Aynen bende de sınır var. Ben test aldım yapacak çok merak edıyorum belki çıkar bı ıhtımal dıye
merhaba kızlar forumda yeni üyeyim beni de aranıza alın :) aranızdaki iletişim ve yardımlaşma cok guzel sanalda olmasına ragmen destekci ve ilgilisiniz. Ben de 6 aylık evlıyım bebek ıstıyorum ılk denemızde olmadı 5 haftalıkken kanamayla kaybettık kı ılk hamılelıklerde olurr dedı dr. tekrar denmeye basladık ama sabırsızım heralde ıkıncıde hemen ıstedım adetım ılk kez 3 gun gecıktı aman efendım hamıleyım moduna gırdım hemen sık ıdrara cıkma vs olunca da hemen beta hc testı yaptırdım....testı bu aksam alamay gıttığımde adet olmustum
bıle((( değerim 0-35 cıkmıs doktorada soramadım cıkmıstı. anlamadım hamılleık yoksa 0 cıkmaz mı ?
Bende 8 aydır evliyim daha önce hiç mide bulantısı yaşamamıştım böyle sabah kalkınca da bulanıyor bir anda bulantı gelip bir anda gidiyor arada bel ağrısı olur gibi oluyor kasıklarım felan uyku hâli genel olarak hamilelik belirtileri var ama kanda sonuç 0.1 çıktı lakin adetime altı gün var ona rağmen yüksek çıkması gerekirdi değil mi veya sonradan yükselme ihtimali var mı ya deniz belki senin ki regl değil üstüne görmedim bir hafta sonra devam ederse bir daha test yaptır bence
arkadaşlar merhaba. bende bugün tam 5 haftalık oldum. ben adetimden 4 gün önce hcg yaptırdım 4.34 çıktı dr.şüpheli dedi. 2 gün sonra tekrar gittim değerim 20.21 olmuş. dr. 1 hafta sonra tekrar gel dedi ve dün yaptırdığım test 748.79 çıktı. sizce sonucum normal mi? bu benim 2. gebeliğim 1.sini malesef 5 haftalıkken kaybetmiştim. 1 ay aradan sonra buna hamile kaldım ama korkuyorum
ayne şekildeyim canım,benim hamileliğimde 6 gün kala 0.1 çıkmıştı,gebelik yok dendi aşırı derecede gaz vardı,dr. gaz giderici yazdı,günüm 4 gün geçince çubukta tek çizgi,ama inanmadım tansiyonum düşük,başım dönüyodu sürekli ve çok acıkıyodum,kanda 64 çıktı,sonra 2 günde 4 katına çıktı ikzdi düşün ona rağmen çok geç çıktı,şimdide aşırı baş dönmesi,bulantı bile var,yemek yiyemiyom miğdeme çöküyo,başım zonkluyo,belim kasıklarım ağrıyo,günüme 8 gün kala 0.3 çıktı dahada korkmaya başladım çünkü kızım 1 yaşında emziriyorum sürekli korunuyoz sanıyodum,şimdi 3 gün geçti cumayı bekleyeyim kan testi çin dedim,ama şuan çok kötüyüm ayakta duramıyom,inş. yoktur,varsa da ikiz değildir diyom hayırlısı ola
Canım inşallah hamileyimdir artık bizde istiyoruz ve bugün bulantı felan hiç olmadı ama aşırı kasık ağrısı çekiyorum özellikle sol kasık çok kötü ya yine de ümitlenmek istemiyorum işte beş gün kaldı regliye bekleyeceğiz artık belki belirtiler psikolojiktir
nolur bişeler yazın kafam çok karışık
30/11/2012 bhcg 44
02/11/2012 bhcg 146
05/11/2012 bhcg 811
çok artmış sanki normal bir durummu 146 dan 811 e 5,5kat artmış korkuyorum anormal bir durum mu var diye 3 günde bu kadar artması?sonucu aldığımda şok oldum aynı labda yaptırıoz testleri o konudada sıkıntım yokkk lütfen bişeler söyleyinnnn:26:
Sanırım aynı dönemiz.Benim beklenen doğum tarihi senden 1 gün sonra.Sat 8 kasımdı.Senin ne zamandı acaba? Ben henüz hekime gitmedim.Salı günü kan verdim.79.2 çıktı.Hekime gösterdin mi bu değerlerini...
cnm benim bugün günüm dr randevumuz haftaya çarşamba,bu arada biz rutin kan tahlili yaptıralım dedik çünkü önceki gebeliğimde değerlerim çok az artıyordu ve ne yazıkki düştü ve bizde kan uyuşmazlığı var düşükten 72 saat içerisinde iğne vurulmam lazım o yüzden takibi kendimiz yaptık..artması güzel bişe ama bu şekilde artması nasıl bilmiom,korkttum açıkcasıçarşambaya kadar nasıl beklicem bilmiom
Benimde sat 8 kasımdı.1 yada 2 aralık günü adetimin gelmesi gerekti.3 Aralık günü idrarda pozitif çıktı.4 Aralık günü kanda 79.2 çıktı.Bugün 29 günlük yanlış hesaplamıyorsam.4+1 yani.Kadın doğumdan defalarca randevu alıp iptal ettirdim.Giderim kese görünmez dış gebelik der moralim bozulur diye.Ama bir taraftan da düşünmeden edemiyorum.Ne yapsam sence? Umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?