Estafurullah benimde ilk hamileliğim:) Kendi durumum ve burada okuduklarım kadar tahmin edebiliyorum. Kan tahlilini baya erken yaptırmışsın düşük çıkması çok normal ama idrar testinde ikinci çizgiyi çok silik dahi olsa görmüşsen bence hamile olma ihtimalin yüksek:) Senin yorumunun üzerinden 2 gün geçmiş muhtemelen tahlil yaptırmış ya da hastalanmızşsındır:) Ama ikisini de olmadıysa eğer bence hemen bi kan tahlili yaptır. Gebelik varsa bu kez mutlaka kan tahlilinde de anlaşılır. Hayırlısı olsun:)
5. Haftamda kan sonucum
6943,74 cikti
canım büyükbi ihtimalle hamilesin değerin çok güzel çıkmış kanamalarda büyük ihtimalle üstüne görme dediklerinden ama ağrı kesici felan atma ve kan tahlilini tekrarla hayırlı olsunkızlar iyi akşamlar:
ben 3 aralıkda adet oldum ve 7 sinde adet bitti.sonrasında da hayatımda ilk kez kahverengş bir akıntım oldu.sonra bitti 2-3 günde.tekrarlarsa doktora giderim dedim önemsemedim.dün akşamda adet olur gibi kanamam oldu.adet oldum sandım kasıklarımda ağrı da vardı.diyet yapıyorum dengem bozuldu diye düşündüm açıkçası ve ağrılı geçtiği için tüm adet dönemlerim bir majezik içtim.bu sabah adetin devam etmediğini farkedince evde bir test yaptım ve ilk kez çok silik bir ikinci çizgi gördüm..
bu bizi heyecanlandırdı tabi ve test yaptırdım gidip bhcg değerim 83,6 çıktı.
kasıklarımdaki ağrıda devam ediyor..
bana ne oluyor bilen varmı???
hcg değerim 758 çıktı kızlar henüz doktorumu aramadım sizce sonuç nedir ?
hamilesin tatlım hayırlı olsun değerin çokkkkkkk güzel maşallah diyelim ikiz bile olabilirhcg değerim 758 çıktı kızlar henüz doktorumu aramadım sizce sonuç nedir ?
tebrikler hamilesin
hamilesin tatlım hayırlı olsun değerin çokkkkkkk güzel maşallah diyelim ikiz bile olabilir
kızlar iyi akşamlar:
ben 3 aralıkda adet oldum ve 7 sinde adet bitti.sonrasında da hayatımda ilk kez kahverengş bir akıntım oldu.sonra bitti 2-3 günde.tekrarlarsa doktora giderim dedim önemsemedim.dün akşamda adet olur gibi kanamam oldu.adet oldum sandım kasıklarımda ağrı da vardı.diyet yapıyorum dengem bozuldu diye düşündüm açıkçası ve ağrılı geçtiği için tüm adet dönemlerim bir majezik içtim.bu sabah adetin devam etmediğini farkedince evde bir test yaptım ve ilk kez çok silik bir ikinci çizgi gördüm..
bu bizi heyecanlandırdı tabi ve test yaptırdım gidip bhcg değerim 83,6 çıktı.
kasıklarımdaki ağrıda devam ediyor..
bana ne oluyor bilen varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?