Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Evet ilk gebelik.Yarın için aile hekimi tekrar kan alacak.Merak ediyorum değer nasıl diye.Bende çok korkuyorum dış gebelik olayından.Allah göstermesin inşaallah öyle bir şeyi hiç kimseye.Birde sanırım kesenin görünmesi için x haftalık olmasının gereği yokmuş.Hcg belli bir değerde olunca kese çok rahat görünebiliyormuş.Zaten 4 haftada kesesini gören var 8 haftada gören var.

umarım canım değerin güzel çıkar,bhcg kaç olunca kese gözüküo ben bilmiorum sen biliomusun o zaman bu değerlerle haftaya çarşamba ben görürüm bebişi ne dersin:?

neyseki kırmızılar geldi,inş. bu bulantı da geçer,aslında hiç üzülmedim zaten kuzum daha 1 yaşında ve meme bağımlısı,gelişimi çok iyi,sütüm yarıyomuş,olsaydı garibimin rızkı kesilecekti,şansı varmış,

umarım canım değerin güzel çıkar,bhcg kaç olunca kese gözüküo ben bilmiorum sen biliomusun o zaman bu değerlerle haftaya çarşamba ben görürüm bebişi ne dersin:?

Arkadaşım tam emin olmamakla birlikte hcg 1000 olunca kese görünüyormuş.Benim henüz 79.2 acaba nasıl bu değer diye kaç haftalık diye merak üstüne merak yaşıyorum.

k-ubis cim çok teşekkür ederim canım. allah razı olsun. sen hamile misin canım?

bu arada dün ki sonucum 1437 olmuş ultrasanografiyle keseyi gördük. rabbime şükürler olsun:)))

Son düzenleme:

slm benim sat 25 kasımdı 30 kasımda kan verdim 2660 çıktı. bu değer döllendiğin zaman bağlıymış geç döllenme olduysa düşük olabiliyormuş. bir kaç gün sonra tekrar yaptır derim yükselişine göre dr bilgi verir zaten...

Evet teşekkür ederim.Salı vermiştim.Yarın tekrar vereceğim.Her 48 saatte 2 katına çıkması gerekiyormuş sanırım.Eğer öyle olursa ancak bu ayın son günlerinde 1000 gibi bir değer kazanacak ve ancak o zaman görebileceğim keseyi.

Hepinize çok teşekkür ederim. Yüce rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah. Bide size bişey söylemek istiyorum. Dr a gittiğinizde eğer gerçekten kendinizden eminseniz sonuçlarınız negatifte çıksa hiç canınızı sıkmayın. Testinizi tekrar yaptırın. çünkü bende öyle oldu...

bu arada dün ki sonucum 1437 olmuş ultrasanografiyle keseyi gördük. rabbime şükürler olsun:)))

yok hayatım ya hamile değilim bat 13 aralık beklemedeyim:):):) ilk denememiz sayılabilir hayırlısı bu arada keseyi de görmüşsünn ohh canımm tekrar hayırlı olsunn ay ne güzelllllll:) darısı başımızaa

zecebe arkadaşımm beni yanlış anlama sakın ama çok olumsuz düşünüyorsun herşeyiii yorumlarını okudumm rahat ol canım değerlerin hamileliği gösteriyor bir keseyi 4 biri 8 haftada görür herkes farklıdır sonuçta sıkma o tatlı canınıı kötü tecrüben varmı bilmiyorum ama olsa dahii böle düşünmee bebişin hayırlı olsunnn:)))))

canım benim hiç kafana takma. Inşallah hayırlısıyla sende hamiş olursun. Senin için dua edecem:))) amin canım...

canım benim hiç kafana takma. Inşallah hayırlısıyla sende hamiş olursun. Senin için dua edecem:))) amin canım...

saol canım hamilenin duası kabul olurmuş:):) kafama takmıyorum canım ilk deneme olduğu için zamanla takarmıyım bişi demiyim :):) Rabbim nasip ederse bakalım bekelyip görecez:) senin ne kadarlıktıı yaşın kaç ve kaçıncı denemede oldu:) sanırım çok soru sordummm:):)

inş. Cnm. Benim ilk deneme oldu sonra 5 haftalıktı düşük yaptım canım. 1 ay aradan sonra bu ikinci denemeydi yine hamişim. Yaş 24 canım. Bebişte 5+1 daha.... :))) darısı başına güzelim. Senin yaş kaç?

slm size bişey sormak istiyorum düşük olduğunu nasıl anladınız önce ağrımı yoksa kanamamı oldu. dün gece benm karnımda çok şiddetli bi ağrı oldu yerimden bile kalkamadım acabamı diyorum vallahi sabah beri uzanıyorum korkumdan kalkmıyorum bişey olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…