Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba kan testi kişiye göre değişir canım.Benim ilk çocuğumda günüm gelmeden idrarda belli olmuştu.Ama şuan adetimden 10 gün geçti sonuçlarım negatif çıkıyor.

iyi akşamlar arkadaşlar bende bugün doktora gidip kan verdim.sat tarihim aralık 13 idi. pazartesi sonuçları almaya gideceğim.adetimden tam 3 hafta geçmiş olacak adetimden. sizce beta kaç çıkmalı.ben daha test yapmadım .kendim bile buna şaşıyorum.geçen sene bu ay kürtaj olmak zorunda kalmıştım.tam bir sene oldu.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

İyi geceler ben adetim 10 gun gecikince kan tahlili yaptim 126 ciktibsizce nasil deger yukselip normale doner dime kizlar 4 gun oldu tahlil yaptirali 1 hafta sonra yine yaptiricam

inşallah hamilesindir.ben de en son 12 aralıkta adet görmüştüm 3 defa idrar testi yaptım negatif çıktı.Dün hastaneye gittim belki hamileyimdir diye düşünüyordum.kist veya guatrda bi problem mi var diyede düşündüm.Malesef muayene olduğumda kist yokmuş hamile de değilmişim sadece yumurtam çatlamamış 1ay 17 gün geçince çok mutlu geziyordum ne yazıkki bütün hayallerim yıkıldı.Morelim çok bozuldu....Allah sana yaşatmasın benim bu durumumu

Kizlar cuma kontrolum var kese icin daha 5 haftam yeni dolmus olucak acaba transvajinal mi bakarlar ben karimdan istiyorum dusuk riski olursa diye sizin ilk kontrolunuz nasil olmustu? Birde yarin tekrar bhcg ye baktrcam kontrol oncesi kac oldu diye... en son pazartesi 700 du tahmini 1500 u gecer umarim...

Son düzenleme:
kızlarrrrrr hamile oldugumu ctsi ogrendım. degerım 96.94 tü dun gıttıgımde 4 kat artmıs olmadı gerekıyordu 387 olması gekeıyordu ama 340 olmus. sızce bır sorun mu var? kıdenmli arkadaslarımdan yorum beklıyorum. dr. fena degıl dedı ama bılırısnız ıste yıne de ıcım ıcımı yıyor. yarın yıne cagırdı dr. 700 lere yaklasmıs olması gerekır dedı. ınsallah yaklasırrr. sızce her sey yolunda mı???

için içini yemesin canm normal bi deger.hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallah bebeişini..

İyi geceler ben adetim 10 gun gecikince kan tahlili yaptim 126 ciktibsizce nasil deger yukselip normale doner dime kizlar 4 gun oldu tahlil yaptirali 1 hafta sonra yine yaptiricam

betanın değeri kişiden kişiye değişiyo canm.normal bi deger.eğer ongün geçipde 13.15 gibi değerler çıksaydı belki kimyasal gevelik olabilirdi ama içini ferah tut hergün ikiye hatta üçe katlar hormonun.1 hafta sonra uçar zaten 100-1400 arası olur korkma hayırlı olsun bu arada bebişin:)

Tebrik ederim canım , Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin, hiç endişe etme ve olumlu düşün İnşaAllah sonucun gayet güzel olur

Arkadaşlar normalde 35 günde bir adet görüyorum. ocak 17 de regl olmam gerekiyordu fakat halen olamadım. aradan 10 gün geçti sürekli idrar testi yaptım tek çizgi. Daha sonra 11. gün kan testi yaptırdım 2,39 çıktı. psikolojik olarak belirtiler yaşıyorum gibime geliyor. Sizce durumum nedir ?

Son düzenleme:
Merhaba bende birşey sormak istiyorum. 28 ocakta adet olmam gerekıyordu olmadım 2 gün gecikti bende bu gun beta-hcg tahlili yaptırdım 277.84 cıktı. doktoruma sordum 2 günlük gecikme için biraz düşük bir oran dedi. 4 gün sonra tahlili tekrarlamamı ve hiç iş yapmayıp dinlenmemi söyledi. aranızda hiç böyle olupta sonradan proplemın düzeldiği oldumu? yani ben bebegmi kaybedebilirmiyim ? Allah korusun tabi. birde adet sancısı gibi agrılarım var belimde ve kasıklarımda batmalar oluyor doktoruma söyledim bu konuda birsey demedi. cok korkuyorum..

Canim cvbin icin cok tsk ederim bu kadar hassas olmamin nedeni kasimda bos gebelikten kurtaj oldum simdi tekrar hamile kalinca cok mutlu oldum mutlulugmka beraber endisede sardi tabi pazartesi yaptirdim kan testini onumuzdeki pazartesi yine yaptiracagim tam bir hafta gecmis olacak o zaman kadin doguma gitmedim saglik ocaginda yaptryrm hele bebek gozukecek kadar olsunda ins o zaman gideyim diyorum

cnm benm sat 18 aralık ona bakarsan o zaman ben 6 haftalık olmam qerekiyoken doktor neden 3.5 yada 4 dedi inanmalı mıyım ???

Canim benimde sat 16 aralik 10 gun gecikince tahlil yaptirdim 126 cikti o zaman benimde kac hafta oluyor canim tahlili pazartesi yaptrdm onumuzdeki pazartesi tekrar yaptrcam kadin doguma gitmedim daha saglik ocaginda yaptirdim

Canim 2 gun gecikmeye degerin normal bence benim 16 ocakta adet olmam gerekydu olmadim 10 gun gecikince yaptri, 126 cikti onemli olan degerin artmasi canim

bnm 1 gün snra 96 çıkmştı ovulasyon gununu tam olarak nerden biliyo da düşük diye bi yorum yamış. durmadan çağırıp test yaptırmaya da pek bi meraklılar bazı drlar haa 1 hafta snra git keseni görürsün cnm

İyi aksamkar kizlar kendimi cok uzuyorum bu gunler hamileyim ama hala sevinemedim adetim 10 gun gecikince kan tahlili verdim 126 cikti yukselir ins kasimda bos gebelik nedeniylekurtaj oldum o yuzden bu endiselerim pazartesi yaptirmistim tahlili yarin yaptirayim mi yoksa biraz daha bekliyimmi arkadaslar boyle durum yasayan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…