Canım sat 16 aralık adetım 10 gun gecıkınce kan tahlili yaptırdım 126 cıktı bır dahada yaptırmadım doktorada gıtmedım belirtım yok ama degere gore hamileyım umarım hersey yolundadır salı gunu gıdıcem doktora senınkı adetın ne kadar gecıkınce bellı oldu
cnm benim adetlerim düzensizdi 1 buçuk hafta qeçti we qöqüslerim çok acıyodu dokunamıyodum sütyen takamıyodum nette araştırdım ki hamile kalan bayanlarda qöqüs acıması normal ilk süt bezeleri oluştuqundan acı yaparmış benim kesem qözükyo 14 şubatta da kalp atışlarını dinlemeye qidicam inşALLAH
İnş hayırlısıyla gorursun bebegını cnm ben kadın doguma gıtmedım henuz erken dıye pazartesı tekrar kan tahlili verıcem bakalım deger ne kadar yukselmiş sonrada kadın doguma gıderım
2 qünde 1 deqer yükseliyo eqer hamişsen zaten 126dan yükselmiş we normal qebelik sürecine qirersin cnm benm
Keseyi gordun mu tatlim gozunaydinn
ewwet qeç döllenme olmasına raqmen qördük cınım mersi
Arkadaşlarım benim sonucunu da yorumlarsanız çok sevinirim. ..Hepinize sevgiler...
cnm benim adetlerim düzensizdi 1 buçuk hafta qeçti we qöqüslerim çok acıyodu dokunamıyodum sütyen takamıyodum nette araştırdım ki hamile kalan bayanlarda qöqüs acıması normal ilk süt bezeleri oluştuqundan acı yaparmış benim kesem qözükyo 14 şubatta da kalp atışlarını dinlemeye qidicam inşALLAH
Arkadaşlarım benim sonucunu da yorumlarsanız çok sevinirim. ..Hepinize sevgiler...
inşallah hamilesindir.ben de en son 12 aralıkta adet görmüştüm 3 defa idrar testi yaptım negatif çıktı.Dün hastaneye gittim belki hamileyimdir diye düşünüyordum.kist veya guatrda bi problem mi var diyede düşündüm.Malesef muayene olduğumda kist yokmuş hamile de değilmişim sadece yumurtam çatlamamış 1ay 17 gün geçince çok mutlu geziyordum ne yazıkki bütün hayallerim yıkıldı.Morelim çok bozuldu....Allah sana yaşatmasın benim bu durumumu
Naptn cnm doktora gittinmi gordunuz mu keseyi? umarim sknti yoktur.. ben gordum bebegimin minnicik kesesini 8 mm mis insallah kalp atislarinida duyarizherkes bebegine saglicakla kavussun insallah...
kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuc 291,44 çıktı nasıl sizce değer dr la pek konuşamadımm bilgilendirseniz çok sewinirim..
Benim canım 13 mm görmemi5+5 günlük haftaya dedi kalp atışları için birde kesenin yanında şiş bir yer varya ayır edebiliyosun zaten utrosondada orasını görünce doktor bebek var onu görünce anlıyoruz dedi iyi hayırlısı camım ikimiizde iyiyiz Allah ımıza şükür birde bir çok tahlil istedi işte rutin onları yaptırıcam haftaya öyle canım seninki ne kadarlıkmış
canım artışına bak 2 gün sonra inş 2ye katlamış olacaktır. geç döllenme olabilir. ama gebelik var şu anda Allah ın izniyle. yat dinlen sonra tekrar tahlil yaptır.
Arkadaşlar ovulasyon günüm ayin 19 u idi,regli bugün itibariyle 4 gün gecti,kanda beta hcg bugün itibariyle 27,5 çıktı benim gibi olupta hamileliği sağlıklı devam eden arkadaşlarım var mi?
cvp yokmu kızlar......
kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuc 291,44 çıktı nasıl sizce değer dr la pek konuşamadımm bilgilendirseniz çok sewinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?