Benim çok yeni canim bende doktora gidince anlicam neymiş diye hayirlisi olunca yazarim sen kac günde bir oluyorsun
Zeynepcim seninde 28 aralikti dimi son adetin.. en son bhcg kac cikyi cnm doktora nezaman gidiyosun peki vajinal kontrol ettiricekmisin cnm? Ayniyiz ya merak ediyorum bende ogleyin gidicem doktora...
Canim bende akşam gidicem 239 du bidaha olcdurmedim degeri bugün doktora bagli ama ben 24 gunde bir oluyorum evet 28 aralık en son adet tarihim hayirlisi olsun dua et güzel sonuçlar allalim hayirlisiyla...
Merhaba bende birşey sormak istiyorum. 28 ocakta adet olmam gerekıyordu olmadım 2 gün gecikti bende bu gun beta-hcg tahlili yaptırdım 277.84 cıktı. doktoruma sordum 2 günlük gecikme için biraz düşük bir oran dedi. 4 gün sonra tahlili tekrarlamamı ve hiç iş yapmayıp dinlenmemi söyledi. aranızda hiç böyle olupta sonradan proplemın düzeldiği oldumu? yani ben bebegmi kaybedebilirmiyim ? Allah korusun tabi. birde adet sancısı gibi agrılarım var belimde ve kasıklarımda batmalar oluyor doktoruma söyledim bu konuda birsey demedi. cok korkuyorum..
İnsallah guzel sonuclar aliriz cnm cok heyecanli bir bekleyis ya.. Birde daha sonra kalp atisiydi organ gelisimiydi dogumuydu hepsi ayri telas ama tatli telas insalllah her donemi guzel atlatiriz...
Canim 2 gun gecikmeye degerin normal bence benim 16 ocakta adet olmam gerekydu olmadim 10 gun gecikince yaptri, 126 cikti onemli olan degerin artmasi canim
sağol canm içimi rahatlattın.. simdi durumun ne senin? doktorunn ne diyor? hersey yolundamı
İyi aksamkar kizlar kendimi cok uzuyorum bu gunler hamileyim ama hala sevinemedim adetim 10 gun gecikince kan tahlili verdim 126 cikti yukselir ins kasimda bos gebelik nedeniylekurtaj oldum o yuzden bu endiselerim pazartesi yaptirmistim tahlili yarin yaptirayim mi yoksa biraz daha bekliyimmi arkadaslar boyle durum yasayan varmi
cnm bndee çok araştıryorumm 3,5 yada 4 haftalıktırrr ...
Canim benimde sat 16 aralik 10 gun gecikince tahlil yaptirdim 126 cikti o zaman benimde kac hafta oluyor canim tahlili pazartesi yaptrdm onumuzdeki pazartesi tekrar yaptrcam kadin doguma gitmedim daha saglik ocaginda yaptirdim
Endişe etme alskasi yok degerin iyi sen doktoru degistir canim :))
Canım daha doktora gıtmedım kan tahlılını pazartesı saglık ocagında yaptırmıstım o zaman 126 dı sımdı nasıl bılmıyorum salı gunu gıdecegım doktora ne oldugu belli olur o zaman ama ınan içim içimi yıyor hiç iyi degılım allahım bu defa yuzumu guldursun ınş dua edıyorum hayırlısı
sende benim kadar warsın ama benim qeç döllenmem olduqundan 6 haftalık deqil 4.5 5 haftalıkmışım onu ultrasonda doktor söylüyo zaten
ayrıca 2qünde bir betada artış oluyo qit bak bakalım bu arada 10 qün qecikmesi de normal deqil hamiş olabilirsin bu arada belirti hissediyo musun ???
bende seninle aynı durumdayım canım ıyı haberlerini bekliyorum bana haberlerini ver. bende içim içimi yiyor bir an evvel pazartesi olsunda tekrardan test yaptırayım istiyorum. bakalım hersey kısmet canım umarım Rabbım bu seferde bıze gülmüştür :)
Senın sat ne zaman cnm kac gun gecıktgnde degerın kactı ben kasımda bos gebelik yasadım ve kürtaj oldum o yuzden bu tedırgınlıgım o zaman da degerlerım yukselmişti ama sonra bebek gorunmedı bende salı gıdecegım pazartesı saglık ocagında kan vercem allahım inş yuzumuzu guldurur canım sende haber ver bana
canım bende kasımda hamile kaldım adet günüm 26 kasımdı 27 kasımda kan testinde 30 cıkmıstı degerim ertesi günde düşük yaptm doktor bana boş gebelik gelişmemiş dedi ondan olmuş. bu seferde son adet tarihim 28 aralıktı. 2 gün geciktiğinde değerim 277 cıktı. bende düşükten dolayı korkuyorum. umarım birbirimize iyi haberler veririz canım
Sen yine dusuk yapmsn cnm kurtaj daha zor ıns bu sefer ıkımızınde ıyı olur bende pazartesı kan vercem işte deger yıkselmiştır ıns gercı ben bebegımı gormedıkten sonra içim rahat etmez cunkı dıgerınde degerlerım gayet normal yukselmiştı herseyın allahın takdırı cnm pazartesı haberleselım mutlaka
Evet canim hayirlisiyla atlatiriz haberlesellimbende çok heycanliyim :)))♥♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?