce...

Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma...
Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime...
Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine...
Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine...

İnanamazdım...

BEN ÇOK BEĞENDİM PAYLAŞMAK İSTEDİM :))

zecebe tatlım seninde sonucunu merak ediyorum. inşallah bi sorun yok güzelim...

:) Ben bugün tekrar aile hekimime gittim.Şimdilik kan almaya gerek yok dedi.Haftaya kadım doğuma gittiğinde kese görünmezse ve kan yada idrar tahlili isterlerse burada yapalım dedi.Bende bu kadar şeyi duyduktan sonra ısrar etmenin gereksiz olduğunu düşündüm.Peki hocam her 48 saatte değerin iki katına çıktığını nereden bileceğim dediğim de onlar hikaye der gibi gülümsedi.Şaşırdım kaldım.Kadın doğuma gitmek istiyorum fakat keseyi göremez olumsuz eleştiriler yapar diye korkuyorum bir taraftan da gitmediğim için içim içimi yiyor.Şimdilik gayet iyiyim.Ağrım sancım yok.Günüm rutin şekilde devam ediyor.Sizlerin fikrini almak isterim.Salı günkü kanımda 79.2 çıkmıştı.SAT 8 Kasımdı.Geç döllenme mi olmuş sizlerin fikri nedir?

meraba kızlar hamile olan arkadaşlar bebeğinizi İNŞALLAH sağlıkla kucağınıza da alırsınız.kızlar içim içimi yiyoo adetim 1 gün geçti bugün idrar testi yaptım ikinci çizggide çıktı önce biraz silik çıktı sonra gözle görülecek şekilde koyulaştı acaba hamile miyim çok merak ediyorum ve çoooooookkk istiyorum hayırlısıyla inşallahh

Canım Pazartesi ilk iş kan testi yaptır veya mümkünse kadın doğuma git ultrasonla baktır inşallah hamilesindir eğer test yanlış çıkmamışsa hamilesin bence :) benimde bugün kasık ağrım iyice arttı ama emin olamıyorum işte adetime 3 gün kaldı ondan dolayı mı hamilelik mi bende bekliyorum inşallah olur karında farklı bir şişkinlik hissediyorum bügün sanki su dolu baloncuk varmış gibi çok ta hoşuma gitti bu durum

canım inşallah hamilesin. hcg kanda belli bir seviyeye geldiğinde idrar da çıkar zaten biliyorsundur. hadi gözün aydın canım. umarım sorunsuz bir gebelik olur canım. eğer sonuç için pztesiyi bekleyemezsen bir mazaret uydur kadın doğuma git baktır. ilaç almam gerekli de ama hamilelik riskimde var dersin:) ok :) hadi hayırlı olsun canım:))))

canım büyük ihtimalle öyledir. bunlarla kendine stres yapma tatlım... bırak herşeyi göbüşündeki bebişin tadını çıkar:)))

ayyy inşallah kızlar yaa rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah hayırlısıyla şimdi yine gittim test aldım yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı çok ta kendimi kaptırmak istemiyorum ama hayırlısı olsun yaa hepimiz için

amin canım amin. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…