Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Benim çok yeni canim bende doktora gidince anlicam neymiş diye hayirlisi olunca yazarim sen kac günde bir oluyorsun

Zeynepcim seninde 28 aralikti dimi son adetin.. en son bhcg kac cikyi cnm doktora nezaman gidiyosun peki vajinal kontrol ettiricekmisin cnm? Ayniyiz ya merak ediyorum bende ogleyin gidicem doktora...

Zeynepcim seninde 28 aralikti dimi son adetin.. en son bhcg kac cikyi cnm doktora nezaman gidiyosun peki vajinal kontrol ettiricekmisin cnm? Ayniyiz ya merak ediyorum bende ogleyin gidicem doktora...

Canim bende akşam gidicem 239 du bidaha olcdurmedim degeri bugün doktora bagli ama ben 24 gunde bir oluyorum evet 28 aralık en son adet tarihim hayirlisi olsun dua et güzel sonuçlar allalim hayirlisiyla...

Canim bende akşam gidicem 239 du bidaha olcdurmedim degeri bugün doktora bagli ama ben 24 gunde bir oluyorum evet 28 aralık en son adet tarihim hayirlisi olsun dua et güzel sonuçlar allalim hayirlisiyla...

İnsallah guzel sonuclar aliriz cnm cok heyecanli bir bekleyis ya.. Birde daha sonra kalp atisiydi organ gelisimiydi dogumuydu hepsi ayri telas ama tatli telas insalllah her donemi guzel atlatiriz...

Endişe etme alskasi yok degerin iyi sen doktoru degistir canim :))

selam....

4-5 gündür b hcg artacakmı derdindeydim ve nihayet öğrenebildim. 16. günümde 160 dı. 20. günüm şimdi 1000 üzeri sonuç kağıdında 1000 den büyük yazıyor. Çok şükür Allahım yüzümü güldürdü. şimdi keseyi göremedik salı günü inşallah sağlıklı bir kese görürüm. Benim gibi bekleyen herkesin duaları kabul olur inşallahh .

İnsallah guzel sonuclar aliriz cnm cok heyecanli bir bekleyis ya.. Birde daha sonra kalp atisiydi organ gelisimiydi dogumuydu hepsi ayri telas ama tatli telas insalllah her donemi guzel atlatiriz...

Evet canim hayirlisiyla atlatiriz haberlesellimbende çok heycanliyim :)))♥♥♥♥

sıze bsy sorabılırmıyım benım 27 si adet tarıhımdi adet gunumde 1 2 damla geldı ve bı daha gelmedı sonra gebelık testı yaptırdım 3.8 cıktı sızce ne olabılır hamıle olabılırmıyım gec dollenme falan dıolar kafam ıyıce karıstı

sağol canm içimi rahatlattın.. simdi durumun ne senin? doktorunn ne diyor? hersey yolundamı

Canım daha doktora gıtmedım kan tahlılını pazartesı saglık ocagında yaptırmıstım o zaman 126 dı sımdı nasıl bılmıyorum salı gunu gıdecegım doktora ne oldugu belli olur o zaman ama ınan içim içimi yıyor hiç iyi degılım allahım bu defa yuzumu guldursun ınş dua edıyorum hayırlısı

Kızlar nasıl kendımı ıyı hıssedecegmı bılmıyorum aynı durum yasayanlar varmı doktora salı gıdecegım

Canim benimde sat 16 aralik 10 gun gecikince tahlil yaptirdim 126 cikti o zaman benimde kac hafta oluyor canim tahlili pazartesi yaptrdm onumuzdeki pazartesi tekrar yaptrcam kadin doguma gitmedim daha saglik ocaginda yaptirdim

sende benim kadar warsın ama benim qeç döllenmem olduqundan 6 haftalık deqil 4.5 5 haftalıkmışım onu ultrasonda doktor söylüyo zaten
ayrıca 2qünde bir betada artış oluyo qit bak bakalım bu arada 10 qün qecikmesi de normal deqil hamiş olabilirsin bu arada belirti hissediyo musun ???

bende seninle aynı durumdayım canım ıyı haberlerini bekliyorum bana haberlerini ver. bende içim içimi yiyor bir an evvel pazartesi olsunda tekrardan test yaptırayım istiyorum. bakalım hersey kısmet canım umarım Rabbım bu seferde bıze gülmüştür :)

Canım sat 16 aralık adetım 10 gun gecıkınce kan tahlili yaptırdım 126 cıktı bır dahada yaptırmadım doktorada gıtmedım belirtım yok ama degere gore hamileyım umarım hersey yolundadır salı gunu gıdıcem doktora senınkı adetın ne kadar gecıkınce bellı oldu

Senın sat ne zaman cnm kac gun gecıktgnde degerın kactı ben kasımda bos gebelik yasadım ve kürtaj oldum o yuzden bu tedırgınlıgım o zaman da degerlerım yukselmişti ama sonra bebek gorunmedı bende salı gıdecegım pazartesı saglık ocagında kan vercem allahım inş yuzumuzu guldurur canım sende haber ver bana

canım bende kasımda hamile kaldım adet günüm 26 kasımdı 27 kasımda kan testinde 30 cıkmıstı degerim ertesi günde düşük yaptm doktor bana boş gebelik gelişmemiş dedi ondan olmuş. bu seferde son adet tarihim 28 aralıktı. 2 gün geciktiğinde değerim 277 cıktı. bende düşükten dolayı korkuyorum. umarım birbirimize iyi haberler veririz canım

Sen yine dusuk yapmsn cnm kurtaj daha zor ıns bu sefer ıkımızınde ıyı olur bende pazartesı kan vercem işte deger yıkselmiştır ıns gercı ben bebegımı gormedıkten sonra içim rahat etmez cunkı dıgerınde degerlerım gayet normal yukselmiştı herseyın allahın takdırı cnm pazartesı haberleselım mutlaka

haklısın canım senınkı daha zor. Allah ıkımızıde güldürsün insallah bende pazartesi tahlil yapacam umarım hersey yolunda gider de 1 hafta 10 gün sonra bebeklerimizide görürüz. haberleselim canım pazartesi. güzel haberciklerni bekliyorumm :)

Evet canim hayirlisiyla atlatiriz haberlesellimbende çok heycanliyim :)))♥♥♥♥

Naptn cnm doktora gittinmi gordunuz mu keseyi? umarim sknti yoktur.. ben gordum bebegimin minnicik kesesini 8 mm mis insallah kalp atislarinida duyariz herkes bebegine saglicakla kavussun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…