Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

cnm benim adetlerim düzensizdi 1 buçuk hafta qeçti we qöqüslerim çok acıyodu dokunamıyodum sütyen takamıyodum nette araştırdım ki hamile kalan bayanlarda qöqüs acıması normal ilk süt bezeleri oluştuqundan acı yaparmış benim kesem qözükyo 14 şubatta da kalp atışlarını dinlemeye qidicam inşALLAH

İnş hayırlısıyla gorursun bebegını cnm ben kadın doguma gıtmedım henuz erken dıye pazartesı tekrar kan tahlili verıcem bakalım deger ne kadar yukselmiş sonrada kadın doguma gıderım

İnş hayırlısıyla gorursun bebegını cnm ben kadın doguma gıtmedım henuz erken dıye pazartesı tekrar kan tahlili verıcem bakalım deger ne kadar yukselmiş sonrada kadın doguma gıderım

2 qünde 1 deqer yükseliyo eqer hamişsen zaten 126dan yükselmiş we normal qebelik sürecine qirersin cnm benm

Arkadaşlar ovulasyon günüm ayin 19 u idi,regli bugün itibariyle 4 gün gecti,kanda beta hcg bugün itibariyle 27,5 çıktı benim gibi olupta hamileliği sağlıklı devam eden arkadaşlarım var mi?

Merhaba arkadaşım keseyi kaçıncı hafta gördün? ayrıca sat tarihini öğrenebilir miyim? 14 şubatta kaç haftalık olacaksın

Arkadaşlarım benim sonucunu da yorumlarsanız çok sevinirim. ..Hepinize sevgiler...

Benimde adetten 2 gun once 30 cikmisti cnm daha sonra 2 gun arayla hep olctrdum belki fazla olctirdum ama icim rahatladi katlanarak artti dun kesemizi gorduk. rahat ol ve sende olctur tekrar.. insallah saglicakla aliriz kucagimiza...

kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuc 291,44 çıktı nasıl sizce değer dr la pek konuşamadımm bilgilendirseniz çok sewinirim..

canım benim Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin inşallah.hayallerini kırma Rabbim en güzel zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah.

Naptn cnm doktora gittinmi gordunuz mu keseyi? umarim sknti yoktur.. ben gordum bebegimin minnicik kesesini 8 mm mis insallah kalp atislarinida duyariz herkes bebegine saglicakla kavussun insallah...

Benim canım 13 mm görmemi 5+5 günlük haftaya dedi kalp atışları için birde kesenin yanında şiş bir yer varya ayır edebiliyosun zaten utrosondada orasını görünce doktor bebek var onu görünce anlıyoruz dedi iyi hayırlısı camım ikimiizde iyiyiz Allah ımıza şükür birde bir çok tahlil istedi işte rutin onları yaptırıcam haftaya öyle canım seninki ne kadarlıkmış

Oh oh super cnm benim 4+6 ydi bugun tam 5 haftalik ne mutlu biz insallah kalp atislarimizida duyucaz birlikte.. ben hamile kalmadan hemen once yaptrmstm cogu testi o yuzden bisi istemedi simdilik insan daha bir rahatliyo dimi sukur) haberleselim yine birde 2014 ekim anneleri var o grubada gel sende hepimiz bilgi paylasimi destek oluyoruz guzel bir grup haberin olsun...

canım artışına bak 2 gün sonra inş 2ye katlamış olacaktır. geç döllenme olabilir. ama gebelik var şu anda Allah ın izniyle. yat dinlen sonra tekrar tahlil yaptır.

Merhaba kizlar benim son adetim 12 ocak 3 gun surdu sonra mide bulantisi kasik agrilari asiri uyku var dayanamadim bugun beta yaptirdim 1.05 cikti 8 subatta tekrar adet olucam deli oldum madem degilim bu belurtiler neyin nesi

Arkadaşlar ovulasyon günüm ayin 19 u idi,regli bugün itibariyle 4 gün gecti,kanda beta hcg bugün itibariyle 27,5 çıktı benim gibi olupta hamileliği sağlıklı devam eden arkadaşlarım var mi?

Canm kk dan arkadasimin 5 gun gecmisti ve degeri 19 du oglu su ana 15 aylik onemli olan deger degil duzenli artmasi

kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuc 291,44 çıktı nasıl sizce değer dr la pek konuşamadımm bilgilendirseniz çok sewinirim..

Adet geçikmen oldu sanırım bir kaç günmü?çok iyi bir deger tabii ağır kaldırma ve dinlen şu an hücre hücre çoğalıyor bölünüyor sürekli ilerliyor ve sonra rahmene tutunacak ve 5.haftada kese görünecek 6.haftada kalp atışları inşallah iyi değerin canım hayırlı uğurlu olsun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…