Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inşallah güzel temenniler duyunca birazcık rahatlıyorum çok teşekkür ederim
canım sitres yapma sakın dedimya nasipse inan yükselecektir ama nasip deyilse yapacak bişi yok diye düşünüyorum bak ben 15 yıl sonra hamiletim 3 tüp bebek denememde bol bol dua et canım hayıylısı neyse o olsun

ewt hep öyle dua ediyorum zaten benmde bu 2. ama her ay test sonucunu elime aldığımda hayırlıysa çıksın diodum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sende hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah bebeğini =) buarada karın ve bel ağrısı normalmi sence

canım ağrı normal bende çok ağrı çektim belim karnım halada ha ağrım olur inşallah herşey gönlünce olur dualarım seninle

merhaba arkadaşlar
bende asılama yaptırdım ve 12.gunde 43.31 cıktı yanı dun..
yarın tekrar test yapacagım ..sızce bu deger dusermı

merhaba arkadaşlar
bende asılama yaptırdım ve 12.gunde 43.31 cıktı yanı dun..
yarın tekrar test yapacagım ..sızce bu deger dusermı

merhaba. aşılamayla ilgili pek bilgim yok ama iyi temennilerim boldur :) umarım değerlerin düşmez. rabbim hevesini kursağında bırakmasın inşallahhh....

arkadaşlar merhaba. adetim 4 gün geçince kan tahlili yaptırdım 7,42 çıktı. 8 gün geçince 76,17 oldu. acaba bu değerler iyimidir. yarın doktora gidicem ama çok merak ediyorum. lütfen deneyimli arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirmi benimle.

canım görünüşe göre hamilesin gayet güzel sonucun dr git tahlili tekrarlar belki tebrikler

teşekkür ederim. her an adet olucakmışım gibi ağrılarım var çok korkuyorum ama
korkma canım normal bendede olmuştu 26 haftalık hamileyim kasıklarım sürekli ağrır hele ilk aylar çok ağrı oluyor sen genede dikkat et ağır felan kaldırma eğer çalışmıyorsan ıstırahat et bence

maalesef şimdilik çalışıyorum yakın bi zamanda çıkarım. hele bi ultrasonda görebileyim de. içimde garip bir korku var. ilk defa bu heyecanı yaşıyorum ondan olabilir belki

maalesef şimdilik çalışıyorum yakın bi zamanda çıkarım. hele bi ultrasonda görebileyim de. içimde garip bir korku var. ilk defa bu heyecanı yaşıyorum ondan olabilir belki
canım malesef o korku hep oluyor bendede var bende 15 yıl sonra hamile kaldım çok aradım o yüzden çok evham yapıyorum malesef

Merhabalar; adet dönemim geçeli 6.günümde kan testi yaptırdım 0,1 - 5,3 çıktı. Acil doktoru olabilir de olmayabilir de dedi.. Bugün 10 gün oldu adet sancım yok ara ara bulantilarim oluyor... Bi yardım edin, sizce durumum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…