merhaba kan testi kişiye göre değişir canım.Benim ilk çocuğumda günüm gelmeden idrarda belli olmuştu.Ama şuan adetimden 10 gün geçti sonuçlarım negatif çıkıyor.Merhaba;
Yeni aranıza katıldım, hamile kalmak istiyorum, kan testi sonuçları en erken ne zaman belli olur, bide en son adet tarihine göremi yoksa ilişkiye göremi, kan testi sonuçları belli olur. yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Adetimden 10 geçti test yaptırdım ama ilkinde 0,2 ikincide 0 çıktı.Anlayamadım bi türlü.
iyi akşamlar arkadaşlar bende bugün doktora gidip kan verdim.sat tarihim aralık 13 idi. pazartesi sonuçları almaya gideceğim.adetimden tam 3 hafta geçmiş olacak adetimden. sizce beta kaç çıkmalı.ben daha test yapmadım .kendim bile buna şaşıyorum.geçen sene bu ay kürtaj olmak zorunda kalmıştım.tam bir sene oldu.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
kızlarrrrrr hamile oldugumu ctsi ogrendım. degerım 96.94 tü dun gıttıgımde 4 kat artmıs olmadı gerekıyordu 387 olması gekeıyordu ama 340 olmus. sızce bır sorun mu var? kıdenmli arkadaslarımdan yorum beklıyorum. dr. fena degıl dedı ama bılırısnız ıste yıne de ıcım ıcımı yıyor. yarın yıne cagırdı dr. 700 lere yaklasmıs olması gerekır dedı. ınsallah yaklasırrr. sızce her sey yolunda mı???
İyi geceler ben adetim 10 gun gecikince kan tahlili yaptim 126 ciktibsizce nasil deger yukselip normale doner dime kizlar 4 gun oldu tahlil yaptirali 1 hafta sonra yine yaptiricam
için içini yemesin canm normal bi deger.hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallah bebeişini..
betanın değeri kişiden kişiye değişiyo canm.normal bi deger.eğer ongün geçipde 13.15 gibi değerler çıksaydı belki kimyasal gevelik olabilirdi ama içini ferah tut hergün ikiye hatta üçe katlar hormonun.1 hafta sonra uçar zaten 100-1400 arası olur korkma hayırlı olsun bu arada bebişin:)
cnm benm sat 18 aralık ona bakarsan o zaman ben 6 haftalık olmam qerekiyoken doktor neden 3.5 yada 4 dedi inanmalı mıyım ???
Merhaba bende birşey sormak istiyorum. 28 ocakta adet olmam gerekıyordu olmadım 2 gün gecikti bende bu gun beta-hcg tahlili yaptırdım 277.84 cıktı. doktoruma sordum 2 günlük gecikme için biraz düşük bir oran dedi. 4 gün sonra tahlili tekrarlamamı ve hiç iş yapmayıp dinlenmemi söyledi. aranızda hiç böyle olupta sonradan proplemın düzeldiği oldumu? yani ben bebegmi kaybedebilirmiyim ? Allah korusun tabi. birde adet sancısı gibi agrılarım var belimde ve kasıklarımda batmalar oluyor doktoruma söyledim bu konuda birsey demedi. cok korkuyorum..
Merhaba bende birşey sormak istiyorum. 28 ocakta adet olmam gerekıyordu olmadım 2 gün gecikti bende bu gun beta-hcg tahlili yaptırdım 277.84 cıktı. doktoruma sordum 2 günlük gecikme için biraz düşük bir oran dedi. 4 gün sonra tahlili tekrarlamamı ve hiç iş yapmayıp dinlenmemi söyledi. aranızda hiç böyle olupta sonradan proplemın düzeldiği oldumu? yani ben bebegmi kaybedebilirmiyim ? Allah korusun tabi. birde adet sancısı gibi agrılarım var belimde ve kasıklarımda batmalar oluyor doktoruma söyledim bu konuda birsey demedi. cok korkuyorum..
sen kaç haftalık hamilesin cnm doktora gittin mi kese için ne zaman gitmem gerek sence ilk gebeliğim de son adet günüm 25 aralıktı seni de tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?