Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar s.a.t 22 kasım o tarihe göre hesaplayınca 4+3 günlük hamileyim.kan değerimde 2908,2.sonuç nasıl sizce.bu gün karından baktı ultrasonda keseyi göremedi.küçüktür dedi.3 gün sonra idrara sıkışmış olarak gel dedi.

kızlarr yardımcı olurmusunuz bir akıl verin bana...

regl günümden bir iki gün önce kahverengi lekelenmeler ve az bir kanama oldu hayatmda ilk kez böyle oldum şuan 13 gün gecti regl tarihimden bir gün önce kan tahlili yaptırdım negatif acaba gec döllenme falan olmuşmuydu yarın gitsemmi doktra yada az bekleyimmi belirtiler var ama dinlememeye çalşıyorum kendimi

merhaba kızlar
benim son adet tarihin 18 Kasımdı 21 Aralıkta test yaptırdım 12,5 çıktı 24 Aralıkta 34.7 çıktı en son 26 Aralıkta 67 çıktı doktorum bekleyip görücez, cumartesi günü tekrar test yapalım dedi. 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim değerlerim yüzlerin üzerine çıkıp sonra tekrar düştü kanama olmadığı için de doktorum endişelenip kürtaj yaptı.şimdi bu da öyle olacak diye çok korkuyorum değerlerim çok düşük ama katlıyor. Sizce gebeliğim sağlıklı mı?

Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Evet değerlerin biraz düşük ama seninde dediğin gibi artışın çok normal. Peki geç yumurtlama olabilir mi ki? Mesela hamile kaldığın tarihi hatırlayabiliyo musun? Ben ekimin 5-6 sı bu iki günden birinde hamile kaldım ve ayın 18inde değerim 21.10 falandı. Ordan hesaplasak belki buluruz

dileklerin için çok teşekkür ederim canım . Evet ben de düşündüm onu, tam tarihi çok net hatırlamamakla birlikte 10 Aralık ile 13 Aralık arasında hamile kalmış olabilirim sanırım o tarihlerden hesaplayınca bi aksilik yokmuş gibi duruyor. Önceki kimyasal olunca ve hiç bir fiziksel gebelik belirtim olmayınca çok endişeleniyorum zaman geçmiyor bir türlü. Bir de araştırıyorum geç döllenme olsa bile sonradan değerler yükselip dengeliyormuş ben de ani yükselme de yok anlıcan ne düşüncemi şaşırmış durumdayım.

Senin verdiğin tarihe göre bence de değerlerin çok normal. Ben hiç kimyasal gebelik geçirmedim ama değerlerinin bu kadar güzel yükselmesi kimyasal gebelikte olur muydu bilemiyorum? İyi düşünmeye çalış. Daha önce böyle bi problem yaşamamama rağmen benim bile aklıma birsürü kötü senaryo gelmişti. Ya kimyasalsa, ya boş gebelikse, dış gebelikse, mol gebelikse diyip durmuştum. Bu korku her gebelikte oluyordur mutlaka. Kendini üzüp stres yapma Allah'ın izniyle sağlıklı bir gebelik olur inşallah. İyi düşün iyi olsun:)

Çok teşekkür ederim canım insan böyle zamanlarda kendisini anlayıp destek olabilecek birilerini arıyor. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...

kızlar internetten baktım kan değerim 275 çıkmış. bu ne demek oluyor. pazartesi doktora tekrar gitmem gerekiyormu...

Hamilesin demek oluyor.
Sağlıklı ilerleyen bir gebelik mi anlamak için pazar günü testi tekrarlatabilirsin. İki katına çıkması lazım değerin.
Bence p. tesi gitme. Değerin 800 lerde olur. Değer 1500 lere gelmeden kese görünmez. Çarşamba günü gidersen vajinal ultrasonla keseyi görebilirsin.

teşekkür ederim arkadaşım. bu durumda bebek kaç haftalık oluyor acaba. sat 30 kasım.ilişkimiz 12.12.2012. sonrası olmadı zaten. dediğin üzere çarşambaya randevu aldım.

teşekkür ederim arkadaşım. bu durumda bebek kaç haftalık oluyor acaba. sat 30 kasım.ilişkimiz 12.12.2012. sonrası olmadı zaten. dediğin üzere çarşambaya randevu aldım.

Canım doktorlar gebelik haftasını SAT'a göre hesaplıyorlar. Şu an 4 hafta 1 günlük görünüyorsun.
Çarşamba günü gittiğinde vajinal ultrason ile baktırırsan görebilirsin keseyi unutma. Karnından bakar da göremezse sakın panik yapma.

Vajinal ultrasondan da korkma. Benim doktorum ilk 12 hafta özellikle vajinal ultrason ile baktı. Bebek çok küçük olduğundan daha detaylı görebilmek için. Hiçbir zararı yok, aklında olsun. Bebişinde şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kizlaaar sat 4 aralik dun ksn testi yaptirdim 105 cikti.yorum yaparsaniz sevinirim bu deger 26.gunun degeri oluyor daha adetim gecikmedi

merhaba kızlar son adet tarihim 20 kasım 28 aralıkta kendm ewde test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama çok belirgin soonra hemen gidip kan tahlili yaptırdım sonuç 31.7 çıktı dr pazartesi tahlil yaptır 2 ye katlaması gerekiyo dedi fakat benm çok bel ağrım war birazda karın ağrım hep yatıyorum sizce değerim çokmu düşük gerçi adet aralığım normalde 35-40 gün arası değişio dr geç döllenme olmş olablr dedi çok korkuyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…