canım sitres yapma sakın dedimya nasipse inan yükselecektir ama nasip deyilse yapacak bişi yok diye düşünüyorum bak ben 15 yıl sonra hamiletim 3 tüp bebek denememde bol bol dua et canım hayıylısı neyse o olsuninşallah güzel temenniler duyunca birazcık rahatlıyorum çok teşekkür ederim
canım sitres yapma sakın dedimya nasipse inan yükselecektir ama nasip deyilse yapacak bişi yok diye düşünüyorum bak ben 15 yıl sonra hamiletim 3 tüp bebek denememde bol bol dua et canım hayıylısı neyse o olsun
canım ağrı normal bende çok ağrı çektim belim karnım halada ha ağrım olur inşallah herşey gönlünce olur dualarım seninleewt hep öyle dua ediyorum zaten benmde bu 2. ama her ay test sonucunu elime aldığımda hayırlıysa çıksın diodum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sende hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah bebeğini =) buarada karın ve bel ağrısı normalmi sence
canım ağrı normal bende çok ağrı çektim belim karnım halada ha ağrım olur inşallah herşey gönlünce olur dualarım seninle
merhaba arkadaşlar
bende asılama yaptırdım ve 12.gunde 43.31 cıktı yanı dun..
yarın tekrar test yapacagım ..sızce bu deger dusermı
canım görünüşe göre hamilesin gayet güzel sonucun dr git tahlili tekrarlar belki tebrikler
korkma canım normal bendede olmuştu 26 haftalık hamileyim kasıklarım sürekli ağrır hele ilk aylar çok ağrı oluyor sen genede dikkat et ağır felan kaldırma eğer çalışmıyorsan ıstırahat et benceteşekkür ederim. her an adet olucakmışım gibi ağrılarım var çok korkuyorum ama
korkma canım normal bendede olmuştu 26 haftalık hamileyim kasıklarım sürekli ağrır hele ilk aylar çok ağrı oluyor sen genede dikkat et ağır felan kaldırma eğer çalışmıyorsan ıstırahat et bence
canım malesef o korku hep oluyor bendede var bende 15 yıl sonra hamile kaldım çok aradım o yüzden çok evham yapıyorum malesefmaalesef şimdilik çalışıyorum yakın bi zamanda çıkarım. hele bi ultrasonda görebileyim de. içimde garip bir korku var. ilk defa bu heyecanı yaşıyorum ondan olabilir belki
canım malesef o korku hep oluyor bendede var bende 15 yıl sonra hamile kaldım çok aradım o yüzden çok evham yapıyorum malesef
adetim geçeli bugün 6 gün oldu dün tahlil yaptırdım 358 çıktı yarın doktora yine gitcem sizce bu sonuç nasıl
Değerlerimizin arasında epey fark var demekki ben hamile değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?