doktorum asılamadan 1 hafta sonra kan testi yaptı ama ne testiydi acaba.sonucu da telefonla almıstım hastaneden cıktısını alamadım.
normali 10 seninki 12 iyi yani dedi neydi acaba bu bilen yaazabilirmi? :44::44:
Ben progestan biliyorum cnm
peki bu progestan ne için ne işe yarıyor nedir ?:44:
Ben progestan biliyorum cnm on ve uzeri isesaglikli yumurtlama.soz konusu
ee progestan diye bi fitil kullanıorum zaten suanda :44:
ooff ne karısık islermis bunlar prof.olcaz be arastırmaktan
Ay sorma cnm bende kk dan neler ogrendim
onceden her iliskide gebe kalinir sanardim.oysaki neler varmis.neler.benim.bebede corekotu bebesi rabbimin vesilesi
ilk asilamami sizin cnm
evet cnm ilk asılamam,hayırlısı bakalım.çörekotu nu nasıl yediniz sabahmı?
ins.cnm saol ii geceler hoscakalInsalla tutat arkadasim
sabah aksam ac karnima
Adet geçikmen oldu sanırım bir kaç günmü?çok iyi bir deger tabii ağır kaldırma ve dinlen şu an hücre hücre çoğalıyor bölünüyor sürekli ilerliyor ve sonra rahmene tutunacak ve 5.haftada kese görünecek 6.haftada kalp atışları inşallah iyi değerin canım hayırlı uğurlu olsun :))))
Canm tebrikler gebeligun icin onemli olab artisin duzenli.olmasi
bir hafta sinra keseniz gorunur saglikla devam ederse
seymacim umut vermiyi ama hamile olabilirsin cnm :)
evet cnm 3 gün geçikti adetim zaten dr da suan erken görmek için değerin düşür 1 hafta sonra gel dedi..çoğalıyor bölünüyor demişşin ya acaba kasığımdaki hareketlerin bununla bi alakası olabilirmi bide ara ara sancı giriyor sorun yoktur umarım..
arkadaşlar 27 si adet tarıhımdı ama adet gunumde 2 damla geldı doktora gıttım 3.8 cıktı doktor bısey demedı haftaya gel dedı aşılama yapılacaktı bu ay ama erteledı neden acaba hamıle olabılırmıyım cok ıstıyorum cocuk normalde 0 cıkardı bu sefer 3.8 cıktı
Ne yaptin canim gebe misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?