Ya 1 hafta kaldi cok merak ediyorum adet gununden once ogrenemiyormuyuz?? Lutfen cvp verin cok merak ediyorum[/QUOT
canım gec döllenme falan olduysa gec çıkabilir şimdi bakarsan negatif olur üzülürsün adet gecikmesini beklemye çalış düşünmemeye dikkat stres etkiler hamilesen inş hayrlı haberini verrsn bize
Ya 1 hafta kaldi cok merak ediyorum adet gununden once ogrenemiyormuyuz?? Lutfen cvp verin cok merak ediyorum[/QUOT
canım gec döllenme falan olduysa gec çıkabilir şimdi bakarsan negatif olur üzülürsün adet gecikmesini beklemye çalış düşünmemeye dikkat stres etkiler hamilesen inş hayrlı haberini verrsn bize
Tamam canim saol bilmiyorum bekleyebilecekmiyim, test yapmadan durabilecekmiyim:)
merhaba kızlar
benim son adet tarihin 18 Kasımdı 21 Aralıkta test yaptırdım 12,5 çıktı 24 Aralıkta 34.7 çıktı en son 26 Aralıkta 67 çıktı doktorum bekleyip görücez, cumartesi günü tekrar test yapalım dedi. 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim değerlerim yüzlerin üzerine çıkıp sonra tekrar düştü kanama olmadığı için de doktorum endişelenip kürtaj yaptı.şimdi bu da öyle olacak diye çok korkuyorum değerlerim çok düşük ama katlıyor. Sizce gebeliğim sağlıklı mı?
dileklerin için çok teşekkür ederim canım . Evet ben de düşündüm onu, tam tarihi çok net hatırlamamakla birlikte 10 Aralık ile 13 Aralık arasında hamile kalmış olabilirim sanırım o tarihlerden hesaplayınca bi aksilik yokmuş gibi duruyor. Önceki kimyasal olunca ve hiç bir fiziksel gebelik belirtim olmayınca çok endişeleniyorum zaman geçmiyor bir türlü. Bir de araştırıyorum geç döllenme olsa bile sonradan değerler yükselip dengeliyormuş ben de ani yükselme de yok anlıcan ne düşüncemi şaşırmış durumdayım.
kızlar internetten baktım kan değerim 275 çıkmış. bu ne demek oluyor. pazartesi doktora tekrar gitmem gerekiyormu...
Hamilesin demek oluyor.
Sağlıklı ilerleyen bir gebelik mi anlamak için pazar günü testi tekrarlatabilirsin. İki katına çıkması lazım değerin.
Bence p. tesi gitme. Değerin 800 lerde olur. Değer 1500 lere gelmeden kese görünmez. Çarşamba günü gidersen vajinal ultrasonla keseyi görebilirsin.
teşekkür ederim arkadaşım. bu durumda bebek kaç haftalık oluyor acaba. sat 30 kasım.ilişkimiz 12.12.2012. sonrası olmadı zaten. dediğin üzere çarşambaya randevu aldım.
canım tahile göre hamilesin ama dr dediği gibi ikiye katlaması gerekiyor inşallah katlar bence korkma dinlen dua et nasipse seni bırakmicaktır allah yardımcın olsunnoolur cevap werin çok korkuyorum
benim kan değerim 2008 çıktı doktor 3 haftalık dedi ama keseyi falan gördü sanki 3 haftalık için biraz fazla değilmi bu değer:))
canım tahile göre hamilesin ama dr dediği gibi ikiye katlaması gerekiyor inşallah katlar bence korkma dinlen dua et nasipse seni bırakmicaktır allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?