Merhabalar,
Ben 25 Eylül'de regl oldum. Normalde 22 Ekim - 23 Ekim gibi regl olacaktım ancak olmadım. 2 Kasım'da regl oldum. 8 ve 18 Kasım arasında eşimle ilişkimiz oldu. 1 - 2 Aralık gibi, regl olacaktım, olmadım.
Bugün gittim test yaptım, 7169 çıktı.
5 haftalık hamile miyim?
Çoğul gebelik olabilir mi?
Mol gebelik olabilir mi?
Kaç haftalık hamile oluyorum?
Tam anlamadım, bu hafta içerisinde doktora gideceğim.
Cevap verirseniz çok sevinirim, iyi akşamlar.
Hayırlı olsun beşbuçuk haftalık hamilesin. Bana tekli gebelik gibi geldi. Ben eşimle birlikte olduktan 22 gün sonra değerim 6600lerdeydi senin biraz daha fazla ama aynı zamana denk geliyor. Büyük ihtimalle kasımın 18i gibi gebelik oluşmuş:) Vayy bee kadın doğumculara taş çıkarıyorum
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
18 Kasım konusunda haklısınız. Ayrıca bu nokta atışı tahmininiz içinde özel olarak kutluyorum sizi.
Ancak eğer bugün 11 Aralık ise, ve 18 Kasım'da gebelik oluşmuş ise, arada 23 gün var ve bu 3.5 hafta civarlarına denk gelmekte.
Bununla ilgili olarak ne düşünebiliriz?
23 günlük bir gebelik söz konusu.
Canım gebelikte eşinle beraber olduğun gün değil son bat tarihi hesaba alınır. Senin son adet günün 2 kasımmış. İnternette gebelik haftasını hesaplayan siteler var onlardan birine senin son bat tarihini yazdım 5 hafta 4 gün olarak çıktı.
Anladım. Ben bilmiyordum çok teşekkür ederim.
Ayrıca sizin gebeliğinizin de çok rahat geçmesini temenni ediyorum. Ayrıca şimdiden Allah analı babalı büyütsün evladınızı. Umarım sağlıklı ve Dünya güzeli bir evladınız olur.
Cevaplarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
inşallah canım..aynı şekilde benimde daha görülmedi kese..Kızlar hatırlayan varsa bilirler benim geçen hafta salı kanımda 79.2 çıkmıştı.Bugün 1000 olmuş.Sat'a göre 4+5 günlük fakat hekim muayene sırasında keseyi göremedi.Henüz 4 haftalık civarı erken olabilir dedi.1000'den önce görünmez dedi.Haftaya idrara sıkışık tekrar gelmemi istedi.İnşaallah keseyi görebilirim.
kızlar eğer birisi varsa nolur bana yardımcı olun.. ben kan tahlili yaptırdım kanda 0.500 küsür çıktı ama hala adet olmuyorum üzerinden 6 gün geçti ilişki üzerinden 13 gün geçtikten sonra kan tahlili yaptırdım tekrar yaptırmalıımıyım.. hiç hasta olcakmışım gibi ağrılarım olmuyor ne yapmam lazım
inşallah canım..aynı şekilde benimde daha görülmedi kese..
cnm anadıgım kadarıyla son ılışkı uzerınden 13 gun gecmış ve kanda gebelık cıkmmaış bu sartlarda kanda cıkardı cnm
pekala bu 13 gun ıcerısınde başka ılışkı oldumu
Hayırlı olsun beşbuçuk haftalık hamilesin. Bana tekli gebelik gibi geldi. Ben eşimle birlikte olduktan 22 gün sonra değerim 6600lerdeydi senin biraz daha fazla ama aynı zamana denk geliyor. Büyük ihtimalle kasımın 18i gibi gebelik oluşmuş:) Vayy bee kadın doğumculara taş çıkarıyorum
kızlar ilişkiden tam olarak kaç gün sonra tahlil doğru çıkar??her hafta kan testi yaptırılmalı mı???
Sanirim 12 gün sonra belli oluyor yalniz beklemek cok zorrr
15.günde yaptırdım ben Beta HCG 1.4 IU/L, N(0 5) çıktı sonuçlarım hamile değilim,tekrar test yaptırmalı mıyım???
Adet gününü bekle bence bende 9. gunumde yaptirdim sonucum 1.20 idi. adet gunumden 1 gun once idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti dunde adet gunumdu hala beklemekteyim icim icimi yiyor .. rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah...
selamlar benım en son adetım 10 kasımdı ve henuz adet görmedim 15 aralık yani cumartesi adetim 5 gün gecikmişken kan tahlili yaptırdım ve beta-hcg değeri 35,45 çıktı.
doktor çok erken bi gebelik olabileceğini söyledi haftaya bir daha gel dedi ama bir hafta beklemek zor geliyor kesin bir gebelik değilmi acaba yardımcı olabilecek varmı ?
Merhabalar tecrübelerinizden yararlanmak istedim. benim en son ki adet tarihim 16Kasimdi. yumurtlama donemimi cok iyi degerlendirdigimi dusunuyorum. adetime bi hafta kala kan testi yaptirdim sonuc 1.20dun de idrar testi yaptim ikinci çizgi silik cikti bugun adet gunumdu hala olmadi :) kendimi kaptirmak istemiyorum ama dusunmedende edemiyorum hamile miyim acaba ? Benim bu durumuma benzer bisey yasamis ; yasayipta hamile kalmis arkadslarda varsa lutfen cevaplarinizi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?