Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba kızlar benımde adetım 13 aralıktı olmadım 2 gun gecınce evde test yaptım pozıtıf cıktı.bugun doktora gıttım kan tahlılınde 297 cıktı.doktor 21 gunluk dedı.2 gun sonra tekrar kan testı dedı eger artıs varsa tamamdr hersey normaldır dedı.kızlar sızde degerım normalmı?

Cok tesekkur ederim ilgin icin .. ikinci bi kez test yaptim onda da sonuc negatifff ;((( ama adetmi tam 3 gun gecti simdilik bekliyorum.Allah tan umit kesilmez rabbim sanada bebegini saglikla mutlulukla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin...

Benimde adetim bir gün geçti kan testi değerim 49,19 çıktı ilk gün geçmesine göre normal mi ki bu değer?

adetımden 5gun gecıkmesınde 35 olan değerım 8gun geçıkmede 245 çıktı doktor hersey normal dedı yalnız daha keseyı göremedi.
benımde arasıra adet sancısı gıbı sancılarım oluyo yada kasıklarımda ağrı doktora söyledıgımde düşük tehlikesi olabilir dedı buda benı korkuttu hamılılegın ılk zamanlarında olabilecek ağrılarmı bunlar

Herkesin bünyesi farklıdır. Erken dönemde farkedilen hamileliklerde geç döllenmeden de kaynaklı düşük kan tahlili değerleri olabilir. Ama şunu biliyorum ki duyduğum kadarı ile sağlıklı hamileliklerde 5 haftalıkken 1000 değerini geçmek lazım. Bir de kasıklarda ağrı,adet sancısı ağrılarını bazı doktorlar hamilelik belirtisi diyor, bazıları da düşük olacak belirtisi diyor. Ben de anlamadım hangisi doğru. Yok mu tam olarak el atacak biri? Normal hamilelikte regl gecikmesi dışındda hiç belirti olmaz mı? Ağrı gaz olmaz mı? Ya da ağrı olur da çok mu olmaz? Bel kasık karın ağrısı az mı olur gaz az mı olur? Bunları şiddetli bir şekilde yaşayan arkadaşım şu an sağlıklı bir hamilelik geçiriyor... Allah belirtisi olan tüm kadınlara sağlıklı evlatlarını nasip etsin ve inşallah hamileliği sonlanmasın.. Gönlünüzü ferah tutun

Benimde adetime 9 gun var ama beklemek cok zor.kanda en erken ne zaman cikar acaba soyle 1hafta kala falan baksam olmuyormu?(

kızlar iyi akşamlar:

ben 3 aralıkda adet oldum ve 7 sinde adet bitti.sonrasında da hayatımda ilk kez kahverengş bir akıntım oldu.sonra bitti 2-3 günde.tekrarlarsa doktora giderim dedim önemsemedim.dün akşamda adet olur gibi kanamam oldu.adet oldum sandım kasıklarımda ağrı da vardı.diyet yapıyorum dengem bozuldu diye düşündüm açıkçası ve ağrılı geçtiği için tüm adet dönemlerim bir majezik içtim.bu sabah adetin devam etmediğini farkedince evde bir test yaptım ve ilk kez çok silik bir ikinci çizgi gördüm..
bu bizi heyecanlandırdı tabi ve test yaptırdım gidip bhcg değerim 83,6 çıktı.

kasıklarımdaki ağrıda devam ediyor..

bana ne oluyor bilen varmı???

canım büyükbi ihtimalle hamilesin değerin çok güzel çıkmış kanamalarda büyük ihtimalle üstüne görme dediklerinden ama ağrı kesici felan atma ve kan tahlilini tekrarla hayırlı olsun

arkadaşlar bişey sorcam ben dün dr gittim bhcg 11288 çıktı adetimden 3 gün geçmişti dün karından ultrasonda göremedi değerin yüksek görünmesi lazımdı dış gebelik olabilir dedi başka dr alttan baktı kese var dedi yarın tekrar kontrole gidicem bu durumda dış gebelik olma olasılığı var mıdır ben bişey anlamadım ve çok korkuyorum

Ya 1 hafta kaldi cok merak ediyorum adet gununden once ogrenemiyormuyuz?? Lutfen cvp verin cok merak ediyorum

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inş.bende aynı durumu yaşyorum ilk kez kahverengi lekelenme ve az kanma oldu dahada olamadım adet şuan 12 gün gecti gitmeye korkuyorm açıkcası negetif alırsam die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…