Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

doktorum asılamadan 1 hafta sonra kan testi yaptı ama ne testiydi acaba.sonucu da telefonla almıstım hastaneden cıktısını alamadım.
normali 10 seninki 12 iyi yani dedi neydi acaba bu bilen yaazabilirmi? :44::44:

doktorum asılamadan 1 hafta sonra kan testi yaptı ama ne testiydi acaba.sonucu da telefonla almıstım hastaneden cıktısını alamadım.
normali 10 seninki 12 iyi yani dedi neydi acaba bu bilen yaazabilirmi? :44::44:

Ben progestan biliyorum cnm on ve uzeri isesaglikli yumurtlama.soz konusu

Son düzenleme:
ee progestan diye bi fitil kullanıorum zaten suanda :44:
ooff ne karısık islermis bunlar prof.olcaz be arastırmaktan

Ay sorma cnm bende kk dan neler ogrendim
onceden her iliskide gebe kalinir sanardim.oysaki neler varmis.neler.benim.bebede corekotu bebesi rabbimin vesilesi
ilk asilamami sizin cnm

Ay sorma cnm bende kk dan neler ogrendim
onceden her iliskide gebe kalinir sanardim.oysaki neler varmis.neler.benim.bebede corekotu bebesi rabbimin vesilesi
ilk asilamami sizin cnm

evet cnm ilk asılamam,hayırlısı bakalım.çörekotu nu nasıl yediniz sabahmı?

evet cnm 3 gün geçikti adetim zaten dr da suan erken görmek için değerin düşür 1 hafta sonra gel dedi..çoğalıyor bölünüyor demişşin ya acaba kasığımdaki hareketlerin bununla bi alakası olabilirmi bide ara ara sancı giriyor sorun yoktur umarım..

arkadaşlar 27 si adet tarıhımdı ama adet gunumde 2 damla geldı doktora gıttım 3.8 cıktı doktor bısey demedı haftaya gel dedı aşılama yapılacaktı bu ay ama erteledı neden acaba hamıle olabılırmıyım cok ıstıyorum cocuk normalde 0 cıkardı bu sefer 3.8 cıktı

çok için içini yiyor meraktan duramiyorsan 3 gun sonra yap.en son tahlilinden itibaren

Ara ara sancı girer kasıklara sorun yok kanama başlarsa az da olsa Dr gitmen iyi olur.o bölünme kasık agrısıyla ilgili değil.kasık ağrıları rahimin hamileliğe hazırlanması sebebidir. Ve gazda çok olur dikkatli ol annesi

Cnm 5 vw uzeri gebelik var demektie bir kac gun uzerinde tekrarlarsin testini sonucta beta hvcg nin de bir baslangici var belkide ilk kana karisma zamannini yakaladiniz kan testi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…